Dodaj do ulubionych

Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:30
Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje Mickiewicza -
obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
A jeśli Kagan znowu je wpisze, proszę o odfiltrowanie go z forum.

Kto jest za moją propozycją?

Jerzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Stalin Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 12:31
      Gość portalu: Jerzy napisał(a):
      Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie
      parafrazuje Mickiewicza - obrażają one zarówno
      uczestnika froum Anię, oraz mnie.
      A jeśli Kagan znowu je wpisze, proszę o odfiltrowanie go
      z forum.
      Jerzy
      Popieram,
      tow. Stalin, Jozef!
    • Gość: Lenin Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 12:32
      Popieram tow. Jerzego!
      Z partyjnym pozdr.
      Ulyanoff
    • Gość: Sharon Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 12:33
      Popieram!
      Shalom!
      Gen. Sharon, IDF (Israeli Defence Force)
    • Gość: Jan Pawel II Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 12:35
      Popieram, i witam znow na lonie Kosciola Katolickiego!
      Niech Cie Poblogoslawi Maryja, Zawsze Dziewica!
      Ojciec Sw.
    • Gość: Jerzy Stalin i Lenin raz zribili cos pozytecznego IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:36

> Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje Mickiewicza -
      > obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
      > A jeśli Kagan znowu je wpisze, proszę o odfiltrowanie go z forum.
      >
      > Kto jest za moją propozycją?
      >
      > Jerzy

Stalin i Lenin (chyba ich duchy) raz zrobili cos pozytecznego i tez sa za
      odfiltrowaniem Kagana.

Tutaj dziekuje im za poparcie. Nawet oni maja go dosyc.

Jerzy
      • Gość: Jerzy Re: Stalin i Lenin raz zrobili cos pozytecznego IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:39

> Gość portalu: Jerzy napisał(a):
        >
        > > Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje Mickiewic
        > za -
        > > obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
        > > A jeśli Kagan znowu je wpisze, proszę o odfiltrowanie go z forum.
        > >
        > > Kto jest za moją propozycją?
        > >
        > > Jerzy
        >
        >
        > Stalin i Lenin (chyba ich duchy) raz zrobili cos pozytecznego i tez sa za
        > odfiltrowaniem Kagana.
        >
        > Tutaj dziekuje im za poparcie. Nawet oni maja go dosyc.
        >
        > Jerzy

Dziękuje za kolejne głosy poparcia, tym razem Sharonowi i JP2.
        Oznacza to, że w ciagu 5 minut od założenia wątku, 5 osób jest za
        odfiltrowaniem Kagana.
        Nie spodziewałem się tak błyskawicznej odpowiedzi.

Jerzy
        • Gość: Kagan [...] IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 12:43
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: czyzunia Re: Stalin i Lenin raz zrobili cos pozytecznego? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.02, 12:51
            tak,tak kagana za mickiewicza
            A JERZYKA ZA OBRAZAJACE MOJE UCZUCIA cytowanioe biblii.pa
          • Gość: Jerzy Do Moderatora: IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 13:15
            Proszę u wykasowanie powyższego wulgarnego postu Kagana.

Jerzy
            • Gość: Jerzy Re: Do Moderatora: Dziękuję IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 10:08

> Proszę u wykasowanie powyższego wulgarnego postu Kagana.
              >
              > Jerzy
          • demo_stenes Re: Stalin i Lenin raz zrobili cos pozytecznego? 12.11.02, 14:35
            Popieram Jerzyka w jego prośbie o zdjęcie tekstów. Chociaż nie lubię tych,
            którzy szermują Pismem w imieniu czegokolwiek i kogokolwiek, to jednak te
            inwektywy Kagana to jednak gruba przesada.
            Demos
            • Gość: Kagan Re: Stalin i Lenin raz zrobili cos pozytecznego? IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 13.11.02, 03:16
              Oto jest to, co wedlug redakcji “Wybiorczej” NIE jest obrazliwe
              I. Z watku “kolargola” p.t. “Kawaly o Kaganie”:

Adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              f=28&w=1270307&a=2584634
              Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila
              przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kraken do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
              WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kagan znów zaczyna rytmicznie odchylać
              głowe do tyłu, więc Kraken po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
              PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Kraken
              pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kagan:
              STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.’

I nieco innych “zartow” z watku kolargola

adres: 151.112.27.* Gość: ethanol 02-03-2002 01:06
              Stoi kagan na moscie i w rzuca do rzeki plyty chodnikowei zastanawia sie - jak
              to kurwa jest, wrzucam kwadraty, a chychodza kolka.

kolargol 13-10-2002 02:04
              Kagan jest w łóżku z żoną Krakena. A tu nagle słychać klucz w zamku. - O
              cholera, to mój mąż! - krzyczy Krakenowa. Kagan wyskakuje goły z łóżka i rzuca
              się po ubrania. Nie zdążył się ubrać, bo nagle do pokoju wszedł Kraken. Widząc
              gołego Kagana mówi: - Kagan, ja ciebie uważałem za kumpla. A ty z moja żoną...
              Teraz to cię k..a zabije!!! Kraken sięga po siekierę. Kagan ucieka na balkon.
              Patrzy w dół, a tam 10 pięter do ziemi! Co robić?! Nagle jakiś tajemniczy glos
              z nieba mówi: - Kagan! Pierdnij najmocniej jak potrafisz. Blok się zawali a ty
              spadniesz na dół bez szwanku!!! Kagan naprężył się i pierdnął na maxa.
              Faktycznie blok się zaczął rozlatywać. Kagan spada w dół... Nagle czuje, że
              ktoś go za ramie szarpie. - Kagan! Kagan! Nie dość, że spicie na zebraniu to
              jeszcze mi tu pierdzicie!!!

pajak11 03-03-2002 07:04
              Czy wiecie,co nalezy zrobic by kagan przestal wresczcie szczekac? To proste.
              Trzeba mu niestey w koncu zalozyc..... kaganiec!!!

• Re: KAWALY O KAGANIE adres: *.pl Gość: ziutek 03-03-2002 16:45
              A w odbyt kaganek...

kolargol 07-03-2002 07:29
              Kagana zlapali w dzungli Murzyni.
              - Wolisz smierc czy buru-buru? - pytaja sie go.
              - Wole buru-buru - odpowiada Kagan bo wszystko jest lepsze od smierci.
              Murzyni zgwalcili go i znow pytaja:
              - Wolisz smierc czy buru-buru?
              - Wole smierc - odpowiada z godnoscia Kagan.
              - Zarzadzam smierc przez buru-buru - oglasza wodz Murzynow.

Gość: katol 25-03-2002 22:02

Kagan dostaje telegram. Patrzy na zegarek jest 17.00. Ściąga majtki i zaczyna
              sobie grzebać w kroku. W telegramie napisali mu: Pogrzeb w Szczecinie o 17.00

samba2 12-04-2002 20:51
              ojciec kagana zginąłod picia mleka. Krowa na nim siadła...

aniol_stroz_kagana 27-06-2002 21:33
              Więc opowiem Wam prawdziwe zdarzenie z życia Kagana.
              Stał kiedyś kagan w sexshopie.
              Przyszła klientka po siedemdziesiątce i poprosiła o taniego, wciąż stojącego
              wielkiego ch..a. I Kagan został tanio sprzedany.

aniol_stroz_kagana 19-07-2002 19:35
              Kagan:
              - Tatusiu kto to jest pedał?
              Tatuś Kagana:
              - Nie pytaj młocie!! Spójż w lustro!!

• Kagan nasrał na dywan.
              aniol_stroz_kagana 24-07-2002 19:51
              Tatuś Kagana lekko się zdenerwował, złapał go za kłaki, wytarzał go we własnym
              gównie i kopniakiem wyrzucił go przez okno. To samo powtórzyło się jeszcze
              parę razy. Pewnego dnia tatuś Kagana wchodzi do pokoju, a tam świerze, dymiące
              gówno na dywanie, a obok czeka na niego rozpromieniony i szczęśliwy Kagan.
              Kagan jak tylko zobaczyl tatusia, sam wytarzał się w gównie (zwłaszcza mordkę)
              i pełen ufności wskoczył tatusiwi na kolana i łasił się w nadziei otrzymania
              pochwały. Niestety - jak zwykle nic nie zrozumiał!
              Itp. Itd. L

• Gość: Cenzura Ocenzurowano! IP: *.vic.bigpond.net.au 17.11.02, 06:11
            Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.

• Gość: Cenzura Przyklad wypowiedzi zgodnej z prawem i regulaminem IP: *.vic.bigpond.net.au 17.11.02, 06:14
            Adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1270307&a=2584634

• Gość: Jerzy Ponawiam prośbę o odfiltrowanie Kagana IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:50

> Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje Mickiewicza -
      >
      >
      > Jerzy

Jego wulgarne teksty nie maja związku z jakąkolwiek dyskusją. Są na pewno
      sprzeczne z regulaminem forum.
      Proszę równiez o wykasowanie jego wulgarnych tekstów, gdzie 'bohaterami'
      sa 'Ania i Jerzyk'.

Jerzy
      • kolargol Re: Ponawiam prośbę o odfiltrowanie Kagana 12.11.02, 13:19
        KAGAN JUZ JEST SKONCZONY. ZOSTALO UDOWODNIONE MU CHAMSTWO, KLAMSTWA I ZWYKLA
        GLUPOTA. ALE CHLOPINA NIE MA ZA GROSZ HONORU I DALEJ TU PODPIERDUJE.
        • Gość: Kagan Re: Ponawiam prośbę o odfiltrowanie Kagana IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 13.11.02, 03:17
          Oto jest to, co wedlug redakcji “Wybiorczej” NIE jest obrazliwe
          I. Z watku “kolargola” p.t. “Kawaly o Kaganie”:

Adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=28&w=1270307&a=2584634

I nieco innych “zartow” z watku kolargola

adres: 151.112.27.* Gość: ethanol 02-03-2002 01:06
          Stoi kagan na moscie i w rzuca do rzeki plyty chodnikowei zastanawia sie - jak
          to kurwa jest, wrzucam kwadraty, a chychodza kolka.

kolargol 13-10-2002 02:04
          Kagan jest w łóżku z żoną Krakena. A tu nagle słychać klucz w zamku. - O
          cholera, to mój mąż! - krzyczy Krakenowa. Kagan wyskakuje goły z łóżka i rzuca
          się po ubrania. Nie zdążył się ubrać, bo nagle do pokoju wszedł Kraken. Widząc
          gołego Kagana mówi: - Kagan, ja ciebie uważałem za kumpla. A ty z moja żoną...
          Teraz to cię k..a zabije!!! Kraken sięga po siekierę. Kagan ucieka na balkon.
          Patrzy w dół, a tam 10 pięter do ziemi! Co robić?! Nagle jakiś tajemniczy glos
          z nieba mówi: - Kagan! Pierdnij najmocniej jak potrafisz. Blok się zawali a ty
          spadniesz na dół bez szwanku!!! Kagan naprężył się i pierdnął na maxa.
          Faktycznie blok się zaczął rozlatywać. Kagan spada w dół... Nagle czuje, że
          ktoś go za ramie szarpie. - Kagan! Kagan! Nie dość, że spicie na zebraniu to
          jeszcze mi tu pierdzicie!!!

pajak11 03-03-2002 07:04
          Czy wiecie,co nalezy zrobic by kagan przestal wresczcie szczekac? To proste.
          Trzeba mu niestey w koncu zalozyc..... kaganiec!!!

• Re: KAWALY O KAGANIE adres: *.pl Gość: ziutek 03-03-2002 16:45
          A w odbyt kaganek...

kolargol 07-03-2002 07:29
          Kagana zlapali w dzungli Murzyni.
          - Wolisz smierc czy buru-buru? - pytaja sie go.
          - Wole buru-buru - odpowiada Kagan bo wszystko jest lepsze od smierci.
          Murzyni zgwalcili go i znow pytaja:
          - Wolisz smierc czy buru-buru?
          - Wole smierc - odpowiada z godnoscia Kagan.
          - Zarzadzam smierc przez buru-buru - oglasza wodz Murzynow.

Gość: katol 25-03-2002 22:02

Kagan dostaje telegram. Patrzy na zegarek jest 17.00. Ściąga majtki i zaczyna
          sobie grzebać w kroku. W telegramie napisali mu: Pogrzeb w Szczecinie o 17.00

samba2 12-04-2002 20:51
          ojciec kagana zginąłod picia mleka. Krowa na nim siadła...

aniol_stroz_kagana 27-06-2002 21:33
          Więc opowiem Wam prawdziwe zdarzenie z życia Kagana.
          Stał kiedyś kagan w sexshopie.
          Przyszła klientka po siedemdziesiątce i poprosiła o taniego, wciąż stojącego
          wielkiego ch..a. I Kagan został tanio sprzedany.

aniol_stroz_kagana 19-07-2002 19:35
          Kagan:
          - Tatusiu kto to jest pedał?
          Tatuś Kagana:
          - Nie pytaj młocie!! Spójż w lustro!!

• Kagan nasrał na dywan.
          aniol_stroz_kagana 24-07-2002 19:51
          Tatuś Kagana lekko się zdenerwował, złapał go za kłaki, wytarzał go we własnym
          gównie i kopniakiem wyrzucił go przez okno. To samo powtórzyło się jeszcze
          parę razy. Pewnego dnia tatuś Kagana wchodzi do pokoju, a tam świerze, dymiące
          gówno na dywanie, a obok czeka na niego rozpromieniony i szczęśliwy Kagan.
          Kagan jak tylko zobaczyl tatusia, sam wytarzał się w gównie (zwłaszcza mordkę)
          i pełen ufności wskoczył tatusiwi na kolana i łasił się w nadziei otrzymania
          pochwały. Niestety - jak zwykle nic nie zrozumiał!
          Itp. Itd. L

• Gość: kolargol Re: Ponawiam prośbę o odfiltrowanie Kagana IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 13.11.02, 04:10
          KAGAN JUZ JEST SKONCZONY. ZOSTALO UDOWODNIONE MU CHAMSTWO, KLAMSTWA I ZWYKLA
          GLUPOTA. ALE CHLOPINA NIE MA ZA GROSZ HONORU I DALEJ TU PODPIERDUJE:
          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1270307&a=2584634
          "Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila
          STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.’"

• Gość: Jerzy Re: Ponawiam prośbę o odfiltrowanie Kagana IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 13.11.02, 04:09
        Jego wulgarne teksty nie maja związku z jakąkolwiek dyskusją. Są na pewno
        sprzeczne z regulaminem forum.
        Proszę równiez o wykasowanie jego wulgarnych tekstów, gdzie 'bohaterami'
        sa 'Ania i Jerzyk'.
        Jerzy
        PS: Natomiast prosze zostawic takie kulturalne posty kolargola, jak ponizej:
    • Gość: Crotalus Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: proxy / 213.17.170.* 12.11.02, 13:29
      Oj Kagan gonisz w piętkę.

Mój kumpel, który swojego czasu czytywał wypociny Kagana powiedział właśnie po
      przeczytaniu tego wątku i kaganowskiej parafrazy Fredry:

To kretyn.
      No, ale ma w końcu dwa fakultety (z czyszczenia kibla i całowania w dupę)

I to by było na tyle...
      • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 14:42
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):
        Oj Kagan gonisz w piętkę.
        Mój kumpel, który swojego czasu czytywał wypociny Kagana powiedział właśnie po
        przeczytaniu tego wątku i kaganowskiej parafrazy Fredry:
        To kretyn.
        No, ale ma w końcu dwa fakultety (z czyszczenia kibla i całowania w dupę)
        K: Powyzsze nie jest wulgarne ani obrazliwe, bo jest antykaganowe... :(
        No coz, to forum jest opanowane glownie przez Crotalusow
        i kolargoli czy Jerzykow, co z braku sily argumentow
        chetnie by siegneli po argument sily, jak za S+P komuny...;(

• Gość: Kraken Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.ipt.aol.com 12.11.02, 15:43

>
      >
      > Jerzy
      -Kr. Jednym zdaniem-proponujesz typowo cenzorsko-koscielne dzialania w celu
      zamkniecia "pyska" jednemu z oponentow-SAKD MY TO ZNAMY????
      Cholera,komunistyczne metody wracaja w pelnym blasku!!!Sledze wasza dyskusje i
      jak boga nie kocham-nie widze jakos tego "Kaganowego" chamstwa.Niewiele trzeba
      aby ciebie "Jerzy" obrazic-zebys tak chcial poczytac,jakie kubly gowna wylano
      juz na "Kagana",mnie,Krzys52,czy PULSA-a wszystko to ze strony tych
      Polaczkowatych tak ceniacych sobie WC(wedlug nich Wartosci Chrzescijanskie,
      choc mnie ten skrot kojarzy sie akurat ze szczegolnie intymnym miejscem i
      czynnoscia).Proponowane przez ciebie dzialania podjelo juz chyba ze 2 lata temu
      forum "onet" wprowadzajac funkcje moderatora,a skutkiem bylo zdechniecie forum
      w BARDZO krotkim czasie.Jeslic sie nie podoba-nie zaczynaj dyskusji-to ci
      wolno,reaguj adekwatnie do ataku-tez ci wolno,ale nie nawoluj do cenzury-bo
      tego ci NIE WOLNO!!
      pozdr.
    • Gość: stefan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.gabo.pl 12.11.02, 16:28
      Popieram w całej rozciągłości.

Stefan

PS swoją drogą, Mat. 7,6 przestrzega ...
      • Gość: Jerzy Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:19
        Gość portalu: stefan napisał(a):

> Popieram w całej rozciągłości.
        >
        > Stefan
        >
        > PS swoją drogą, Mat. 7,6 przestrzega ...

Masz rację. Dzisiaj Kagan dał popis swego chamstwa, jeden z jego tekstów został
        zdjęty, ale być może wpisał go do innego wątku.
        Lepiej zatem wyeliminowac tego, który opdpowiada kryteriom z Mat 7,6 i
        kontyunuować dialog.
        Choć idąc za przykładem Pawła, będę musiał przenieśc się do szkoły Tyranosa.
        Jerzy

Dzieje 19,8 Odtąd przez okres trzech miesięcy chodził do synagogi,
        prowadząc śmiałe rozmowy i przekonując o Królestwie Bożym.
        19,9 A gdy niektórzy nie dali się przekonać i trwali w uporze, mówiąc źle
        wobec ludu o drodze Pańskiej, zerwał z nimi, odłączył uczniów i począł
        codziennie nauczać w szkole Tyranosa.
        19,10 I działo się to przez dwa lata, tak że wszyscy mieszkańcy Azji, Żydzi
        i Grecy, mogli usłyszeć Słowo Pańskie.
        • Gość: Kagan [...] IP: *.vic.bigpond.net.au 12.11.02, 22:57
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: test Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: 62.233.163.* 18.11.02, 01:15
    • Gość: Jerzy Do moderatora: Proszę zostawic kolargola! IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 13.11.02, 04:08
      obrażają one zarówno uczestnika forum Anię, oraz mnie.
      Natomiast prosze zostawic takie kulturalne posty kolargola, jak ponizej:

• Gość: Jerzy Re: Do moderatora: Kagan podszywa się pod Jerzego IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 10:11
        Proszę o wykasowanie powyższego tekstu Kagana, gdzie podaje się za Jerzego.

Jerzy
        • Gość: Jerzy Do moderatora: proszę wykasować tekst Kagana IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 10:16

wpisany powyżej
          Kagan, 12-11-2002 22:57

Jest to powtórzenie wulagryzmów, które wpisywał wczoraj.

Jerzy
    • Gość: salmotrutta Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.telstraclear.net 13.11.02, 04:16
      ...nie wiem kto to ten kagan ale popieram...ksywe ma fatalna...juz za to
      nalezaloby go zdjac...precz z kaganem!!!...
      • Gość: Jerzy Do moderatora: Proszę zdjąć teksty Kagana IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 12:06
        Ponawiam prośbę o skasowanie tekstów Kagana:

• Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum Gość: Kagan, 12-11-2002
        22:57
        • Do moderatora: Proszę zostawic kolargola! Gość: Jerzy, 13-11-2002
        04:08

Jerzy
        • Gość: Jerzy Do moderatora: jeszcze jeden tekst do skasowania IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 12:10
          Peoszę skasować kolejną bzdurę Kagana

• Gdy Jerzy loguje sie jako "kolargol"... Gość: Forumowicz, 13-11-2002 06:14
          • Gość: Jan Czesc Jerzy IP: *.hispeed.ch 13.11.02, 13:34
            > Peoszę skasować kolejną bzdurę Kagana
            >
            > • Gdy Jerzy loguje sie jako "kolargol"... Gość: Forumowicz, 13-11-2002 0
            > 6:14

Słuchaj Jerzy - forumowicze dzielą się (zgrubnie) na zwolenników Kagana, którzy
            patrząc na "wierszyk" nie dostrzegą pornografii ani obrazy i na tych, po
            których to kaganowe pieprzenie spływa i wiedzą, że to bzdety.

Tych pierwszych nic nie przekona - więc można to odpuścić.

Tych drugich Kagan nie zbałamuci. W ich oczach zostałeś obrażony, ale jeżeli
            czyjaś godność ucierpiała, to nie Twoja, tylko pana K, który jak kafkowski K
            zaczyna się gubić widząc wszędzie spisek.
            I oczywiście masz rację walcząc z tymi tekstami, ale nie denerwuj się, bo
            zdenerwowanie szkodzi Tobie. Tak już jest - złość najbardziej niszczy
            złoszczącego się (jeżeli nie może jej wyładować na jej obiekcie za pomocą
            stosów czy Syberii).

I do Kagana

Tę ostatnią złotą myśl dedykuję również Kaganowi:
            Chociaż się z tobą w prawie niczym nie zgadzam (wyjątkiem jest niechęć do
            pedalizmu, a zwłaszcza do jego propagandy), to nie chcę, żeby się ci coś złego
            stało - ani żebyś nie dostał zawału, ani żeby cię nie wywalili z roboty.
            • Gość: Jan Uzupełnienie do Kagana IP: *.hispeed.ch 13.11.02, 13:37
              Gość portalu: Jan napisał(a):
              > Chociaż się z tobą w prawie niczym nie zgadzam (wyjątkiem jest niechęć do
              > pedalizmu, a zwłaszcza do jego propagandy), to nie chcę, żeby się ci coś
              złego
              > stało - ani żebyś nie dostał zawału, ani żeby cię nie wywalili z roboty.

Co prawda moje zdanie moze sie zmienic, jezeli zmajstrujesz cos powaznego:

www1.gazeta.pl/swiat/1,34174,1122217.html
              "Najbardziej poszukiwany terrorysta swiata zapowiada kolejne ataki - jako ich
              miejsce wymienil Wielka Brytanie, Francje, Wlochy, Kanade, Niemcy i AUSTRALIE"

Mozesz sie zalapac jako ofiara, o moze juz cie namierzyli i potrzebuja noclegu
              w Melbourne dla "meczennika". W tym drugim przypadku moje WC (wartości
              chrześcijańskie) zachowam raczej dla potencjalnych ofiar.
              • Gość: Kagan Re: Uzupełnienie IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.02, 14:38
                Oto zdjecie tego terrorysty, o ktorym pisales:
                us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20021112/i/1037098508.3422666845.jpg
          • Gość: Kagan Re: Do moderatora: jeszcze jeden tekst do skasowa IP: *.vic.bigpond.net.au 21.11.02, 14:53
            Nie znudzilo ci sie Jerzyku to donoszenie?
        • Gość: Jerzy Re: Do moderatora: Proszę zdjąć teksty Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 16.11.02, 14:40
          I zalaczam fotke mego prarodzica:
          us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20021112/i/1037098508.3422666845.jpgJerzy
    • nelsonek Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum 16.11.02, 15:25
      Jestem przeciw!
    • Gość: pollak Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.whitehouse.gov 16.11.02, 20:02

>

Ja nie. Mimo iż, uważam jego teksty za ordynarne, świńskie itp.

PS. Co z wątkiem 'Ewangelicy nie chcą wiecej ...."?
      • Gość: pollak Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.whitehouse.gov 16.11.02, 20:09
        Gość portalu: pollak napisał(a):

>
        > za -
        > >
        >
        >
        > Ja nie. Mimo iż, uważam jego teksty za ordynarne, świńskie itp.

Nie dla banowania oczywiście.

>
        > PS. Co z wątkiem 'Ewangelicy nie chcą wiecej ...."?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=3355045&a=3456017
      • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 17.11.02, 04:30
        Ja nie. Mimo iż, uważam jego teksty za ordynarne, świńskie itp.
        PS. Co z wątkiem 'Ewangelicy nie chcą wiecej ...."?
        K: Twoje prawo! Nikogo nie zmuszam do czytania mych tekstow, a tym bardziej do
        ich chwalenia. Nie podobaja sie? Ignorujcie je lub krytykujcie, ale wolanie o
        ceznure czy banicje potwierdza tylko ma teze, ze skrajni religianci typu
        Jerzyka sa tak samo zboczeni jak skrajne komuchy typu Stalina, Bieruta czy Pol-
        Pota...:(
        Kagan
        • kolargol Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum 17.11.02, 04:33
          Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          > Ja nie. Mimo iż, uważam jego teksty za ordynarne, świńskie itp.
          > PS. Co z wątkiem 'Ewangelicy nie chcą wiecej ...."?
          > K: Twoje prawo! Nikogo nie zmuszam do czytania mych tekstow, a tym bardziej
          do
          > ich chwalenia. Nie podobaja sie? Ignorujcie je lub krytykujcie, ale wolanie o
          > ceznure czy banicje potwierdza tylko ma teze, ze skrajni religianci typu
          > Jerzyka sa tak samo zboczeni jak skrajne komuchy typu Stalina, Bieruta czy
          Pol-
          > Pota...:(
          > Kagan

Czy Lukaszenki idola Kagana.
          • Gość: kolargol Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 17.11.02, 06:16
            Adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=1270307&a=2584634
          • kolargol Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum 18.11.02, 01:14
            kolargol napisał:

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Jerzy napisał(a):
            > za -
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > > Ja nie. Mimo iż, uważam jego teksty za ordynarne, świńskie itp.
            > > PS. Co z wątkiem 'Ewangelicy nie chcą wiecej ...."?
            > > K: Twoje prawo! Nikogo nie zmuszam do czytania mych tekstow, a tym bardzie
            > j
            > do
            > > ich chwalenia. Nie podobaja sie? Ignorujcie je lub krytykujcie, ale wolani
            > e o
            > > ceznure czy banicje potwierdza tylko ma teze, ze skrajni religianci typu
            > > Jerzyka sa tak samo zboczeni jak skrajne komuchy typu Stalina, Bieruta czy
            >
            > Pol-
            > > Pota...:(
            > > Kagan
            >
            > Czy Lukaszenki idola Kagana.

Widzisz Kagan jak latwo z ciebie durnia zrobic. tu tez nie wiesz co
            odpowiedziec. Kleska za kleska. Moje kondolencje.

Robiacy z ciebie ciagle durnia Kolargol
        • nelsonek Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum 17.11.02, 18:14
          I tu się w 100% zgadzam. Rozumiałbym jeszcze ten apel gdybyś Kaganku wyzywał
          tutaj swoich adwersarzy (zdarza Ci się to czasami, ale rzadko). Niemniej nie
          można Ci wiele pod tym względem zarzucić. I bardzo dobrze. Bo tym którym
          brakuje argumentów rzucają mięsem. A to nie przystoi, przynajmniej w
          cywilizowanym świecie. Pozdrawiam i trzymaj tak dalej!!
    • Gość: PULS Re: Do moderatora: Prosze nam przywolac Jerzego IP: *.tnt75.chi5.da.uu.net 17.11.02, 21:20
      Czekamy na jego komentarz w sprawach zboczeniowych.

Jerzy-twoi bracia w Nienczech o homo a ty co?
      Autor: Gość: PULS IP: *.tnt53.chi5.da.uu.net
      Data: 17-11-2002 08:05 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      P.A ty nam trujesz o Jeszu ben Miriam jakoby nas mial odkupic za nasze
      niecnosci a powiedz nam co Jeszu sadzil o zboczencach blogoslawiacych
      zboczencom w jego imieniu?.Poczytaj sobie.

Niemcy/ Kościół ewangelicki będzie błogosławił homoseksualistom

(PAP) 16-11-2002, ostatnia aktualizacja 16-11-2002 21:01

16.11.Berlin (PAP) - Kościół ewangelicki w Berlinie i Brandenburgii będzie
      udzielał błogosławieństwa homoseksualistom decydującym się na zawarcie
      urzędowego związku partnerskiego

Takie stanowisko przyjął w sobotę w Berlinie synod (parlament) niemieckich
      ewangelików

"Jeżeli dwie osoby tej samej płci zakładają wspólnotę życiową, upubliczniają
      ten fakt wpisem w urzędzie stanu cywilnego zgodnie z ustawą o związkach
      partnerskich i jako chrześcijanie zwrócą się do parafii z prośbą o
      błogosławieństwo Boże na wspólną drogę, to w przypadku akceptacji parafii,
      można uczynić to w formie modlitwy" - postanowili członkowie synodu

Biskup Wolfgang Huber podkreślił, że decyzja ta nie jest relatywizacją
      instytucji małżeństwa, ani też rezygnacją z etyki chrześcijańskiej. "Chodzi o
      to, by umocnić zaufanie do różnych form życia" - powiedział

Jak poinformowała agencja dpa, zacięta dyskusja nad błogosławieństwem dla
      gejów i lesbijek podzieliła członków synodu

Część biskupów domagała się bezwarunkowego prawa homoseksualistów do
      modlitwy, inni oponowali przeciwko jakimkolwiek ustępstwom wobec nich

Niemieccy geje i lesbijki mogą od sierpnia 2001 r. zarejestrować w urzędach
      stanu cywilnego swój związek. Para gejów może przybrać wspólne nazwisko.
      Członkowie zarejestrowanego związku mają wobec siebie obowiązek alimentacyjny
      oraz prawo do spadku. Nie mogą jednak adoptować dzieci. Do tej pory w
      Niemczech zostało zawartych kilka tysięcy związków homoseksualnych. (PAP)
      lep/ amp/ zet/

• Gość: Kagan Re: Do moderatora: Prosze nam przywolac Jerzego IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 19.11.02, 09:00
        Gość portalu: PULS napisał(a):
        Czekamy na jego komentarz w sprawach zboczeniowych.

Data: 17-11-2002 08:05
        -------------------------------------------------------------------------------
        P.A ty nam trujesz o Jeszu ben Miriam jakoby nas mial odkupic za nasze
        niecnosci a powiedz nam co Jeszu sadzil o zboczencach blogoslawiacych
        zboczencom w jego imieniu?.Poczytaj sobie.
        Niemcy/ Kościół ewangelicki będzie błogosławił homoseksualistom
        (PAP) 16-11-2002, ostatnia aktualizacja 16-11-2002 21:01
        16.11.Berlin (PAP) - Kościół ewangelicki w Berlinie i Brandenburgii będzie
        udzielał błogosławieństwa homoseksualistom decydującym się na zawarcie
        urzędowego związku partnerskiego (...)
        • Gość: Kagan Do moderatora: Prosze nam przywolac Jerzego... IP: *.vic.bigpond.net.au 20.11.02, 08:42
          ...do porzadku! :)
      • Gość: Jerzy Pulsie, generalizujesz, IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 14:12

> Czekamy na jego komentarz w sprawach zboczeniowych.
        >
        > Jerzy-twoi bracia w Nienczech o homo a ty co?
        > Autor: Gość: PULS IP: *.tnt53.chi5.da.uu.net
        > Data: 17-11-2002 08:05 + odpowiedz na list
        >

Bredzisz pulsie, nazywając owych 'o homo' moimi 'braćmi'. Mogą się podawać
        za 'ewangelików' albo za kogo chcą, ich 'owoce' świadczą o nich.

A jeśli już chcesz znać mój komentarz na ich temat, to podam ci z listu Pawła
        do Rzymian:
        1,25 ponieważ zamienili Boga prawdziwego na fałszywego i oddawali cześć, i
        służyli stworzeniu zamiast Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen.
        1,26 Dlatego wydał ich Bóg na łup sromotnych namiętności; kobiety ich
        bowiem zamieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciwne naturze,
        1,27 podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą,
        zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i
        ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę.

Kapłańska 18,22 Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą. Jest
        to obrzydliwością.
        18,23 Nie będziesz obcował z żadnym zwierzęciem, bo przez to stałbyś się
        nieczysty. Także kobieta nie będzie się kładła pod zwierzę, aby się z nim
        parzyć. Jest to ohyda.
        18,24 Nie kalajcie się tym wszystkim, gdyż tym wszystkim kalały się narody,
        które Ja przed wami wypędzam.

1 Koryntian:
        6,9 Albo czy nie wiecie, że niesprawiedliwi Królestwa Bożego nie
        odziedziczą? Nie łudźcie się! Ani wszetecznicy, ani bałwochwalcy ani
        cudzołożnicy, ani rozpustnicy, ani mężołożnicy,
        6,10 ani złodzieje, ani chciwcy, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy
        Królestwa Bożego nie odziedziczą.

Chyba że się opamiętają

Jerzy
        • Gość: PULS Jerzy!-niby co ja generalizuje?. IP: *.tnt83.chi5.da.uu.net 20.11.02, 16:12

> > Czekamy na jego komentarz w sprawach zboczeniowych.

Data: 17-11-2002 08:05 + odpowiedz na list

Bredzisz pulsie, nazywając owych 'o homo' moimi 'braćmi'. Mogą się podawać

do Rzymian:

P.Wiesc jest podana tu na forum za GW.Nameczyles sie cytatami z Biblii i mnie
          jak zwykle zawiodles.Piszesz to do mnie jakbym ja tym zboczkom blogoslawil
          a ja liczylem na to ze twoj nastepny post bedzie z Niemiec z centrum tego
          burdelu i tam teraz jestes i nawracasz swoja Biblia zboczonych
          ewangelistow.Nie uwazasz ze to oni robia wieksze dziadistwo-promujac w ten
          sposob zboczenia -blogoslawiac je akceptuja?.Tak oni sa bracia twoi bo sa nie
          tylko w sekcie lecz sa ponoc tez ludzmi.Czy ty nie zwracasz sie do swych
          wiernych "Drodzy bracia i siostry?".
          • Gość: Kagan Re: Jerzy!-niby co ja generalizuje?. IP: *.vic.bigpond.net.au 21.11.02, 11:41
            Czekamy na jego (Jerzego) komentarz w sprawach zboczeniowych.

J: Bredzisz pulsie, nazywając owych 'o homo' moimi 'braćmi'. Mogą się podawać
            do Rzymian (...)
            P. Wiesc jest podana tu na forum za GW. Nameczyles sie cytatami z Biblii i mnie
            jak zwykle zawiodles. Piszesz to do mnie jakbym ja tym zboczkom blogoslawil
            a ja liczylem na to ze twoj nastepny post bedzie z Niemiec z centrum tego
            burdelu i tam teraz jestes i nawracasz swoja Biblia zboczonych
            ewangelistow. Nie uwazasz ze to oni robia wieksze dziadistwo-promujac w ten
            sposob zboczenia -blogoslawiac je akceptuja?. Tak oni sa bracia twoi bo sa nie
            tylko w sekcie lecz sa ponoc tez ludzmi. Czy ty nie zwracasz sie do swych
            wiernych "Drodzy bracia i siostry?".
            K: Jerzykowi nie wolno glosic "slowa bozego" na zachodzie. On dostaje pieniadze
            od swych tajnych mocodawcow (zdaje sie, ze jednak to Mossad a nie CIA), aby
            robil dodatkowy balagan na wschodzie (cyganie ukrainscy a nie zboczki niemieckie
            sa jego "trzodka")... :(
            Pozdr.
            Kagan
        • Gość: Kagan Re: Pulsie, generalizujesz, IP: *.vic.bigpond.net.au 21.11.02, 13:15
          Czekamy na jego (Jerzego) komentarz w sprawach zboczeniowych.
          Data: 17-11-2002 08:05

J: Bredzisz pulsie, nazywając owych 'o homo' moimi 'braćmi'. Mogą się podawać
          K: Wiec jestes ewangelikiem, czy tez nie, Jerzyku? A moze jestes nim tylko
          wtedy, gdy ci to jest wygodne? Co powiesz o takiej moralnosci?

J: A jeśli już chcesz znać mój komentarz na ich temat, to podam ci z listu
          Pawła do Rzymian:
          1,25 ponieważ zamienili Boga prawdziwego na fałszywego i oddawali cześć, i
          służyli stworzeniu zamiast Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen.
          1,26 Dlatego wydał ich Bóg na łup sromotnych namiętności; kobiety ich
          bowiem zamieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciwne naturze,
          1,27 podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą,
          zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i
          ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę.
          K: Co ma wspolnego "zamiana Boga prawdziwego na fałszywego" z
          "obcowaniem przeciwnym naturze"? Abp Paetz byl przeciez wciaz katolikiem,
          kiedy "ruszal" sie z klerykami! Gdyby przestal byc katolikiem, nie moglby
          przeciez zostac biskupem seniorem! Mozna przeciez wierzyc w Jezusa i byc
          jednoczesnie gejem! Widzialem sporo takich pod katedra w Melbourne!

J: Kapłańska 18,22 Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą.
          Jest to obrzydliwością.
          K: Niewatpliwie! Ale co to ma wspolnego z pytaniem PULSA? On sie ciebie pytal,
          co ty myslisz o tym, a NIE co na ten temat pisze Biblia, bo to ostatnie znamy
          dosc dobrze. Niemniej dziekujemy za cytaty!

J: 18,23 Nie będziesz obcował z żadnym zwierzęciem, bo przez to stałbyś się
          nieczysty. Także kobieta nie będzie się kładła pod zwierzę, aby się z nim
          parzyć. Jest to ohyda.
          18,24 Nie kalajcie się tym wszystkim, gdyż tym wszystkim kalały się narody,
          które Ja przed wami wypędzam.
          K: j.w. Oczywiscie, ze to ohyda. Ale twoi koledzy z Niemiec jakby byli
          odmiennego zdania. Czy to wiec znaczy, ze mozna byc ewangelikiem na wiele
          sposobow, i np. uznawac Biblie nie cala, ale z wyjatkiem np. Ks. Kaplanskiej
          18:22-24? A moze jest kilka wersji Biblli: jedna dla gejow, druga dla
          lesbijek i trzecia dla ludzi normalnych (t.j. niezboczonych seksualnie)?

J: 1 Koryntian: 6,9 Albo czy nie wiecie, że niesprawiedliwi Królestwa Bożego
          nie odziedziczą? Nie łudźcie się! Ani wszetecznicy, ani bałwochwalcy ani
          cudzołożnicy, ani rozpustnicy, ani mężołożnicy, 6,10 ani złodzieje, ani
          chciwcy, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy Królestwa Bożego nie
          odziedziczą.
          K: j.w. I wyjasnij nam, te watpliwosc: krolestwo dziedziczy sie po smierci
          krola. Czy to wiec znaczy, ze 1 Koryntian prorokuje SMIERC BOGA?
          ODPOWIEDZ, a nie udawaj, ze mnie nie ma na tym watku!
          Kagan
    • Gość: Śrubokręt. Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 23:33

> Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje
      Mickiewicza -
      >
      >
      > Jerzy
      >>>>Odfiltrować należy ciebie,bo nie tylko jesteś idiotą,ale pomysły masz
      destrukcyjne,i sam fakt chęci do powrotu cenzury dyskwalifikuje cię
      całkowicie.Nie podoba ci się czyjaś opinia?,to staraj się przekonać osobę
      ktora w/g ciebie cię obraziła,podejmij polemikę,albo się wyłącz,jak brakuje ci
      argumentów.
      • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 21.11.02, 11:37
        Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie
        parafrazuje Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika
        froum Anię, oraz mnie. A jeśli Kagan znowu je wpisze,
        proszę o odfiltrowanie go z forum.
        Jerzy
        Gość portalu: Śrubokręt. napisał(a):
        Odfiltrować należy ciebie,bo nie tylko jesteś idiotą,ale
        pomysły masz destrukcyjne,i sam fakt chęci do powrotu
        cenzury dyskwalifikuje cię całkowicie.Nie podoba ci się
        czyjaś opinia?,to staraj się przekonać osobę
        ktora w/g ciebie cię obraziła,podejmij polemikę,albo się
        wyłącz,jak brakuje ci argumentów.
        K: I w tym sek, ze Jerzykowi brakuje sily argumentow,
        wiec chwyta, po komunistyczno-religiancku po argument
        sily! :(
        Pozdr.
        Kagan
        • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 22.11.02, 02:35

> Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie
          > parafrazuje Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika
          > froum Anię, oraz mnie. A jeśli Kagan znowu je wpisze,
          > proszę o odfiltrowanie go z forum.
          > Jerzy
          > Gość portalu: Śrubokręt. napisał(a):
          > Odfiltrować należy ciebie,bo nie tylko jesteś idiotą,ale
          > pomysły masz destrukcyjne,i sam fakt chęci do powrotu
          > cenzury dyskwalifikuje cię całkowicie.Nie podoba ci się
          > czyjaś opinia?,to staraj się przekonać osobę
          > ktora w/g ciebie cię obraziła,podejmij polemikę,albo się
          > wyłącz,jak brakuje ci argumentów.
          > K: I w tym sek, ze Jerzykowi brakuje sily argumentow,
          > wiec chwyta, po komunistyczno-religiancku po argument
          > sily! :(
          > Pozdr.
          > Kagan
      • Gość: Jerzy Mylisz cenzurę z kasowaniem wulgaryzmów IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 09:28

Gość portalu: Śrubokręt. napisał(a):

>
        > > Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje
        > Mickiewicza -
        > >
        > >
        > > Jerzy
        > >>>>Odfiltrować należy ciebie,bo nie tylko jesteś idiotą,ale pomysł
        > y masz
        > destrukcyjne,i sam fakt chęci do powrotu cenzury dyskwalifikuje cię
        > całkowicie.Nie podoba ci się czyjaś opinia?,to staraj się przekonać osobę
        > ktora w/g ciebie cię obraziła,podejmij polemikę,albo się wyłącz,jak brakuje
        ci
        > argumentów.

Szanowny Śrubokręcie,
        Chyba nie śledziłeś moich dyskusji z Kaganem. Kiedy brakło mu argumentów,
        zaczął używać swojej ‘lekkiej artylerii’ czyli ohydnych i chamskich wulgaryzmów
        pod moim adresem, i nie tylko. Z wulgaryzmami się nie polemizuje. A wulgarysta
        Kagan dowiódł w ten sposób swojej całkowitej bezradności i plajty swego
        światopoglądu. Nie ma o czym z nim dyskutować.
        Mylisz cenzurę z kasowaniem wulgaryzmów. Cenzura dotyczy 'niewygodnych opinii
        argumentów.' Wulgaryzmy nie są argumentami.
        A twój sposób zwracania się do mnie komunikuje, że masz wielki szacunek do
        inaczej myślących.

Jerzy,

• Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 22.11.02, 07:47
      Gość portalu: Jerzy napisał(a): Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana, gdzie parafrazuje
      Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
      Jerzy
      K: Na pewno wiekszosc tak przez ciebie nielubianych katolikow... :(
      • Gość: pollak Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.11.02, 09:04

> Gość portalu: Jerzy napisał(a): Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów Kagana
        > , gdzie parafrazuje
        > Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
        > Jerzy
        > K: Na pewno wiekszosc tak przez ciebie nielubianych katolikow... :(

Biedny Kagan, jak mu tutaj katolicy żyć na forum nie dają...
        • Gość: Jerzy Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 09:42

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Jerzy napisał(a): Zwracam się z prośbą o zdjęcie tekstów K
          > agana
          > > , gdzie parafrazuje
          > > Mickiewicza - obrażają one zarówno uczestnika froum Anię, oraz mnie.
          > > Jerzy
          > > K: Na pewno wiekszosc tak przez ciebie nielubianych katolikow... :(
          >
          > Biedny Kagan, jak mu tutaj katolicy żyć na forum nie dają...

Pollaku,
          Kagan stale mi imputuje, że 'nie lubię katolików.' Bzdura. To, że mam odmienne
          od nich poglądy w wielu kwestiach dotyczących relacji człowieka z Bogiem, nie
          znaczy, że WAS nie lubię. W kwestii etyki chyba mamy te samy poglądy, choć nie
          byłeś za tym, aby wykasować z forum wulgarne teksty Kagana pod moim adresem.
          Szkoda. Widziałem, że padłeś ofiarą jego chamstwa, kiedy wulgarne teksty pod
          adresem Ani podpisywał twoim nickiem. Cieszę się, że administrator zdjął ten
          wątek.

Pozdrawiam,

Jerzy
          • Gość: pollak Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.11.02, 09:57

> Pollaku,
            > Kagan stale mi imputuje, że 'nie lubię katolików.' Bzdura. To, że mam odmienne
            > od nich poglądy w wielu kwestiach dotyczących relacji człowieka z Bogiem, nie
            > znaczy, że WAS nie lubię. W kwestii etyki chyba mamy te samy poglądy, choć nie
            > byłeś za tym, aby wykasować z forum wulgarne teksty Kagana pod moim adresem.
            > Szkoda. Widziałem, że padłeś ofiarą jego chamstwa, kiedy wulgarne teksty pod
            > adresem Ani podpisywał twoim nickiem. Cieszę się, że administrator zdjął ten
            > wątek.
            >

Ja nie byłem za banowaniem. Kwestia zdjęcia to inna sprawa. Kagan słynie z podobnych
            wątków (że wymienię, tekst 'Wikary', 'życiorys Karola Wojtyły', to perełki jego
            tfurczości na forum). Kagan ma za sobą również małą wojnę z administratorami,
            którą mówiąc w skrócie - wygrał. Był zabanowany za tekst 'Wikary', ale pisał później
            z różnych adresów i nie dawał spokoju. Pozatym zagroził że ujawni jakieś
            szczegóły z życia Adama M. (tego o pseudonimie 'autorytet') i być może dlatego
            ulegli ;)

Co do banowania to mam mięszane uczucia. Rozumiem co czuje człowiek, gdy ktoś
            go mięsza z 'błotem' lub podpisuje się za niego. Ale takie życie... Przyznam że
            sam czasem sobie pozwolę z kimś na ostrzejszą wymianę zdań, ale tylko
            wtedy gdy drugiej osobie sprawia to 'przyjemność' (no chyba że prowokuję, ale to
            już moja taka misja ;)).

pozdrawiam

PS. Kagan jest wrażliwy jak... gdy on przywali z grubej rurki, jest dumny
            z siebie i się cieszy, gdy przywalą Kaganowi (dawniej 'ljkel2'), biedak biega
            i uskarża się na katolików. :)
            • Gość: pollak PS IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.11.02, 10:02
              PS. Tutaj wczuł się w rolę:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3709335
          • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę zdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 22.11.02, 14:20
            Pollaku,
            Kagan stale mi imputuje, że 'nie lubię katolików.' Bzdura. To, że mam odmienne
            od nich poglądy w wielu kwestiach dotyczących relacji człowieka z Bogiem, nie
            znaczy, że WAS nie lubię. W kwestii etyki chyba mamy te samy poglądy, choć nie
            byłeś za tym, aby wykasować z forum wulgarne teksty Kagana pod moim adresem.
            Szkoda. Widziałem, że padłeś ofiarą jego chamstwa, kiedy wulgarne teksty pod
            adresem Ani podpisywał twoim nickiem. Cieszę się, że administrator zdjął ten
            wątek.
            K: Bedziesz sie wkrotce cieszyl jeszcze bardziej, poniewaz na skutek coraz
            czestszych interwencji cenzury, postanowilem sie wycofac z tego forum!
            Byle chlystek z redakcji GW nie bedzie cenzurowal moich tekstow!
            A to forum bedzie niedlugo przypominac zebrania nieboszczki PZPR:
            wszyscy beda grzecznie mowic jednym glosem, bo wszystkie wypowiedzi dysydentow
            beda zastapione znaczkami [...];)
            Gratuluje, Jerzyku! Twoje modly odniosly skutek! Bog spelnil twe zyczenia, aby
            wrocila cenzura! Teraz zapewne bedziesz sie modlic o powrot Sw. Inkwizycji!
            Kagan
        • Gość: Delta Re: Do moderatora: Proszę niezdjąć Kagana z forum IP: *.kapsch.com.pl 22.11.02, 09:51
          Dzięki niemu , uczymy się tolerancji dla totalnej
          nietolerancji , również dla nietolerancji przez innych
          nas Katolików .
          Nic dziwnego , że nie może on nas zrozumieć , on
          nawet nie może zrozumieć kim sam jest .
          Agnostycyzm przez niego propagowany jest moim zdaniem
          narzędziem jakiegoś poężniejszego systemu myślowego ,
          może nawet jest on przez kogoś opłacany .
          Inna możliwość , to taka , że jest to człowiek chory ,
          który potrzebuje wiele współczucia i miłości .
          • Gość: Kagan Re: Do moderatora: Proszę niezdjąć Kagana z forum IP: *.vic.bigpond.net.au 22.11.02, 14:06
            Gość portalu: Delta napisał(a):
            Dzięki niemu , uczymy się tolerancji dla totalnej
            nietolerancji , również dla nietolerancji przez innych
            nas Katolików .
            Nic dziwnego , że nie może on nas zrozumieć , on
            nawet nie może zrozumieć kim sam jest .
            Agnostycyzm przez niego propagowany jest moim zdaniem
            narzędziem jakiegoś poężniejszego systemu myślowego ,
            może nawet jest on przez kogoś opłacany .
            Inna możliwość , to taka , że jest to człowiek chory ,
            który potrzebuje wiele współczucia i miłości .
            K: Dla mnie ludzmi chorymi, którzy potrzebuja wiele współczucia i miłości
            sa glownie ci, ktorzy tak pracowicie zastepuja niektore teksty
            na tym forum znaczkami [...]. A to znaczy, ze forum KRAJ znajduje sie w
            poczatkowej fazie upadku. Niedlugo zostana na nim tylko ci, co sie zgadzaja z
            "jedynie sluszna" linia redakcji, zupelnie jak za komuny... :(

• Gość: PULS Re: Do moderatora: Proszę niezdjąć Kagana z forum IP: *.tnt83.chi5.da.uu.net 22.11.02, 19:38
              Gość portalu: Kagan napisał:

> Gość portalu: Delta napisał(a):
              > Dzięki niemu , uczymy się tolerancji dla totalnej
              > nietolerancji , również dla nietolerancji przez innych
              > nas Katolików .
              > Nic dziwnego , że nie może on nas zrozumieć , on
              > nawet nie może zrozumieć kim sam jest .
              > Agnostycyzm przez niego propagowany jest moim zdaniem
              > narzędziem jakiegoś poężniejszego systemu myślowego ,
              > może nawet jest on przez kogoś opłacany .
              > Inna możliwość , to taka , że jest to człowiek chory ,
              > który potrzebuje wiele współczucia i miłości .
              > K: Dla mnie ludzmi chorymi, którzy potrzebuja wiele współczucia i miłości
              > sa glownie ci, ktorzy tak pracowicie zastepuja niektore teksty
              > na tym forum znaczkami [...]. A to znaczy, ze forum KRAJ znajduje sie w
              > poczatkowej fazie upadku. Niedlugo zostana na nim tylko ci, co sie zgadzaja z
              > "jedynie sluszna" linia redakcji, zupelnie jak za komuny... :(
              >
              P.To bedzie piekne towarzystwo wzajemnej adoracji.Dyskusja bedzie mniej wiecej
              taka:
              Jerzy-Bog jest
              kolargol-Kagana nie ma
              Jerzy-skoro Kagana nie ma to nie ma juz djabla.
              Kolargol-skoro nie ma djabla to po co Bog.Z kim on bedzie walczyl?.
              Jerzy-Bog jest potrzebny bo z czego ja bede zyl?.
              kolargol-a po co ci zyc jak nie ma z kim walczyc.
              swoje poslannictwo juz spelniles i czekaj spokojnie na smierc.
              Jerzy-Ale ja sie smierci boje-ja taki mlody i rzeski
              kolargol-no to chodz powalczymy ze smiercia,trzeba jakies zajecie znalezc
              Jerzy-ocenzurowac kostuche,odebrac jej kose,oczy wydlubac zeby nie widziala.
              kolargol-dobra,zrobmy warte na kostuche ja bede pilnowal a ty bedziesz spal i
              pozniej na zmiane.
              Jerzy-no i co-byla?-widziales ja?
              kolargol-nie ,nie widzialem nic.
              Jerzy-to teraz ja ide na czaty a ty idz spac.
              kolargol-no i co widziales ja Jerzy?.
              Jerzy-nie nic nie widzialem
              kolargol-to moze w tej nadchodzacej nocy ja przydybamy.
              Jerzy-wiesz ja bede z toba czatowal razem
              kolargol-dobry pomysl
              Jerzy-a moze smierci tez nie ma?.
              kolargol-Jerzy cosi mi sie widzi ze chcesz dostac w pysk.
              Jerzy-wiesz takie nudy ze mozna umrzec
              kolargol-tylko nie to,zostawisz mnie sam na sam z kostucha?.
              Jerzy-przepros Kagana bo jak on jest to tak sie mi wydaje ze Bog jest.
              kolargol-Bog jest
              Jerzy-Kagan jest
              kolargol-cenzura jest
              Jerzy-Michnik czy mozesz odcenzurowac to forum bo nie mam z czego zyc?.

• jerzy44 SUKCES! Kagan zdjety z forum! 23.11.02, 03:11
      Kagana zabanowano za naruszenie Regulaminu:
      4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestnikow na lamach Forum
      Gazeta.pl tresci sprzecznych z prawem, wzywajacych do nienawisci rasowej,
      wyznaniowej, etnicznej, czy tez propagujacych przemoc.
      5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestnikow na lamach Forum
      Gazeta.pl tresci uznanych powszechnie za naganne moralnie, spolecznie
      niewlasciwe i naruszajacych zasady Netykiety.
      7. Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania tresci, o ktorych mowa w pkt. 4,
      5 i 6 niniejszego regulaminu, jak rowniez prawo do blokowania uczestnictwa w
      Forum Gazeta.pl w stosunku do osob naruszajacych w sposob notoryczny
      postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. moze rowniez przekazac
      sadowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostajace w jej
      posiadaniu dane osob naruszajacych postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu.

Albowiem o Kaganie i jemu podobnych (Kraken, PULS) tak pisze Pismo Swiete:
      "Usta jego pełne przekleństwa, zdrady i podstępu, na jego języku udręka i
      złośliwość. (Ks.Psalmów 10:7)." Tak wiec bluznierca Kagan zostal slusznie
      zabanowany, gdyz "Nie dałem, by język mój grzeszył ni miotał na drugich
      przekleństwa. (Ks.Hioba 31:30)." Pan Admin slusznie wiec zrobil banujac Kagana
      i kasujac (stopniowo) jego posty, i posty jego zwolennikow, dla ktorych nie
      powino byc miejsca na tym forum, bowiem ten bluznierca naruszyl prawo boskie i
      ludzkie. Ale kazaca reka sprawiedliwosci go juz dosiegla, dzieki moim modlom
      do Pana Naszego, Jezusa Chrystusa!
      Badzcie z Bogiem!
      Jerzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka