Dodaj do ulubionych

PIS podzieli los AWS

02.01.06, 15:33
A wypowiedzi Dorna tylko mnie w tym utwierdzaja.
Obserwuj wątek
    • lortea Ani PO nie zatonie, ani PIS nie zniknie, kochani 02.01.06, 15:34
      eseldowcy. Polska prawica została zagospodarowana przez dwie stabilne i silne
      partie.
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Ani PO nie zatonie, ani PIS nie zniknie, koch 02.01.06, 15:35
        No to ze PO wygra w przedwczesniejszych wyborach to ja pewien jestem.Szkoda
        zmarnowanego czasu tylko przez "fachowcow" z PIS.
        • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Dorn: nie przeproszę Porozumienia Zielonogórskiego 02.01.06, 15:40

Szef resortu spraw wewnętrznych i administracji Ludwik Dorn oświadczył, że nie
          przeprosi Porozumienia Zielonogórskiego. PZ domaga się przeprosin za jego
          wypowiedzi pod adresem lekarzy.
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Dorn: nie przeproszę Porozumienia Zielonogórs 02.01.06, 15:41

"W sposób oczywisty Porozumienia Zielonogórskiego nie przeproszę, bo nie mam za
            co" - powiedział wicepremier Dorn podczas konferencji prasowej w Warszawie.
            • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Dorn: nie przeproszę Porozumienia Zielonogórs 02.01.06, 15:49
              Czy wszyscy na tym forum to zwolennicy PISu ?? Przerazajace
              • mr_perfekt Teee koleś -> wspaniały dialog... 02.01.06, 16:01
                od dawna tak sam ze sobą rozmawiasz?

Wspaniały pouczający dialog. Tylko za mało polemiki...
                • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Teee koleś -> wspaniały dialog... 02.01.06, 16:04
                  A ty masz cos do dodania? nie ma opcji edytuj wiec trzeba pisac kolejne posty.
                  Trzymaj sie tematu.
                  • mr_perfekt Odpowiesz na swoją odpowiedź? Czy ja mam odp? 02.01.06, 16:06
                    • mr_perfekt No cześć mr_perfekt jak się masz? 02.01.06, 16:09
                      • mr_perfekt A dobrze dziękuję. A Ty mr_perfekt? 02.01.06, 16:09
                        • mr_perfekt Tak sobie mr_perfekt. W głupi wątek wpadłem... 02.01.06, 16:10
                          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Tak sobie mr_perfekt. W głupi wątek wpadłem.. 02.01.06, 16:11
                            Gdybys byl na miejscu tych lekarzy nie byloby ci do smiechu.
                            Ale tego nie jestes w stanie zrozumiec tak jak prawicowiec od pasa w gore pan
                            Dorn.
        • mlot.na.lewactwo Podziwiam wiare niektorych w partie PO 02.01.06, 16:22
          naprawde musi ta wiara opierac sie na bardzo solidnych podstawach... ale
          rzeczywistosc skrzeczy.
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Podziwiam wiare niektorych w partie PO 02.01.06, 16:24
            W sondazach ida prawie rowno.Zreszta pal szesc sondaze,PiS przy takim dzialaniu
            moze tylko tracic.
            • mlot.na.lewactwo Re: Podziwiam wiare niektorych w partie PO 02.01.06, 16:37
              Nie mowa tu o sondazach a realizacji programu... zaraz czy PO ma jakis program?
              Jakies cele? czy to tylko zbieranina karierowiczów.
              • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Podziwiam wiare niektorych w partie PO 02.01.06, 16:40
                Program PO zostal niedawno przedstawiony.Zreszta pytaniem jest czy PIS ma jakis
                program.Bo narazie to duzo wiatru robi a formalnie sie nic nie dzieje.
    • haen1950 Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 15:49
      PiS to nie AWS. To taka bardziej inteligentna forma Samoobrony i Leppera.
      Może się tylko rozlecieć jak zabraknie wodza.
      Mam tylko dziwne przeczucie, odjedzie szybko na margines. Oni są bardzo
      osamotnieni w swojej polityce, tak niewielu chce zawłaszczyć wszystko.
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 15:51
        PIS to nie AWS ale mentalnosc politykow jest ta SAMA.Buzek (co mu trzeba oddac
        tez probowal zreformowac kraj) tylko mial za soba cala zgraje
        darmozjadow,kolesiostwa pazernych na wladze.I tak jak mieli w d.upie co sie
        dzieje dookola,tak skonczyli.
        • x2468 Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 15:58
          moze pociagnie troche dluzej.Pis to nie AWS.Slusznie.Nawet do kostek tamtemu
          rzadowi nie dorastaja.Jednak jak zauwazyl klasyk i glowny ideolog PiS o nazwisku
          Kurski.Narod jest...Jako taki dluzej bedzie sie przygladal z zadowoleniem
          sztukom jakie wyczyniaja prestigitatorzy Kaczynkich.Za to jak sie ocknie...
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:03
            To sie musi zle skonczyc.Czy oni maja narod naprawde za stado baranow?
            Jak juz jestesmy przy nieboszcce AWS - pamietacie pana Walendziaka ? tego co
            pierwszy rece skladal i w kosciele kolanami posadzki wycieral.Dziecko kochance
            zrobil:) (ten syndrom chyba i Dornowi zaczal juz doskwierac)
    • starymason Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 15:57
      kto rzadzi tym krajem tutaj odpowiedz

www.senat.gov.pl//k5/kom/kksp/2003/033ksp.htm

4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=4945&t=4945
      recesja.icm.edu.pl/rm/rmryd81.htm
      www.satmania.com/rus/satchannels/radio_maryja_0.html
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:04
        Promocja Rydzyka jest na krotka mete.
    • ukos A to niby dlaczego? 02.01.06, 16:05
      PiS na zmianę z PO mogą rządzić w systemie dwupartyjnym, bez zbędnych dodatków
      zaśmiecających obecny Sejm. Trzeba tylko wprowadzić JOW, do czego PiS trzeba
      przymusić. Jak straci na popularności, to zmięknie w tej sprawie.
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: A to niby dlaczego? 02.01.06, 16:07
        Kolego ale ty chyba nie wierzysz w to co piszesz:) Pis = albo wszystko,albo nic.
    • mysz_polna5 Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:12
      przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał:

Co za belkot! Jak w zacietej plytce CD.
      NUDA!
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:14
        Uzasadnij ze to belkot,chyba ze tylko na to cie stac.
        • mysz_polna5 Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:17
          przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał:

> Uzasadnij ze to belkot,chyba ze tylko na to cie stac.

A po co? Bedzie to daremny trud!
          Na co mnie stac?, ja wiem najlepiej ... i nie musze tego uzasadnic!
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:19
            Coz,zgodze sie z toba - lepiej siedz i czekaj na rozwoj wydarzen.
            Chociaz mam alergie na SLD to zobaczysz ich wynik juz wyborach samorzadowych.
            Wtedy pogadamy..
          • idiotyzmy-kacze Re: PIS podzieli los AWS 02.01.06, 16:22
            Jak widać na niewiele
    • idiotyzmy-kacze PiSuary są nawet bardziej zachłanni niż kiedyś AWS 02.01.06, 16:22
      a nawet niż SLD. W dodatku są jeszcze bardziej aroganccy. Wystarczy posłuchać komisara Dorna, który myśli że jest w PRLu w latyach 50-tych
      • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PiSuary są nawet bardziej zachłanni niż kiedy 02.01.06, 16:26
        Niestety , buta,arogancja i pycha.Bo im wolno.
        Heh nawet symboliczny "kanclerz" Miller nie czul sie tak pewnie :))
        • gienia.gienia Re: PiSuary są nawet bardziej zachłanni niż kiedy 02.01.06, 16:28
          To bydło pęknie z przeżarcia.
          • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PiSuary są nawet bardziej zachłanni niż kiedy 02.01.06, 16:34
            Pytanie , kiedy :)
            • przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: PiSuary są nawet bardziej zachłanni niż kiedy 03.01.06, 15:44
              Piekny TKM jesli chodzi o ambasadorow polskich na swiecie - tak nawet AWS nie
              robil :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka