piotr7777 20.11.05, 10:59 ...ze wszystkimi konsekwencjami od Krajowej Rady - kadłubka, zdominowanego przez obrońców katolickiej moralności cenzurujących wszystko co nie spodoba się ortodoksyjnym katolikom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkaczory_biss_brothers Re: wolę Danutę Waniek 20.11.05, 11:01 Sojusz SLDPO się krystalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll A ja wolę brak KRRiT 20.11.05, 11:03 Bo jest to organ wyłącznie pasożytniczy, do niczego tak naprawdę nie potrzebny. A to, jakie poglądy reprezentują jej członkowie to sprawa drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A ja wolę brak KRRiT 20.11.05, 11:06 Wreszcie jakis madry post. KRRiT do likwidacji. Jesli chodzi o sprawy czestotliwosci jest PAR, czy jakos tak - niech przydzielaja, zeby sie czestotliwosci nie nakladaly i koniec. mmkkll napisał: > Bo jest to organ wyłącznie pasożytniczy, do niczego tak naprawdę nie potrzebny. > A to, jakie poglądy reprezentują jej członkowie to sprawa drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: A ja wolę brak KRRiT 20.11.05, 11:11 Plus usunięcie z konstytucji(art. 54) sformułowania: "Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej." Jeśli to sformułowanie będzie istniało, to będą istniały koncesje oraz urząd zajmujący się nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wiem, ze to wymaga zmian w konstytucji. Zreszta 20.11.05, 11:16 to swiadczy o poziomie konstytucji, ze tam sa az takie za przeproszeniem pierdoly ujete. Coz w koncu to wspolne "dzielo" jeszcze obecnego prezia i swietej pamieci mumii wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wiem, ze to wymaga zmian w konstytucji. Zresz 20.11.05, 11:21 Masz rację, konstytucja powinna zawierać obowiązki i prawa obywateli, tryb wybierania i zakres działania najważniejszych organow w państwie oraz mechinizmy tworzenia i zasady obowiązywania poszcególnych rodzajów aktów prawodawczych. Chociaż i tak nasza Konstytucja w porownaniu z promowanym jeszcze niedawno eurobublem wypada nieźle. Polecam lekturę konstytucji wileńskiego Zarzecza, której fragment mam w sygnaturce. petitenoele.republika.pl/zarzecze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co mi Bender ? Ja jestem upeerowiec z pogladow 20.11.05, 11:24 wiec takie byty jak KKRiT uwazam za pomylke dziejowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Z ostatniej chwili>>krajowa Waniuta Daniek rada 20.11.05, 19:56 Nim zapadną decyzje -jakiekolwiek- coś z klasyki foKra>> Z ostatniej ChWili>> Józef 'Jajo' i jego Dajuta Ulubienica forumowiczów Gazetty, Waliuta Daniek zostanie dodatkowo wykorzystana przez męską część Zespołu Podniesionego Ryzyka LSD, tym razem do pełnienia roli cienia Józefa 'Jajo'Oleksego. Jej obecne zajęcie, to jest: kontrola prawidłowości przebiegu sinusoidalnego przepływu fal radiowo-telewizyjnych w podprzestrzeni ultrarealnej, czule piastowane przez Aliutę właśnie, nie zaspokaja w pełni, silnie rozbudzonych potrzeb tej dorodnej i w kwiecie wieku kobiety z uwagi na nie dość reprezentatywną próbkę męszczyzn Organu Krajowego. Aby zaspokoić rosnące potrzeby Matronny dokonano znaczących zmian w ZPR LSD, wystawiając zbliżonego gabarytami a znanego z pracowitości i uległości Józefa O.Dotychczasowy cień rzeczonego Jajo, wytarł mu się w trakcie licznych zmian gabinetowych i/lub zagubił w trakcie częstych podróży do Brukseli. *)Waniuta Daniek, favorita niejakiego Bratka z forumKraj Gazetty, kobieta o obszernych wdziękach i wielu imionach, skarżyła się od jakiegoś czasu na niepełne wykorzystanie jej możliwości przez towarzyszących. Jednocześnie demontuje się doniesienia, jakoby legendarny ciąg Dajuty do pracy wśród panów, datował się od niezapomnianego obiadu na poligonie w Drawsku z udziałem ówczesnego ministra obrony admirała Kołodziejczyka i doborowego pułku Wojska Polskiego.Podało Lokalne Radio Rozłogi w wiadomościach środkowotygodniowych. *)niepotrzebne skreślić [RT'4.01.21] Czas na reklamę>> Media Markt < > nie tylko dla idiotów KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> Media Markt < > tam kupisz Gazettę Odpowiedz Link Zgłoś