Dodaj do ulubionych

Przedpokój - kolorystyka

05.03.12, 19:04
Mam duży błękitny przedpokój, a w nim białe szafy. Z przedpokoju wychodzi 8 par drzwi do pomieszczeń, też białych. Drzwi są brzydkie i przymierzam się do ich wymiany. Wstępnie przejrzałam oferty i okazuje się, że drzwi jest bez liku, ale białych jak na lekarstwo. A jak już namierzyłam jakieś, to strasznie udziwnione, a ja chcę jak najprostsze. Czy ktoś z was ma zestawienie białych szaf i brązowych drzwi? Jak to wygląda? A jeśli już, to ten brąz ciemny, miodowy, czy jasny?

Obserwuj wątek
    • danuu Re: Przedpokój - kolorystyka 05.03.12, 19:43
      Piękne drzwi robi firma Klimek&Kluś, ale obawiam się, że przy 8 sztukach koszty będą w okolicach wycieczki w tropiki dla całej rodziny
    • jarka63 Re: Przedpokój - kolorystyka 05.03.12, 19:48
      Porta ma w ofercie białe drzwi wewnętrzne, moim zdaniem do błękitu biel jednak najlepsza. A jeśli nie biel, to coś jasnego, np. brzoza.
      • kasiak37 Re: Przedpokój - kolorystyka 05.03.12, 20:20
        super by wygladaly normalne sosnowe drzwi bielone.Niby biale ale strukture drewna widac.
      • real.avalanche Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 16:05
        Mam białe drzwi Porty od dwóch lat, okleina czysto biała o podwyższonej trwałości (CPL HQ). To był jedyny biały kolor, jaki znalazłam wtedy w przyzwoitej cenie, i jak na razie jestem bardzo zadowolona.
    • ivaz Re: Przedpokój - kolorystyka 05.03.12, 22:31
      Ja mam białe, malowane, proste drzwi, bez udziwnień, szybek i szprosów, tez mam białe szafy w przedpokoju i białe listwy. Wg mnie białe drzwi są zawsze modne, elegnckie i nadaja wnętrzu lekkości
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/uc/ya/bphf/Ia19tz0LEQHdRTLbEB.jpg
      • azjaodkuchni Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 01:29
        Wszystko należy jakie wnętrze, ale jedno wiem na pewno nie należy malować przedpokoju na siwo zwłaszcza gdy drzwi brązowe.

azjaodkuchni.blogspot.com/
        • agasza80 Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 16:24
          a jak sie sprawdzaja białe listwy w przedpokoju? Czeka mnie remont i bardzo bym chciala biale listwy, ale obawiam sie ze w przedpokoju moga szybko sie wybrudzic. Ciekawa jestem jak sie sprawdzaja w tym miejscu?
          • ivaz Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 17:32
            U mnie się nie brudzą jakoś szczególnie, raz na jakiś czas umyję je i finito, ale rzadko sie brudzą, mogą być lekko przykurzone na rancie, ale ze są biała kurzu na nich nie widać, podczas odkurzania zbiorę kurz i są czyste.
            • agasza80 Re: Przedpokój - kolorystyka 09.03.12, 09:41
              Ivaz, dziekuje za odpowiedz.
              A gdzie kupowalas swoje listwy? masz z mdfu czy z duroplastu?
        • atrama7 Re: Przedpokój - kolorystyka 28.10.13, 18:31
          jakie kolory są na ścianach ?
          jaka została położona tapeta?
      • ewa_2009 Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 22:23
        A jakiej firmy są te białe drzwi?
        • ivaz Re: Przedpokój - kolorystyka 06.03.12, 23:10
          Moje drzwi to Polskone model Modern 2
    • atrama7 kolory ścian 28.10.13, 18:29
      jakie farby zostały użyte do przedpokoju i salonu?
      jaka tapeta?wygląda to wszystko razem rewelacyjnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka