cheetah51 Re: Coś OHYDNEGO! 27.11.05, 06:41 Co na to szanowny Episkopat? Pewnie nic, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Coś OHYDNEGO! 27.11.05, 07:01 cheetah51 napisał: > Co na to szanowny Episkopat? > Pewnie nic, jak zwykle. Episkopat milczy a pies nie kasa reki, ktora go karmi. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Coś OHYDNEGO! 27.11.05, 08:26 episkopat milczy jak zwykle.popierając faszy....ka działalnosc tego smiecia z torunia.KK WOLI WŁADZĘ I PIENIĄDZE,NIZ PRZESTRZEGANIE NAUKI Jezusa Chrystusa. Pytanie ze strony episkopatu ,czy kleru jest zawsze to samo:czy pan lub pani słucha tego radia.to chyba oni go nie słuchają. no coz członkowie pisu go broniiia ,bo im chodzi o ich własną pozycje nie o moralnosc i do bro społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 27.11.05, 08:50 Panie Rydzyk!Pan tez niema zony wiec pytanie czy Pan nie jest tez kochajacym inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 27.11.05, 10:22 - Jeżeli oni mają robić manifestacje w różnych miastach, to ile się najeżdżą? - pytał w czwartek w nocy na antenie Radia Maryja. I poradził protestującym: - Najlepiej, niechby każdy wypisał sobie "ja jestem gejem". I już by w mieście wiedzieli. najwazniejszy w tym kraju przedstawiciel KK , MOWI TAKIE RZECZY. niech pan panie rydz,wypisze sobie:jestem najwiekszym manipulatorem, nacjonalistą i" nietykalnym" w historii tego kraju,nawet w PZPR nie było mnie rownego scier... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 27.11.05, 11:50 piaf.e napisała: > najwazniejszy w tym kraju przedstawiciel KK , ooops.. czy aby nie przesadzasz? MOWI TAKIE RZECZY. tak z ciekawości o JAKIE RZECZY CHODZI? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 18:20 Odpowiadasz na : losiu4 napisał: > piaf.e napisała: > > > najwazniejszy w tym kraju przedstawiciel KK , > > ooops.. czy aby nie przesadzasz? > > MOWI TAKIE RZECZY. > > tak z ciekawości o JAKIE RZECZY CHODZI? > > Pozdrawiam > > Losiu mowie to ironicznie , a mysle ze nie przesadzam. chodzi o jego wypowiedz zeby homoseksualisci wypisali i przypieli sobie et.,ze nimi są. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 21:15 piaf.e napisała: > mowie to ironicznie , a mysle ze nie przesadzam. a mi sie wydaje że przesadzasz > chodzi o jego wypowiedz zeby homoseksualisci wypisali i przypieli sobie > et.,ze nimi są. no nie... skoro sami działacze czy jak im tam idą sobie w demonstracji i sie tgo nie wstydzą, to co niby dla nich za kłopot zupełnie dobrowolnie przypiąć sobie napis: jestem gejem... Kobito... Jak nie za bardzo przepadam za Rydzykiem, to on wcale nie chciał by wszyscy homosie nosili odpowiednie oznaczenia... zdziwiło go (i mnie też) że pewni działacze nagle zczęli się burzyć na stwierdzenie samego Rydzyka, że przeciez możesz se nosic koszulkę z odpowiednim napisem, a nie dymić bez sensu Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 29.11.05, 02:58 przeciez to w GW mozna bylo zakupic T-shirt z napisem -Jestem gejem/lesba- O co wam debile chodzi ? Zeby sie rydzyka przyczepic ? Za cienkie bolki michnikowe jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
martasoft Rydzyk Imperator 27.11.05, 11:32 Jestem osoba wierzaca ale Radia Maryja nie slucham. Rydzyk to dla mnie idiota, maly niewyrosniety czlowiek ktory umial pokierowac rzesza moherowych beretow dla osoagniecia korzysci wlasnych. kojarzy mi sie z Hitlerem<brawo dla Pana Szymona Niemca>, ktory podobnie jak on-umial porwac ludzi krotkowzrocznych, ktorym wystarcza wielkie slowa.jest tylko jedno ale: Hitler mial charyzme, Rydzyk nie ma jej wcale. nie wiem czy ludzie slepo podazajacy za wytycznymi RMAryja i Ojca Imperatora nie maja wlasnego rozumu, czy wystarczy im powiedziec ze dziala sie w Imie Boga?? jesli to drugie, to naleza oni do ludzi, ktorzy "pomacaja plot tylko dlatego ze widnieje na nim napis DUPA" i pozaliczaja pare drzazg. Wiekszosc ludzi jest zdecydowanie przeciwko RMaryja<nie zapominajmy ze nasz Papiez JAn Pawel II nigdy nie zgodzil sie na odwiedzenie Rydzyka i goszczenie go u Siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!> wiec dzialajmy! teraz, jak PiS brata sie z Rydzykiem-Oglupiaczem moze miec on zbyt wiele do powiedzenia< plus jego stala mantra o wplacaniu pieniazkow...:/> naszym zadaniem jest bronic sie przed Armia rydzykowych Beretow! ps Panie Rydzyk<panie, bo nie ojcze....predzej bym sie w jezyk ugryzla>, niech pan sam nosi koszulke z napisem:jestem gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Rydzyk - odczep się od Jarka! 27.11.05, 12:37 Napisz sobie: "Jestem wściekłym katolikiem" i jedź z wizytą przyjaźni do Iranu. Tam tak traktują katolików, jak u nas katolicy pedałów. Też im mówią, że im wolno. A potem równają. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Księże Rydzyk a jaka twoja orientacja? 27.11.05, 12:47 Wielu homoseksualistów poznać po ich zachowaniu, gestykulacji, mimice (często zresztą parodiowanych w różnych skeczach). Tajemnicą poliszynela kto z pierwszych stron gazet jest homoseksualistą. Stąd dziwi mnie atak ks. Rydzyka na homoseksualistów. Ta sprzeczność została też uwidoczniona w słynnym haśle "Gej jest twoim bratem" skierowanym do obecnego prezydenta Wa-wy. Według mnie geje i lesbijki są sami winni tej nietolerancji. Oni powinni wiedzieć kto z ludzi pierwszych stron gazet i polityki jest mniejszościowej orientacji. Dlaczego homoseksualiści nie ujawniają tych nazwisk ? Więcej - zyskują na ostracyźmie? Sami go napędzają? Patrz zachowanie Rydzyka. Homoseksualiści dbają tylko o swoje dobro. Zdaje się nowy papież edykt przeciwko młodym homoseksualstom w kościele wydał w interesie i w obronie hierarchów homoseksualistów. To też polecam do rozważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Rydzyk - odczep się od Jarka! 28.11.05, 21:24 Gdyby u nas tak traktowano pedałów jak w Iranie katolików to w sobote i niedzielę nie miałby kto przyjść na te ichnie marsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 11:54 "O. Rydzyk stwierdził, że dyskryminowani są katolicy." Tadek, jak to możliwe, że katolicy są dyskryminowani w kraju w którym 97% populacji to katolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 22:27 oj wielu i to wielu ksiezy i duchownych chodzilo by z takim napisem wielu..abys tego nie zalowal ciemniaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 23:40 cos czuje ze chrystus ,rozliczy Jego Czestotliwosc, T.Rydzyka, milosciwie ciemnemu ludowi panujacego i to bez taryfy ulgowej... Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: O. Rydzyk: po co wiece, lepiej wypiszcie sobi 28.11.05, 23:47 "Trzeba zaznaczyć po chrześcijańsku, ..." Słusznie Ojcze Dyrektorze. Dlatego trzeba wziąć kije bejsbolowe w nasze pobożne rączki i walczyć o czystość narodu... Odpowiedz Link Zgłoś