manai 09.02.06, 09:10 pięęęęęęęęęęęęękne!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdr1 A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 09:31 A co z prawdziwymi komunistami mordujacymi katolikow, ktorych pomiot dzisiaj wystepuje w roli najwiekszych demokratow i obroncow wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 09:35 narazie się jeszcze trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
hagawlik1 Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 10:27 A co z prawdziwymi akowskimi, winowskimi, eneszetowskimi mordercami? Trzymają się znakomicie na dobrych stanowiskach. Henryk Stary PS. Prowokatorzy też nie narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 14:47 hagawlik1 napisał: > A co z prawdziwymi akowskimi, winowskimi, eneszetowskimi mordercami? Ooo, widze wychowanie jakiegos twardego towarzysza, pewnie specjalisty od lamania kosci za sowieckie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: A co z prawdziwymi 10.02.06, 11:47 hagawlik1 napisał: > A co z prawdziwymi akowskimi,\\\\ ooo drugi drzwi pomylił, Panowie, komitet obudowy pomnika Utrwalaczy , drugie drzwi na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 10:29 zdr1 napisała: > A co z prawdziwymi komunistami mordujacymi katolikow, ktorych pomiot dzisiaj > wystepuje w roli najwiekszych demokratow i obroncow wolnosci? Ja cie! To takie rzeczy kiedys wyprawiali? Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 14:49 pies_na_czarnych napisała: > Ja cie! To takie rzeczy kiedys wyprawiali? Zapytaj dziadka za co ma taka wysoka emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
stan_iszkis Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 10:38 Ja ci odpowiem: govno z nimi. Jest ich coraz mniej, i w koncu ich w ogole nie bedzie. I mam nadzieje, ze dotrzymasz im towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 10:42 stan_iszkis napisał: > Ja ci odpowiem: > > govno z nimi. > > Jest ich coraz mniej, i w koncu ich w ogole nie bedzie. I mam nadzieje, ze > dotrzymasz im towarzystwa. z katolickim pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 14:50 stan_iszkis napisał: > govno z nimi. > Jest ich coraz mniej, i w koncu ich w ogole nie bedzie. No prosze, w ogole ich nie bedzie biedaczkow. Zostanie tylko ich oglupialy pomiot? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 10:42 A co z katolickimi zbrodniarzami mordującymi katolików? Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 09.02.06, 14:52 pandada napisał: > A co z katolickimi zbrodniarzami mordującymi katolików? Przystali juz dawno do czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 10.02.06, 11:49 > A co z katolickimi zbrodniarzami mordującymi katolików? Kolega pisze w jakims charakterze, czy tak ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: A co z prawdziwymi 10.02.06, 11:45 > A co z prawdziwymi komunistami eeeeee? Kolega w jakiej sprawie? IPN piętro wyżej, biuro organizacji Szczerbiec i Krzyż w oficynie Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A co z prawdziwymi komunistycznymi mordercami 15.02.06, 00:54 a, pięs ich jębał. _____________________________ Piątek, świątek czy niedziela, Po VIP taxi - do Jurgiela! (Wawa) 623 15 10 (za: elfhelm FK, zagrożonym kropkobanem babaribą) Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Zwykły wandalizm 09.02.06, 11:21 "Marek i jego koledzy 8 listopada 2004 r. wpisali Henryka Batutę do Wikipedii." Takich aktów wandalizmu w Wikipedii jest wiele. Ten nie różni się wiele, za wyjatkiem tego, że autorzy pochodzą z Warszawy (tudzież innego Mazowsza) i chyba w związku z tym uznają, że jeśli wandalizm ma pseudo-artystyczny obraz, to nie jest wandalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam57 Re:KSIĄŻKI GÓRĄ 09.02.06, 14:59 A ja gratuluję Armii Batuty pomysłowości i poczucia humoru. Może cała ta historia obnaży wreszcie miernotę internetowych materiałów, a w szczególności Wikipedii. Ksiązki górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re:KSIĄŻKI GÓRĄ 09.02.06, 15:20 miriam57 napisała: > A ja gratuluję Armii Batuty pomysłowości i poczucia humoru. Może cała ta > historia obnaży wreszcie miernotę internetowych materiałów, a w szczególności > Wikipedii. > Ksiązki górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klamstwo mialo stosunkowo dlugie nogi , bo bylo prawdopodobne. Nie na tyle dlugie by przetrwac dziesiatki lat w szkolnych podrecznikach. W dobie internetu uzostalo zweeryfikowane. Pomysl marny i nieetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor pomysłowość i poczucie humoru z cyklu: 09.02.06, 15:29 -Mamusiu! tatuś się na strychu powiesił! mamusia pobiegła na strych, a tam nic. Wróciła i już chciała synka zbesztać, a synek na to: -Ale cię nabrałem! Tatuś się w piwnicy powiesił. nikczemne poczucie humoru czy zamazywanie i ośmieszenie problemu zbrodni komunistycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Fikcyjny komunista Batuta mordował katolików 09.02.06, 16:02 Warto by sprawdzić, czy IPN nie rozpoczął śledztwa w sprawie zbrodni, popełnionych przez Batutę. Odpowiedz Link Zgłoś
u0101001100 o Armii Batuty (czyli Armii Michnika) 09.02.06, 18:13 A czemu nie podano z nazwiska autora hoaxu co? Grozi mu za to ukamienowanie przez czlonkow Wikipedii? Nie? To moze dlatego, ze autor mistyfikacji sam jest dziennikarzem albo jego wspolpracownikiem i chodzilo wlasnie o to, by zasugerowac, ze zrodla internetowe piszace o komunistach zydowskiego pochodzenia sa niewiarygodne? Rozumiem, ze to dopiero poczatek wiekszej akcji wprowadzania w blad internatow poprzez publikowanie zmyslonych informacji, tak by sie okazalo, ze jedynym wiarygodnym zrodlem jest... Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: o Armii Batuty (czyli Armii Michnika) 09.02.06, 21:08 A czemu nie podano z nazwiska autora hoaxu co? Grozi mu za to ukamienowanie > przez czlonkow Wikipedii? Nie? To moze dlatego, ze autor mistyfikacji sam jest > dziennikarzem albo jego wspolpracownikiem i chodzilo wlasnie o to, by > zasugerowac, ze zrodla internetowe piszace o komunistach zydowskiego > pochodzenia sa niewiarygodne? Też mam takie wrażenie. Świadczy o tym m.in. poziom samozadowolenia bijący z całego tekstu. Poza tym poprzednia dyskusja na temat tego artykułu została usunięta, co się dość rzadko zdarza na portalu gazeta.pl. Żałosne typy ta Armia Batuty. Zwykli wandale - ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 kim był Fasolow? 10.02.06, 10:44 W Warszawie jest ulica Fasolowa - kim był ten Fasolow? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: kim był Fasolow? 10.02.06, 10:49 Nie wiesz? To on wymyślił zupę fasolową. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Ulica generala Skwerowa 10.02.06, 11:32 Moj byly adres zamieszkania: ul. Skwerowa Paru osobom udalo mi sie wytlumaczyc, ze general Skwerow byl zdobywca Wroclawia podczas II wojny swiatowej - problem polegal na tym, ze to jest raczej mala uliczka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j Re: Fikcyjny komunista Batuta mordował katolików 10.02.06, 10:46 Szkoda, że jarrossławw kaczczyńńskki jest prawdziwy :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Korzystajacy z tego hasla to idioci 10.02.06, 10:47 Jak mozna skopiowac i podawac jako informacje cos, co nie ma zrodel historycznych. Przeciez to jakas bzdura piramidalna. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Korzystajacy z tego hasla to idioci 10.02.06, 11:24 I wlasnie z takich powodow wilkipedia nie powinna byc "swiadkiem", argumentem w sporach. Jej rzetelnosc byla juz podwazana wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brytnej Będą mieli telefony od "abuse" ;) 10.02.06, 11:29 Bo trollowanie jest też ścigane. Odpowiedz Link Zgłoś
sidi-a-bibi Re: Fikcyjny komunista Batuta mordował katolików 10.02.06, 11:33 Ej, czytalam o czyms takim juz; swiecie z encyklopedii; u Borgesa chyba - Tlön Uqbar. Autorzy hoaxu - znaja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin kolejny argument 10.02.06, 11:43 To dla mnie kolejny argument na mizerność i przydatność tej całej wikipedii. Encyklopedii którą może napisać gospodyni domowa. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Ale jaja !!!!!!!!!!!!! Hahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 12:04 Teraz PiS zapoluje na Nowotkę. Podobno Wassermann wyśledził Feliks Dzierżyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Fikcyjny komunista Batuta mordował katolików 10.02.06, 14:10 manai napisała: > pięęęęęęęęęęęęękne!!!!!!!!!! Hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!! Super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Fikcyjny komunista Batuta mordował katolików 10.02.06, 17:00 Strasznie to dziecinne. Taka niepoważna zabawa. Z ofiarami komunizmu, które nie były fikcyjne, w tle Odpowiedz Link Zgłoś