Dodaj do ulubionych

Pić, palić i mordować!!!!

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.11.02, 09:43
No i co mi kurwa zrobicie?
www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1103613.html
Premiera do psychiatry, prezydenta do psychiatry,
ministra zdrowia powiesić, a potem do psychiatry, a
sejm olac!
Tylko takie wnioski mi się nasuwają
Nowy
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Pić, palić i mordować!!!! IP: *.upc.chello.be 05.11.02, 09:46
      Gość portalu: Nowy napisał(a):

> No i co mi kurwa zrobicie?
      > <a
      href="http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1103613.html"target="_blank">ww
      > w1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1103613.html</a>
      > Premiera do psychiatry, prezydenta do psychiatry,
      > ministra zdrowia powiesić, a potem do psychiatry, a
      > sejm olac!
      > Tylko takie wnioski mi się nasuwają
      > Nowy

Nowy ,naprawde nie dziwie sie,ze przeklales.Ja zrobilam to samo po przczytaniu
      jednego zdania.
      Niepoczytalny ale poczytalny na tyle by wyludzac pieniadze.
      K...... ten kraj jest chory a juz w szczegolnosci system sprawiedliwosci.
    • gunther Re: Pić, palić i mordować!!!! 05.11.02, 09:50
      ale musisz jeszcze sobie papiery wyrobic
      • Gość: zka Re: Pić, palić i mordować!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 10:00
        no to w takim razie ktoś, kto podpisał z nim umowę o pracę powinien
        odpowiedzieć za te 85 zarzutów. W stanie niepoczytalności pełnił
        odpowiedzialną funkcję i nikt się nie zorientował?
        Solidarność lekarska jest zrozumiała podobnie jak środowiska prawniczego.
        Dlatego dla przewietrzenia pokoju głosuję na lewego 10 października
        • Gość: ** Re: Pić, palić i mordować!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.11.02, 22:29
          Ten facet przeciez mial szefa - dyrektora, wspolpracownikow, podwladnych ..
          Gdzie jest uczciwosc tych ludzi? Wszyscy powinni byc sadzeni za wspoludzial w
          przestepstwie i wyrzuceni na zbita twarz ze szpitala.Czy tego typu mafie
          dzialaja we wszystkich postkomunistycznych krajach ? Czy ludzie ze Wschodniej
          Europy sa do tego stopnia zdemoralizowani?
    • jaceq Re: Pić, palić i mordować!!!! 05.11.02, 22:14
      Jest oczywiste, że nie było jeszcze kurwy, która byłaby w stanie urwać innej kurwie łeb. Solidarity of Proffesionals.
      Rzecznik odpowiedzialności zawodowej Białej Mafii nie może być z zawodu szewcem. Biegłym w sprawie p-ko
      konowałowi nie może być motorniczy.
      • Gość: Bolek Motorniczy IP: *.acn.waw.pl 05.11.02, 22:35
        jaceq napisał:

> Jest oczywiste, że nie było jeszcze kurwy, która byłaby w stanie urwać innej ku
        > rwie łeb. Solidarity of Proffesionals.
        > Rzecznik odpowiedzialności zawodowej Białej Mafii nie może być z zawodu szewcem
        > . Biegłym w sprawie p-ko
        > konowałowi nie może być motorniczy.

Pogonię was zaraz, gnojki!, krzyknął motorniczy

Autor: Gość: kapral IP: *.acn.waw.pl
        Data: 15-10-2002 22:31
        + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Gość portalu: kapral napisał(a):

> Gość portalu: kapral napisał(a):
        >
        > > Gość portalu: f napisał(a):
        > >
        > > > Zyleki Rawa-oj staruszek z bęlkotem UBeckim w gębie! Ale masz emeyturę
        > > > za mordy na patriotach około 6 tysięcy na miesiąć Na Zyletki lepsze
        > > > napewnao cię Stać! a Propos ilu masz na sumieniu zakatowantch ludzi?
        > >

> > i z wajchą w krzepkiej dłoni runął na bandę ostrzyżonych na zero, rosłych
        > > karłów zaśmiecających petami i puszkami od piwa skwerek pod miejscową
        > > Agencją Towarzyską.
        >

> Jeden z wysokorosłych karłów wysunął się przed grupę.
        >
        > - W ryja? - spytał rzeczowo.
        >
        > Nie doczekał się jednak odpowiedzi. Na jego głowę spadł cios zakrzywionego
        > żelaza. Spomiędzy wciąż wykręconych w krzywym uśmieszku warg wyśliznęły się
        > dwa pokryte różową pianą siekacze i potoczyły się po zaśmieconej trawie
        > skwerku, aż ku strzępom zeszłorocznego plakatu wyborczego przewodniczącego
        > AWS.
        >
        > - F, f, f, f, fa fo? - wyskamlał karzeł obmacując delikatnie palcami o
        > czarnych paznokciach łysą czaszkę. - Fo ja fi frobiłem? Wief, kto ja jeftem? > Nie za takie Polfkie walffyłem.
        >
        > Motorniczy potoczył wzrokiem po nagle spokorniałej grupce. Nie miał tu już
        > nic do roboty. Przerzucił wajchę do lewej ręki i zawrócił do tramwaju. Nie
        > ruszył za nim nikt. Tylko w jednym z okien Agencji niemal niedostrzegalnie
        > drgnęła brudno żółta firanka.

Kiedy wrócił do tramwaju, zauważył, że nie ma w nim pasażerów. Ruszył i zwolna przyśpieszył. Przystanki nadbiegały i malały w oddali, twarze oczekujących na przystankach zlewały się w szare pasmo. Jadę do nikąd - pomyślał motorniczy - tramwaju nie da się zawrócić. Wstęga torów nie miała końca.

=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka