leszek.sopot 02.02.06, 22:07 Właśnie w wiadomościach na TVP 2 nadano opinię prezesa telewizji Dworaka, który dość ostro skrytykował PiS i Kaczyńskiego za transmisję podpisania porozumienia tylko w TV Trwam. Kto nowym prezesem TVP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuj.truj Re: Dworak poleci? 02.02.06, 22:30 Stawiam na Wildsteina ewentualnie Semkę. Gadają w różnych programach tak, jakby byli już w PISie zatrudnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Prezesa TVP może powołać stara rada nadzorcza 02.02.06, 22:32 O ile przedstawiciele lewicy i PO się dogadają - po ostatnich wydarzeniach to nie jest wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Prezesa TVP może powołać stara rada nadzorcza 02.02.06, 22:36 a kto moze odwolac stara rade nadzorcza? hmm?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Prezesa TVP może powołać stara rada nadzorcza 02.02.06, 22:38 KRRiT ale rada nadzorcza będzie działać do marca o ile się nie mylę. Tak więc muszą na taki manewr z wyborem prezesa decydować się szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Dworak poleci? - jasne nalezy mu sie 02.02.06, 22:32 wie o tym sam i stad ta jego wypowiedz to tak jak w pewnym dowcipie o czechu z lat komuny ( "ja sie nie boje bo mam raka") stawiam na Semke !!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Poleci! 02.02.06, 23:16 Poleci i nie tylko za to. Jestem pewien, że PiS w decydującym momencie (i skutecznie) zagra sprawą Eurowizji puszczonej w sobotni wieczór. Już o tym pisałem niedawno - dla partii braci K. nie ma żadnej świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Poleci! 02.02.06, 23:17 a to Dworak jest dla kogos swietoscia??? bosz... kolejna sekta Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Poleci! 02.02.06, 23:28 ratatatam napisał: > a to Dworak jest dla kogos swietoscia??? > bosz... kolejna sekta Pomylilo Ci sie. Swietoscia jest Szef TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach na szczęście jest pilot, ciekawe, co na to 02.02.06, 23:19 reklamodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Dworak poleci? 02.02.06, 23:24 leszek.sopot napisał: > Właśnie w wiadomościach na TVP 2 nadano opinię prezesa telewizji Dworaka, > który dość ostro skrytykował PiS i Kaczyńskiego za transmisję podpisania > porozumienia tylko w TV Trwam. > Kto nowym prezesem TVP? -Kurski!! Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Nie chciała POb do koalicji, to i prezesa TVP nie 02.02.06, 23:30 będzie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Dworak poleci? 02.02.06, 23:37 Poleci Pracuje na to od dawna. I wiadomo o tym od dawna. Dzisiejsza wypowiedź, to tylko próba dorobiena do zasłużonej klęski, wymiaru martyrologicznego, albo jak wolisz kombatanctwa. Mam nadzieję, że rządy PiS będą dobre i trwałe, gdyby jednak stało się inaczej, to po cudownej wygranej POSLD kombatanctwo będzie jak znalazł. To poprostu ostatnia szansa na ewentualny powrót. Odpowiedz Link Zgłoś