pro.filutek1 23.01.06, 18:07 Jak przewidujecie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hihiro Łatwo można to obliczyć :) 23.01.06, 18:16 pro.filutek1 napisał: > Jak przewidujecie? ;P IQ Dody to pierwiastek IQ Donalda i suma IQ Kaczyńskich Weź kalkulatorek i sobie policz mądralo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Łatwo można to obliczyć :) 23.01.06, 18:20 Kto jest bardziej inteligiętny, premier z Krakowa czy prezydent Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Jak dziecko :) 23.01.06, 18:25 pro.filutek1 napisał: > Kto jest bardziej inteligiętny, premier z Krakowa czy prezydent Tusk? Jeszcze poprzedniego zadania nie rozwiązałeś a już zadajesz nastepne pytania. To również możesz sobie policzyc. Do poprzedniego wzoru podstaw sobie, ze IQ premiera z Krakowa po przemnożeniu przez 10 do potegi -2 daje IQ premiera z Gorzowa, które jest o 3 bałwany niższe od młodszego z braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Dziekuje :) 23.01.06, 18:29 pro.filutek1 napisał: > Cięty dowcip, nie ma co! :) To efekt picia zielonej herbaty w dużych ilościach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czyli Doda SUPERWoman ??? 23.01.06, 19:23 Doda faktycznie ma IQ wyzsze od przecietnej.Jednak bez przesady.Natomiast ile wynosi IQ filutka vel Benc Walskiego w porownaniu do dody to kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż 23.01.06, 18:21 obie bliźniacze kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
pindolina Mozliwe. 23.01.06, 18:36 Tepy wzrok Donalda zdradza jego braki. Widac zreszta, ze ma bardzo ograniczony zasob slownictwa. Donald, nie Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Czy Doda do sądu Donalda poda? 23.01.06, 18:51 za obraźliwa uwagę? powinna nie wiem jakie Doda ma IQ (podobno wysokie:), ale uwaga Tuska byla chamska, przeciez ona się o ten urzad nie ubiega, jest taka jaka jest; lepiej się Doda nadaje na piosenkarke niz Donald na prezydenta niech Donald znajdzie swoje miejsce w szyku i przestanie barrrrłenczeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Czy Doda do sądu Donalda poda? 23.01.06, 22:04 Donald zachowuje sie jak baba , powtarza w mediach ploty, wstyd to ma byc polityk ,mężczyzna. Wczoraj Czajkowska traktowała go troche z politowaniem.Niedoszły prezydent RP. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Czy Doda do sądu Donalda poda? 24.01.06, 14:36 melisa-bb napisała: > Donald zachowuje sie jak baba , powtarza w mediach ploty, wstyd to ma byc > polityk ,mężczyzna. Wczoraj Czajkowska traktowała go troche z > politowaniem.Niedoszły prezydent RP. widzialam frgm;) w pewnym momencie zrobił się blady, az żółty:) a chodziło o kwestię 'odpowiedzialności' PO Czajkowska przytoczyla dwie sprzeczne wypowiedzi donalda, niby to popra to co korzystne dla Polski, ale całą odpowiedzialnośc za rządzenie ponosi PiS:) ja myslę, że to nie jego wina, tak samo było w przypadku Wałęsy, nie wiadomo za czyją/czego przyczyną uwierzył, ze nadaje się na prezydenta;) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Kto ma niższe IQ, Doda czy Edgar? 23.01.06, 18:47 To jest dopiero zagadka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot IQ 156 23.01.06, 18:59 poniedziałek, 22 listopada 2004 DODA JEST GENIALNA IQ=156! Okazuje się, że Dorota Rabczewska, czyli popularna Doda Elektroda, jest jedną z najinteligentniejszych kobiet w Polsce. I wcale nie jest to kolejny dowcip o blondynkach. Seksowna piosenkarka błyszczała dotąd zgoła czym innym niż intelektem. Tymczasem właśnie przyjęto ją do polskiego oddziału Mensy. A tam przyjmują tylko tych, których rozmiary... umysłu mocno wykraczają ponad przeciętność. Doda zdradziła nam, że ma bardzo wysoki iloraz inteligencji - aż 156 IQ! To więcej niż np. uznawany za bardzo inteligentnego polityka były marszałek Sejmu Marek Borowski, czy też nazywany genialnym strategiem Napoleon Bonaparte. Piosenkarka Doda Elektroda, czyli Dorota Rabczewska, została przyjęta do polskiego oddziału Mensy - stowarzyszenia najbardziej inteligentnych ludzi. Zdradziła nam, że ma bardzo wysoki iloraz inteligencji: aż 156IQ! Wyższy niż aktorka Sharon Stone (154 IQ), Madonna (140 IQ), były marszałek Sejmu Marek Borowski (131 IQ) czy zastępca redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej" - Piotr Pacewicz (135 IQ). - "Mamo! Mam 156 IQ!", wrzeszczałam do telefonu, kiedy dowiedziałam się, jaki uzyskałam wynik. Obdzwoniłam wszystkich - opowiada nam Doda Elektroda. - Ja nie mogę! Chyba pęknę z dumy! - wykrzykuje. - Teraz jestem Doda Mensoda! Wiem, że jestem mądra Do testu na inteligencję, który przez polską Mensę organizowany jest dwa razy w roku, Doda przystąpiła w minioną sobotę w Warszawie. Potwierdza to Marta Świątkowska z zarządu polskiej Mensy. Doda mówi, że chciała się sprawdzić. - Zawsze uważałam się za mądrą, błyskotliwą osobę - podkreśla. Kibicowały jej dwie przyjaciółki. Piłkarz Radosław Majdan, ukochany Dody, tego dnia miał mecz. - Usiadłam sobie z testem w kąciku. Na luzie. Skupiłam się - opowiada nam Doda. Mądra po rodzicach Test miał 36 pytań. Czas na rozwiązanie: 80 minut. - Dziesięć razy go sprawdzałam, bo jestem roztrzepana. Oddałam 20 minut przed czasem - z dumą mówi Doda. Była w szoku, kiedy okazało się, że nie zrobiła żadnego błędu. - Radzio powiedział: "Gratuluję Ci kochanie!" - opowiada nam o reakcji ukochanego. Marta Świątkowska z polskiej Mensy informuje, że trzeba mieć powyżej 148 IQ, by dołączyćdo najbardziej inteligentnych. - W Polsce jest 3 tys. mensowiczów, a na świecie 100 tys. - podaje. Podkreśla, że test na inteligencję przeprowadzany w TVN różni się od testu Mensy: - Nasz bada logiczne myślenie, nie ma zadań na spostrzegawczość. Z testu TVN-u Doda nie była zadowolona. Narzekała, że w studiu miała popsute przyciski i nie mogła udzielić wszystkich odpowiedzi, choć były banalnie proste. Teraz nie kryje satysfakcji. - Uważa się, że jestem głupią laleczką z dużym biustem. Udowodniłam, że kobieta może być seksowna, troszeczkę zwariowana, a przy tym piekielnie inteligentna - z dumą podkreśla Doda Elektroda. Uważa, że taką inteligencję ma po rodzicach. Kwiat inteligencji Choć w Mensie jest niepisane prawo, by swojego ilorazu nie ujawniać, Doda nie chce ze swoich 156 IQ robić tajemnicy. Dyplom Mensy, który dostała, ogromnie ją cieszy. - To niesamowite wyróżnienie. Jestem kwiatem inteligencji! - dodaje urocza blondynka. Link: doda.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: IQ 156 23.01.06, 19:32 Jakie ma znaczenie jej IQ skoro nie słychac go w muzyce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jak widać i słychać nic z tego nie wynika:) 23.01.06, 19:54 Prochu szanowna Doda Mensoda nie wymyśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Jak widać i słychać nic z tego nie wynika:) 23.01.06, 20:01 Jednym zdaniem, niewłaściwi ludzie na niewłaściwych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: IQ 156 24.01.06, 15:04 >Test miał 36 pytań. Czas na rozwiązanie: 80 minut. - Dziesięć razy go >sprawdzałam, bo jestem roztrzepana. Oddałam 20 minut przed czasem - z dumą mówi Doda. ============== Niezle. Moze sie wczesniej dobrze w domu przygotowala ;-) Rozne cuda dzieja sie w szol biznesie. PS Czy to prawda, ze Doda, zapytana czy czesto uprawia seks, odparla: „Nie wiem, nie mam w d... licznika!”. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 23.01.06, 19:04 To nie tylko możliwe. TO FAKT Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 23.01.06, 19:29 Totalna zalamka.Iloraz inteligencji kaczorow podniesiony do "potegi"liczby IQ filutka dorownuje IQ Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 23.01.06, 19:52 Ubodła cię mizeria umysłowa twojego guru, co? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 24.01.06, 14:44 Moim guru jest Kur..ski. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Doda tez wyzsza do blizniakow.... 23.01.06, 21:19 Oj, Doda, uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Doda i Donald 24.01.06, 14:56 Co ich laczy? Inteligencja.Wysokie IQ.zarowno IQ Dody jak i Donalda jest wyzsze od ilorazu IQ Kaczor x Kaczor x filupek. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie skubana 24.01.06, 14:56 mam pewn watpliwosci co do tego ze iq156 dody. jesli to prawda to sie doda fantastycznie kamufluje. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Łączy 24.01.06, 14:58 ich łączy program wyborczy PO - zróbmy wszystkim dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 24.01.06, 14:57 to nie możliwe, ale pewne, ryże zawsze miały niskie IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy to możliwe, ze Doda ma wyższe IQ niż Dona 24.01.06, 15:23 Pro fiutek jest ryzy? Odpowiedz Link Zgłoś