tad9 20.01.06, 18:00 ... jakąś dobrą sprawę? Mam na myśli polityczne sprawy wewnątrzkrajowe. Patrząc z perspektywy lat 16- stu okazuje się, że bodaj w 100% rację mieli ci, których "GW" obrzucała błotem. Zadziwiająca prawidłowość ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: Czy mogę prosić o więcej szczegółów? /n 20.01.06, 19:09 Szczegółów? Jestem chyba wystarczająco szczegółowy: nie mogę przypomnieć sobie ani jednej wewnątrzpolitycznej dobrej sprawy popieranej przez "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
afik42 Podaj w takim razie... 20.01.06, 19:12 jedna szczegolnie Twoim zdaniem szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Podaj w takim razie... 20.01.06, 19:39 afik42 napisał: > jedna szczegolnie Twoim zdaniem szkodliwa. antylustracyjna histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 18:21 Popiera, choćby tą ,że masz możliwość tu bazgrać Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 18:56 Nie. To czysta ekonomia. Im więcej użytkowników, tym wyższy zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
afik42 Zysk zyskiem... 20.01.06, 19:02 a Tobie tez korzysc. Czyz nie? Po drugie, czyz uprawianie "czystej ekonomii" to nie postep w porownaniu do "gospodarki planowej"? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zysk zyskiem... 20.01.06, 19:04 afik42 napisał: > a Tobie tez korzysc. Czyz nie? A próbowałem sugerować, że nie? > Po drugie, czyz uprawianie "czystej ekonomii" to nie postep w porownaniu > do "gospodarki planowej"? Oczywiście, że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
afik42 Twoja korzysc to chyba dobra rzecz 20.01.06, 19:09 przynajmniej z Twojego punktu widzenia. A napisales, ze nie. ;-) Stad polemika. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 19:14 To znaczy,ze pisząc tu popierasz GW i pozwalasz im zarabiać? :) Miły jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 19:15 Nadinterpretacja. A że jestem miły - cóż. Niektórzy tak mają. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 21.01.06, 01:19 Wg informacji przekazanych przy publikacji ostatniego raportu publicznego projekt internetowy Agory jest jeszcze deficytowy. Nie dają za to głowy, ale taką informację przeczytałem w którymś z serwisów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 21.01.06, 11:59 To normalne. Na początku projekty przeważnie wszystkie są deficytowe, niekiedy trzeba czekać kilkanaście lat na zwrot zainwesowanych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 19:15 jasne ,ze tak ale metoda nie wprost albo przez przypadek ostatnio strasznie mocno reklamuje RM i TV TRWAM a kto wymyslił hasło zatopic platforme Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 20.01.06, 22:13 tad9 napisał: > ... jakąś dobrą sprawę? "Rodzic po ludzku" - b dobra incjatywa. > Mam na myśli polityczne sprawy wewnątrzkrajowe. Ach.... Przepraszam - napisalem z rozpedu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 21.01.06, 01:23 Coś by się znalazło pewnie... ale teraz nie mogę sopbie przypomnieć:) Ale z tym obrzucaniem to też przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 21.01.06, 09:10 humbak napisał: > Coś by się znalazło pewnie... ale teraz nie mogę sopbie przypomnieć:) A może jednak? > Ale z tym obrzucaniem to też przesada. Czy możesz przypomnieć sobie kogoś, kto występował przeciw oligarchicznemu systemowi III RP, a zyskał przy tym nie dające się lekceważyć poparcie społeczne, kogo "GW" nie obrzucałaby błotem? KAŻDA taka siła polityczna okazuje się "zagrożeniem dla demokracji", "ciemnogrodem", "faszyzmem". Kto pamięta co wyrabiała "GW" z Niesiołowskim, gdy ZChN coś znaczył? O PC już nie wspomnę. Gdy dobrą passę miał LPR, w "GW" królował Giertych-faszysta. Dziś "faszyzm" to PiS. Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Czy "GW" popierała kiedykolwiek ... 21.01.06, 11:56 tad9 napisał: > Kto następny? ----------------------------------- Masoni, cykliści i......samokrytyka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Bardzo żadko jej się to zdażało jeśli chodzi o spr 21.01.06, 12:51 Bardzo rzadko jej się to zdarzało, jeśli chodzi o sprawy polityczne Polski. Odpowiedz Link Zgłoś