bebe3 13.01.06, 17:57 Wygląda na to ,że część jest przeciwko koalicji z SB. Zamkneli się w Falentach by bez świadków kłócić się:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swansea Re: Rozłam w PIS? 13.01.06, 17:58 raczej część uwierzyła w Prawo i Sprawiedliwość.. a tera mają rządzić z kryminalistami.. generalnie są w szoku i dlatego się pytają reszty co teraz.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Rozłam w PIS? 13.01.06, 17:59 Czyli uważasz,że kierownictwo ściemnia teraz swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Rozłam w PIS? 13.01.06, 18:03 w rzeczy samej.. o działalności kierownictwa PiS świadczy numer z sms'ami. wracać na sale i głosować. później wyjaśnimy dlaczego tak...:( chiałbym usłyszeć zdanie zwykłego posła pisu. i co tak na serio wie o negocjacjach, jeżeli wogóle jest informowany... przecie to widać gołym okiem. nawet marszałek się pogubił w gierkach atb Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg NIech Marcinkiewicz bierze swoja pakę 13.01.06, 18:00 bebe3 napisała: > Wygląda na to ,że część jest przeciwko koalicji z SB. Zamkneli się w Falentach > by bez świadków kłócić się:) i tworzy koalicję z PO A. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: NIech Marcinkiewicz bierze swoja pakę 13.01.06, 18:10 andrzejg napisał: > > i tworzy koalicję z PO > > A. Ale jeśli znajdzie 22 takich jak on PIS straci pierszeństwo w Sejmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Aż tylu uczciwych w PiS nie ma 13.01.06, 19:11 bebe3 napisała: > andrzejg napisał: > > > > i tworzy koalicję z PO > > > > A. > Ale jeśli znajdzie 22 takich jak on PIS straci pierszeństwo w Sejmie:) Aż tylu uczciwych w PiS nie ma. Ale szkoda Marcienkiwicza. Pokazał, że chłop ma jaja. No i podpadł Wodzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki W Falentach jest osiedzenie wyjazdowe całego 13.01.06, 18:08 klubu parlamentarnego, a nie żadnych rozłamowców, aczkolwiek mam nadzieję że parę osób powie Jarkowi co myśli o koalicji z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: W Falentach jest osiedzenie wyjazdowe całego 13.01.06, 18:13 Wiesz, nie ma rozłamowców? Juz nawet ND potępia Marcinkiewicza mimo,że tak chętnie jeździł do Torunia i tak tam psychicznie odpoczywał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: W Falentach jest osiedzenie wyjazdowe całego 13.01.06, 18:47 Karnowski z Newsweeka; bedzie koalicja z PO albo wybory. Ja nie wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W Falentach jest osiedzenie wyjazdowe całego 13.01.06, 19:17 Karnowski, ten facet ma wytarte na kolanach spodnie /od klęczenia przed Jarkiem/. Może mieć dobre rozeznanie. Opozycja w PiSie przeciw polityce jarka i tej koalicji może być większa niż nam się wydaje. Mogą zagrozić buntem. Ale na wybory się zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: W Falentach jest osiedzenie wyjazdowe całego 13.01.06, 19:22 Właśnie na rozmowy w Sejmie Karnowski powoływał się w Skanerze Odpowiedz Link Zgłoś