o90 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 09:34 i wlasnie te downy jak piszesz bez szacunku wyrolowaly Twoje ukochane PO tak to partia inteligentow przegrala z downami tego typu posty jak Twoj sa haniebne Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 10:02 o90 napisał: > i wlasnie te downy jak piszesz bez szacunku > wyrolowaly Twoje ukochane PO > tak to partia inteligentow przegrala z downami > tego typu posty jak Twoj sa haniebne ******************************************* Skąd założenie, ze PO to moja ukochana partia? Z zaleceń partyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Dlaczego nie zatrudnili J. K? 25.01.06, 09:37 Mistrzem byłby pan K!!!! On by pogrzebał w papierach na temat pradziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Dlaczego nie zatrudnili J. K? 25.01.06, 09:48 Na Węgrzech miałby za dużo roboty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 09:46 Sukces tandemu za granica murowany, ale tylko pod jednym warunkiem - tamte narody musze byc podobnie "ciemne" jak nasz "lud", ktory "to kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:29 piwi77 napisał: > Sukces tandemu za granica murowany, ale tylko pod jednym warunkiem - tamte > narody musze byc podobnie "ciemne" jak nasz "lud", ktory "to kupi". ------------------------------------- wątpliwa sprawa z tą "ciemnotą" czeską lub węgierską - Bielan z Kamińskim musieliby "przeflancować" mohery o.dyrektora a to im sie nie uda . ..Nie poszedłeś wyborco do urny to wybrał za ciebie naród durny... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Swietna sygnaturka 25.01.06, 14:00 ..prawie Mickiewicz;-))) Mnie tez sie wydaje ze mohery to polska specjalnosc i nie da sie tak latwo przeniesc na inne podloze kulturowe. Tym bardziej dziwi ze jcek kurski nie cieszy sie popytem, w koncu reprezentuje on chamstwo i qrestwo uniwersalne i zrozumialw w kazdejj kulturze. moherecik napisał: > ..Nie poszedłeś wyborco do urny to wybrał za ciebie naród durny... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Jakie tam gwiazdy? 25.01.06, 09:47 Po prostu - Polak potrafi. pamflet.bo.pl dagome.bo.pl depresja.u2.pl czym.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh nie maruda, to nie downy. 25.01.06, 09:55 ludzie z zespołem downa sa z reguły uczciwy. "to" na zdjęciach to zdegenerowane, kłamliwe sqrwysyny. dno polskiej polityki i dolny punkt odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Twój komentarz bez sensu 25.01.06, 10:00 Dlaczego obrażasz tych ludzi. Można się z nimi nie zgadzac, ale fakt że kampania telewizyjna PiS to majstersztyk i warsztat komunikacyjny tych ludzi trzeba docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Twój komentarz bez sensu 25.01.06, 10:10 palestrina2005 napisał: > Dlaczego obrażasz tych ludzi. > Można się z nimi nie zgadzac, ale fakt że kampania telewizyjna PiS to > majstersztyk i warsztat komunikacyjny tych ludzi trzeba docenić. ****************************** Docenić? Za robienie wody z mózgu pod szyldem "prawa i sprawiedliwości"? Tak jak komuniści z KRN ze swoim 3xTAK? Też mam szanować metody komunistów, bo odniesli sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Twój komentarz bez sensu 25.01.06, 10:18 Komuniści fałszowali wyniki. Chyba że uważasz, że ostatnie wybory w Polsce były sfałszowane... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Twój komentarz bez sensu 25.01.06, 13:15 trawolta napisał: > Komuniści fałszowali wyniki. Chyba że uważasz, że ostatnie wybory w Polsce były > > sfałszowane... ******************************* A co za róznica, czy fałszuje się wyniki czy rzeczywistośc, na której wyborca ma się opierac? Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Twój komentarz bez sensu 25.01.06, 14:35 Zasadnicza. Jak fałszowane są wybory to mamy do czynienia z naruszeniem demokracji, jeśli prowadzona jest ostra kampania to wszystko dzieje się w ramach reguł. Emocjonalnie nacechowane spoty wyborcze to nic niezwykłego, jest mi tylko szkoda że w PO nikt o to nie zadbał. "Dziadek w Wermahcie" był mało elegancki, ale dopuszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina jakie standardy nas jeszcze czekaja 25.01.06, 14:58 trawolta napisał: > "Dziadek w Wermahcie" był mało > elegancki, ale dopuszczalny. A co bys powiedzial np. na sugestie/ pomowienie ze czyjas babcia pracowala dobrowolnie w czasie wojny w burdelu dla SS. Czy to byloby dopuszczalne wg. standardow moralnych PiSu (choc nieeleganckie). Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: jakie standardy nas jeszcze czekaja 25.01.06, 15:12 > A co bys powiedzial np. na sugestie/ pomowienie ze czyjas babcia pracowala > dobrowolnie w czasie wojny w burdelu dla SS. Czy to byloby dopuszczalne wg. > standardow moralnych PiSu (choc nieeleganckie). W normalnych demokracjach sztab przeciwny zrobiłby z takiego pomówienia broń, która zniszczyłaby przeciwnika (patrz sugestie Kerryego, że Bush migał się w wojsku). Nikt z PO tego nie potrafił tego zrobić. O to, jako wyborca PO mam dużą pretensję. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: jakie standardy nas jeszcze czekaja 25.01.06, 17:19 Przypomnij sobie, ze zaraz po wyjasnieniu sprawy z Wehrmachtem notowania Tuska w sondazach poszybowaly w gore. Pretensje do PO nalezy miec raczej za ich gnusnosc i spoczecie na laurach, gdyz nie wysilili sie aby ta przewage podtrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: jakie standardy nas jeszcze czekaja 26.01.06, 09:17 Dokładnie, w przeciwieństwie do PISu za szybko uwierzyli, że już wszystko pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
moherecik Komunikat epidemiologiczny dla Europy Środkowej... 25.01.06, 15:16 Paranoja i Schizofrenia --(PiS)- Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Wreszcie rozsądny glos 25.01.06, 10:14 Osobiście głosowałem na PO, wiosną też zamierzam, Kamińskiego nie lubię choćby za ten nieszczęsny ryngraf dla Pinocheta. Ale kampanię poprowadzili po mistrzowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wreszcie rozsądny glos 25.01.06, 13:16 trawolta napisał: > Osobiście głosowałem na PO, wiosną też zamierzam, Kamińskiego nie lubię choćby > za ten nieszczęsny ryngraf dla Pinocheta. > Ale kampanię poprowadzili po mistrzowsku. ******************************************* I nie mogac się wywiazać z 1% obietnic. Na ocenę mistrzostwa jeszcze przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Wreszcie rozsądny glos 25.01.06, 14:17 maruda.r napisał: > ******************************************* > > I nie mogac się wywiazać z 1% obietnic. Na ocenę mistrzostwa jeszcze przyjdzie > czas. Szczesliwie opozycja dba o pisiowych wyborcow ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Wreszcie rozsądny glos 25.01.06, 14:41 "I nie mogac się wywiazać z 1% obietnic". Nie bądźmy dziećmi. Najbardziej boję się, że kiedyś zwycięży partia, która weźmie poważnie swoje obietnice wyborcze. Żaden budżet by tego nie wytrzymał. "Na ocenę mistrzostwa jeszcze przyjdzie czas" - najlepszym wskaźnikiem mistrzostwa strategów PISu jest wynik wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Co Ty mowisz???? 25.01.06, 14:50 trawolta napisał: > "I nie mogac się wywiazać z 1% obietnic". Nie bądźmy dziećmi. Najbardziej boję > > się, że kiedyś zwycięży partia, która weźmie poważnie swoje obietnice wyborcze. Czy chcesz zasugerowac za prawi i sprawiedliwi KLAMALI swoim wyborcom, albo co gorsza "odnowa moralna" to byl tylko PIC NA WODE, PRZEDWYBORCZA MANIPULACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Co Ty mowisz???? 25.01.06, 15:06 Moja droga, przypominam o groźnym precedensie: AWS w programach wyborczych głosił potrzebę 4 reform. Co gorsza spełnił swe obietnice i mamy: - chorą służbę zdrowia - podział admin. nieprzystający do polskiej rzeczywistości - systememerytalny taki, że licz na siebie -w edukacji gimnazja, które niewiele wniosły do sprawy. Więc odpowiadając na Twoje pytanie: tak, Prawi i Spawiedliwi manipulowali jak wszystkie partie, we wszystkich demokracjach, w czasie kampanii wyborczej. Odnowa moralna była hasłem również innych partii - obiecywali coś, czego żaden rząd czy prezydent nie może przeprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Niech zabiorą jeszcze Kurskiego 25.01.06, 10:03 W końcu swój chłop... Kandydaci w Czechach i na Węgrzech też pewnie mieli dziadków Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: ciekaw jestem czy obywatele 25.01.06, 10:04 Czech, Węgier i Ukrainy nabiorą się, tak jak nasi, na sztuczki tych dwóch szarlatanów !? Recepta na sukces wyborczy: dwoch nikczemników, spadające pluszowe misie ze sciany, pusta lodówka, hasło o odnowie moralnej, oplucie przeciwników i masz pełnię władzy. Vanitas, vanitatis. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 10:08 panowie Bielan i Kamiński nie znają się na robocie, i niesłusznie przypisuje im się sukces, ukończenie kursu marketnigu nie prowadzi do sukcesów politycznych. Niech reklamują żelazka i samochody, bo wybory w innych krajach przegrają, a było by szkoda, przynajmniej dla niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 10:17 Aż ciekawa jestem Twojej fizjonomii.. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Jednak mozna exportowac 25.01.06, 10:21 Czesi maja jednego przyglupa literackiego, tylko ,my blysniemy prawdziwymi debilami o mordach tak zidiotycznialych az do bolu.Ciekawa jestem jak ich baranow przyjma.Patrzac na te zainfekowane debilizmem lby jestem nie tylko za aborcja ale i za eutanazja chorych przypadkow.Kaminski czemu nie jedziesz do ojczyzny twojego guru do Chile,zamkneli mu babe i czworke dzieci,jak mozesz ich nie bronic.Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Fałsz, kłamstwo i obłuda popłacają? 25.01.06, 10:45 Ucz się ludku, ucz! Ucz się kłamać w żywe oczy. To się opłaca! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Fałsz kłamstwo obłuda popłacają? Nie popłacają 25.01.06, 14:18 taziuta napisał: > Ucz się ludku, ucz! Ucz się kłamać w żywe oczy. To się opłaca! :-( Kiedy chyba nie bardzo sie opłaca. Jestem niemal pewien ,ze nikt rozsądny nie pójdzie z nimi na kufelek "Żywca" , aby spedzić miło czas wśród przyjaciół .A jak powszechnie wiadomo piwo wypite w samotności, albo w celach "bissnesowych", to nie to samo co wypite w miłym gronie. Należy współczuć takim ludziom "bez przyjaciół". Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 10:50 Jak szybko zorientowali się że są niezastąpieni. Czy mam rozumieć, że jadą zakładać PIS lub coś podobnego na tamtych ziemiach? Czy też jak mówił Neron : nie jedziemy prześladować chrześcijan, my tylko mamy zwalczać ich poglądy. Nudno i smutno będzie bez Was! Odpowiedz Link Zgłoś
mkorotki jak oni wygladaja????? 25.01.06, 10:51 buuuuuaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:00 to jednak nie będzie nowych wyborów. Bo przecież dobro rodzimej partii przede wszytkim. No chyba, że trzeba korzystać z każdej okazji do zarobienia zanim nowe wybory nie zmienią ich notowań. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Proponuję eksport tych "panów" na stałe 25.01.06, 11:08 Jak słucham Bielana w niedzielę u Olejnik to mam o nim jak najgorsze zdanie. Specjalizuje się w obrażaniu wszystkich. Niech jadą do Czech i tam zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzemla Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:19 Czy PiS ma być partią prawicową? Tym panom chyba się coś w głowie poprzewracało! Odpowiedz Link Zgłoś
bartekr1 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:21 >Hmm, osobnicy na zdjeciach, to chyba przykład zespołu Downa polskiej polityki. pozdro koleś, za ten trafny komentarz! nieźle się uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebai Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:39 Zajefajnie. Zaraz się zrobi goraco w każdym kraju grupy wyszechradzkiej. Zacznie się kopanie w łajnie, poszukiwanie dziadków (mój pra-pra dziadek mieszkał w rosyjskim zaborze, został wcielony do carskiej armii i naparzał się z japończykami w Mandżurii), napuszczanie na siebie dawnych byłych "przyjaciół" - i najdalej w kwartał po wyborach atmosfera w całej wschodniej Europie się skisi, tak jak w naszym kaczogrodzie. Toż to pomysł na równi z tym, jakby w latach 30-tych każdy z przywódców europejskich zatrudniał Goebelsa !!! Ciekawe jak w Pradze wyjdzie im pomysł na rozgłośnię RM i TV TRWAM. Akcję ta nazwałbym "Export polskich buców". I tyle mam do powiedzenia. SWOJSKI Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Szkoda ze w Czechach nie ma WYBORCZEJ 25.01.06, 11:50 Przeciez kazde dziecko wie, ze najbardziej PiSowi do zwyciestwa pomogla nachalna propaganda WYBORCZEJ... Panowie Spece z GW - to was tam trzeba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Tylko RM FM w lizing i połnaja pabieda towarzyszu 25.01.06, 13:11 chatowniku Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Tylko RM FM w lizing i połnaja pabieda towarz 25.01.06, 15:51 no super gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
hotrod404 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 11:57 sądząc po wynikach tych czy poprzednich wyborów, trafiają wprost do upośledzonych wyborców (czyt. socjalistów) Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 12:00 Jacy oni powabni... Są żywą reklamówką PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Gorzko, Gorzko! 25.01.06, 12:24 Będą się w tej reklamówce całować. Z zamazanymi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Prawicowa (?) ofensywa? 25.01.06, 12:05 Przecież te dwa osobniki to nie prawica, ale socjaliści popierający Polskę socjalistyczną, a nie liberalną; członkowie parii stosującej oszustwa, szantaż i dążącej do osłabienia instytucji demokratycznych. Fakt, to nawiedzeni katolicy i narodowycy, ale to z nich nie czyni polityków prawicy tylko narodowych socjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 12:29 Hmmm...Skoro oni mają taką twarz i odniesli sukces,a ty jesteś piękny to wróże tobie jedynie grzebanie w śmietnikach :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to dobrzy fachowcy. mozna ich nie lubic 25.01.06, 12:33 ale to profesjonalisci. mowiac szczerze zamiast ich "nielubic" nalezy sie uczyc. mam nadzieje ze dobrze sie spisza na ukrainie :) moze okaze sie ze jeszcze zmienia wyniki w innych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: to dobrzy fachowcy. mozna ich nie lubic 25.01.06, 14:44 > mam nadzieje ze dobrze sie spisza na ukrainie :) moze okaze sie ze jeszcze zmie > nia wyniki w innych krajach? Na Węgrzech może im się nie udać. Ktoś im musi wytłumaczyć, że tam będą problemy z rozwiązaniem "na dziadka w Wehrmachcie"... Odpowiedz Link Zgłoś