4bani Wyrwane z kontekstu 03.02.06, 09:42 Tu nie chodzi o Rokitę.SPiSkowcy powalaja autorytety.Vide konflikt z prof. Waltosiem i rezygnacja całej komisji.Czuję sie zbrukany tym fałszem.Brak mi słow.Szkoda Polski.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
2kaczorki Rokita i PO BRAWO!!! TYLKO PRAWDA SIĘ LICZY! 03.02.06, 09:55 Drodzy, P i S siorry -koalicja moherowa (stablina) po trwa m oże dwa miesiące:-) Póżniej dalej będzie rozróba i tak do końca sejmu! Ale lepery i elpery się ostaną na swoich ciepłych stołkach:-) niezgoda rujnuje ! ................ Odpowiedz Link Zgłoś
izaiza3 Re: Rokita i PO BRAWO!!! Obnaż się, 03.02.06, 09:57 To będzie coś nowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wyrwane z kontekstu 03.02.06, 10:00 4bani napisał: > Tu nie chodzi o Rokitę.SPiSkowcy powalaja autorytety.Vide konflikt z prof. > Waltosiem i rezygnacja całej komisji.Czuję sie zbrukany tym fałszem.Brak mi > słow.Szkoda Polski.Szkoda. profesor waltoś miał tak wielkie mniemanie o swej nieomylności i misji prowadzenia narodu,że w końcu wbrew woli rządu i konstytucyjnego ministra prowadził swą własna politykę w zakresie kodyfikacji kodeksów ,był to szczyt buty ,arogancji i przeciwstawiania się konstytucyjnemu porządkowi Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Re: Wyrwane z kontekstu 03.02.06, 10:07 Ciekawa koncepcja.Nazywanie wiedzy butą. Tylko ignorant i troglodyta byłby skłonny do takich twierdzen.Załosnyś. Odpowiedz Link Zgłoś
dmdarek Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 09:58 Jak się temu wszystkiemu przyjrzeć z bliska to widać że panu Tuskowi brakuje Lepera z przed kilku lat. Dlatego sam zachowuje się jak Leper . Ja go tak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 na tle tuska -lepper okazuje się być orłem 03.02.06, 10:02 dmdarek napisał: > Jak się temu wszystkiemu przyjrzeć z bliska to widać że panu Tuskowi brakuje > Lepera z przed kilku lat. Dlatego sam zachowuje się jak Leper . Ja go tak > widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kurort07 Re: na tle tuska -lepper okazuje się być orłem 03.02.06, 10:09 Pan na tle polskiej ortografii natomiast orłem się nie okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
centrala Galba prawie prosty wpadł w spirale klakieryzmu 03.02.06, 10:06 Co ty bys chlopie zrobil bez forum GW? Twoj ulubiony lewicowy dezinformator nakresla sens Twojej egzystencji. Odpowiedz Link Zgłoś
klenik Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:10 Platforma już dawno sie obnażyła.Rokita jest naczelnym błaznem IV Rzeczpospolitej.Smiejemy sie z Niego do bólu-chociaż do tego sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
centrala Wielokrotny przestępca Andrew Lepper 03.02.06, 10:10 'Siet heil! Ein Bier bitte' Romuś oraz Kaczucha Bonaparte. Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Obnażymy słabość rządu tylko 03.02.06, 10:10 sie rozpedzimy bo jak na razie to dajemy ciala rowno na kazdym polu i trzech wyborach pod rzad POpaprana partyjka Odpowiedz Link Zgłoś
darekffff Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:12 o tutaj sa pisowskie slugusy. ciekawe dlaczego nie ma was pod artykulem o poslance sobeckiej Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:14 rozumiem że pojęcie populizm jest Ci obce i nie do końca rozumiesz jego znaczenie więc powtarzasz za lepperem ( który też nie bardzo wie co to znaczy) że Rokita jest populistą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gapulek Mistrzostwo swiata!!! 03.02.06, 10:21 Jak mozna tak glupio zmarnowac okazje do rzadzenia. PO jest kamikadze.Czemu nie dostrzegaja ,ze dla nich to koniec.Juz nic nie zrobia w polityce dobrego, najwyzej beda wszystko kontestowac .To nic im nie pomoze.Chyba ,ze narodzi sie tam prawdziwy przywodca ,rowny Kaczynskiemu .Nie jest nim na pewno Tusk a tym bardziej maly komediant Rokita.Mysle jednak ,ze przegrali przez glupote malych szczekaczy typu :Rokia,Gronkiewicz, Komorowski ,Niesiolowski. Odpowiedz Link Zgłoś
bateau1 Uwaga kilku PISiorcow PISuje zawodowo na forum!!! 03.02.06, 10:22 ...i szkalują PO. Ile wam chłopaki płacą od wierszówki??? Może obiecali jakies stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:30 PPlatforma zachowuje się jak nieco odrestaurowane panna, która tak długo kaprysiła aż została na lodzie. To teraz mście się na niedoszłym narzeczonym. Przecież to aż żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:36 Niech mi ktoś łaskawie odpowie, czy w dniu tragedii w Katowicach, to myśmy (obywatele znaczy) żyli JESZCZE w III RP, czy już w IV RP. Bo albo ja mam problemy ze słuchem, i błędnie od dnia wyboru Lecha K. na tron uznaję, zgodnie z nim samym zresztą, oraz zgodnie z Jarosławem K, że właśnie dokonała się CZWARTA eRPe. A teraz pytanie/zagadka: dlaczego na pierwszej konferencji po tragedii, prezydent (hehe) Lech K. (jak już dojeeeechał...) oświadczył, że tragedia w Katowicach to była największa tragedia (UWAGA!!) w TRZECIEJ RP !! Więc chwila ! ktoś tu próbuje albo ze mnie wała zrobić, i "zaliczyć" (tak, tak ! ZALICZYĆ) tę tragedię do minionej już III RP, aby broń boże nie ubrudzić już na wstępie katastrofą CZWARTEJ RP, albo prezydent (hehe) wszystkich polaków sam nie wie czy już mamy tę CZWARTĄ RP czy nie ? Ja skłaniam się do pierwszej tezy, że prezydent próbuje zrobić z wszystkich wała, i WMÓWIĆ, że to wydarzenie stało się jeszcze III RP... Apel: Panie Prezydencie ! To, żeś pan prezydent wszystkich polaków nie oznacza, że możesz pan z wszystkich głupków robić ! W ciemnym PGR-rze może i by ten numer przeszedł, ale tych juz nie ma. Nie rób Pan wała z nas... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:49 Bredzisz jak Piekarski na mękach....straszny kłamca..he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 [...] 03.02.06, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 komuś sie krytyka nie podoba... 04.02.06, 13:30 Nono... działanie godne Jarosława K. Tu wytniemy post, tam odwołamy film telewizyjny, innym potniemy program autorski bo komuś sie poisenka o kaczkach nie podoba... Pięknie, oto IV RP właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
olias ludzie!!!!! dajcie se luzu! 03.02.06, 10:48 jakby uczestnikom tego forum dać cepy to ani żywa myśz by nie uciekła. Dajcie sobie trochę luzu. Przecież to wojna totalna nie forum. A jest tak miło .... PO i PiS uzgodniły w tajnym protokole Nr 4/KACZ/ROK/2006 że będą sobie przekazywać władze co 4 lata. Tusk - wygra wybory po dwóch kadencjach Kaczyńskiego. No przeca nie mogą obie partie razem rządzić, bo my wywalamy rządzących na śmietnik 4-letni. I co? Za 4 lata ludziska staną pzred dylematem - Giertych czy LSD? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 10:51 Lepiej, kiedy większość parlamentarna jest, niż jej nie ma - skomentował wczoraj pakt stabilizacyjny wiceprzewodniczący PO Jan Rokita. Odkrywcze stwierdzenie z gatunku - najlepiej jest być zdrowym i bogatym, bo co biednemu po chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 11:29 Widze galba i inni piszący zgodnie z PiSowską linia partii że kasa zarezerwowana na wybory została przeznaczona na "forumowiczów". Pytałem juz wcześniej ile płacą za posta bo bym chetnie dorobił i pojechał z dzieckiem na narty. P.S.Oczywiści do Czech by to oni konsumowali podatki i akcyzy (od dziś juz mam znów motywacje dla kupowania alkoholu w czesji nawet po tej samej cenie) ;) P.S. Pilnie oczekuje odpowiedzi bo niedlugo przestanie działać ta moteda, jak każda która stosowana jest nachalnie i zbyt wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 16:28 nadgajowy napisał: > Widze galba i inni piszący zgodnie z PiSowską linia partii że kasa > zarezerwowana na wybory została przeznaczona na "forumowiczów". > Pytałem juz wcześniej ile płacą za posta bo bym chetnie dorobił i pojechał z > dzieckiem na narty......." ================================================================ sprzedawczyków jednak nie brakuje, ładnie to tak dziecko braku poglądów uczyć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Platforma Obywatelska: Obnażymy słabość rządu 03.02.06, 16:23 Rokita bardzo przypomina mojej 7-letniej córeczce smerfa Ważniaka. O ile smerf jest jednak postacią w miarę sympatyczną chociaż mało, to Rokita jest typem wyjątkowo antypatycznym, przemądrzałym, kłamliwym i zawistnym. To już żałosne jak bez przerwy bierze w d....Dobrego samopoczucia mu jednak nie brakuje aż ręce opadają i się płakać chce. Odpowiedz Link Zgłoś