Dodaj do ulubionych

Tusk ZAPEWNE przeprosił?

30.11.05, 11:39

Tusk przeprosił za "moherowe berety"
Lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk przeprosił Julitę Kon z Olsztyna i
inne kobiety za określenie "moherowe berety".

ONET:

Tytuł: Tusk przeprosił za "moherowe berety"

i czytamy:

Lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk przeprosił Julitę Kon z Olsztyna i
inne kobiety za określenie "moherowe berety".

INTERIA

Tytuł: Przeprosił za moherowe berety

"Lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk przeprosił wczoraj Julitę Kon z
Olsztyna, a wraz z nią inne starsze panie, za określenie "moherowe berety" -
informuje "Gazeta Olsztyńska"."

WIRTUALNA POLSKA

Tytuł: Tusk przeprosił za moherowe berety

i czytamy

Lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk przeprosił Julitę Kon z Olsztyna, a
wraz z nią zapewne inne kobiety, za określenie "moherowe berety" -
informuje "Gazeta Olsztyńska".

mój komentarz - ZAPEWNE inne kobiety,

a dalej czytamy:

"Mnie słowo przepraszam, zawsze przechodzi przez usta. Jeżeli panią
dotknąłem, uraziłem, to bardzo serdecznie przepraszam - zreflektował się
lider PO, ściskając dłoń Julity Kon. - Ale proponuję, żeby słuchać uważnie. "

a ja proponuję czytać uważnie i myśleć swoje.

ps. a co sadzicie o PROPOZYCJI by słuchać uważnie, bezczelna?
ten który łączy i nikogo nie wyklucza.

Obserwuj wątek
    • www.nasznocnik.pl Tusk wykazał i tak nadmiar uprzejmości wobec... 30.11.05, 12:22
      ...najwyraźniej ograniczonej intelektualnie starszej pani ; rozumiem, że
      określenie "moherowy beret" może być obraźliwe np. dla młodego liberała, ale
      dlaczego czują sie osobiście dotknięte stada starych dewotek ?...
      • rekontra zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 12:33
        www.nasznocnik.pl napisał:

> ...najwyraźniej ograniczonej intelektualnie starszej pani ; rozumiem, że
        > określenie "moherowy beret" może być obraźliwe np. dla młodego liberała, ale
        > dlaczego czują sie osobiście dotknięte stada starych dewotek ?...

i to byłoby "męskie" postawienie sprawy, nie przeproszę
        ale chodzi o to, że przewkaziory się zachłystują przeprosinami Tuska,
        nadintrepretują, gdy on nie przeprosił
        • haen1950 Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 12:47
          Te same przekaziory zachłystywały się, gdy taki jeden w analogicznej sytuacji
          powiedział "spieprzaj babo"
          Tusk nie mówił o moherowych beretach tylko o moherowej koalicji. Rzecz raczej
          nie dotyczyła nakrycia głowy ale jej zawartości.
          • rekontra Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 12:52
            haen1950 napisał:

> Te same przekaziory zachłystywały się, gdy taki jeden w analogicznej sytuacji
            > powiedział "spieprzaj babo"

mówił do menela z Pragi, który w jego obecności obraził kobietę

> Tusk nie mówił o moherowych beretach tylko o moherowej koalicji. Rzecz raczej
            > nie dotyczyła nakrycia głowy ale jej zawartości.

dotyczyła kobiet chodzących w moherowych beretach
            • scoutek Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 12:56
              rekontra napisał:
              > mówił do menela z Pragi, który w jego obecności obraził kobietę

i co usprawiedliwia Kaczke?
              to, ze menel?
              to, ze obrazil kobiete?
              ja ci powiem: prywatnie moze by i uspawiedliwialo, choc i tak swiadczyloby o
              zlym wychowaniu Kaczki
              natomiast prezydenta miasta NIC nie usprawiedliwia

• rekontra Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 12:59
                scoutek napisała:

> rekontra napisał:
                > > mówił do menela z Pragi, który w jego obecności obraził kobietę
                >
                > i co usprawiedliwia Kaczke?
                > to, ze menel?
                > to, ze obrazil kobiete?
                > ja ci powiem: prywatnie moze by i uspawiedliwialo, choc i tak swiadczyloby o
                > zlym wychowaniu Kaczki
                > natomiast prezydenta miasta NIC nie usprawiedliwia

to ja Ci odpowiem, Kwaśniewski miał dziesiątki większych przewin (chociażby
                słanianie się na nogach w Charkowie, kazanie Siwcowi całować ziemię),
                a jokoś dziennikarze nie drązyli tematu.

Są Prezydenci i prezydenci?
                • scoutek Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 13:06
                  rekontra napisał:
                  > to ja Ci odpowiem, Kwaśniewski miał dziesiątki większych przewin (chociażby
                  > słanianie się na nogach w Charkowie, kazanie Siwcowi całować ziemię),
                  > a jokoś dziennikarze nie drązyli tematu.

no, zdaje sie, ze to jest nie na temat, bo rozmawiamy o Kaczce a nie o Kwachu...
                  ale rozumiem, ze to znaczy, ze po prostu nie potrafisz odpowiedziec na zadane
                  przeze mnie pytania i ZNOWU odwracasz uwage....
                  nie dziwie sie, swoja droga... mnie tez byloby glupio .... w koncu nie Ty
                  jestes winny...
                  • rekontra Re: zachłyśnięte przekaziory 30.11.05, 13:12

ale właśnie o to chodzi, o takie samo czepianie się dziennikarzy, o równe
                    traktowanie polityków. Dziennikarze mieliby prawo czepiać się, tak jak się
                    czepiają, gdyby to był sytandard.
                    Robią to odgadując niewypowiedziane albo i wypowiedziane życzenia redaktorów
                    nacazelnych, właścicieli, nieujawnionych sympatii. Niech Ole3jnik bardziej
                    krytykuje PiS niż PO, ale najpierw niech się zdeklaruje. Jeżeli dziennikarz
                    udaje bezstronność, niezależność, a prawda jest całkowicie inna to ZAPEWNE
                    dlatego tutaj właśnie pismaków najbardziej tutaj zauważam i krytykuję.
                    A w Pisie też mi kilka rzeczy sioę nie podoba(chociaż jestem, sympatykiem) ale
                    gdy jest przeprawa przez bród to itd ...
            • idiotyzmy-kacze nie do menela, łgarzu tylko do emeryta 30.11.05, 12:56
              I ten emeryt nie zaczepiał kobiety tylko prosił pisuarowego kurdupla żeby mu załatwił jakąś pracę
              • rekontra wersja Trybuny? 30.11.05, 13:17
                idiotyzmy-kacze napisał:

> I ten emeryt nie zaczepiał kobiety tylko prosił pisuarowego kurdupla żeby mu
                załatwił jakąś pracę

czy urbanowego NIE.
                menel rencista?
        • www.nasznocnik.pl Polityka to nie tylko ">męskie< stawianie sprawy" 30.11.05, 17:05
          ...ale też dyplomacja ;D
      • mysz_polna5 Re: Tusk wykazał i tak nadmiar uprzejmości wobec. 30.11.05, 12:33

> ...najwyraźniej ograniczonej intelektualnie starszej pani ; rozumiem, że
        > określenie "moherowy beret" może być obraźliwe np. dla młodego liberała, ale
        > dlaczego czują sie osobiście dotknięte stada starych dewotek ?...

moze dlatego pusty lbie, ze nie stac je na boa ze strusich pior.Niech sie
        zastanowi, a potem niech klika w klawisze!
        Hehehehehe, od kiedy to DEWOCJA polega na noszeniu moherowego beretu? I na
        zakonczenie jeszcze cos dorzuce. Nie udawaj idioty. Dobrze?
        • www.nasznocnik.pl Oho, następna... 30.11.05, 13:31
          ..."obrażona"... ;D

P.S. Dzięki za Twojego posta - pozwoli mi tym skuteczniej omijać następne ;D
          • rekontra Re: Oho, następna... 30.11.05, 13:36

> ..."obrażona"... ;D
            >
            >
            > P.S. Dzięki za Twojego posta - pozwoli mi tym skuteczniej omijać następne ;D

ta umiejętność spowoduje regres twoich polemicznych zdolnosci
            • www.nasznocnik.pl Re: spowoduje regres twoich polemicznych zdolnosci 30.11.05, 13:49
              Szczerze mówiąc - watpię ; dostrzegłeś w tamtym poście - poza wyczerpującą
              autoprezentacją ;) - jakiekolwiek merytoryczne "ziarno" warte polemiki ?... ;-)
      • oscaros Re: Tusk wykazał i tak nadmiar uprzejmości wobec. 30.11.05, 13:38
        LUDZIE CZYTAJCIE UWAŻNIE. TUSK NIGDY NIE UŻYŁ OKREŚLENIA "MOHEROWE BERETY" TYLKO
        "MOHEROWA KOALICJA" I O TO MU CHODZIŁO, GDY MÓWIŁ BY UWAŻNIE SŁUCHAĆ.
      • mamablues Re: Tusk wykazał i tak nadmiar uprzejmości wobec. 30.11.05, 14:00

> ...najwyraźniej ograniczonej intelektualnie starszej pani

Jasne. Jako nastepca Aleksandra Wielkiego (ciekawe, który? bo było ich paru)
        powinien kazać ją wychłostać?
        • www.nasznocnik.pl Re: kazać ją wychłostać 30.11.05, 14:12
          Mogę nawet zrozumieć, że chcesz koniecznie obwieścić swiatu o swych
          upodobaniach, ale dlaczego akurat na tym forum ?... ;D
    • promyk.rosy Re: Czy Kurski przeprosił? 30.11.05, 12:27
      Za CIEMNY LUD, kóry Wehrmacht kupi?
      • rekontra Re: Czy Kurski przeprosił? 30.11.05, 12:34
        promyk.rosy napisała:

> Za CIEMNY LUD, kóry Wehrmacht kupi?

a możesz zacytować Kurskiego dosłownie ?
        • promyk.rosy Re: Czy Kurski przeprosił? 30.11.05, 12:38
          Pogarda dla ciemnego ludu wyrażona przez Kurskiego jest jeszcze większa niż
          pogarda Tuska dla moherowej koalicji parlamentarnej.
        • zirby Re: Czy Kurski przeprosił? 30.11.05, 12:40
          "Z tym Wehramhtem to lipa, ale ciemny lud uwierzy, więc idziemy w to" -
          DOSŁOWNY cytat z Jacka Kurskiego
          • rekontra ZAPEWNE dosłowny cytat 30.11.05, 12:54
            zirby napisał:

> "Z tym Wehramhtem to lipa, ale ciemny lud uwierzy, więc idziemy w to" -
            > DOSŁOWNY cytat z Jacka Kurskiego
            >

ZAPEWNE dosłowny cytat, zapamiętany tak przez Lisa
            • zirby Re: ZAPEWNE dosłowny cytat 30.11.05, 12:55
              Sprawdz sobie w slowniku co znaczy slowo "cytat" i zastanow sie jak inaczej
              mozna przytoczyc czyjes slowa... :)
              • rekontra Re: ZAPEWNE dosłowny cytat 30.11.05, 13:01
                zirby napisał:

> Sprawdz sobie w slowniku co znaczy slowo "cytat" i zastanow sie jak inaczej
                > mozna przytoczyc czyjes slowa... :)

przytoczyć źródło, a nie powtarzać za tym co podobno usłyszał Lis i jego kumpel.

ps. źródło czyli tekst, albo nagranie słów Kurskiego
                • zirby Re: ZAPEWNE dosłowny cytat 30.11.05, 13:03
                  Taaak... Czy w takim razie moge cie prosic o DOSŁOWNY cytat powiedzmy
                  z "Pustyni i w puszczy" Sienkiewicza? Jakikolwiek? Tylko pamietaj - ma to byc
                  albo nagranie, albo oryginalny tekst.
                  • rekontra to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:07
                    zirby napisał:

> Taaak... Czy w takim razie moge cie prosic o DOSŁOWNY cytat powiedzmy
                    > z "Pustyni i w puszczy" Sienkiewicza? Jakikolwiek? Tylko pamietaj - ma to byc
                    > albo nagranie, albo oryginalny tekst.
                    >

oczywiście tak, wystarczy wziąć w cudzysłów i masz cytat.

Słowa Kurskiego zaistniały w wypowiedzi Lisa, to Lis powiedział że Kurski
                    powiedział, nie spotkałem się z nagraniem słów.
                    • scoutek Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:12
                      slowa Lisa potwierdzili Wieslaw Wladyka, Tomasz Wolek i Katarzyna Kolenda
                      Zaleska, ale obawiam sie, ze to Ci, Rekontra nic nie powie...
                      • rekontra Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:15
                        scoutek napisała:

> slowa Lisa potwierdzili Wieslaw Wladyka, Tomasz Wolek i Katarzyna Kolenda
                        > Zaleska, ale obawiam sie, ze to Ci, Rekontra nic nie powie...

Wołek bardzo wiele mi mówi, nie wary ani jednego słowa, a Kolendy warsztat
                        dziennikarski nie raz tutaj opisywałem.

Władyka, tenże Władyka z IBLu?? O wczesnym IBLu mam jak najgorsze zdanie
                        • scoutek Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:18
                          metoda super
                          zdyskredytowac TRZECH siadkow, by probowac oczyscic swojego...
                          wstydz sie....

to, ze ich nie szanujesz nie oznacza ze twoj ulubieniec jest krysztalowy....
                          • rekontra Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:22
                            scoutek napisała:

> metoda super
                            > zdyskredytowac TRZECH siadkow, by probowac oczyscic swojego...
                            > wstydz sie....
                            >
                            > to, ze ich nie szanujesz nie oznacza ze twoj ulubieniec jest krysztalowy....

ja im po prostu nie wierzę, zbyt wiele manipulacji dziennikarskich widzę,
                            tworzenia faktów prasowych, bym się zachłystywał tym co Kurski powiedział
                            Lisowi w kuluarach.
                            Ponadto nie wierzę w głupotę Kurskiego, by Lisowi i Wołkowi mówił takie rzeczy.
                            Myślę, że zna ich również od tej gorszej strony. Sądzisz, że w ich towarzystwie
                            pozwolił sobie na taki luz ? samobójca? desperat? idiota? wówczas?
                            • scoutek Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:28
                              powiem Ci, Kurski to cynik i byl pewien swego i przeholowal.... a to, ze to
                              byla cyniczna zagrywka pod "ciemny lud", ktory to kupil to bylo widac od
                              razu... i nie trzeba byc politologiem wybitnym, wystarczy dobrze patrzec i
                              myslec....
                              a jak tlumaczysz Kurskiego proby zastraszania kolegow dziennikarzy po tym, jak
                              Lis to zacytowal w programie?
                              • rekontra Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:31
                                ja widziałem, jak Lisowi zrzedła mina i jak spuścił z tonu, gdy Kurski
                                powiedział, że rozmawiał z Kolendą i ona nie potwierdza jego wersji.

jesteś fanem dziennikarki Lisa?
                                • zirby Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:33
                                  A istnieje gdzies DOSŁOWNY cytat tego co niby kolenda powiedziała Kurskiemu? Bo
                                  jesli nie, to sam przyznales ze wierzyc takim "cytatom" nie mozna... :)
                                  • rekontra Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:34
                                    zirby napisał:

> A istnieje gdzies DOSŁOWNY cytat tego co niby kolenda powiedziała Kurskiemu?
                                    Bo
                                    >
                                    > jesli nie, to sam przyznales ze wierzyc takim "cytatom" nie mozna... :)

drepczesz w miejscu
                                    • zirby Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:37
                                      Bysiu, przeczytaj jeszcze raz co SAM napisales na temat "poziomu ufnosci" co do
                                      cytatow... :)))
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32772213&a=32777524
                                      • rekontra Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:39
                                        zirby napisał:

> Bysiu, przeczytaj jeszcze raz co SAM napisales na temat "poziomu ufnosci" co
                                        do
                                        >
                                        > cytatow... :)))

coś ci się źle linknęło
                                        a poza tym piszesz od rzeczy
                                        • zirby Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:43
                                          Chcesz prosto i kawę na ławę - ależ proszę (jam jest człek gołębiego serca):

przytoczyć źródło, a nie powtarzać za tym co podobno usłyszał Kurski od Kolendy.

ps. źródło czyli tekst, albo nagranie słów Kolendy

:))
                                          • promyk.rosy Re: Lis, Władyka, Wołek, Kolenda-Zaleska 30.11.05, 15:30
                                            zirby napisał:

> Chcesz prosto i kawę na ławę - ależ proszę (jam jest człek gołębiego serca):
                                            >
                                            > przytoczyć źródło, a nie powtarzać za tym co podobno usłyszał Kurski od Kolendy
                                            > .
                                            >
                                            > ps. źródło czyli tekst, albo nagranie słów Kolendy
                                            >
                                            > :))

:)))))))))))))))))))
                                            Pozdrawiam.
                                • scoutek Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 13:38
                                  ale Kolenda prostowala, ze to nieprawda jakoby nie potwierdzala wersji Lisa...
                                  motasz sie, Rekontra....
                                  a Wieslaw Wladyka to ten z Polityki....
                                • www.nasznocnik.pl Szkoda, że nie było późniejszej "transmisji... 30.11.05, 13:45
                                  ...z miny" Kurskiego, bo - o ile mi wiadomo - Kolenda potwierdza raczej wersję
                                  Lisa niż Kurskiego... A zresztą - wcale nie szkoda ; przecież Kurski to typ,
                                  ktory posiadł rzadką umiejetność łgania bez jednego mrugnięcia patrząc rozmówcy
                                  prosto w oczy ;-)

Swoją drogą - mam nadzieję, że w koncu doczekamy sie tego procesu, który
                                  zapowiadał nasz wspaniały Jacuś ; ostatecznie parę dorosłych osób zarzuciło
                                  sobie nawzajem publicznie klamstwo ?... ;-)
                        • promyk.rosy Re: to Lis powiedział, że Kurski powiedział 30.11.05, 15:22
                          rekontra napisał:

>
                          >
                          > Wołek bardzo wiele mi mówi, nie wary ani jednego słowa, a Kolendy warsztat
                          > dziennikarski nie raz tutaj opisywałem.
                          >
                          > Władyka, tenże Władyka z IBLu?? O wczesnym IBLu mam jak najgorsze zdanie

Żałosne uzasadnienie, czy naprawdę nie widzisz jaki w tym momencie jesteś
                          śmieszny? przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś.
                    • promyk.rosy Re: Tylko Lis? 30.11.05, 15:19
                      rekontra napisał:

>
                      > Słowa Kurskiego zaistniały w wypowiedzi Lisa, to Lis powiedział że Kurski
                      > powiedział, nie spotkałem się z nagraniem słów.

Czy tylko Lis potwierdził słowa Kurskiego?
    • scoutek Re: Tusk ZAPEWNE przeprosił? 30.11.05, 12:45
      mialam Cie rekontra, za bardziej myslacego....
      to co tu prezentujesz to po prostu czepialstwo... przyczepiles sie JEDNEGO
      slowa i drazysz temat jakby to byl chodnik w kopalni zlota....
      nie masz nic innego do roboty?
      czy tak bardzo Ci wstyd za PiS, ze musisz szukac tematow zastepczych i starac
      sie odwrocic uwage od tego wszystkiego co wyprawiaja?
      • rekontra wyprawią aferałów za kratki 30.11.05, 12:57
        scoutek napisała:

> mialam Cie rekontra, za bardziej myslacego....
        > to co tu prezentujesz to po prostu czepialstwo... przyczepiles sie JEDNEGO
        > slowa i drazysz temat jakby to byl chodnik w kopalni zlota....

masz rację, zapewne się przyczepiłem, tak jak setki dziennikarzy przyczepiło
        się do rządu Marcinkiewicza, nie dając mu kilku tygodni spokojnej pracy

> nie masz nic innego do roboty?

a kto zwrócił uwqagę, że Tusk zapewne przeprosił? a już TVN24 bębni
        o tym od kilku godzin i że nie miał za co przepraszać a przeprosił

> czy tak bardzo Ci wstyd za PiS, ze musisz szukac tematow zastepczych i starac
        > sie odwrocic uwage od tego wszystkiego co wyprawiaja?

a co wyprawiają według Ciebie ? wyprawią trochę aferałów za kratki
        czy stąd się bierze stąd koalicja strachu PO + SLD+ media ?
        • scoutek Re: wyprawią aferałów za kratki 30.11.05, 13:01
          rekontra napisał:
          > a co wyprawiają według Ciebie ? wyprawią trochę aferałów za kratki

zeby sie zabrac za innych trzeba miec samemu czyste rece, no chyba, ze sie nie
          ma honoru....

> czy stąd się bierze stąd koalicja strachu PO + SLD+ media ?

a to zdanie to ciagle powtarzaja wszystkie piski, chcac zamacic i odwrocic
          uwage...
          jak w przedszkolu sie chlopcy bawicie....
          • rekontra pineirowo-klembowy FOZZ 30.11.05, 13:04
            scoutek napisała:

> rekontra napisał:
            > > a co wyprawiają według Ciebie ? wyprawią trochę aferałów za kratki
            >
            > zeby sie zabrac za innych trzeba miec samemu czyste rece, no chyba, ze sie
            nie
            > ma honoru....
            >
            > > czy stąd się bierze stąd koalicja strachu PO + SLD+ media ?
            >
            > a to zdanie to ciagle powtarzaja wszystkie piski, chcac zamacic i odwrocic
            > uwage...
            > jak w przedszkolu sie chlopcy bawicie....

co zarzucasz Kaczyńskim, Dornowi, Mariuszowi Kamińskiemy, Ziobrze

osławiony argument wałęsowy telegraf? pineirowo klembowy FOZZ?
        • zirby Re: wyprawią aferałów za kratki 30.11.05, 13:02
          Tak tak, aferałow ci u nas dostatek. A to koksujacy sie minister sportu, a to
          doradca ministra srodowiska z dwoma oskarzeniami w prokuraturze, a to minister
          od prywatyzacji sprzedajacy duza, dochodowa firme innej firmie ktora co prawda
          nie ma ani grosza, ale za to do niedawna rzeczony minister byl jej doradca, ze
          o takich drobiazgach jak facio z wyrokami na stanowisku marszalka sejmu szkoda
          nawet wspominac. to kiedy beda rozliczenia i wyprawianie za kratki?
          • rekontra kierowanie z tylnego siedzenia? 30.11.05, 13:05
            zirby napisał:

> Tak tak, aferałow ci u nas dostatek. A to koksujacy sie minister sportu, a to
            > doradca ministra srodowiska z dwoma oskarzeniami w prokuraturze, a to
            minister
            > od prywatyzacji sprzedajacy duza, dochodowa firme innej firmie ktora co
            prawda
            > nie ma ani grosza, ale za to do niedawna rzeczony minister byl jej doradca,
            ze
            > o takich drobiazgach jak facio z wyrokami na stanowisku marszalka sejmu
            szkoda
            > nawet wspominac. to kiedy beda rozliczenia i wyprawianie za kratki?
            >

gdyby Kaczyńscy wtrącali się do polityki kadsrowej zarzut brzmiałby -
            kierowanie z tylnego siedzenia?
            • zirby Re: kierowanie z tylnego siedzenia? 30.11.05, 13:32
              Bysiu, mylisz dwie rzeczy :) Nikt nie twierdz ze pis ma wskazywac kandydatow na
              ministrow. To suwerenna decyzja rzadu. Tyle ze jesli moca tej decyzji zostali
              powolani na te funkcje przestepcy z wyrokami i/lub sprawami w prokuraturze, to
              wszak w mysl "rewolucji moralnej" powinni byc szybko i surowo osadzeni, czyz
              nie?
              • rekontra Re: kierowanie z tylnego siedzenia? 30.11.05, 13:35
                zirby napisał:

> Bysiu,

to do mnie ? nie jestem najlepszy w młodzieżowym żargonie
    • karlin ZA PEWNE medialne zachwyty? /nt 30.11.05, 12:46
    • bush_w_wodzie i dobrze 30.11.05, 12:47
      powinien przeprosic. mimo wszystko zestawienie starszych pan w moherowych
      beretach z politykami rzadzacej koalicji jest dla tych pan krzywdzace
    • anatol_ciekawski Co tu jest grane? 30.11.05, 12:57
      > Lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk przeprosił Julitę Kon z Olsztyna
      > i inne kobiety za określenie "moherowe berety".
      -----------------
      Jeżeli ona się tak nazywa to powinien ją też przeprosić za polski antysemityzm.
      Co tu jest grane?
      • naryt Re: Co tu jest grane? 30.11.05, 13:00
        > Jeżeli ona się tak nazywa to powinien ją też przeprosić za polski
        > antysemityzm. Co tu jest grane?

Tamci już przeniknęli do 666 FM i parafii św. Brygidy.
    • piaf.e Re: Tusk ZAPEWNE przeprosił? 30.11.05, 13:05
      >rekontra napisał >

> ps. a co sadzicie o PROPOZYCJI by słuchać uważnie, bezczelna?
      > ten który łączy i nikogo nie wyklucza.

to co powiedzial Tusk,owego dnia w sejmie brzmiało:......MOHEROWEJ KOALICJI,JAK
      TO JĄ POLSKA NAZYWA.

nie pamietam dokłądnie, w powtorkach z sejmu mozna to zobaczyc.

po czym panowie Lepper i inni chwycili go za słowo i rozdmuchali to to
      mozliwych rozmiarow(bo dla leppera i niektorych z pisu sejm,to kabaret,gdzie
      nie mowi sie o sprawach waznych kraju, tylko za przeproszeniem piep...y,głupoty
      i to za nasze pieniadze.
    • rekontra dygresowcom przypominam 30.11.05, 14:42
      wątek jest o przekaziorach i mediotach
      o słówku "zapewne"

Tusk ZAPEWNE przeprosił
      • piaf.e Re: dygresowcom przypominam 01.12.05, 09:48
        a ja w mej dygresji wyjasniam zkąd sie wzieło całe zamieszanie.zrobiono z igły
        widły, tylko po co???
    • goniacy.pielegniarz A to bezczelny typ z tego TUSKA! 30.11.05, 15:25
      Mógł przecież powiedzieć: spieprzaj, babo!
      • bush_w_wodzie fakt 30.11.05, 15:31
        goniacy.pielegniarz napisał:

> Mógł przecież powiedzieć: spieprzaj, babo!

najwyrazniej nie ma mohairowych cojones kaczynskiego
        • palnick Re: fakt 01.12.05, 13:06
          bush_w_wodzie napisał:

> goniacy.pielegniarz napisał:
          >
          > > Mógł przecież powiedzieć: spieprzaj, babo!
          >
          > najwyrazniej nie ma mohairowych cojones kaczynskiego
          -------
          Nie ma żadnych :)
    • piotr7777 Re: Tusk ZAPEWNE przeprosił? 01.12.05, 10:57
      Tusk nie mówił o moherowych beretach tylko o moherowej koalicji, można ściągnąć
      ze strony Sejmu. Zresztą pogardliwe określenie "moherowe berety" zrobił furorę
      w szeregach tych partii, które są bliskie Rydzykowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka