Gość: ja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 19:52 Jesteście już nawet nie śmieszni i żałości. Procedury i instytucje państwa służą m. in. pana środowisku a nie krajowi. Zamach na prawdziwą demokrację mamy od 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Do Pacewicza IP: *.upc.chello.be 19.10.02, 19:56 Gość portalu: ja napisał(a): > Jesteście już nawet nie śmieszni i żałości. Procedury i instytucje państwa > służą m. in. pana środowisku a nie krajowi. Zamach na prawdziwą demokrację > mamy od 11 lat A co moj pupilek napisal znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Do Pacewicza 19.10.02, 20:33 Gość portalu: ja napisał(a): > Zamach na prawdziwą demokrację mamy od 11 lat Bo prawdziwa to byla ta wczesniejsza, z lat 1944-1989? Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Do Pacewicza 19.10.02, 22:12 Gość portalu: ja napisał(a): > Zamach na prawdziwą demokrację > mamy od 11 lat Tak, mamy. Co prawda nie od 11 ale wszystko jedno. Czy zamach magdaleński, czy lewoczerwcowy. Zamachnęli się i już. Zgroza. A mnie, człekowi bez krzty sumienia, świetnie się żyje w warunkach postzamachowskich, czy też postzamachniętych. O wiele lepiej od tych przedz... czasów, które wyżej był raczył łaskawie wspomnieć kim. Dlatego stopień frustracji niektórych osobników pisaniną Pacewicza mi zwisa. To tylko dziennikarz i tylko pisanina. I tylko frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś