Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński odebrał nagrodę Człowiek Rok...

05.01.06, 21:20
Gratulacje dla czlowieka odwaznego , czlowieka czynu ,
nie bojacego sie krytykanctwa i przeobrazajacego
swoje wizje Polski w czyny.
Naprawde godny przyklad do nasladowania !!!
Nie tylko narzekanie i czekanie na zbawienie .
Obserwuj wątek
    • the.bill1 Czy Wyborcza i inne SBeckie media nie wiedzą, że 05.01.06, 21:25
      że tak jawnie lekceważąc PiS robią sobie krzywdę? Widac jak na dłoni, że GW i
      inne media II RP sa antydemokratyczne w swej nieobiektywności.
      No, ale cóż. Czego mozna sie spodziewać od postkomuny i różowych cyników?
      • katolik_polski1 TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUDOWAC 05.01.06, 21:47
        Ci ludzie maja wizje i idee na nowa Polska.
        Dajmy im szanse !
        Pomozmy pokonac przeciwnikow !
        • pndzelek buduj IV. RP z ludzmi odznaczanymi 05.01.06, 21:49
          funkcjonariuszami SB :)
          • cimokio 3.000.000 głodnych dzieci zamiast 3000000 mieszkań 05.01.06, 23:08
            • nick3 A MÓWIĄ, ŻE PRAWICA DYSKRYMINUJE GEJÓW:-) 06.01.06, 01:06
              Nic podobnego. Główny prawicowy tygodnik ogłasza polityka, który jest gejem,
              Człowiekiem Roku i nie robi wokół orientacji seksualnej swojego bohatera
              żadnego niezdrowego zamieszania.

"Prezydencie, gej Twoim bratem!"
              hasło z warszawskiej Parady Równości
              (dobre:-)
              • linda2005 Re: A MÓWIĄ, ŻE PRAWICA DYSKRYMINUJE GEJÓW:-) 06.01.06, 02:12
                nic - k3 co ty pleciesz?!!! A tys sprawdzal czy on jest gejem? Spales z nim?!!!
                Jesli nawet - w co watpie, to ma prawo byc tym, kim chce. Wazne ze jest madry,
                a tys glupi jak conajmniej cep !!!!
                • mysz_polna5 Re: A MÓWIĄ, ŻE PRAWICA DYSKRYMINUJE GEJÓW:-) 06.01.06, 02:21
                  linda2005 napisała:

> nic - k3 co ty pleciesz?!!! A tys sprawdzal czy on jest gejem? Spales z
                  nim?!!!
                  > Jesli nawet - w co watpie, to ma prawo byc tym, kim chce. Wazne ze jest
                  madry,
                  > a tys glupi jak conajmniej cep !!!!

Oburzylas sie! Mnie to sie zdarza coraz rzadziej.
                  Nie wiem, czy ciep jest glupi? Uwazam, ze jest to narzedzie proste i tepe o
                  numerze fabrycznym k3 :)))))))))))))!
                  • silesius.monachijski Re: A MÓWIĄ, ŻE PRAWICA DYSKRYMINUJE GEJÓW:-) 06.01.06, 02:45
                    trudno byloby to lepiej wyrazic; okazuje sie, ze jezeli nie zalozylo sie
                    rodziny (to takze moj przypadek), to jest sie "musowo" gejem; trudno z tym
                    wogole polemizowac; bo jak pomoc czlowiekowi, ktory - chory z nienawisci i
                    glupoty -caly swiat kwalifikuje wg. zaspokojenia potrzeb seksualnych; jak
                    rozmawiac z kims, kto przyjazn, milosc i przywiazanie redukuje do seksu? rece
                    mi opadaja;

mysz_polna5 napisała:

> linda2005 napisała:
                    >
                    > > nic - k3 co ty pleciesz?!!! A tys sprawdzal czy on jest gejem? Spales z
                    > nim?!!!
                    > > Jesli nawet - w co watpie, to ma prawo byc tym, kim chce. Wazne ze jest
                    > madry,
                    > > a tys glupi jak conajmniej cep !!!!
                    >
                    > Oburzylas sie! Mnie to sie zdarza coraz rzadziej.
                    > Nie wiem, czy ciep jest glupi? Uwazam, ze jest to narzedzie proste i tepe o
                    > numerze fabrycznym k3 :)))))))))))))!
                    • puba koniec o gejach........................... ........ 06.01.06, 06:25
                      ...nikt nie udowodnił ze Kaczor 1 to gej wiec plucie na niego stawia
                      forumowiczów na równi z tymi co rzucali kamienie na paradzie równości.
                      dlaczego wymagacie sprawiedliwosci widząc tylko jej jedną stronę? własną.

nie lubie PiS i forum mi świadkiem, ale przyznam, że słusznie Kaczor dostał
                      tytuł człowieka roku - ta kampania była mistrzowsko skuteczna - nie wnikając
                      ile brudów wyciągnięto, 'prawd' rzekomych i ile osób pomówiono bez dalszych
                      tego konsekwencji - kampania odnosła skutek porażający. i za to należy sie
                      Kaczorowi ten tytuł.

co to oznacza dla kraju - boję się przypuszczac, ale jak skonczyło sie AWS tak
                      skonczy się PiS, tyle, że jak zwykle upadek kolejnego (po AWS i SLD) imperium
                      politycznego bedzie musiał przeżyc nasz kraj.. i zawsze jakos przezywa, tylko
                      kiedy przestaniemy być śmiesznym krajem bananowym gdzie porzadni przedsiębiorcy
                      muszą pływac w politycznym bagnie głupich przepisów prawnych?

silesius.monachijski napisał:

> trudno byloby to lepiej wyrazic; okazuje sie, ze jezeli nie zalozylo sie
                      > rodziny (to takze moj przypadek), to jest sie "musowo" gejem; trudno z tym
                      > wogole polemizowac; bo jak pomoc czlowiekowi, ktory - chory z nienawisci i
                      > glupoty -caly swiat kwalifikuje wg. zaspokojenia potrzeb seksualnych; jak
                      > rozmawiac z kims, kto przyjazn, milosc i przywiazanie redukuje do seksu? rece
                      > mi opadaja;
                      >
                      > mysz_polna5 napisała:
                      >
                      > > linda2005 napisała:
                      > >
                      > > > nic - k3 co ty pleciesz?!!! A tys sprawdzal czy on jest gejem? Spal
                      > es z
                      > > nim?!!!
                      > > > Jesli nawet - w co watpie, to ma prawo byc tym, kim chce. Wazne ze
                      > jest
                      > > madry,
                      > > > a tys glupi jak conajmniej cep !!!!
                      > >
                      > > Oburzylas sie! Mnie to sie zdarza coraz rzadziej.
                      > > Nie wiem, czy ciep jest glupi? Uwazam, ze jest to narzedzie proste i tep
                      > e o
                      > > numerze fabrycznym k3 :)))))))))))))!
                      • xtrin Re: koniec o gejach........................... .. 06.01.06, 09:01
                        > ...nikt nie udowodnił ze Kaczor 1 to gej wiec plucie na niego stawia
                        > forumowiczów na równi z tymi co rzucali kamienie na paradzie równości.

Kulturalnie wyrażone, żartobliwe stwierdzenie, iż ktoś jest orientacji
                        homoseksualnej uważasz za "plucie"?
        • morawagin Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 21:50
          Ale dlaczego masz kogos pokonywac? moze trzeba po prostu wziac sie do roboty i czynem pokazac wlasna wartosc, a nie robiac czystki i szukac wrogow? jak powiedzial klasyk "w miare postepow rewolucji, zaostrza sie walka klas" ;)
          • katolik_polski1 [...] 05.01.06, 21:55
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • morawagin Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 21:57
              ha, wiec jednak permanentna rewolucja i zaostrzanie walki klas? zaprawde powiadam Ci, godne podziwu jest to, jak skrajna prawica jest bliska skrajnej lewicy.
            • himhith Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 06.01.06, 00:38
              katolik_polski1 napisał:

> Nie badz naiwny !
              > Wykoncz przeciwnika zanim on ciebie wykonczy jest teraz zasada.
              > Albo ty albo on !

Koleś! Co ci się marzy w tej malutkiej głowce? Rewolucja? Wojna domowa? A może
              obozy koncenracyjne? Przestań słuchać wiadomego radia.
        • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 21:51
          Boisz sie pendzel , ze teraz jarmulke w kieszeni
          nosic bedziesz musial ?
          • stary_szczur [...] 05.01.06, 22:04
          • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:05
            przepraszam katoliku_polski1, ale niestety musze Ci powiedziec, ze jestes
            niezlym chamem; choc pewnie nie pierwszy raz cos takiego od kogos slyszysz, ale
            co mi tam, uslysz raz jeszcze, moze podziala?.. bo co cie obchodzi czyjes
            wyznanie lub narodowosc?????? nie znam sie zbyt dobrze, ale czy twoja wiara nie
            uczy cie milosci i szacunku do kazdego blizniego??? tym swoim glupim pytaniem
            udowadniasz wlasnie jak jednak slepi na nauke kosciola potrafia byc w polsce
            katole twojego pokroju, jak zaciekle antysemiccy, zapedzeni w jakas cholera-wie-
            skad nienawisc.. niestety, obawiam sie, ze twoj Bog widzac twoje czyny placze
            nad toba; i chyba sie tez bardzo gniewa, bo pod przykrywka wiary hodujesz w
            sobie nienawisc do wszystkich, ktorzy sa chocby nieco inni od ciebie. moze wiec
            czas, zebys sie udal na jakies rekolekcje, odbudowal w sobie prawdziwa wiare i
            zaczal kierowac sie zasadami, ktorych uczy zalozyciel twojego kosciola. tylko
            moze omijaj torun, jesli sie juz zdecydujesz. amen.
            • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:10
              chacko napisał:

> przepraszam katoliku_polski1, ale niestety musze Ci powiedziec, ze jestes
              > niezlym chamem; choc pewnie nie pierwszy raz cos takiego od kogos slyszysz,
              ale
              >
              > co mi tam, uslysz raz jeszcze, moze podziala?.. bo co cie obchodzi czyjes
              > wyznanie lub narodowosc?????? nie znam sie zbyt dobrze, ale czy twoja wiara
              nie
              >
              > uczy cie milosci i szacunku do kazdego blizniego??? tym swoim glupim pytaniem
              > udowadniasz wlasnie jak jednak slepi na nauke kosciola potrafia byc w polsce
              > katole twojego pokroju, jak zaciekle antysemiccy, zapedzeni w jakas cholera-
              wie
              > -
              > skad nienawisc.. niestety, obawiam sie, ze twoj Bog widzac twoje czyny placze
              > nad toba; i chyba sie tez bardzo gniewa, bo pod przykrywka wiary hodujesz w
              > sobie nienawisc do wszystkich, ktorzy sa chocby nieco inni od ciebie. moze
              wiec
              >
              > czas, zebys sie udal na jakies rekolekcje, odbudowal w sobie prawdziwa wiare
              i
              > zaczal kierowac sie zasadami, ktorych uczy zalozyciel twojego kosciola. tylko
              > moze omijaj torun, jesli sie juz zdecydujesz. amen.
              +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
              Jesli chcesz podyskutowac to wyjaw mi prosze swoja wiare !
              Wtedy mozemy porownac nasze poglady religijne .
              Aczkolwiek w tym temacie chodzi o polityke nie o wiare !!!
              • stary_szczur [...] 05.01.06, 22:15
            • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:12
              > skad nienawisc.. niestety, obawiam sie, ze twoj Bog widzac twoje czyny placze
              > nad toba; i chyba sie tez bardzo gniewa, bo pod przykrywka wiary hodujesz w
              > sobie nienawisc do wszystkich, ktorzy sa chocby nieco inni od ciebie.

chacko :)
              szkoda Twojego wysiłku do niego nic nie trafi...on wyznaje religię a nie wierzy
              w Boga, bo jakby wierzył w Boga to by się zastanowił, że nie ma Boga 'mojego'
              i 'twojego' jest jeden,
              z resztą masz rację nawet w wyznawaniu religii jest kiepski, dobrze chociaż, że
              sie na JP II nie powołuje, bo byłoby to kompletnie niedorzeczne...
              • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:14
                Nierozumiem kompletnie dlaczego mieszacie religie z polityka.
                Moze mi ktos to rozsadnie wytlumaczyc ?
                • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:22
                  katolik_polski1 napisał:

> Nierozumiem kompletnie dlaczego mieszacie religie z polityka.
                  > Moze mi ktos to rozsadnie wytlumaczyc ?

sam ją mieszasz!jarmułka JEST symbolem religijnym a zaręczam ci, że jest cała
                  masa ludzi, którzy uważają się za Żydów, albo nawet mieszkają w Izraelu, mając
                  obywatelstwo tego kraju i do synagogi nie chodzą, jak wiesz (jeśli wiesz) można
                  być Żydem i katolikiem jednocześnie, więc najpierw troche poczytaj a dopiero
                  potem upominaj innych, że źle zrozumieli...

• katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:28
                    My nie mieszkamy w Izraelu.
                    Mieszkamy w Polsce i cieszymy sie ze zwyciestwa
                    braci Kaczynskich !
                    • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:39
                      > My nie mieszkamy w Izraelu.
                      > Mieszkamy w Polsce i cieszymy sie ze zwyciestwa
                      > braci Kaczynskich !
                      tak, tak GRATULACJE, coraz częściej mam wrażenie, że PiS staje się partia ludzi
                      prostodusznych i naiwnych oraz gawiedzi, ty sie facet zaliczasz do tej drugiej
                      cześci,

dyskusja z tobą przypomina rozmowy niedokończone w TV Trwam, jak sie nie ma
                      argumentów na poparcie swoich głupich tez, albo nie wie się jak zatuszować
                      własną niewiedzę, to sie nagle bredzi bez zwiazku z treścią poprzednią...

a poza tym co za 'my'? siedzicie razem na tym samym fotelu? nie mogę i co na to
                      aktyw partyjny??

• katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:44
                        Chcesz ze mna dyskutowac , czy mi swoje argumenty wmowic ?
                        Musisz sie zdecydowac .
                        • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:52
                          > Chcesz ze mna dyskutowac , czy mi swoje argumenty wmowic ?
                          > Musisz sie zdecydowac .
                          wiesz jesteś tak kiepski, że aż mi żal ciebie a jak wiadomo od żalu do
                          współczucia bardzo blisko do sympatii...rany %-/

a na czym twoim zdaniem dyskusja polega?? na wymianie argumentów chyba,
                          argumentów sie 'nie wmawia" tylko używa 'kontrargumentów'...
                          • eofek kopanie osła? 06.01.06, 07:47
                            nie szkoda Ci nerwów? przecież on nie rozumie :) Więcej, on nawet nie rozumie czego nie rozumie...
                            kopanie się z osłem nie przyniesie chluby, co najwyżej zniszczy wątrobę ;-)
                    • bogobojny44 [...] 05.01.06, 22:45
                    • funia81 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 06.01.06, 00:00
                      > My nie mieszkamy w Izraelu.

Nie, nie mieszkamy w Izraelu.

> Mieszkamy w Polsce

Tak, mieszkamy w Polsce.

> i cieszymy sie ze zwyciestwa braci Kaczynskich

Mow za siebie.

Ja placze, ze te dzikusy spocone (cytujac klasykow) w pogoni za wladza dostaly
                      sie na stolki. Ale nietolerancyjna, prymitywna i wycierajaca sobie gebe
                      polskoscia swolocz bedzie miala raj - co juz widac po zachwytach
                      katolika_polskiego1.
                      Polski szkoda, po prostu. Polski szkoda.
                      f.
                • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:26
                  wytlumaczenie jest jedno - spojrz kilka postow wstecz, i zobaczysz ze sam
                  rzuciles tekst o jarmulce. a kwestia mojej wiary jest tutaj drugorzedna, choc
                  jesli to ma Ci w czyms pomoc: nie jestem katolikiem, choc wywodze sie z takiego
                  kregu kulturowego.
                  czy wiec to moje przed Toba "wyznanie" wplywa w jakis sposob na nasza dyskusje?
                • ja9939 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 06.01.06, 09:00
                  Zastanów się choć troszkę, wyśil swoje szare komórki jeżeli je oczywiście masz,
                  a to jakie bzury wypisujesz na formum świadczy tylko o tym że życie jest
                  niesprawiedliwe i niestety ty szarych komórek nie posiadasz. Więc jakakolwiek
                  dyskusja z tobą na tym czy innym forum jest bezcelowa. Naprawdę przykro mi
              • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:30
                wiem, stary_szczurze.., wiem, ze ta polemika jest chyba bezcelowa... ale jakis
                tam plomyk nadzieji we mnie jest, i chyba dlatego czasem porywam sie na
                taka "walke z wiatrakami" :) bo tak w glebi ducha wierze, ze nawet w
                najwiekszym draniu zawsze jest troche dobra, tylko moze ono nie ma warunkow
                do "kielkowania" :)
                oj, chyba naduzywam pewnego zargonu :) moze to ta tematyka tak mnie
                natchnela :):):)
                • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:37
                  Z tym nickiem szczur to twoj adwersarz , delikatnie mowiac
                  troche przesadzil.
                  Faszysci chetnie porownywali zydow do plagi szczurow .
                  • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:40
                    no to macie duzo wspolnego, bo Ty ze swoim tez lekko przesadziles
                    • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:54
                      chacko napisał:

> no to macie duzo wspolnego, bo Ty ze swoim tez lekko przesadziles
                      o! i to mi się podoba, nie ma nic piekniejszego jak znalezienie czegoś co
                      człowieka z kimś łączy ;))
                  • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:48
                    > Z tym nickiem szczur to twoj adwersarz , delikatnie mowiac
                    > troche przesadzil.
                    > Faszysci chetnie porownywali zydow do plagi szczurow .
                    nie wiem z czym przesadziłem?
                    mnie nie przeszkadza, mój nick ale ty sie chłopie puknij w głowę, może jeszcze
                    wzbudzisz jakieś impulsy elektryczne w swojej wyschnietej czaszce :)
                    bedę trzymał kciuki!

• stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:45
                  >wiem, stary_szczurze.., wiem, ze ta polemika jest chyba bezcelowa... ale jakis
                  >tam plomyk nadzieji we mnie jest, i chyba dlatego czasem porywam sie na
                  >taka "walke z wiatrakami" :)

chacko :) myślę, że nie jest tak najgorzej w sumie, mnie tu zdecydowanie ponosi
                  bardziej niż Ciebie, a to jednak nie po chrześcijańsku pastwić się nad słabszym
                  od siebie :D
                  może nie skończymy jednak narodowo-katolicką dyktaturą, tak głupim narodem to
                  chyba jednak nie jesteśmy :)))

pozdrowienia!
                  • uu1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:47
                    > może nie skończymy jednak narodowo-katolicką dyktaturą, tak głupim narodem to
                    > chyba jednak nie jesteśmy :)))
                    Stawiam (z ogromną przykrością) dolary przeciwko orzechom, że się mylisz.
                    • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:56
                      uu1 napisała:

> > może nie skończymy jednak narodowo-katolicką dyktaturą, tak głupim narode
                      > m to
                      > > chyba jednak nie jesteśmy :)))
                      > Stawiam (z ogromną przykrością) dolary przeciwko orzechom, że się mylisz.

wolałbym, żeby nie było w tym twierdzeniu zbyt wiele racjii :(
                      • uu1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:59
                        Ja też ale coraz bardziej otaczająca nas rzeczywistość daje inne sygnały. :-) pozdro
                        • stary_szczur Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:02
                          uu1 napisała:

> Ja też ale coraz bardziej otaczająca nas rzeczywistość daje inne sygnały. :-)
                          p
                          > ozdro

heh, idę spać mam nadzieję, że poranek będzie jeszcze demokratyczny :)

też pozdro!
                          • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:06
                            dobranoc szczurze, snij o polsce wolnej od paranoi kaczkoglowcow. i sory za te
                            riposte z Toba w roli glownej, ale nie moglem sie powstrzymac :)

pozdro!!
            • koloratura1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 06.01.06, 22:54
              Chacko, miałbyś sto procent racji, gdybyś Twe słowa skierował do katolika, tak,
              po prostu, katolika. Wtedy byłaby szansa, że zostałbyś zrozumiany. Ale ten, z
              którym próbujesz rozmawiać, to - zauważ - katolik POLSKI. A oni już tak mają...
          • dziadek544 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 06.01.06, 06:37
            katolik_polski1 napisał:

> Boisz sie pendzel , ze teraz jarmulke w kieszeni
            > nosic bedziesz musial ?

To teraz noszenie jarmułki będze przestępstwem?

STRACH!!
        • neuromancer1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:58
          katolik_polski1 napisał:

> Ci ludzie maja wizje i idee na nowa Polska.
          > Dajmy im szanse !
          > Pomozmy pokonac przeciwnikow !

nie musisz pomagać własnymi rękami IV RP budować-wynajmij podwykonawców,ogłoś
          przetarg,zejdziesz z kosztów jak zatrudnisz na "TEJ BUDOWIE" ukraińców albo
          białorusinów. buhahahah mój ty mały przeciwniku:-))
          • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:20
            Najwazniejsza sprawa to uspic przeciwnika !
            Paru juz padlo !
            • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:31
              niezly jestes katoliku_polski1... bo czy kazdego, kto ma inne poglady, czy tez
              wyznanie, traktujesz jako wroga?
              a moze to tylko taka "maska", bo az trudno uwierzyc, ze nie lubisz ludzi.. ale
              nawet jesli to maska, to wiem, ze jej tutaj na forum nie zdejmiesz, nawet w
              dowod wdziecznosci po tym, jak zrobilem przed Toba moje "wyznanie wiary" (ktore
              chyba nie bylo Ci w ogole potrzebne bo je zupelnie zignorowales)
              • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:40
                Widzisz, jak potrafie rozczulic najbardziej zatwardziale serca.
                Powiem ci jedno , miej nadzieje :).
                Myslalem ,ze juz dawno kimasz .
                Polozyles spac szczura i rozrabiasz !
                • chacko Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 23:51
                  no nie wiem co Ci daje podstawy do tego, by moje serce okreslac
                  mianem "zatwardziale", ale masz oczywiscie prawo do oceny, w koncu to jest
                  wolne forum.
                  a fakt jest faktem: jak nie uderzasz w wojenny ton i nie rzucasz haslami, to i
                  nie wzbudzasz jakichs negatywnych uczuc. wiec przy nadziei sobie pozostane :)
                  • katolik_polski1 MY KATOLICY JESTESMY PANAMI TEGO SWIATA 06.01.06, 00:24
                    Obiecal nam to Jezus Chrystus.
                    I slowa dotrzymal.
                    Inne religie moga nas prosic tylko o wyrozumialosc !!!
                    • cyberrafi WY KATOLICY JESTEŚCIE STADEM BARANÓW 11.01.06, 22:41
                      katolik_polski1 napisał:
                      > Obiecal nam to Jezus Chrystus.
                      > I slowa dotrzymal.
                      > Inne religie moga nas prosic tylko o wyrozumialosc !!!
                      Wasz śmieszny Jezus o was zapomniał. Wasze pogłowie w świecie zmniejsza się,
                      kościoły są zamykane. Jeszcze tylko w Afryce i Polsce troche was zostało. Chcesz
                      być moim panem? Twoja matka musiała cię spłodzić z knurem, dlatego jesteś taki
                      głupi.
        • cyberrafi Miller też był człowiekiem roku 11.01.06, 22:28
          Miller też został człowiekiem roku i co z niego zostało? Kaczyńskiego też to
          czeka. Ci dwaj populiści w podobny sposób mamili społeczeństwo, podobnie też
          skończą.
      • pndzelek sbckie media honoruja kaczynskiego 05.01.06, 21:48
        Rycerz ze Wprostu nie tylko KC lubil
      • stary_szczur Re:Wyborcza i inne SBeckie media...ratunku! 05.01.06, 21:54
        > że tak jawnie lekceważąc PiS robią sobie krzywdę?
        a przepraszam bardzo w jakims sensie robią sobie krzywdę, ze im się za 2 lata
        poprzyczepia czerwone gwiazdy i tęczowe opaski i wyznaczy 'nowe' miejsce w
        narodowo-faszystowskiej rzeczywistości?no coż...

krzywdę to sobie zrobili wszyscy ci, którzy uwierzyli PiSowi, nawet mój od
        dawna podziwiany Olgierd Łukaszewicz dał się nabrać, że istnieje metoda na
        odgórne wprowadzenie lepszej rzeczywistości?No ale coż artysta, wierzy w
        bajki...
      • naphta Re: Czy Wyborcza i inne SBeckie media nie wiedzą, 05.01.06, 22:37
        > że tak jawnie lekceważąc PiS robią sobie krzywdę? Widac jak na dłoni, że GW i
        > inne media II RP sa antydemokratyczne w swej nieobiektywności.
        > No, ale cóż. Czego mozna sie spodziewać od postkomuny i różowych cyników?

Ale w jaki sposób GW i inne media II RP lekceważą PiS? Pisząc o tym, że Kaczor
        dostał tytuł Człowieka Roku od Wprosta? Chyba jakby nie napisali, to by
        lekceważyli. Tak myślę. Jeśli gdzieś się zgubiłem, proszę oświeć mnie.
        Pzdr
        Naphta
    • olany_klient Re: Gratulacje dla tego który wszystko spiep...ył 05.01.06, 21:30
      Dla człowieka, który przez własną ambicję+chore wizje zmarnował i zaprzepaścił
      szansę na prawdziwą naprawę państwa oraz wielki cywilizacyjny skok do przodu,
      komuchy już zacierają ręce z radośći - gratuluję panu panie Kaczyński... głupoty!
      • langston Przeciez to nie Tusk dostal.... 05.01.06, 21:37
        • kpix Ohyda. Czlowiek,ktorego interesuje glownie wladza. 05.01.06, 21:54
    • gina.gina Z kogo sie bardziej śmiać , z lizusa który daje 05.01.06, 21:31
      czy z mizeroty która odbiera ?
      • langston Re: Z ciebie.... 05.01.06, 21:46
        Najlepiej smiac sie z cibie bo jestes jednym i drugim ...i to bez nagrody.
        • get.up.stand.up Re: Z ciebie.... 05.01.06, 22:04
          Wspaniała odpowiedź :-)
        • eexmd2 Re: Z ciebie.... 05.01.06, 22:32
          gosc mial absolutna racje
          wprost rozdaje nagrody jak akurat wiatr (polityczny) zawieje
          do tej pory pamietam jak jezdzili po millerze zeby mu za miesiac dac tytul
          czlowieka roku
          jak lepper wygra wybory to tez dostanie

btw nie sposob sie nie zgodzic ze kaczynski byl zabojczo skuteczny w ubieglym
          roku
          ide o zaklad ze w tym roku tez bedzie zabojczy: zabije pis
          i bardzo dobrze

---
          uroczyscie oswiadczam ze nie mam nic wpolnego z innymi forumowiczami majacymi
          numerki w nicku
          obecnosc cyferki w moim jest zwyklym zbiegiem okolicznosci
          dzialam na wlasna reke i nie jestem oplacany przez pis
          • langston Re: Z ciebie.... 05.01.06, 22:37
            To chyba oczywiste ze Kaczynski musial wygrac.
            Odniosl najwiekszy sukces polityczny w tym roku.
            To nie byly wybory najprzystojszego pisklatka w wsrod dzienikarek tylko
            czlowieka ktory odniosl najwiekszy sukcej polityczny w minionym roku.
            ...o co chodzi?

Mial dostac Tusio ktory po raz kolejny wszysko spapral?-mozeby wreszcie wlaczyl
            komorke.
    • hulaj_dusza Re: Jarosław Kaczyński łze nawet w takim momencie 05.01.06, 21:33
      ...Podkreślił, że jego podziękowanie jest "pełne nadziei, że wśród tych zmian,
      na które wszyscy oczekują"...

Nie WSZYSCY, no ja nie!;)))
      • 6nine9 Re: Jarosław Kaczyński łze nawet w takim momencie 05.01.06, 21:53
        Nie daqj Boze, zeby Wprost, Trybuna czy Nie przyznalo mi jakąkolwiek nagrodę.
        Wstyd dostawac nagrody od ubecji. A jeszcze większy odbierać.
        • hulaj_dusza Re: Jarosław Kaczyński łze nawet w takim momencie 05.01.06, 21:54
          No i jak skończyli ci "Ludzie Roku" - też strach!!!
    • jotembi trudno, ale... 05.01.06, 21:58
      cóż, trudno, nie jest to mój ulubiony człowiek roku ale niech mu tam, mnie to w
      sumie wali kto kogo czym honoruje
      jednego nie rozumiem: dlaczego Wprost dało na okładkę takie paskudztwo?! to
      wylizane zdjątko z lat 50tych jest po prostu obrzydliwe, patrzyłam dzisiaj na
      to świństwo w empiku i długo myślałam kim jest ten paskudny mydłek
      kaczory może niezbyt dekoracyjne ale jednak mają jakiś wyraz twarzy (dzioba)...
    • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:04
      Ty bishop nie udawaj naiwniaka !
      Sam widzisz jak Michnik z zimna krwia wykonczyl Rywina.
      Sam widzisz jak korporacja Agory szkaluje polskich
      biskupow,ksiezy.
      Polskich patriotow,jak chocby pan Kobylanski.
      • morawagin Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:08
        HO,ho,ho, pan kobylanski (celowo z malej litery) jest patriota? Stary, co Ty palisz?
        • katolik_polski1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:12
          Inwestuje kapital w Polsce , Polakom prace.
      • neuromancer1 Re: TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUD 05.01.06, 22:54
        buhahahahaha-pan kobylański patryiotą? a gdzie on teraz jest? w ojczyźnie?
    • woltron Re: Jarosław Kaczyński odebrał nagrodę Człowiek R 05.01.06, 22:04
      Co do nagrody, to żałuje że nie było tam jako wreczającego dwukrotnego
      "człowieka roku" Leszka Millera :D Ale byłby ubaw : )
    • jan_kiel D.U.P.E.K roku ...... 05.01.06, 22:07
      Ein Volk, ein Reich, ein Führer, zwei Kaczoren
    • gigiart co za idioci wybierali człowieka roku?? 05.01.06, 22:09
      j.w
    • abc12323 a co Jarek zrobi z nagrodą- Merolem full wypas ? 05.01.06, 22:13
      • hulaj_dusza Re: a co Jarek zrobi z nagrodą- Merolem full wyp 05.01.06, 22:13
        Odda kotu;)))
    • w11mil Przeczytajcie sobie jaka jest idea tej nagrody! 05.01.06, 22:13
      Naprawdę niepotrzebnie rozdzieracie szaty, szanowni wyborcy PO
      • kum.z.antalowki Re: Przeczytajcie sobie jaka jest idea tej nagrod 06.01.06, 01:45
        Moim zdaniem M.Król, naczelny "Wprost" sie pomylił. Człowiekiem Roku powinien
        zostać o. Tadeusz Rydzyk.
        Myślisz, że to J.Kaczyński wywarł w ubiegłym roku najwiekszy wpływ na życie
        społeczne, gospodarcze i polityczne w Polsce?
        Bo co? Bo jego partię w październikowych wyborach parlamentarnych poparło
        3185714 wyborców, czyli 10,5% uprawnionych do głosowania Polaków? Zaledwie o 1%
        więcej niż konkurencyjną wobec PiS Platforme Obywatelską, która uzyskała 2849259
        głosów, czyli 9,5%?
        Bądźmy poważni. Partia braci Kaczyńskich w życiu by nie wygrała, a Lech
        Kaczyński nie zostałby prezydentem, gdyby nie poparcie, którego PiSowi udzieliło
        Radio Maryja, Telewizja "Trwam" i Nasz Dziennik oraz milionowy ruch społeczny
        Rodziny Radia Maryja.
        I m. inn. dlatego, moim zdaniem - bez wzgledu na to, czy sie to komu podoba, czy
        nie - to właśnie o. Tadeusz Rydzyk (CSsR) wywarł w roku 2005 największy wpływ na
        bieg spraw publicznych w Polsce.
        Ale przecież wybory to tylko epizod. Spójrzmy na polska scenę
        społeczno-polityczną w dłuższej perspektywie czasowej. Czym jest PiS? Czy to
        jest dojrzała organizacyjnie partia? Z jasno sformułowanym programem? (Nie mówię
        o zbiorze obietnic i haseł agitacyjnych tzw "programu wyborczego PiS)Z własnym
        zapleczem szkoleniowym i medialnym? Przecież PiS nie ma nawet gazetki, którą
        możnaby okreslić mianem jego "organu". Dopiero zamioerza dokonać "skoku" na
        elektroniczne media publiczne i zapowiada budowę struktur terenowych, opartych o
        sieć 500 lokali partyjnych. W istocie - PiS, w obecnym stadium rozwoju, jest
        jedynie rozbudowanym komitetem wyborczym "Prawo i Sprawiedliwość". (Podobnie ma
        się rzecz z Platformą Obywatelską). Jeżeli ktokolwiek w minionym roku zbudował
        spójny ideowo ruch społeczny z własnym zapleczem formacyjnym i logistyką - to
        właśnie o. T. Rydzyk. Więcej. Czy ktoś tak naprawdę rozumie różnice programowe
        miedzy PiS a PO? Pomińmy Tuska, jako przypadek szczególnej troski. Ale czym,
        poza konkurencyjnymi ambicjami i niuansowymi różnicami w sprawach drugorzędnych,
        różnią się poglądy panów - Jarosława Kaczyńskiego i Jana Rokity?
        Czy miał zatem rację szef "Prawa i Sprawiedliwości", wystawiając na tak wielkie
        ryzyko polityczny ład w państwie dla ambicji powiedzenia "to ja wygrałem"? Czy -
        mając już brata na stanowisku prezydenta, tak duża przewagę w Senacie i niemałą
        w Sejmie - nie mógł powiedzieć TO MY - PiS i PO - WYGRALIŚMY te wybory,
        uzyskując w sumie więcej głosów niż koalicja SLD/UP w 2001 roku i tworzymy silny
        koalicyjny rząd większościowy, który dokona tych wszystkich radykalnych zmian,
        które OBIE nasze partie obiecały wyborcom?
        Jeżeli nawet dla odległej przyszłosci lepiej, żeby PiS i PO zachowały między
        sobą dystans, który umożliwi w perspektywie budowę systemu dwóch dominujacych
        partii - to dziś jest to dramat, może nawet bardziej wychowawczy, niż
        polityczny. Dramat eskalacji bezsensownej nienawiści międzypartyjnej. Dramat
        odrzucenia współmyślenia i współdziałania. Ze zacytuję z tego wątku:

-----
        • TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MUSZE IV RP POMOC BUDOWAC
        Ci ludzie maja wizje i idee na nowa Polska.
        Dajmy im szanse !
        Pomozmy pokonac przeciwnikow !
        ----

Ale dlaczego masz kogos pokonywac? moze trzeba po prostu wziac sie do roboty i
        czynem pokazac wlasna wartosc, a nie robiac
        czystki i szukac wrogow? jak powiedzial klasyk "w miare postepow rewolucji,
        zaostrza sie walka klas" ;)

----
        Nie badz naiwny !
        Wykoncz przeciwnika zanim on ciebie wykonczy jest teraz zasada.
        Albo ty albo on !

---
        Jesteś psychiczny człowieku.
        Kogo chcesz wykańczać? Widzisz wszędzie Wrogów?
        To jest schizofrenia, ciężka choroba. Ale można to leczyć.

----

Boisz sie pendzel , ze teraz jarmulke w kieszeni
        nosic bedziesz musial ?

Jesli chcesz podyskutowac to wyjaw mi prosze swoja wiare !
        Wtedy mozemy porownac nasze poglady religijne .
        Aczkolwiek w tym temacie chodzi o polityke nie o wiare !!!

-----

rany, jesteś głąbem do potęgi n-tej :/
        nie podpisuj się "katolik", bo Kościołowi Katolickiemu i katolikom wstyd swoimi
        poglądami robisz!

-----

My nie mieszkamy w Izraelu.
        Mieszkamy w Polsce i cieszymy sie ze zwyciestwa
        braci Kaczynskich !

Najwazniejsza sprawa to uspic przeciwnika !
        Paru juz padlo !
        ---

niezly jestes katoliku_polski1... bo czy kazdego, kto ma inne poglady, czy tez
        wyznanie, traktujesz jako wroga?

-----

• MY KATOLICY JESTESMY PANAMI TEGO SWIATA
        Obiecal nam to Jezus Chrystus.
        I slowa dotrzymal.
        Inne religie moga nas prosic tylko o wyrozumialosc !!!

----

Mówię - na Polaków największy wpływ w 2005 roku wywarł o. Tadeusz Rydzyk.

A Jarosław Kaczyński powinien dostac anty-nagrodę "za najwiekszą przegwizdaną
        szansę od 3 maja 1791 roku"
    • idiotyzmy-kacze Miller też był Czlowiekiem Roku Wprost 05.01.06, 22:14
      Mam nadzieję że Kaczyński bardzo szybko skończy tak jak Miller - na śmietniku historii bo tam jest jego miejsce.
      • hulaj_dusza Re: Miller też był Czlowiekiem Roku Wprost 05.01.06, 22:15
        Miller nawet dwukrotnie! I Maniuś K. też był kiedyś... człowiekiem;)))
        • abc12323 Maniek Krzakleski też dostał Merola od red.Króla 05.01.06, 22:17
      • isa.stern już nie mówiąc o Hitlerze 05.01.06, 23:08
        bodajże 1938 roku został wybrany człowiekiem roku przez angielskie - ale
        raczej - przez amerykańskie pismo
    • ivulspirit [...] 05.01.06, 22:16
    • langston Co na to strateg-Tusio i premier z Krakowa? 05.01.06, 22:21
      buhahahahahahaha

JAREK - WODZU PROWADZ!!!!!!!!!!!!
      • hrabia.m.c Re: Co na to strateg-Tusio i premier z Krakowa? 05.01.06, 22:30
        langston napisał:

> buhahahahahahaha
        >
        > JAREK - WODZU PROWADZ!!!!!!!!!!!!

POMOŻEMY!!!!!!!:)))))))))))))
    • silesius.monachijski Donald Tusk: D.... ROKU 2005 05.01.06, 22:30
      • nicram112 [...] 05.01.06, 22:45
    • henryk.log Kaczyński odebrał nagrodę Człowieka- R ycerza 05.01.06, 22:33
      ;-(
    • ssspieprzaj_dziadu [...] 05.01.06, 22:35
    • sclavus Re: Jarosław Kaczyński odebrał nagrodę Człowiek R 05.01.06, 22:36
      "-(
    • demokratus LUDZIE, OPAMIĘTAJCIE SIĘ. TAM UMIERA WIELKI 05.01.06, 22:42
      człowiek, a wy jakimś knypkiem się zajmujecie... Skandal, ordynarne
      bezczeszczenie zasług człowieka, bez którego demokracja, oraz co ważniejsze,
      proces pokojowy na Bliskim Wschodzie będą zagrożone. Kaczyński może poczekać,
      zdążycie z hołdami i z krytyką. Zastanówmy się lepiej co nas czeka po, nie daj
      Boże, śmierci tego wielkiego człowieka z odległego, ale jakże bliskiego nam
      państwa Izrael. Patriota ze Wzgórz Golan, ten Piłsudski Izraela, być może
      właśnie kona, świat szlocha i drży, a wy jakimś wypierdkiem się emocjonujecie,
      obrzydliwe.
      • mamflaka ['][']['][']['] Pomódlmy się.... 05.01.06, 22:53
        Potem, zaraz po zwycięstwie zapalili lampy na dziedzińcach Twoich Świętych.
        Gdy przyjrzymy się temu, co Żydzi robili, kiedy ich powstanie zaczęło odnosić
        skutek, jasne się staje, że nie byli oni zainteresowani militarnym zwycięstwem,
        ani też władzą polityczną. Jedynym, czego pragnęli, było móc służyć Bogu bez
        przeszkód.
      • funia81 Re: LUDZIE, OPAMIĘTAJCIE SIĘ. TAM UMIERA WIELKI 06.01.06, 00:03
        Pilsudski Izraela - czy jednak morderca z Szabry i Szatili? Zdania nt Szarona sa
        chyba bardziej podzielone niz nt Marszalka... Nie uwazasz?
        f.
    • mistermister Kaczyński, Miller, Buzek, Kwaśniewski, Rokita... 05.01.06, 22:43
      ...Leszek Miller X2, Kwaśniewski, Suchocka, Krzaklewski, Buzek, Wałęsa, Olechowski, Geremek... teraz Kaczyński...
      podniecacie się wszyscy tym tytułem Człowieka Roku a przecież wystarczy popatrzeć, że Wprost rozdaje te tytuły każdemu, kto aktualnie jest przy korycie, profilaktycznie daje doopci każdej władzy i każdemu układowi.
      Oby nigdy nie został nim Lepper albo Gertych:):):)
    • silesius.monachijski [...] 05.01.06, 22:44
    • mosze.dajan [...] 05.01.06, 22:52
      • demokratus Dziękujemy za te słowa pełne ciepła, ale i nie 05.01.06, 22:56
        szczędzące słusznej krytyki pod adresem małości naszego głupiutkiego
        społeczeństwa. Raz jeszcze dziękujemy.
        • carramba7 Re: Dziękujemy za te słowa pełne ciepła, ale i ni 05.01.06, 23:04
          Chciałeś powiedzieć mojego śmieszny misiu............
          • demokratus Mojego i twojego skołtuniony polski łbie. Tacy jak 05.01.06, 23:08
            ty palili ludzi w stodołach, ciesząc się jak dzieci na widok płomieni, doznając
            orgazmu na nieludzkie wycia wydobywające się zza płonących drzwi...
            • carramba7 Re: Mojego i twojego skołtuniony polski łbie. Tac 05.01.06, 23:14
              No Niemcy się cieszyli.......na pewno..
              • demokratus I jeszcze zaprzeczasz prawdzie oczywistej, ty 05.01.06, 23:18
                endecki pomiocie gruźlika i syfilityka. Dobrze, że w tym narodzie karłów
                znalazł się jeden sprawiedliwy, który przeprosił za winy ojców, polaczków...
                • langston ...a u was sie znajdzie "jeden sprawiedliwy" 05.01.06, 23:33
                  Ktory przeprosi za wyslanie Polakow na Sybir, za kolaboracje z Sowietami,
                  za mordy UB za Morela, Wolinska ...
                  • demokratus Za co? Przecież komunę to wy sami sobie zafun- 05.01.06, 23:38
                    dowaliście, nie walcząc z bolszewikami. Skarlał narodzik. Wolińska, Morel? A o
                    karuzeli kręcącej się gdy płonęlo getto to zapomnieliście? Cały naród
                    mordowano, a polactwo tylko klaskało i brało udział w tej Zagładzie... I kto tu
                    kogo ma przepraszać, i za co?
                    • langston Komune zafundowaliscie nam wy! 05.01.06, 23:48
                      Przeczytales kolego wiersz Milosza i historyjke o karuzeli ktora sobie wymyslil
                      i bierzesz to za prawde historyczna-widac ze nie jests w temaci.
                      ...a co wy robiliscie w 1939r? strzelanie z okien do walczacych Polakow (Brzesc
                      nad Bugem)calowanie sowieckich czolgow, denuncjacje ukrywajacych sie Polakow i
                      wywozenie ich na Sybir, a czemuz to wasi amerykanscy czlonkowie narodu wam nie
                      pomogli podczas wojny?
                      ...a o Karskim slyszales o Baroszewskim slyszael o Irenie Syndler ktora
                      urotowala 2.5tys dziec slyszales? o Sprawiedliwych wsrod narodow swiata
                      slyszales?

Juz jeden sprawiedliwy wsrod was sie znalazl: Naczelny Rabin Warszawy i Lodzi
                      Michel Sudrich kroy powiedzial ze : "...Zydzi powinni przeprosic Polakow za
                      zbrodnie UB..."

Nie zabieraj glosu koles na temat o ktorym nie masz pojecia!
      • carramba7 [...] 05.01.06, 23:02
        • mosze.dajan [...] 05.01.06, 23:13
    • jozef6 To prawdziwa KACZKA DZIENNIKARSKA... 05.01.06, 22:54
    • pawel949 Miller był dwa razy Człowiekiem Roku Wprost 05.01.06, 22:54
      Tak więc niech tą IV RP Kaczor buduje z innymi laureatami - Millerem, Kwachem
      czy Geremkiem.
      Z drugiej strony dobrze, że dostał tą nagrodę. Ludzi trzeba informować kto za
      sznurki pociąga W Polsce. Nie Bogu ducha winny Marcinkiewicz, nie Spieprzaj
      Dziadu Prezydent RP ale ukryty za innymi niski zakompleksiały koleś. Mam
      nadzieję, że ludzie to zrozumieją i swoją frustrację będą wyładowywać nie na
      figurantach ale na winnych.

Ech - historia lubi się powtarzać. Był Berman jest Wasserman...
      • baabeczka Re: Miller był dwa razy Człowiekiem Roku Wprost 05.01.06, 22:56
        Mnie najbardziej rozbawiala rozdziawionousmiechnieta kwasno buzia brata Lecha,
        o rany, jakby mu kto narobil tam gdzie nie mial. Czy oni wszedzie musza byc
        razem, dziwne:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka