antoosia 09.01.06, 12:43 co to była za gwiazda pięcioramienna na kawałku materiału ,z którą Jurek Owsiak około połnocy dość długo latał po scenie?Pytam bo nie wiem.Pewnie przeoczyłam jak zaczął na ten temat mówić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: WOSP-pytanie 09.01.06, 12:46 antoosia napisała: > co to była za gwiazda pięcioramienna na kawałku materiału ,z którą Jurek > Owsiak około połnocy dość długo latał po scenie?Pytam bo nie wiem.Pewnie > przeoczyłam jak zaczął na ten temat mówić. muslimwakeup.com/mainarchive/images/coexist-museum-200.gif Znak, że wszyscy mogą współistnieć samemu sobie nie wadząc. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: WOSP-pytanie 09.01.06, 14:47 Zresztą dzieło polskiego grafika, które było podkradane finansowo przez amerykańską firmę. I podobno Bono tez z tym latał... Trzeba hehe czytać prasę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: WOSP-pytanie 09.01.06, 15:00 Bono to mial na opasce, to jest znane, wkomponowane w slowo COEXIST rzeczywiscie, trzeba czytac, nie tylko ND.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: WOSP-pytanie 09.01.06, 14:51 Czyżby Owsiak postanowił powkurzać ojca Dyrektora machając na scenie gwiazdą Dawida? Odpowiedz Link Zgłoś
ubek-kubek Ksiądz Jankowski poszedł dalej. 09.01.06, 14:55 Wyeksponował jeszcze sierp, imłot i gwiazdę pięcioramienną czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ksiądz Jankowski poszedł dalej. 09.01.06, 15:04 I wszystkie piękne ideały poszły w pizd...u :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ksiądz Jankowski poszedł dalej. 09.01.06, 16:53 asienka32 napisała: > I wszystkie piękne ideały poszły w pizd...u :))) i znowu: a tak konkretnie to o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś