Gość: t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:33 Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 16:26 Ze Polacy wymordowali siekierami i łopatami 6 milionów zydów-sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Do t IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 16:37 Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z nim zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re:Do t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:20 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze > przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z nim > zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie. Nie było, bo - jeśli chodzi o życie wirtualne na forum - przeniosłem się na forum "Feminizm", gdzie dyskutuję z feministkami (tak się przynajmniej same nazywają). Jest tam też nasza znajoma Hania. Jesli znudził Ci się kraj - wpadnij tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Do t IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:22 Gość portalu: t napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Dawno Cie nie bylo.Wlasciwie to forum juz padlo.Chce Ci powiedziec,ze > > przeczytalam ostatnio"Stulecie klamcow "Lysiaka .Nie ze wszystkim sie z ni > m > > zgadzam ale ,w niektorych sprawach ma 100 % racje.Pozdrawiam serdecznie. > > Nie było, bo - jeśli chodzi o życie wirtualne na forum - przeniosłem się na > forum "Feminizm", gdzie dyskutuję z feministkami (tak się przynajmniej same > nazywają). Jest tam też nasza znajoma Hania. Jesli znudził Ci się kraj - > wpadnij tam. Dzieki za zaproszenie ale ja jestem polityczne zwierze.Pisze na aktualnosciach.Z Hania nasze drogi sie rozeszly.A na kraj wpadam od czasu do czasu tak z sentymentu ,bo tu zaczynalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: dziedzictwo III RP IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 14.10.02, 17:26 Gość portalu: t napisał(a): > Co zostanie ... za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? Zgliszcza kosciolow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziedzictwo III RP IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 18:21 Gość portalu: Rob napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > Co zostanie ... za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? > > Zgliszcza kosciolow! Przeszkadza panu Kosciol Mariacki w Krakowie i oltarz Wita Stwosza? Talibom afganskim przeszkadzal posag Buddy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:22 Aniu!Wiekszość zabieraczy ekranu tego forum to klony bolszewików,mordujących kazdego myślacego nie tak jak mówi Partia wszystko jedno jak ją nazwiemy KPZR,PZPR,K.p.Chin,K.P.Ameryki itd-mord mord mord Jak w Hiszpanii,1936,Luna Brystygierowa w PRL( ciekawe co obiecał P.Turowicz ,ze przeżył)A zamordowano dzienikarzy Tygdnika Warszawskiego-córą tamtego diabelskiego związku jest G.Wyb. Będzie znowu Puszcza Sandomierska,dzikie zwierzęta- tury;Niemiec będzie zakladał osady na prawie pruskim,czasem pojawią się hordy ludów wschodnich! Był taki okres II-VII wiek... czy szkoda tak !bo nie wierzę w inkarnację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo boli? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:11 A ja przepraszam,ze pytam ale czy jedynym zbawieniem dla Polski sa zgliszcza kosciolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:14 Jeśli można to trochę jaśniej, tak dla słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:24 Gość portalu: waw napisał(a): > Jeśli można to trochę jaśniej, tak dla słabszych. Pytalam jak sie panu podobal post o zgliszczach kosciolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:28 Chora wizja człowieka cierpiącego na psychozę paranoidalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.upc.chello.be 14.10.02, 21:33 Gość portalu: waw napisał(a): > Chora wizja człowieka cierpiącego na psychozę paranoidalną. Odetchnelam z ulga.Nie cierpie skrajnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Ja przepraszam, że pytam, ale czy to bardzo b IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:46 Wiekszość z Was zamist merytocznie odpowiadac ucieka się do kalumni! Jakby to nazwał największy esteta tego Forum Dr Krisk nie znasz imienia R .Polnskiego a to sytuje cię między debilem a faszystą! To ,że tamat dotyczył pogody w Nowym Yorku jest bez znaczenia Mało moderatorka tego forum wg Gaucka była kapusiem Stasi to wycina wsztstko co ma znaczenie dla historii Polski -gdzie pewene głowy winne być scięte a nie wynoszone na piedestał... Jestem stary za chwilę otrzymam setkę paszkwili jak np,Arcana w Krakowie gdy napisały prawdę o Przekroju i Tygodniku Powszechnym w latach 90 -tych! Pozwoliłem sobie sfotgrafować te haniebne brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Trójca bohaterów narodowych, IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 20:40 a zwać się będą: Glämp, Müller, Löpper = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Trójca bohaterów narodowych, IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:59 Reinkard-bandziorów typu Himmler,Bronstein,Fejgin,Humer,Reihhard,Stalin,Swiatło,Dusza,Pol-pot.Mau-tse tung itd itd bez treści nienawistnik nawet samego siebie gdy ma orgazm z 220 vol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Trójca bohaterów narodowych, IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:04 Te teksty to z powodu gumowej klawiatury, czy wady rozwojowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Glämp, Müller, Löpper IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 21:36 Gość portalu: kapral napisał(a): > a zwać się będą: > > Glämp, Müller, Löpper > > > = A ja naiwniak myślałem, że przez subtelną aluzję do brzmienia nazwisk wywołam burzliwą dyskusję o możliwym kierunku przyszłego rozwoju Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Glämp, Müller, Löpper IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:19 Małe możdżki wytrenowane przez cwaniaków propagandy! Wytłumacz intelektualisto formatu baby z Siewierza dlaczego na ulicy Dunajewskiego w Krakowie pojawiły się napisy do MORDU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Siewierz to etymologicznie IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 22:27 Gość portalu: f napisał(a): > Małe możdżki wytrenowane przez cwaniaków propagandy! > Wytłumacz intelektualisto formatu baby z Siewierza dlaczego na ulicy > Dunajewskiego w Krakowie pojawiły się napisy do MORDU! "północny [gród]"? Jeśli tak, to północny względem czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Siewierz to etymologicznie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:45 Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Pierwiastek kwadratowy z 16 to IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 22:53 Gość portalu: f napisał(a): > Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32? "na czworo". Dobrze jest mieć czterech do brydża. I żeby nie grać na fortepianie, bo karty się ślizgają. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Szkoda, że nie ma IP: *.acn.waw.pl 14.10.02, 23:10 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: f napisał(a): > > > Kapral tylu zydów dzieli włos na 16 części a ty musisz na 32? > > > "na czworo". Dobrze jest mieć czterech do brydża. I żeby nie grać na fortepiani > e, bo karty się ślizgają. > > > = dalszego ciągu, bo chciałem przejść do omówienia zalet żyletek marki "Rawa". = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Szkoda, że nie ma IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 00:34 Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za mordy na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię Stać! a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 06:48 Gość portalu: f napisał(a): > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za mordy > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię Stać! > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi? i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową Agencją Towarzyską. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 18:47 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: f napisał(a): > > > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę za > mordy > > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao cię St > ać! > > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi? > > i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych > karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową > Agencją Towarzyską. Jeden z wysokorosłych karłów wysunął się przed grupę. - W ryja? - spytał rzeczowo. Nie doczekał się jednak odpowiedzi. Na jego głowę spadł cios zakrzywionego żelaza. Spomiędzy wciąż wykręconych w krzywym uśmieszku warg wyśliznęły się dwa pokryte różową pianą siekacze i potoczyły się po zaśmieconej trawie skwerku, aż ku strzępom zeszłorocznego plakatu wyborczego przewodniczącego AWS. - F, f, f, f, fa fo? - wyskamlał karzeł obmacując delikatnie palcami o czarnych paznokciach łysą czaszkę. - Fo ja fi frobiłem? Wief, kto ja jeftem? Nie za takie Polfkie walffyłem. Motorniczy potoczył wzrokiem po nagle spokorniałej grupce. Nie miał tu już nic do roboty. Przerzucił wajchę do lewej ręki i zawrócił do tramwaju. Nie ruszył za nim nikt. Tylko w jednym z okien Agencji niemal niedostrzegalnie drgnęła brudno żółta firanka. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 22:31 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: kapral napisał(a): > > > Gość portalu: f napisał(a): > > > > > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeytur > ę za > > mordy > > > na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze napewnao c > ię St > > ać! > > > a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi? > > > > > > i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych > > karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową > > Agencją Towarzyską. > > Jeden z wysokorosłych karłów wysunął się przed grupę. > > - W ryja? - spytał rzeczowo. > > Nie doczekał się jednak odpowiedzi. Na jego głowę spadł cios zakrzywionego > żelaza. Spomiędzy wciąż wykręconych w krzywym uśmieszku warg wyśliznęły się > dwa pokryte różową pianą siekacze i potoczyły się po zaśmieconej trawie > skwerku, aż ku strzępom zeszłorocznego plakatu wyborczego przewodniczącego > AWS. > > - F, f, f, f, fa fo? - wyskamlał karzeł obmacując delikatnie palcami o > czarnych paznokciach łysą czaszkę. - Fo ja fi frobiłem? Wief, kto ja jeftem? > Nie za takie Polfkie walffyłem. > > Motorniczy potoczył wzrokiem po nagle spokorniałej grupce. Nie miał tu już > nic do roboty. Przerzucił wajchę do lewej ręki i zawrócił do tramwaju. Nie > ruszył za nim nikt. Tylko w jednym z okien Agencji niemal niedostrzegalnie > drgnęła brudno żółta firanka. Kiedy wrócił do tramwaju, zauważył, że nie ma w nim pasażerów. Ruszył i zwolna przyśpieszył. Przystanki nadbiegały i malały w oddali, twarze oczekujących na przystankach zlewały się w szare pasmo. Jadę do nikąd - pomyślał motorniczy - tramwaju nie da się zawrócić. Wstęga torów nie miała końca. = Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: dziedzictwo III RP 14.10.02, 21:02 Gość portalu: t napisał(a): > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? Witaj t. Faktycznie, dawno Cię nie było, ja nawet zdążyłem zahaczyć 2 razy o Twoje strony. Co zostanie w pamięci? oby więcej, niż po prlu. Ale złe rzeczy pamięta się lepiej, więc chyba niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: dziedzictwo III RP IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:15 Waw-osobnicy z wodogłowiem sa w specjalnych ośrodkach gdyz fekalia oddają pod siebie-ale fetor większy od siarki!Tlenu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: dziedzictwo III RP IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:20 Drogi f, serdecznie pozdrawiam, życzę powrotu do zdrowia, proponuję używać pampersó, a oddech świeżym powietrzem zapewne nie będzie obojętny dla Twojego organizmu. A swoją drogą Twoje teksty to styl życia, czy forma intelektualnego onanizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: dziedzictwo III RP IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:21 jaceq napisał: > Gość portalu: t napisał(a): > > > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? > > Witaj t. > Faktycznie, dawno Cię nie było, ja nawet zdążyłem zahaczyć 2 razy o Twoje stron > y. > A co tu masz do roboty? Chyba nie turystyka - bo pogoda dość paskudna szczerze mówiąc, choć Bieszczady ładne jak zwykle. > Co zostanie w pamięci? oby więcej, niż po prlu. Ale złe rzeczy pamięta się lepi > ej, więc chyba niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: dziedzictwo III RP 14.10.02, 22:17 Gość portalu: t napisał(a): > A co tu masz do roboty? W K. jest lotnisko. Poza tym - mam tam rodzinki nieco w okolicach. > Chyba nie turystyka - bo pogoda dość paskudna szczerze > mówiąc, W taką pogodę jak dziś zwłaszcza. Ale we wrześniu bywało pięknie. I TAM były grzyby, a u nas pojawiły się pierwsze z tydzień temu, w liczbie trzech, za to od razu zmrożone. I po ptokach, w tym roku. > choć Bieszczady ładne jak zwykle. Te takie będą zawsze. W ulewie, we mgłach, obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.eng.fsu.edu 15.10.02, 00:49 Co do tego co zostanie po III RP to nie wiem. Ale Bieszczady - to kraina mojej młodości studenckiej.. i za to je (platonicznie i jednostronnie) kocham nad wyraz. Kudy Riwierom czy innym Cannes do Otrytu... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 18:12 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Co do tego co zostanie po III RP to nie wiem. Ale Bieszczady - to kraina mojej > młodości studenckiej.. i za to je (platonicznie i jednostronnie) kocham nad > wyraz. Kudy Riwierom czy innym Cannes do Otrytu... > KrisK No tak, ale na Riwierze nie byłem, i muszę wierzyć na słowo, a wolałbym się przekonać osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.eng.fsu.edu 15.10.02, 18:17 Oczywiście - a w czym problem? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:35 W niedomytym napletku fetor,który tylko kokty 70 letnie znoszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dziedzictwo i Bieszczady.. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 16:29 Gość portalu: f napisał(a): > W niedomytym napletku fetor,który tylko kokty 70 letnie znoszą! Wierzę na słowo, ale - co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeRoy Re: dziedzictwo III RP IP: *.acn.waw.pl 16.10.02, 17:50 Gość portalu: t napisał(a): > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? Leroy was here Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: dziedzictwo III RP IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 20:51 Gość portalu: LeRoy napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > Co zostanie w pamięci za 200 lat z pierwszego 13 lecia III RP? > > > Leroy was here Zostaną mury pokryte głupimi napisami. Archeologia będzie miała zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś