Dodaj do ulubionych

dziedzictwo III RP

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:33
Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 16:26
      Ze Polacy wymordowali siekierami i łopatami 6 milionów zydów-sąsiadów!
      • Gość: Ania Re:Do t IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 16:37
        Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze
        przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z nim
        zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: t Re:Do t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:20
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze
          > przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z nim
          > zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie.

Nie było, bo - jeśli chodzi o życie wirtualne na forum - przeniosłem się na
          forum "Feminizm", gdzie dyskutuję z feministkami (tak się przynajmniej same
          nazywają). Jest tam też nasza znajoma Hania. Jesli znudził Ci się kraj -
          wpadnij tam.
          • Gość: Ania Re:Do t IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:22
            Gość portalu: t napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze
            > > przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z ni
            > m
            > > zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie.
            >
            > Nie było, bo - jeśli chodzi o życie wirtualne na forum - przeniosłem się na
            > forum "Feminizm", gdzie dyskutuję z feministkami (tak się przynajmniej same
            > nazywają). Jest tam też nasza znajoma Hania. Jesli znudził Ci się kraj -
            > wpadnij tam.

Dzieki za zaproszenie ale ja jestem polityczne zwierze.Pisze na
            aktualnosciach.Z Hania nasze drogi sie rozeszly.A na kraj wpadam od czasu do
            czasu tak z sentymentu ,bo tu zaczynalam.
    • Gość: Rob Re: dziedzictwo III RP IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 14.10.02, 17:26

> Co zostanie ... za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?

Zgliszcza kosciolow!
      • Gość: Hihi I palacow biskupich !! IP: *.proxy.aol.com 14.10.02, 17:31
      • Gość: Ania Re: dziedzictwo III RP IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 18:21
        Gość portalu: Rob napisał(a):

> Gość portalu: t napisał(a):
        >
        > > Co zostanie ... za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?
        >
        > Zgliszcza kosciolow!

Przeszkadza panu Kosciol Mariacki w Krakowie i oltarz Wita Stwosza?
        Talibom afganskim przeszkadzal posag Buddy...
        • Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:22
          Aniu!Wiekszość zabieraczy ekranu tego forum to klony bolszewików,mordujących
          kazdego myślacego nie tak jak mówi Partia wszystko jedno jak ją nazwiemy
          KPZR,PZPR,K.p.Chin,K.P.Ameryki itd-mord mord mord Jak w Hiszpanii,1936,Luna
          Brystygierowa w PRL( ciekawe co obiecał P.Turowicz ,ze przeżył)A zamordowano
          dzienikarzy Tygdnika Warszawskiego-córą tamtego diabelskiego związku jest G.Wyb.
          Będzie znowu Puszcza Sandomierska,dzikie zwierzęta- tury;Niemiec będzie zakladał
          osady na prawie pruskim,czasem pojawią się hordy ludów wschodnich!
          Był taki okres II-VII wiek... czy szkoda tak !bo nie wierzę w inkarnację
          • Gość: waw Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo boli? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:08
            • Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:11
              A ja przepraszam,ze pytam ale czy jedynym zbawieniem dla Polski sa zgliszcza
              kosciolow?
              • Gość: waw Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:14
                Jeśli można to trochę jaśniej, tak dla słabszych.
                • Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:24
                  Gość portalu: waw napisał(a):

> Jeśli można to trochę jaśniej, tak dla słabszych.

Pytalam jak sie panu podobal post o zgliszczach kosciolow?
                  • Gość: waw Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:28
                    Chora wizja człowieka cierpiącego na psychozę paranoidalną.
                    • Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:33
                      Gość portalu: waw napisał(a):

> Chora wizja człowieka cierpiącego na psychozę paranoidalną.

Odetchnelam z ulga.Nie cierpie skrajnosci.
                    • Gość: f Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:46
                      Wiekszość z Was zamist merytocznie odpowiadac ucieka się do kalumni!
                      Jakby to nazwał największy esteta tego Forum Dr Krisk nie znasz imienia R
                      .Polnskiego a to sytuje cię między debilem a faszystą!
                      To ,że tamat dotyczył pogody w Nowym Yorku jest bez znaczenia
                      Mało moderatorka tego forum wg Gaucka była kapusiem Stasi to wycina wsztstko co
                      ma znaczenie dla historii Polski -gdzie pewene głowy winne być scięte a nie
                      wynoszone na piedestał...
                      Jestem stary za chwilę otrzymam setkę paszkwili jak np,Arcana w Krakowie
                      gdy napisały prawdę o Przekroju i Tygodniku Powszechnym w latach 90 -tych!
                      Pozwoliłem sobie sfotgrafować te haniebne brednie!
    • Gość: kapral Trójca bohaterów narodowych, IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 20:40
      a zwać się będą:

Glämp, Müller, Löpper

=
      • Gość: Zaszokowany Symbol upadajacej Polski !! IP: *.ipt.aol.com 14.10.02, 20:57
      • Gość: f Re: Trójca bohaterów narodowych, IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:59
        Reinkard-bandziorów typu
        Himmler,Bronstein,Fejgin,Humer,Reihhard,Stalin,Swiatło,Dusza,Pol-pot.Mau-tse
        tung itd itd bez treści nienawistnik nawet samego siebie gdy ma orgazm z 220 vol
        • Gość: waw Re: Trójca bohaterów narodowych, IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:04
          Te teksty to z powodu gumowej klawiatury, czy wady rozwojowej?
      • Gość: kapral Glämp, Müller, Löpper IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 21:36
        Gość portalu: kapral napisał(a):

> a zwać się będą:
        >
        > Glämp, Müller, Löpper
        >
        >
        > =

A ja naiwniak myślałem, że przez subtelną aluzję do brzmienia nazwisk wywołam burzliwą dyskusję o możliwym kierunku przyszłego rozwoju Polski!!!!
        • Gość: f Re: Glämp, Müller, Löpper IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:19
          Małe możdżki wytrenowane przez cwaniaków propagandy!
          Wytłumacz intelektualisto formatu baby z Siewierza dlaczego na ulicy
          Dunajewskiego w Krakowie pojawiły się napisy do MORDU!
          • Gość: kapral Siewierz to etymologicznie IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 22:27
            Gość portalu: f napisał(a):

> Małe możdżki wytrenowane przez cwaniaków propagandy!
            > Wytłumacz intelektualisto formatu baby z Siewierza dlaczego na ulicy
            > Dunajewskiego w Krakowie pojawiły się napisy do MORDU!

"północny [gród]"? Jeśli tak, to północny względem czego?
            • Gość: f Re: Siewierz to etymologicznie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:45
              Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32?
              • Gość: kapral Pierwiastek kwadratowy z 16 to IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 22:53

> Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32?

"na czworo". Dobrze jest mieć czterech do brydża. I żeby nie grać na fortepianie, bo karty się ślizgają.

=
                • Gość: kapral Szkoda, że nie ma IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 23:10

> Gość portalu: f napisał(a):
                  >
                  > > Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32?
                  >
                  >
                  > "na czworo". Dobrze jest mieć czterech do brydża. I żeby nie grać na fortepiani
                  > e, bo karty się ślizgają.
                  >
                  >
                  > =

dalszego ciągu, bo chciałem przejść do omówienia zalet żyletek marki "Rawa".

=
                  • Gość: f Re: Szkoda, że nie ma IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 00:34
                    Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za mordy
                    na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię Stać!
                    a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi?
                    • Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 06:48

> Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za mordy
                      > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię Stać!
                      > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi?

i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową Agencją Towarzyską.

=
                      • Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 18:47

> Gość portalu: f napisał(a):
                        >
                        > > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za
                        > mordy
                        > > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię St
                        > ać!
                        > > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi?
                        >

> i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych
                        > karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową
                        > Agencją Towarzyską.

Jeden z wysokorosłych karłów wysunął się przed grupę.

- W ryja? - spytał rzeczowo.

Nie doczekał się jednak odpowiedzi. Na jego głowę spadł cios zakrzywionego żelaza. Spomiędzy wciąż wykręconych w krzywym uśmieszku warg wyśliznęły się dwa pokryte różową pianą siekacze i potoczyły się po zaśmieconej trawie skwerku, aż ku strzępom zeszłorocznego plakatu wyborczego przewodniczącego AWS.

- F, f, f, f, fa fo? - wyskamlał karzeł obmacując delikatnie palcami o czarnych paznokciach łysą czaszkę. - Fo ja fi frobiłem? Wief, kto ja jeftem? Nie za takie Polfkie walffyłem.

Motorniczy potoczył wzrokiem po nagle spokorniałej grupce. Nie miał tu już nic do roboty. Przerzucił wajchę do lewej ręki i zawrócił do tramwaju. Nie ruszył za nim nikt. Tylko w jednym z okien Agencji niemal niedostrzegalnie drgnęła brudno żółta firanka.

=
                        • Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 22:31

> Gość portalu: kapral napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: f napisał(a):
                          > >
                          > > > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeytur
                          > ę za
                          > > mordy
                          > > > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao c
                          > ię St
                          > > ać!
                          > > > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi?
                          > >
                          >
                          >
                          > > i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych
                          > > karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową
                          > > Agencją Towarzyską.
                          >
                          > Jeden z wysokorosłych karłów wysunął się przed grupę.
                          >
                          > - W ryja? - spytał rzeczowo.
                          >
                          > Nie doczekał się jednak odpowiedzi. Na jego głowę spadł cios zakrzywionego
                          > żelaza. Spomiędzy wciąż wykręconych w krzywym uśmieszku warg wyśliznęły się
                          > dwa pokryte różową pianą siekacze i potoczyły się po zaśmieconej trawie
                          > skwerku, aż ku strzępom zeszłorocznego plakatu wyborczego przewodniczącego
                          > AWS.
                          >
                          > - F, f, f, f, fa fo? - wyskamlał karzeł obmacując delikatnie palcami o
                          > czarnych paznokciach łysą czaszkę. - Fo ja fi frobiłem? Wief, kto ja jeftem? > Nie za takie Polfkie walffyłem.
                          >
                          > Motorniczy potoczył wzrokiem po nagle spokorniałej grupce. Nie miał tu już
                          > nic do roboty. Przerzucił wajchę do lewej ręki i zawrócił do tramwaju. Nie
                          > ruszył za nim nikt. Tylko w jednym z okien Agencji niemal niedostrzegalnie
                          > drgnęła brudno żółta firanka.

Kiedy wrócił do tramwaju, zauważył, że nie ma w nim pasażerów. Ruszył i zwolna przyśpieszył. Przystanki nadbiegały i malały w oddali, twarze oczekujących na przystankach zlewały się w szare pasmo. Jadę do nikąd - pomyślał motorniczy - tramwaju nie da się zawrócić. Wstęga torów nie miała końca.

=
    • jaceq Re: dziedzictwo III RP 14.10.02, 21:02

> Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?

Witaj t.
      Faktycznie, dawno Cię nie było, ja nawet zdążyłem zahaczyć 2 razy o Twoje strony.

Co zostanie w pamięci? oby więcej, niż po prlu. Ale złe rzeczy pamięta się lepiej, więc chyba niemożliwe.
      • Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:15
        Waw-osobnicy z wodogłowiem sa w specjalnych ośrodkach gdyz fekalia oddają pod
        siebie-ale fetor większy od siarki!Tlenu!!!!!!
        • Gość: waw Re: dziedzictwo III RP IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:20
          Drogi f, serdecznie pozdrawiam, życzę powrotu do zdrowia, proponuję używać
          pampersó, a oddech świeżym powietrzem zapewne nie będzie obojętny dla Twojego
          organizmu. A swoją drogą Twoje teksty to styl życia, czy forma intelektualnego
          onanizmu?
      • Gość: t Re: dziedzictwo III RP IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:21
        jaceq napisał:

>
        > > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?
        >
        > Witaj t.
        > Faktycznie, dawno Cię nie było, ja nawet zdążyłem zahaczyć 2 razy o Twoje
        stron
        > y.
        >

A co tu masz do roboty? Chyba nie turystyka - bo pogoda dość paskudna szczerze
        mówiąc, choć Bieszczady ładne jak zwykle.

> Co zostanie w pamięci? oby więcej, niż po prlu. Ale złe rzeczy pamięta się
        lepi
        > ej, więc chyba niemożliwe.
        • jaceq Re: dziedzictwo III RP 14.10.02, 22:17

> A co tu masz do roboty?

W K. jest lotnisko. Poza tym - mam tam rodzinki nieco w okolicach.

> Chyba nie turystyka - bo pogoda dość paskudna szczerze
          > mówiąc,

W taką pogodę jak dziś zwłaszcza. Ale we wrześniu bywało pięknie. I TAM były grzyby, a u nas pojawiły się
          pierwsze z tydzień temu, w liczbie trzech, za to od razu zmrożone. I po ptokach, w tym roku.

> choć Bieszczady ładne jak zwykle.

Te takie będą zawsze. W ulewie, we mgłach, obojętne.
          • Gość: Dr.KrisK Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.eng.fsu.edu 15.10.02, 00:49
            Co do tego co zostanie po III RP to nie wiem. Ale Bieszczady - to kraina mojej
            młodości studenckiej.. i za to je (platonicznie i jednostronnie) kocham nad
            wyraz. Kudy Riwierom czy innym Cannes do Otrytu...
            KrisK
            • Gość: t Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 18:12
              Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Co do tego co zostanie po III RP to nie wiem. Ale Bieszczady - to kraina
              mojej
              > młodości studenckiej.. i za to je (platonicznie i jednostronnie) kocham nad
              > wyraz. Kudy Riwierom czy innym Cannes do Otrytu...
              > KrisK

No tak, ale na Riwierze nie byłem, i muszę wierzyć na słowo, a wolałbym się
              przekonać osobiście.
              • Gość: Dr.KrisK Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.eng.fsu.edu 15.10.02, 18:17
                Oczywiście - a w czym problem?
                KrisK
                • Gość: f Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:35
                  W niedomytym napletku fetor,który tylko kokty 70 letnie znoszą!
                  • Gość: t Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 16:29

> W niedomytym napletku fetor,który tylko kokty 70 letnie znoszą!

Wierzę na słowo, ale - co to ma do rzeczy?
    • Gość: LeRoy Re: dziedzictwo III RP IP: *.acn.waw.pl 16.10.02, 17:50

> Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?

Leroy was here
      • Gość: ''' Re: dziedzictwo III RP IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 20:51
        Gość portalu: LeRoy napisał(a):

>
        > > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP?
        >
        >
        > Leroy was here

Zostaną mury pokryte głupimi napisami. Archeologia będzie miała zajęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka