Dodaj do ulubionych

ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparadzie

21.11.05, 12:30
dziś w radiu TOK FM wystąpili ponoć uczestnicy poznanńskiej homoparady, tak
się sklada że ja tez bylem na niej ale po drugiej stronie i..
1. nie było tam zadnych osób niepełnosprawnych a tak wlaśnie twierdziła jedna
z uczetniczek tej parady
2. nie jest prawdą jakoby kilkaset osób po stronie propedalskiej wzięło w tym
spędzie udział.. doliczyłem się raptem jakichś sto kilkudziesięciu osób
3. Wszechpolacy nie mieli ze sobą żadnych transparentów
4. Policja wcale nie byla brutalna, dwie godziny nawoływała do rozejścia
sie... DWIE GODZINY TO CHYBA WYSTARCZAJĄCO DUŻP CZASU BY SIĘ ROZEJśĆ NO NIE?
5. samochód z megafonem byl zaparkowany tuż za budynkiem kupca Poznańskiego a
nie jak ta pani raczyła łaskawie powiedzieć kilkaset metrów od miejsca
demonstracji "po drugiej stronie Warty za Mostem Królowej Jadwigi"
6. Wszechpolacy nie wznosili żadnych okrzyków, od tego byli kibice
7. Dziewczyna która zostala odwieziona do szpitalapo prostu zemdlala a nie
została pobita przez policję do nieprzytomności ani też policja nie użyła
gazów łzawiących
7. NAJWAŻNIEJSZE!! KILKU Z TYCH CO KRZYCZYELI ŻE ZROBIĄ Z PEDALAMI TO SAMO CO
HITLER... BYLI OPLACENI PRZEZ ORGANIZACJE GEJOWSKIE!!!! PEDAłY OPłACIłY
PROWOKATORÓW!!!!

jak można tak ordynarnie kłamać w świetle kamer oraz mikrofonów?
mam nadzieję Giwi że nie wytniesz mi tego watku..jeśli zrobisz to podam ciędo
sądu o poświadczanie nieprawdy i publiczne propagowanie kłamstwa! na to zdaje
się jest jakiś paragraf
Obserwuj wątek
    • ferby26 Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:32
      Może miała na myśli niepełnosprawnych... umysłowo?;)
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:36
        to zależy co masz na myśli...jeśli chodzi o tych z upośledzeniem Downa to
        nikogo takiego tam nie zauważyłem
        • idiotyzmy-kacze Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:40
          trzeba było w lusterko spojrzeć
          • ppppp7 Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 11:58
            :))
        • kaczkadziwaczka7 widzialews pieniadze? 21.11.05, 13:06
          tepy nazistowski smieciu polaksi?
    • pan.nikt Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:36
      Podobnie w Nowym Dniu.
      Też Agory.
      str 3
      www.nowydzien.pl/nowydzien/0,70086,3008281.html
      • ksiaze.ciemnogrodu trzeba będzie poczekać na audycję Aktualności w RM 21.11.05, 12:38
        to o 13 zminutami..tylko tam mozna się będzie dowiedzieć całej prawdy o tym
        wydarzeniu
    • don.kichote Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:37
      No nareszcie!
      A już myślałem, że niesławnej pamięci "oszołom z radia maryja" się nie odezwie.
      A tu proszę! W dobrej formie i w całej okazałości!!!
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:39
        a kto to taki? na forum jestem od wczoraj
    • gutek.gutek Te prowokacje juz niczego nie zmienia, 21.11.05, 12:42
      zaczyna sie sprzatanie, prowokatorzy pochowaja sie po norach. Kaczynskim rosnie, nie tylko w
      sondazach.
    • xtrin Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 12:43
      > dziś w radiu TOK FM wystąpili ponoć uczestnicy poznanńskiej homoparady, tak
      > się sklada że ja tez bylem na niej ale po drugiej stronie i..

Oczywiście, przecież nikt by Cię o stronę "homoparadystów" nie podejrzewał!

> 1. nie było tam zadnych osób niepełnosprawnych a tak wlaśnie twierdziła jedna
      > z uczetniczek tej parady

Jak rozumiem widziałeś wszystkich na tyle dokładnie, by określić ich sprawność?

> 2. nie jest prawdą jakoby kilkaset osób po stronie propedalskiej wzięło w tym
      > spędzie udział.. doliczyłem się raptem jakichś sto kilkudziesięciu osób

Spis ludności przeprowadzałeś?

> 3. Wszechpolacy nie mieli ze sobą żadnych transparentów

A w to gotowam uwierzyć. Jajka i łajno im do "wyrażenia poglądów" wystarczały.
      Jakie poglądy, takie środki.

> 4. Policja wcale nie byla brutalna, dwie godziny nawoływała do rozejścia
      > sie... DWIE GODZINY TO CHYBA WYSTARCZAJĄCO DUŻP CZASU BY SIĘ ROZEJśĆ NO NIE?

A strona MW, która na demonstrację zgody TEŻ NIE MIAŁA, się łaskawie rozeszła?

> 6. Wszechpolacy nie wznosili żadnych okrzyków, od tego byli kibice

Kibic, wszechpolak... jaka różnica... chociaż fakt, kibic lepszy, przynajmniej
      go cokolwiek poza odbytem bliźniego interesuje.

> 7. NAJWAŻNIEJSZE!! KILKU Z TYCH CO KRZYCZYELI ŻE ZROBIĄ Z PEDALAMI TO SAMO CO
      > HITLER... BYLI OPLACENI PRZEZ ORGANIZACJE GEJOWSKIE!!!! PEDAłY OPłACIłY
      > PROWOKATORÓW!!!!

Masz na to dowody? Kwity?
    • devolution.totale hmm... 21.11.05, 12:51
      Mniejsza z tym. :)))
      • devolution.totale Miałem dziś ciekawy sen. 21.11.05, 12:52
        Sniło mi się, że w towarzystwie dwóch efebów przybywam do jakiejś doskonałej,
        rajskiej "Argentyny" i spotykam tam Gombrowicza na jego rozległych, położonych
        na skraju równiny i gór posiadłościach ziemskich. Pejzaż był niesłychanie
        klasyczny, po niebieskim niebie sunęły potężne białe kumulusy. Czuć było, że
        znajdujemy się na południowej półkuli, tj. iż biegun jest na południu. W
        centrum majątku znajdował się bukowy gaj (niczym Akademos) ze strumyczkami
        źrodlanych wód, nieco niżej rozciągały się ogrody i symetrycznie skomoponowane
        budowle. Przechadzaliśmy się z Gombrowiczem i efebami po gaju omawiając nową,
        biało-niebieską i kosztowną serię edycji dzieł Borgesa i żartując sobie z
        Polski.

Rano obudziłem się wyleczony z przeziębienia z małą bronchitis, które dokuczało
        mi w ostatnich dniach. Pogoda po tygodniu zachmurzenia i deszczów ze śniegiem
        rozjaśniła się, świeci słońce.

Właśnie zjedliśmy rosół z kaczki (naprawdę), zamiast makaronu było tofu. Sen
        godny zapamiętania.
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: Miałem dziś ciekawy sen. 21.11.05, 12:58
          rosół robi się z kury!
          • devolution.totale Re: Miałem dziś ciekawy sen. 21.11.05, 13:01
            Rosół jedliśmy w barze chińskim. :)
    • bryt.bryt widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 13:05
      Z relacji w Tok FM wynika m.in. to, ze policjanci weszli na klatke schodowa w
      budynku obok i legitymowali osoby obserwujace zajscia z tego miejsca.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 13:10
        też mnie legitymowali ale na tym się skończyło
        • bryt.bryt Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 13:16
          ksiaze.ciemnogrodu napisał:

> też mnie legitymowali ale na tym się skończyło

Pytanie jest takie, dlaczego legitymowali osoby postronne.
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 13:17
            a nie mogą? Policja ma prawo legitymowac każdego..wzgl bezpieczeństwa tego
            wymagaja, poza tym żyjemy w czasach zagrożenia terrorystycznego
            • bryt.bryt Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 13:23

> a nie mogą? Policja ma prawo legitymowac każdego..wzgl bezpieczeństwa tego
              > wymagaja, poza tym żyjemy w czasach zagrożenia terrorystycznego

W domysle sugerowalem, ze legitymowac powinni tych, ktorzy zaklocaja porzadek,
              a tych bylo tam wystarczajaco duzo, zeby policjanci mieli co robic.
              • ksiaze.ciemnogrodu Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 14:46
                i to zrobili..sodomici i ich zwolennicy zostali zapuszkowani
                • bryt.bryt Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 14:48

> i to zrobili..sodomici i ich zwolennicy zostali zapuszkowani

Prawde mowiac nie zaslugujesz na polemike.
                  • ksiaze.ciemnogrodu Re: widzowie tez niemile widziani 21.11.05, 14:49
                    jak nie masz żadnych racjonalnych argumentów to z czym ty do ludu wyruszasz?
                    najpeirw sam musialbyś się tej sztuki nauczyc
                    • kum.z.antalowki Siema Hubercik! Z oszołoma awansowałes na ksiecia? 23.11.05, 02:07
                      Co słychac w osiedlowej radzie? Tego niepełnosprawnego załatwiłeś jak
                      obiecywałeś? A przez ten czas co sie nie udzielałes na FK to byłeś "Hrabia co
                      grabiami liscie zgrabia"? W tym waszym faszystowie to szybko was awansują...
    • www.pkb.nrd Ciebie też "OPŁACILI" sługusie jeden? 21.11.05, 13:16
      Wstyd - być na usługach "pedałów". Wstyd.
    • dr3xhab Co? Młodzież Wszechpolska opłacana przez pedałów? 21.11.05, 13:16
      Myślałem, że to niemożliwe, ale jak się zastanowić...
      Ogromnie degenerują młodych, a już w pełni dorosłych, takie obozy samych bardzo
      wysportowanych mężczyzn jedynie w swoim towarzystwie.
      Co zrobić? W tym wieku hormony aż chłopców roznoszą.
      Aktywiści WP konkurencji nie zniosą! Konkurencję wytępią.
      • ksiaze.ciemnogrodu nie MW lecz pseudokibice 21.11.05, 13:18
        kibice nie maja pogladów politycznych
    • maniek.kilof TOK fm jest obiektywne inaczej ;) 21.11.05, 16:16
      im dluzej sie slucha tej zenady plynacej z eteru, tym bardziej czlowieka pusty
      smiech ogarnia ;)

Te redaktorki utracili juz zupelnie poczucie rzeczywistosci i obiektywizmu.
      Najgorsze, ze chyba wierza w to, co mowia...
      • 9111951u Re: TOK fm jest obiektywne inaczej ;) 21.11.05, 16:19
        zupełnie jak ta łeuropa co głupiej wystawy zakazała.
        • felinecaline Re: TOK fm jest obiektywne inaczej ;) 22.11.05, 12:33
          prawde rzeczesz, wystawa istotnie byla glupia i na szczescie zostala zakazana.
          • maniek.kilof jeszcze głupszy marsz był.Tyż zakazany został;) 23.11.05, 00:58
    • gilbertt Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 18:27
      Chciałem kulturalnie o tym podyskutować na forum tok-fm. Tebe ciągle wycina

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=32312264
      wszystko znajduje się pod tym linkiem, a dalej trzeba klikać w kolejne linki
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 19:37
        znów wiadomość została skasowana...TOK FM to nowqe wcielenie radia Erewań
        • ave.duce Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 19:43
          Znam bliżej podobną rozgłośnię, w Toruniu;-)))
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 19:51
            Radio Maryja w niczym nie przypomina Radia Erewań, to jedyne radio które mówi
            prawdę i nie ma tam agresywengo dziennikarstwa żerującego na sensaci i
            nieszcęściu innych czego jest aż nadto w innych radiostacjach
            • ave.duce Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 20:01
              Książę dzisiaj w dobrym humorze, cieszy mnie to!;-)))
            • keram31 Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 21.11.05, 20:53

> Radio Maryja w niczym nie przypomina Radia Erewań, to jedyne radio które mówi
              > prawdę i nie ma tam agresywengo dziennikarstwa żerującego na sensaci i
              > nieszcęściu innych czego jest aż nadto w innych radiostacjach
              mówi prawdę i tyko prawdę tyko jaką prawdę?
              • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 12:26
                jedną jedyną...objawioną
      • gilbertt RM przy TOK to naprawdę świetne radio 21.11.05, 20:06
        RM przy TOK to naprawdę świetne radio
        Przynajmniej nikt nie ukrywa, że jest nieobiektywne
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: RM przy TOK to naprawdę świetne radio 21.11.05, 20:23
          nieobiektywne to mało powiedziane jeśli chodzi o TOK FM..jest ono tuba
          propagandową Michnika jak żadne inne z jego mediów...to te radio wspiera
          czynnie lobby homoseksualne! i Inicjuje wszelkie akcje godzące w tradycję i
          dobre obyczaje oraz naśmiewa się z nauki spolecznej kościoła (zwł w sprawach
          seksu)
          • keram31 Re: RM przy TOK to naprawdę świetne radio 21.11.05, 20:55

> nieobiektywne to mało powiedziane jeśli chodzi o TOK FM..jest ono tuba
            > propagandową Michnika jak żadne inne z jego mediów...to te radio wspiera
            > czynnie lobby homoseksualne! i Inicjuje wszelkie akcje godzące w tradycję i
            > dobre obyczaje oraz naśmiewa się z nauki spolecznej kościoła (zwł w sprawach
            > seksu)
            to z tąd te skarpetki kto je nosił bo nie pamiętam?
            • ksiaze.ciemnogrodu Re: RM przy TOK to naprawdę świetne radio 22.11.05, 12:03
              o skarpetkach coś poseł Błochowiak pieprzyła
              • ave.duce Re: RM przy TOK to naprawdę świetne radio 22.11.05, 12:18
                Kiązę, cóż to za słownictwo, mon Dieu!;-)))
                • ave.duce Re: RM przy TOK to naprawdę świetne radio 22.11.05, 12:24
                  Z tego wzburzenia - literówka mi się przytrafiła, Ksiązę, przez Ciebie;-)))
    • sarmata PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 21.11.05, 20:16
      Panstwo toleruje a nawet aktywnie popiera spektakle nienawisci wobec gejow.
      Prawa gejow sa oficjalnie ograniczane a oni sami spychani na margines. Cymbal
      zwany rzecznikiem praw obywatelskich mowi w telewizorze ze ma watpliwosci czy
      gejom przysluguje prawo wyrazania swoich pogladow, bo publicznie pokazuja ze sa
      gejami. Ten s...rwiel zasluguje na szubienice. Bydlak bierze pieniadze z
      placonych przez gejow podatkow i publicznie wypowiada wierutne bzdury. Trzeba w
      koncu naklonic UE do zajecia sie polskim skandalem. To chyba zadanie dla
      organizacji gejowskich. Zyjemy w kraju gorszym od Bialorusi. Parady Rownosci
      nalezy organizowac czesciej i naglasniac w calej Europie towarzyszace im
      naruszanie praw czlowieka.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 21.11.05, 20:24
        geje powinni być wyjęci spod prawa tak jak pedofile. Powinni oni zostać poddani
        przymusowemu leczeniu i odizolowaniu od społeczeństwa
        • xcor Homo sum: humani nil a me alienum puto 23.11.05, 05:42
          teza: homofilenia to choroba zakźna:

Poponuję wykorzystać w celu separacji tych panów homofili od reszty zdrowego
          spoleczenstwa prepisy dotyczące kwarantanny dla chorob zakaznych.

Ostatecznie pojedynczy człowiek nigdy nie będzie homofilem więc mamy cechy
          choroby zakaźnej.

Jeżeli ktoś z kółka (no tych wesiołków) uważa że homofilenia nie jest chorobą
          zakaźną prosze mi wskazać chociaż jeden przypadek pacjenta który nabył ową
          dolegliwość bez kontaktów z innymi jej nosicielami.

Homo sum: humani nil a me alienum puto

tylko czy cżłowiczą naturą jest wpełzać w męską odbytnicę ?
          od tego są owsiki
      • keram31 Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 21.11.05, 20:46
        sarmata napisał:

> Panstwo toleruje a nawet aktywnie popiera spektakle nienawisci wobec gejow.
        > Prawa gejow sa oficjalnie ograniczane a oni sami spychani na margines. Cymbal
        > zwany rzecznikiem praw obywatelskich mowi w telewizorze ze ma watpliwosci czy
        > gejom przysluguje prawo wyrazania swoich pogladow, bo publicznie pokazuja ze
        sa
        >
        > gejami. Ten s...rwiel zasluguje na szubienice. Bydlak bierze pieniadze z
        > placonych przez gejow podatkow i publicznie wypowiada wierutne bzdury. Trzeba
        w
        >
        > koncu naklonic UE do zajecia sie polskim skandalem. To chyba zadanie dla
        > organizacji gejowskich. Zyjemy w kraju gorszym od Bialorusi. Parady Rownosci
        > nalezy organizowac czesciej i naglasniac w calej Europie towarzyszace im
        > naruszanie praw czlowieka.
        nie żyjemy wcale w gorszym państwie,chcesz geju,czy pedale żyć w kraju w którym
        żyję to sobie żyj tylko pamiętaj daleko od moich bliskich bo jak się do nich
        zbliżysz a szczególnie do moich dzieci to ci obiecuję że sam ci łeb urwę i
        rzucę psom na pożarcie chceszsz być gejem, pedałem bądź sobie ale wara ci
        zbliżania się do mojich bliskich pamiętaj.
        • felinecaline Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 12:36
          a nigdy ci nie przyszlo do glowy, ze moze ktos z twoich bliskich (dziecko) jest
          gejem i moze ONO szuka zblizenia ze srodowiskami jemu podobnych, bo zniesc nie
          moze "normalnych" twojego pokroju?
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 13:42
            gejostwo to kwestia wychowania, socjalizacji. Dzieciom z rodzin katolickich
            głeboko religijnych takie przypadki nie mają miejsca...to domena
            wielkomiejskich lewaków uprawiających wolne zawody pracujących w agencjach
            reklamowych, w mediach i w show biznesie
            • ave.duce Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! ;-))))))))))) 22.11.05, 13:46
              Ależ Książę się na tym zna...
              Pozazdrościć takiej bogatej wiedzy empirycznej;-)))
              • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! ;-)))))))))) 22.11.05, 13:57
                jako socjolog z wykształcenia ineresowałem sie tą sprawą i badałem ją
                dogłebnie..oczywiscie wnioski nie podobały się moim promotorom ..w rezultacie
                musiałem się przenieśc na KUL
                • ave.duce Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! ;-)))))))))) 22.11.05, 14:33
                  Rozumiem, że na KULu empiria rozkwitła...
                  • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! ;-)))))))))) 22.11.05, 14:40
                    szkoda ze na świeckich uniwerkach empiria zanika...
                    • ave.duce Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! ;-))) b/o 22.11.05, 14:52
                      Fakt, za dużo tam teorii;-)
                    • absurdello Przy poręczy Paetz klęczy ... 01.12.05, 23:54
                      sumienie go dręczy ...
                      • skin.pl czy Petza też mam spałować? 01.12.05, 23:56
            • scoutek Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 13:49

> gejostwo to kwestia wychowania, socjalizacji. Dzieciom z rodzin katolickich
              > głeboko religijnych takie przypadki nie mają miejsca...to domena
              > wielkomiejskich lewaków uprawiających wolne zawody pracujących w agencjach
              > reklamowych, w mediach i w show biznesie

yasne yasne
              tak sobie to tlumacz
              i jeszcze, ze klamstwo powtarzane w kolko staje sie prawda....
              • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 13:58
                tylko że to wy powtarzacie brednie o tym że homo jest normą ustami
                waszych "autorytetów" takich jak:
                aktorka Magdalena Cielecka, pisarka i felietonistka Kinga Dunin, pisarka
                Agnieszka Graff, była dyrektorka OŚKi Agnieszka Grzybek, profesor Maria Janion,
                poetka Julia Hartwig, liderka Unii Lewicy, posłanka Izabela Jaruga-Nowacka,
                działacz Zielonych 2004 Krystian Legierski, współprzewodnicząca Zielonych 2004
                Magdalena Mosiewicz, dziennikarz TVN24 Grzegorz Miecugow, piosenkarka Fiolka
                Najdenowicz, redaktor naczelny "Przekroju" Piotr Najsztub, przewodnicząca
                Fundacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny Wanda Nowicka,
                publicystka "Polityki" Janina Paradowska, wiceprzewodnicząca Sojuszu Lewicy
                Demokratycznej Joanna Senyszyn, wiceprzewodniczący Socjaldemokracji Polskiej
                Michał Syska, dziennikarka i krytyczka literacka Kazimiera Szczuka, była
                senator, profesor Maria Szyszkowska, była pełnomocniczka rządu do spraw równego
                statusu kobiet i mężczyzn Magdalena Środa, pisarka Olga Tokarczuk, poetka i
                felietonistka Bożena Umińska, dziennikarz Jacek Żakowski, a także redaktorzy
                Radia TOK FM, "Krytyki Politycznej" i portalu lewica.pl.
                • scoutek Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 14:01

> tylko że to wy powtarzacie brednie o tym że homo jest normą ustami
                  > waszych "autorytetów" takich jak:

za to jestem w doborowym towarzystwie...
                  znasz to: lepiej z madrym stracic niz z glupim znalezc?
                  • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 14:04
                    każdy ma takie autorytety na jakie sobie zasłużył
                    • ksiaze.ciemnogrodu Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 14:07
                      a wiarygodnych informacji o homoseksualizmie mozesz znaleź tu:
                      www.homoseksualizm.org/index1.html
                      • scoutek Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 22.11.05, 14:18
                        nie, dla mnie Twoja strona nie jest wiarygodna
                        poczytaj saobie te:
                        pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm
                        • ksiaze.ciemnogrodu wikipedia to portal skrajnie lewacki! 22.11.05, 14:23
                          a więc mało wiarygodny..jeszce do niedawna mieli oni zamieszcone linki do stron
                          przeciwników homoseksualizmu..a teraz tego nie ma a wiec chcą nam wmówi że już
                          nikt homoseksualizmowi się nie sprzeciwia...
                          • scoutek Re: wikipedia to portal skrajnie lewacki! 22.11.05, 14:32
                            yasne
                            jak Ci nie odpowiada to lewacki
                            zauwaz, ze ja Twojego wskazania nie nazwalam zadnym epitetem...
                            napisalam, ze jest niewiarygodny dla mnie i tyle...
                            • ksiaze.ciemnogrodu Re: wikipedia to portal skrajnie lewacki! 22.11.05, 17:21
                              a więc każdy zostaje przy swoim zdaniu
      • 1normalnyczlowiek Re: PARADY ROWNOSCI - CZESCIEJ !!! 23.11.05, 01:18
        sramata napisał:
        Ten s...rwiel zasluguje na szubienice. Bydlak bierze pieniadze z
        > placonych przez gejow podatkow i publicznie wypowiada wierutne bzdury. Trzeba
        w koncu naklonic UE do zajecia sie polskim skandalem. To chyba zadanie dla
        > organizacji gejowskich. Zyjemy w kraju gorszym od Bialorusi. Parady Rownosci
        > nalezy organizowac czesciej i naglasniac w calej Europie towarzyszace im
        > naruszanie praw czlowieka.

"Walczący" geje podatków nie płacą, bo są utrzymywani przez SLD.
        Czy to ta mniejszość sprowadziła komunistów do Polski, skoro Ty jej reprezentant
        tak chętnie inne państwa zapraszasz do zajęcia się polskimi sprawami -
        przyzwyczajenie?
        Organizować Parady Równości i naruszać przy tym prawa człowieka po to, żeby
        nagłaśniać łamanie praw człowieka(!)?
    • artsg [...] 21.11.05, 20:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bladatwarz Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 21.11.05, 21:12
      I pyta: Ty sie interesujesz takimi sprawami polityczno-medialnymi, sluchaj co to
      za stacja jest ten tok fm, to jakas tuba homoseksualistow czy nowa propaganda...
      Zrelacjonowal mi rozmowe o homoparadzie.
      Sprawa sie wyjasnila szybko.
      Powiedzialam mu, zeby zrezygnowal ze wszystkiego, czego wlascicielem jest chocby
      w promilu Agora.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 11:53
        widzę ze ludziom otwierają oczy i zaczynają myślec
        • kolo.wildsteina Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 12:34
          oszolom.z.radia.maryja. napisał:

> widzę ze ludziom otwierają oczy i zaczynają myślec

:0))))))))))))
          • ksiaze.ciemnogrodu Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 13:30
            autorem zacytowanego przez ciebie wpisu jest książę ciemnogrodu
            • ave.duce Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 13:47
              Kiedy Hołd...?;-)))
              • ksiaze.ciemnogrodu Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 14:17
                komu ten hołd? i jaki?
                • ave.duce Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 14:35
                  Komu? Księciu, oczywiście.
                  Jaki? Skladany...
                  • ksiaze.ciemnogrodu Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 14:39
                    dziekuję ale nie trzeba
                    • ave.duce Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 14:56
                      Książę, nie dziękuj, wyznam Ci szczerze...
                      Jestem po UW - teoretyczka ze mnie, ćwiczenia praktyczne w hołdowaniu zostawiam
                      absolwentom KULu, USKW, Wyższej Szkoły Ojca Dyrektora, itp.;-)))
      • ave.duce Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 11:56
        bladatwarz napisała:

> Powiedzialam mu, zeby zrezygnowal ze wszystkiego, czego wlascicielem jest
        chocb
        > y
        > w promilu Agora.
        >

A co z Tobą, szanowna doradczyni? Zastosujesz się do własnej rady, czy to tak
        sobie a muzom?
        • bladatwarz Ja nie musze z niczego rezygnowac, bo od lat 22.11.05, 15:10
          wiem z czym mam do czynienia.
          Narazeni sa jedynie ludzie nieswiadomi, czym traci gadzinowka i jej pozostale
          znakomite medialne inwestycje.
      • ppppp7 Re: Moj znajomy dzis do mnie zadzwonil 22.11.05, 12:40
        > Powiedzialam mu, zeby zrezygnowal ze wszystkiego, czego wlascicielem jest
        chocby w promilu Agora.

Rozumiem, że będziesz konsekwentna i wyniesiesz się z tego forum (100% uziału
        Agory! - co za zgroza)
        • bladatwarz Odbijam sobie za lata chmurne i durne 22.11.05, 15:08
          gdy to g.... bralam do rak.
    • seth11 Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 15:29

> dziś w radiu TOK FM wystąpili ponoć uczestnicy poznanńskiej homoparady, tak
      > się sklada że ja tez bylem na niej ale po drugiej stronie i..
      > 1. nie było tam zadnych osób niepełnosprawnych a tak wlaśnie twierdziła jedna
      > z uczetniczek tej parady

Właśnie że wszyscy uczestnicy tego marszu byli niepełnosprawni.
      Niepełnosprawni umysłowo.
      • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 15:58
        nic dodac nic ując...
      • wdakra Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 16:20
        seth11 napisał:

> Właśnie że wszyscy uczestnicy tego marszu byli niepełnosprawni.
        > Niepełnosprawni umysłowo.

Uważasz, że niepełnosprawnych umysłowo należy dyskryminować?
        • ksiaze.ciemnogrodu Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 17:09
          nie ale nie nalezy zestawiać na jednym poziomie sodomitów z
          niepelnosprawnymi..ci drudzy w wiekszosci sobie tego nie życzą
          • kaczkadziwaczka7 [...] 23.11.05, 01:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • wdakra Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 23.11.05, 08:54

> nie ale nie nalezy zestawiać na jednym poziomie sodomitów z
            > niepelnosprawnymi..ci drudzy w wiekszosci sobie tego nie życzą

Zaraz, zaraz. To chyba wypowiadamy się na temat innej parady. Moje wypowiedzi
            dotyczą parady równości, a nie sodomitów. Takowi też tam byli?
            A swoją drogą niepełnosprawni umysłowo są dyskryminowani.
        • xcor Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 23.11.05, 05:51

seth11 napisał:

>Uważasz, że niepełnosprawnych umysłowo należy dyskryminować?

ależ skądże niepełnosprawnych umysłowo należy promować na najwyższe stanowiska
          w gabinetach
          cieni

• wdakra Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 23.11.05, 09:03
            xcor napisał:

>
            >
            > seth11 napisał:
            >
            > >Uważasz, że niepełnosprawnych umysłowo należy dyskryminować?
            >
            > ależ skądże niepełnosprawnych umysłowo należy promować na najwyższe stanowiska
            > w gabinetach
            > cieni
            >

Do władzy, to pchają się paranoicy, a nie osoby niepełnosprawne umysłowo. Te
            ostatnie swoją niepełnosprawność zawdzięczają jak najbardziej sprawnym umysłowo
            lekarzom. Uważam, że one też mają prawo do poszanowania ich godności ludzkiej i
            swego miejsca w społeczeństwie.
    • piotr7777 Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 22.11.05, 17:23
      Skoro wszechpolak założył ten wątek, to ja chciałbym zapytać - kiedy Wasza
      organizacja przeprosi za getto ławkowe, demolowanie żydowskich sklepów i
      pogromy na wschodzie Polski?
      • xcor Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 23.11.05, 05:52
        piotr7777 napisał:

> Skoro wszechpolak założył ten wątek, to ja chciałbym zapytać - kiedy Wasza
        > organizacja przeprosi za getto ławkowe, demolowanie żydowskich sklepów i
        > pogromy na wschodzie Polski?

a kiedy to było? przeoczyłem ten news
    • henryk.log Re: ordynarne kłamstwa w radiu TOK FM o homoparad 23.11.05, 01:25
      >..dziś na FK wystąpił...< ??? !!!!

zostałem radnym
      oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55
      gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
      miałem największe poparcie
      • kum.z.antalowki Ten oszołom to sie kiedyś przyznał, ze ma złość do 23.11.05, 02:13
        • kum.z.antalowki do sutannowych co go mole..gdy był ministrantem 23.11.05, 02:18
          I to jestem w stanie zrozumiec i wybaczyć. Ma uraz.
          Ale z tym hienowaniem na niepełnosprawnym radnym - to jednak przesadził.
          • henryk.log Re: do sutannowych co go mole..gdy był ministrant 23.11.05, 02:25
            Na razie "oszoł" wydaję się być "ksiaze", z prawdopodobieństwem nieomal
            graniczącym z pewnośćią!
            wg. b. solidnych żródeł!!
            --
            zostałem radnym
            • logo.vlad Re: do sutannowych co go mole..gdy był ministrant 23.11.05, 02:37
              O! Szoł! - powiadacie...

Faktycznie, styl tego "księcia ciemnoty" podobny - równo na cienkiej granicy
              między radyjnym fanatyzmem a tegoż parodią. Ale się zapytam skąd taka pewność?
              Idiotów wszak nie sieją, toto samo rośnie. I mógł się taki też skądinąd
              przypałętać.
              • henryk.log Re: do sutannowych co go mole..gdy był ministrant 23.11.05, 02:55
                >O! Szoł! - powiadacie...<
                ?? Prawie tak!..pewność będzie po 100% upewnieniu się!! :)
                .może potrwać..
                --
                zostałem radnym
                • kum.z.antalowki Re: do sutannowych co go mole..gdy był ministrant 23.11.05, 03:05
                  A jak sie skonczyła ta jego aferka z czatowaniem na necie w godzinach pracy na
                  koszt podatników? Wywalili go, czy sprawa przyschła?
                  • henryk.log Re: do sutannowych co go mole..gdy był ministrant 23.11.05, 03:08
                    ..na ile pamiętam, ponoć "sam" zrezygnował bo "musiał" wyjechać..
                    , chyba sam o tym pisał gdzieś!
    • wlodzimierz.ilicz Słucham TOK FM i potwierdzam. 01.12.05, 23:57
      Ale ich nastawienie nie wynika z prohomoseksualizmu lecz prowadzą oni
      propagandę antyrządową bo stawiali na Tuska i PO.
      Poprą każdego kto demonstruje przeciw aktualnym władzom.
      • skin.pl Re: Słucham TOK FM i potwierdzam. 01.12.05, 23:59
        no co ty? Agora to koncern pedalski doytowany przez żydowska eurofinansjerę
        • wlodzimierz.ilicz Pederastia to małe miki. Tu chodzi o kasę dla 02.12.05, 00:06
          wielkiego bizensu czyli w Polsce o władzę dla PO.
          TOK FM razem z Agorą prowadzą również kampanię przeciw Białorusi. Tam też
          biznes jak dotąd nie zarabia tyle ile by chciał bo Łukaszenko nie dopuszcza do
          sprzedaży białoruskich zakładów pracy za bezcen.
          • skin.pl Re: Pederastia to małe miki. Tu chodzi o kasę dla 02.12.05, 00:12
            mam nadzieję ze Łukaszenko się utrzyma..to ostatni normalny władca w tym
            eurosyfie..ludzitrzeba trzymac krótko za morde i koniec..żadnej
            demokracji..demokracja to degeneracja chaos i burdel
            • wlodzimierz.ilicz Łukaszenko to quasi dyktator. Ale aby go oceniać 02.12.05, 00:17
              trzeba poznać lokalne warunki na Białorusi.
              Bo ostrożnośc nie zawadzi.
              Rosjanie pamietają jak Gorbaczow wprowadził takę pierestrojkę, że skończyła się
              pierestriełką. Która zresztą trwa do dziś i zgineło już mnóstwo ludzi.
              • skin.pl Re: Łukaszenko to quasi dyktator. Ale aby go ocen 02.12.05, 00:22
                na Białorusi poginęli ludzie? co ty gadasz? od czasów Czernobyla tam nikogo
                władza nie zamordowała!
                • wlodzimierz.ilicz Pisałem o byłym ZSRR 02.12.05, 00:35
                  Wojna w Czeczenii i ataki terrorystów trwają do dziś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka