jaru2 Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 13:41 Rydzyk dobrze mówi: wytoczcie mu proces! Wy jako duza firma macie środki, chęci i informacje, które możecie wykorzystać w procesie. Chyba że nie macie racji i piszecie TYLKO bzdury. Jak są winni powinni być sprawiedliwie osądzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 postkomuna wszystko rozkradla i GW ich kocha 20.02.06, 14:14 Rydzyk nic nie rozkradl. GW kocha tylko exmokomune i UB/SB. Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: postkomuna wszystko rozkradla i GW ich kocha 20.02.06, 16:12 barbara444.. jak nie masz co odpowiedzieć, to obrzucasz błotem,świnio!.. na rydzka są dowody! jeszcze w Polsce nie było takiego złodzieja!.. nawet za komuny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allor Re: Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 14:16 "Jak są winni powinni być sprawiedliwie osądzeni." Gdzie w Polsce..? Uhhhaaahahahahaha, dobre....do łez się uśmiałem.Sędzia wziął by w łapę, prokurator też (patrz: afera prezesa spóldzielni z Olsztyna), proces ciągnął by sie 10 lat i uległ przedawnieniu (FOZZ). Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 17:51 dokładnie, szefa spółdzielni nie można było do pierdla wsadzić a Ty chcesz sprawiedliwości dla DARTHARYDZYKA?? buahahah nawet Chuck Norris nie wygra z Ojcem Dyrektorem!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kryster [...] 20.02.06, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kalkulator i to jest zadanie dla P. Ziobro. 20.02.06, 13:53 Niech Kaczyńscy i Ziobro pokażą, jak przekuwają w czyn swoje obietnice przedwyborcze. Jak według nich walczy się z bezkarnością, nieprawością... Odpowiedz Link Zgłoś
allor Trzeci Swiat 20.02.06, 14:12 Czyli tak jak w Trzecim Swiecie. Prezydent zamieszany w milonowe afery (FOZZ) jest przydupasem innego władcy samozwańca, który nie ustepuje w złodziejstwie. Do tego banda ciemniaków (tudzież mochery) dla których jest on guru. Milionowe uchodźctwo za chlebem do państw sąsiednich. Polska ma więcej wspólnego z Burkina Faso niż UE. Nie mieliśmy jescze wojny domowej lub puczu ale trzeba poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pawzag7 Na marginesie 20.02.06, 14:16 A tak na marginesie, myslaca czesc naszych rodakow w kraju i za granica powinna na kolanach dziekowac teraz Kaczuchom ze wiedzieli lepiej niez wyborcy PiS i PO i nie dali sie tak jak ci wyborcu otumanic i zawiazali wspaniale koalicje rzadowe z LPR i Samoobrona w 100% zorientowane na rozwoj gospodarczy i cywilizacyjny kraju czego nigdy ci zgnili liberalowie z PO i UW niebyli by w stanie osiagnac, za wspanialomyslny gest - 20mln na kosciol - super pomysl, nastepnie nalezy ograniczyc fundusze na rozwoj przedsibiorczosci, budowe autostrad, szkolnictwo wyzsze, badania naukowe itd. a wspomagac o.Rydzyka, dac wszytkim becikowe (bogatym tez), podniesc zasilki, renty i emerytury, podniesc podatki tym krewpijacym przedsiebiorcom no i nie patrzec w przyszlosc bo za czarno wyglada, przeciez taka mamy wspaniala historie z ktorej duma wykarmimy cale pokolenia. No i zerwijmy stosunki z watykanem, wypedzmy biskopow z kraju bo sluza tylko zachodowi, po co nam papierz przeciez mamy o.Rydzyka i jego, tylko i wylacznie i bezdyskusyjnie prawdziwa doktryne wiary i polityki a tych wrednych dziennikarzy z gazet o zachodnim kapitje to powsadzac do wiezien bo niedlugo zamiast taksowek beda zamawiac limuzyny naszych uczciwych i rozgarnietych ministrow osmieszajac i oslabiajac dbajacy o rozwoj gospodarczy kraju rzad i jego administracje. (to takie moje przemyslenia absolutnie nic osobitego w stosunku do ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Caritasu 20.02.06, 14:29 czy oni maja jakieś sprawozdania? Czy tu sie gada a tam utrzymuje różne niejasne przedsięwzięcia ? Sam nie wiem. Przecież widać,że być kapłanem, nawet wierzyć to tak niewiele w obliczu kasy co ciągnie jak magnes. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 14:34 Jeszcze je masz? Jezeli znasz jakiegos "wolontariusza" z Caritasu to przyjzyj sie, jak mu sie dobrze wiedzie. A co dopiero powiedziec o nizszych funkcjonariuszach w czerni i tych wyzszych w purpurach... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 14:36 kiedys czytalem o wywalonym ksiedzu z caritasu ,bo smial ujawnic ze tylko 60% datkow trafia do potrzebujacych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:20 Nie wierze, ze az tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:23 ale to dotyczylo jakiegos tylko jednego oddzialu ,a nie dane z calej polski ,wiec moze te dyrektor tam nie nbyl az takim zlodziejem??? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:37 Dowiedzialem sie, ze z Caritasowych swieczek po 10 zl (wciskali je przed Bozym Narodzeniem), 3 (slownie trzy) sa przeznaczone na Caritas. Domyslam sie, ze 7 zl kasuje koscielny producent tandetnego wosku. Przebicie godne wina marki Monsignore! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:40 dlatego te radjomaryjne ciocie tak owsiaka nienawidza ,bo u niego kazdy grosz jest rozliczony ,a kler do tego chca miec monopol na dobroczynosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:49 Sekta katolicka i jego rydzykopodobne odnogi zeruje na glupocie swoich wyznawcow. Porownanie KK do pasterzy i owiec swietnie oddaje schemat funkcjonowania tej instytucji. To pasterze przeciez zyja z owiec (regularnie doja je i obdzieraja z welny), a nie odwrotnie. Jest w tym jednak duza doza optymizmu. Wraz z nieuchronnym wzrostem wyksztalcenia w Polsce rola KK i RM bedzie sie marginalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:52 zapomnials dodac o tym ze oprucz strzyzenia i dojenia ,jeszcze czesto wykorzystuje swoje owieczki sexualnie ,a szczegulnie mali chlpocy sa mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: JAK TO CO ZROBIŁ!? 20.02.06, 16:01 callafior napisał: > Kupił sobie Maybacha! Eee tam. Na dziwki wyfdał wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw06 AH 20.02.06, 14:42 : ratujpolske.blogspot.com/2005/06/szatanski-pacholek-i-ich-ziemia.html rp-index.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 14:53 w wyspecjalizowanej firmie to ogromne koszty. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 14:55 sugerujesz dobry czlowieku ze tadek torunski nie jest juz na zawsze dziewica??? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 15:22 kozaczek3 napisał: > w wyspecjalizowanej firmie to ogromne koszty. > Amen. A zabieg ten, z wiadomych wzgledow, trzeba ustawicznie powtarzac... Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 gdzie sie podzialy pieniadze ???????? 20.02.06, 14:57 Po prostu powstalo imperium Rydzyka !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thehx Gdzie jest kasa zawinięta przez Rydzyka... 20.02.06, 15:05 Zapewne we własnym karmanie, jak wszystko, co i kogo okrada. Zwłaszcza moherowe babki. Odpowiedz Link Zgłoś
opt NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 15:40 Jak nie wiecie co robić z pieniążkami, to dajcie księdzu - oni zawsze wiedzą co z tym zrobić,a Bóg wam zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 16:02 opt napisał: > Jak nie wiecie co robić z pieniążkami, to dajcie księdzu - oni zawsze wiedzą > co z tym zrobić,a Bóg wam zapłaci. Nie szydź , nie szydź. Bo z ciebie będą szydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 18:14 Z pazernych nie trzeba szydzić,oni sami z siebie szydzą.Ja ,niestety do pazernych nie należę i łap nigdy i nigdzie nie wyciągałem i na tym polega wyższość mojego morale od tych ,którzy uzurpują sobie prawo do takich ocen i pouczania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion ZIOBRO! 20.02.06, 15:43 i co Pan Zrobi Panie Prokuratorze Ministrze? Podnieś Pan telefon i energicznie działaj= Pospiesz sie Pan przy tym bo Ojciec może też zadzwonić - i wtedy nima posady - do dzieła w tepieniu wszelkiej nieprawości i kłamstwa - czyszczenie Rzeczpospolitej Panie Ziobro - do dzieła. jakieś orędzie może Panie Prezydencie? Sprawa jest wagi uf Państwowej - na czuszczenie wszyscy czekamy Chba mi sie to śni Przepraszam ale mi odwaliło Odpowiedz Link Zgłoś
hejhopewe wymienić całą kadrę rządzących krajem 20.02.06, 15:48 Rydzyk w naszym glupim kraju pod przebraniem ksiedza moze robic wszystko.Najłatwiej pozwolić jednemu chytremu idiocie na robienie ludzi w balona.Ale tu pytanie- kto tak naprawde jest idiotą? Może nie oskarżajmy Rydzyka (i nie piszmy o nim OJCIEC, bo to niesmaczne), a tych wiernych którzy za byle gangsterem pójdą w ogień?? A dlaczego prpkuratura nie widzi problemu??W naszym śmierdzącym kraju śmierdzący pieniądz jest ważniejszy. Sprawa Rydzyka ośmiesza nas jako POLAKÓW, a Radio Maryja aż samo się prosi o likwidację.Ale co ja pisze, jaka likwidację? Niech każdy z nas prześle na konto po 100 zł. Niech gazety mają o czym pisać, bo na nic po z a tym nie można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jest nieuczciwy i tyle 20.02.06, 15:51 Razem z żonakupiliśmy cegiełki z mozliwoscia zwrotu, rozprowadzała osoba zwiazana obecnie z tymi kołami.Traktuje to jako zaliczke na jego marny koniec.On dla mnie miłosierny, ja dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:00 ...o. Rydzkowi. Więc gó.. cię to obchodzi gdzie są te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:01 o inteligent sie odnalazl ,gdzie bywasz jak nie masz tam w tworkach terapi z kompem ,zimne bicze wodne ci robia?? Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 Olaboga jasnowidz! (przekręt Ojca Tranzystora) 20.02.06, 16:06 a skąd taka pewność Misiu, dlaczego tak nerwowo reagujemy na dowody przękrętów Ojca Tranzystora? Łojciec pęka? Rydzyk oddaj moje 100 milionów! Lalala... Odpowiedz Link Zgłoś
tales11 Re: NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:14 ty sekciarski złodzieju!.. chcesz obrażac katolików, zboczeńcu?! Odpowiedz Link Zgłoś
sid666sid jeste takie ..... 20.02.06, 16:20 jest takie powiedzenie, "dlaczegos biedny , bos glupi, dlaczegos glupi , bos biedny" ojciec Tadeusz do nich nie nalezy tak dlugo jak bedziemy miec zacofanych emerytow, slepo wizacych w to co ten ojciec glosi, tak dlugo takie rzeczy beda norma nikt ojcu do d... sie nie dorwie, no bo to katolik. zygac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Katolik to on jest tylko z wyglądu... 20.02.06, 16:24 a jak w tlumie poznac katolika ??? Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Żydowski katolik, a jest nim co czwarty 20.02.06, 16:29 Najliczniej wsród nich, w granicach 99% obsiało nazwiskami zakończonymi na "cz". Tuż za nimi podążają nosiciele końcówek: k, a, sz, ch. Za sprawą wojtyły-JP2 został też użydowiony kler. Ich ilość sięga 45%. 3.5 tys. lat po Abrahamie potomkowie Chama nazywali się Chamy lub Chamici. Swoje konwersyjne jarzmo Chamów na które sumiennie sobie zapracowali, zmienili na nazwę Żyd (Jude). Do nich należą: całe UB, Armia Kościuszkowska, Młoda Gwardia, Wojtyła, Dziwisz, Glemp, większość U.Kat. rządy nierządów, związki dsportowe z PZPN włącznie. Tak pokrótce wygląda żydowski budel na polskiej (także obcej) ziemi. Powtórka z Zolokaustu, gdzie bandyci mordujący katolików przez 65 lat, wreszcie w obliczu sprawiedliwości nawet sami wyznaczoli sobie zawisłe wyroki. A co zribił w tej sprawie (podobno jak i podczas likwidacji-zacierania śladów zbrodni w Jaworznie)? No a nic, a raczej gezerat. W sprawie Jaworzny udał głupola, a z Zelotami pojednał się i pod ścianą należnych wyroków pojednał się z bandytami katolikobójcami. Jego beszczelnośc przekroczyła ludzką wyobrażnię- bo uznał zbirów lepszych od katolików, których znieważył. Za jago profanacyjnych urzędów na bierząco znikała prawda. Czy w tej biblotece jeszcze pozostało choć trochę prawdę? A jeżeli tak, to musiała być nieprecyzyjność Dziwisza i jego chamickiej spółki. Szalom Dziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 A co Ci żydzi zawinili, bo mi nic... 20.02.06, 16:37 Mam kumpla z żydowskiego pochodzenia z liceum...jest pracowity, płaci podatki, nie chodzi na szabas czy jak to się nazywa bo jest ateistą. Przeszkadza Ci taki człowiek? A może piszesz zza oceanu? Zboczenie polonusów na temat żydów przysporzyło już naszemu krajowi sporo szkody. Macie chorowitą antysemicką obsesję. I gó.. wiecie o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
djkrzych proste: zostały zwrócone wpłacającym 20.02.06, 16:37 Aż wstyd, że niby poważna gazeta, a nie umie ustalić, że pieniądze zostały po prostu zwrócone tym, którzy je wpłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrex co by nie mówić 20.02.06, 16:43 wiele by można o tadku pisać (nie tylko inwektyw) ale i zarzutów prokuratorskich (na które tylko czeka,bo po nich stał by się męczennikiem) Reasumując jego żywot: skłucił Polaków,z dobrych katolików zrobił extremistów (puki co bez kałachów),a nastepnie wyłudził kase na szczytny cel (czyli to co robi od zawsze) i jeszcze wiele innych ... co by nie mówić,religja to opium dla ludu (moja dewiza) /// Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Wada Opatrzności: nie rzuca cegłami z nawy w 20.02.06, 16:48 niektórych. Taka metoda ustaliłaby szybko porządek. Też ma wadę: byłyby pustki na mszy. Rozumiem,że to kwestia mądrego kompromisu. Odpowiedz Link Zgłoś
oncio1 Ojciec Rydzyk 20.02.06, 16:59 Po przeczytaniu artykulu GW Ojciec Rydzyk to jest poprostu zlodziej a nie duchowny Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 Najlepszy ROFL: www.darthrydzyk.com :)))) 20.02.06, 17:00 http:\\www.darthrydzyk.com :DDDDDDDDDDD Jesteście super :) kudos autorom Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najlepszy ROFL: www.darthrydzyk.com :)))) 20.02.06, 17:49 hehe świetna stronka, polecam również: www.darthrydzyk.com imperium rydzyka kontratakuje... tam tam taram tam taram tam tadam Odpowiedz Link Zgłoś