artsg 10.12.05, 22:39 Gazetę Wyborczą i Agorę przerobić na makulaturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aferal.z.po Re: Platforma zatopiona czas aby... 10.12.05, 22:57 chcesz GW przerobić na Nasz Dziennik? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Platforma zatopiona czas aby... 10.12.05, 22:59 aferal.z.po napisał: > chcesz GW przerobić na Nasz Dziennik? Może to i dobry pomysł. Może Rydzyk wykupi Agorę i GW Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela" 10.12.05, 23:30 Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela". Proponowałbym przerobić te je na coś takiego. Ewentualnie na coś takiegio jak satyryczne kiedyś "Szpilki" Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela 10.12.05, 23:42 leszab napisał: > Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela". > Proponowałbym przerobić te je na coś takiego. Buhahahhahaha :))) Leszab, coraz bardziej mnie rozbrajasz :))) > Ewentualnie na coś takiegio jak satyryczne kiedyś "Szpilki" Grunt, to znac historie najnowsza swojego kraju :)))) pl.wikipedia.org/wiki/Szpilki_%28czasopismo%29 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela 10.12.05, 23:47 O, Ojciec idzie, a za nim cała procesja;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kiedyś był taki tygodnik satyryczny "Karuzela 10.12.05, 23:48 Napięcie mi siadło w wannie, sorry! pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Ok%C5%82adka_tygodnika_%22Szpilki%22.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Masz wyjątkowo rację GW najbardziej pasuje jednak 11.12.05, 01:43 Masz wyjątkowo rację GW najbardziej pasuje jednak do "Szpilek" Szpilki też były czewoniasto-różowo-pomarańczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Masz wyjątkowo rację GW najbardziej pasuje je 11.12.05, 03:10 leszab napisał: > Masz wyjątkowo rację GW najbardziej pasuje jednak do "Szpilek" > Szpilki też były czewoniasto-różowo-pomarańczowe. Buhahahahaha :))) Idę sie przytulic do Ulubionego. Na dobranoc opowiem mu bajkę o wielkich 'patriotach', którzy nie mają pojęcia o najnowszej historii własnej ojczyzny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Masz wyjątkowo rację GW najbardziej pasuje je 11.12.05, 11:46 O, spamer!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33273296&a=33318678 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zawsze możesz zacząć zbierać makulaturę 10.12.05, 23:03 Mam trochę starych gazet. Mogę Ci dać,jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Platforma zatopiona czas aby... 10.12.05, 23:06 Może mnie oświecisz i powiesz, jak zamierzasz przerobić na makulaturę Agorę S.A.? Jak ci się to uda, to chyba jakiś Nobel wpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm może wykasuje jej wpis w KRS ;) 10.12.05, 23:26 PS jak partia z 30% poparciem i blisko 170 parlamentarzystami, potencjalny zwycięzca w największych miastach w Polsce w przyszłym roku ma być zatopiona??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Eureka!!!!! Wiem jak to zrobią 10.12.05, 23:30 Dzięki Tobie. Wezmą wydruk z KRS i oddadzą na makulaturę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm hehe 10.12.05, 23:32 a nawet 10 wydruków. Do tego statut (odpis od notariusza?) i spalą na dziedzińcu w Toruniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Platforma zatopiona czas aby... 10.12.05, 23:46 niedoczekanie twoje rydzykowy najemniku! liberalowie byli są i będą a oszłomy prędzej czy później wymrą Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Platforma zatopiona czas aby... 11.12.05, 01:46 GW i liberałowie? Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab PO-wcy to liberałowie jak z koziej dupy trąba. 11.12.05, 01:48 Przyjęty przez PO model liberalizmu Śpiewakowo - Tuskowatego jest w gruncie rzeczy zboczoną wersją liberalizmu, w której pominięto istotne elementy jak zasada sprawiedliwości czy kwestia solidarności (w kraju, w którym powstała Solidarność!). Liberałowie tuskowaci utożsamiają demokrację z liberalizmem tuskowatym. W ten sposób łatwo jest sugerować, że każdy krytyk tej niby filozofii politycznej lub przedstawiciel innej orientacji politycznej jest antydemokratą. Takie zawłaszczenie sfery debaty publicznej nie ma wiele wspólnego z postawą demokratyczną.. Liberałowie Śpiewaka mylą normatywny model demokracji rozwinięty w liberalizmie zachodnim lub, co gorsza, ową zboczoną i zideologizowaną wersję liberalizmu Tuska z rzeczywistością Zachodu. W ten sposób usiłuje się w Polsce zaprowadzić liberalną demokrację w zboczonej postaci, jaka nigdzie nie istnieje. Podstawowe instytucje rozwiniętych demokracji respektują zasadę wolności jednostki. W tym sensie wszystkie demokracje zachodnie są liberalne. Ale liberalizm oznacza również orientację polityczną w ramach demokracji oraz filozofię polityczną, czyli normatywne modele demokracji. Partie liberalne nie mają naturalnie monopolu na prawomyślność, w większości krajów na przykład w Niemczech są małymi partiami centrowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Nieprzytomna babo podająca się za faceta 10.12.05, 23:47 Zatopić to możesz swoje idiotyzmy w denaturacie. Najlepiej w rycykowej sekcie radiowej. Ustalcie tam jak pomóc waszemu koalicjantowi z Samoobrony bobiedaczek nie wie do czego służą prezerwatywy jak również to, że niemożna zgwałcić prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: pani artsg..czas aby...POwiadam wam 11.12.05, 11:51 "Odnowić oblicze Tej Ziemi" - czyli o tym, co zmieniło moje zycie i dlaczego było to Radio Maryja. > the_dzidka < Odpowiedz Link Zgłoś