Dodaj do ulubionych

Co zrobił o. Rydzyk z pieniędzmi na Stocznię

• jaru2 Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 13:41
      Rydzyk dobrze mówi: wytoczcie mu proces! Wy jako duza firma macie środki, chęci
      i informacje, które możecie wykorzystać w procesie.
      Chyba że nie macie racji i piszecie TYLKO bzdury.
      Jak są winni powinni być sprawiedliwie osądzeni.
      • barbara444 postkomuna wszystko rozkradla i GW ich kocha 20.02.06, 14:14
        Rydzyk nic nie rozkradl.

GW kocha tylko exmokomune i UB/SB.
        • tales11 Re: postkomuna wszystko rozkradla i GW ich kocha 20.02.06, 16:12
          barbara444.. jak nie masz co odpowiedzieć, to obrzucasz błotem,świnio!.. na
          rydzka są dowody! jeszcze w Polsce nie było takiego złodzieja!.. nawet za
          komuny!!!
      • allor Re: Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 14:16
        "Jak są winni powinni być sprawiedliwie osądzeni."
        Gdzie w Polsce..? Uhhhaaahahahahaha, dobre....do łez się uśmiałem.Sędzia wziął
        by w łapę, prokurator też (patrz: afera prezesa spóldzielni z Olsztyna), proces
        ciągnął by sie 10 lat i uległ przedawnieniu (FOZZ).
        • terence Re: Niech Gazeta wytoczy winnym proces! 20.02.06, 17:51
          dokładnie, szefa spółdzielni nie można było do pierdla wsadzić a Ty chcesz
          sprawiedliwości dla DARTHARYDZYKA?? buahahah
          nawet Chuck Norris nie wygra z Ojcem Dyrektorem!! :)
    • kryster [...] 20.02.06, 13:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • the_kalkulator i to jest zadanie dla P. Ziobro. 20.02.06, 13:53
      Niech Kaczyńscy i Ziobro pokażą, jak przekuwają w czyn swoje obietnice
      przedwyborcze. Jak według nich walczy się z bezkarnością, nieprawością...
    • allor Trzeci Swiat 20.02.06, 14:12
      Czyli tak jak w Trzecim Swiecie. Prezydent zamieszany w milonowe afery (FOZZ)
      jest przydupasem innego władcy samozwańca, który nie ustepuje w złodziejstwie.
      Do tego banda ciemniaków (tudzież mochery) dla których jest on guru. Milionowe
      uchodźctwo za chlebem do państw sąsiednich. Polska ma więcej wspólnego z Burkina
      Faso niż UE. Nie mieliśmy jescze wojny domowej lub puczu ale trzeba poczekać.
    • pawzag7 Na marginesie 20.02.06, 14:16
      A tak na marginesie, myslaca czesc naszych rodakow w kraju i za granica
      powinna na kolanach dziekowac teraz Kaczuchom ze wiedzieli lepiej niez wyborcy
      PiS i PO i nie dali sie tak jak ci wyborcu otumanic i zawiazali wspaniale
      koalicje rzadowe z LPR i Samoobrona w 100% zorientowane na rozwoj gospodarczy i
      cywilizacyjny kraju czego nigdy ci zgnili liberalowie z PO i UW niebyli by w
      stanie osiagnac, za wspanialomyslny gest - 20mln na kosciol - super pomysl,
      nastepnie nalezy ograniczyc fundusze na rozwoj przedsibiorczosci, budowe
      autostrad, szkolnictwo wyzsze, badania naukowe itd. a wspomagac o.Rydzyka, dac
      wszytkim becikowe (bogatym tez), podniesc zasilki, renty i emerytury, podniesc
      podatki tym krewpijacym przedsiebiorcom no i nie patrzec w przyszlosc bo za
      czarno wyglada, przeciez taka mamy wspaniala historie z ktorej duma wykarmimy
      cale pokolenia. No i zerwijmy stosunki z watykanem, wypedzmy biskopow z kraju
      bo sluza tylko zachodowi, po co nam papierz przeciez mamy o.Rydzyka i jego,
      tylko i wylacznie i bezdyskusyjnie prawdziwa doktryne wiary i polityki a tych
      wrednych dziennikarzy z gazet o zachodnim kapitje to powsadzac do wiezien bo
      niedlugo zamiast taksowek beda zamawiac limuzyny naszych uczciwych i
      rozgarnietych ministrow osmieszajac i oslabiajac dbajacy o rozwoj gospodarczy
      kraju rzad i jego administracje. (to takie moje przemyslenia absolutnie nic
      osobitego w stosunku do ciebie).
    • zbirut Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Caritasu 20.02.06, 14:29
      czy oni maja jakieś sprawozdania? Czy tu sie gada a tam utrzymuje różne niejasne
      przedsięwzięcia ? Sam nie wiem. Przecież widać,że być kapłanem, nawet wierzyć to
      tak niewiele w obliczu kasy co ciągnie jak magnes.
      • piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 14:34
        Jeszcze je masz? Jezeli znasz jakiegos "wolontariusza" z Caritasu to przyjzyj
        sie, jak mu sie dobrze wiedzie. A co dopiero powiedziec o nizszych
        funkcjonariuszach w czerni i tych wyzszych w purpurach...
        • kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 14:36
          kiedys czytalem o wywalonym ksiedzu z caritasu ,bo smial ujawnic ze tylko 60%
          datkow trafia do potrzebujacych!!!
          • piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:20
            Nie wierze, ze az tyle...
            • kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:23
              ale to dotyczylo jakiegos tylko jednego oddzialu ,a nie dane z calej
              polski ,wiec moze te dyrektor tam nie nbyl az takim zlodziejem???
              • piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:37
                Dowiedzialem sie, ze z Caritasowych swieczek po 10 zl (wciskali je przed Bozym
                Narodzeniem), 3 (slownie trzy) sa przeznaczone na Caritas. Domyslam sie, ze 7
                zl kasuje koscielny producent tandetnego wosku. Przebicie godne wina marki
                Monsignore!
                • kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:40
                  dlatego te radjomaryjne ciocie tak owsiaka nienawidza ,bo u niego kazdy grosz
                  jest rozliczony ,a kler do tego chca miec monopol na dobroczynosc!!
                  • piwi77 Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:49
                    Sekta katolicka i jego rydzykopodobne odnogi zeruje na glupocie swoich
                    wyznawcow. Porownanie KK do pasterzy i owiec swietnie oddaje schemat
                    funkcjonowania tej instytucji. To pasterze przeciez zyja z owiec (regularnie
                    doja je i obdzieraja z welny), a nie odwrotnie. Jest w tym jednak duza doza
                    optymizmu. Wraz z nieuchronnym wzrostem wyksztalcenia w Polsce rola KK i RM
                    bedzie sie marginalizowac.
                    • kolter Re: Mam teraz wątpliwość gdzie idzie kasa z Carit 20.02.06, 15:52
                      zapomnials dodac o tym ze oprucz strzyzenia i dojenia ,jeszcze czesto
                      wykorzystuje swoje owieczki sexualnie ,a szczegulnie mali chlpocy sa mile
                      widziani
      • gp3 Pewnie do diabła hahaha... 20.02.06, 15:20
    • callafior JAK TO CO ZROBIŁ!? 20.02.06, 14:38
      Kupił sobie Maybacha!
      • mordzinas Re: JAK TO CO ZROBIŁ!? 20.02.06, 16:01
        callafior napisał:

> Kupił sobie Maybacha!

Eee tam. Na dziwki wyfdał wszystko.
        • kolter Re: JAK TO CO ZROBIŁ!? 20.02.06, 16:02
          A moze na malych chlopcow ??
    • wieslaw06 AH 20.02.06, 14:42
      :
      ratujpolske.blogspot.com/2005/06/szatanski-pacholek-i-ich-ziemia.html

rp-index.blogspot.com/

• kozaczek3 Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 14:53
      w wyspecjalizowanej firmie to ogromne koszty.
      Amen.
      • kolter Re: Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 14:55
        sugerujesz dobry czlowieku ze tadek torunski nie jest juz na zawsze dziewica???
      • piwi77 Re: Rekonstrukcja i konserwacja błony dziewiczej 20.02.06, 15:22
        kozaczek3 napisał:

> w wyspecjalizowanej firmie to ogromne koszty.
        > Amen.

A zabieg ten, z wiadomych wzgledow, trzeba ustawicznie powtarzac...
    • annas11 gdzie sie podzialy pieniadze ???????? 20.02.06, 14:57
      Po prostu powstalo imperium Rydzyka !!!!!!!!!!!!!
    • thehx Gdzie jest kasa zawinięta przez Rydzyka... 20.02.06, 15:05
      Zapewne we własnym karmanie, jak wszystko, co i kogo okrada. Zwłaszcza moherowe
      babki.
    • kosi4rz Jedna wielka mafia! 20.02.06, 15:12
      • antybandzior Skontrolujcie Caritas... 20.02.06, 15:37
        Tam też pewnie kręcą lody
    • opt NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 15:40
      Jak nie wiecie co robić z pieniążkami, to dajcie księdzu - oni zawsze wiedzą
      co z tym zrobić,a Bóg wam zapłaci.
      • mordzinas Re: NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 16:02
        opt napisał:

> Jak nie wiecie co robić z pieniążkami, to dajcie księdzu - oni zawsze wiedzą
        > co z tym zrobić,a Bóg wam zapłaci.

Nie szydź , nie szydź.
        Bo z ciebie będą szydzić...

• opt Re: NIE MARWCIE SIĘ<BÓG WAM ZAPŁACI 20.02.06, 18:14
          Z pazernych nie trzeba szydzić,oni sami z siebie szydzą.Ja ,niestety do
          pazernych nie należę i łap nigdy i nigdzie nie wyciągałem i na tym polega
          wyższość mojego morale od tych ,którzy uzurpują sobie prawo do takich ocen i
          pouczania innych.
    • oryganion ZIOBRO! 20.02.06, 15:43
      i co Pan Zrobi Panie Prokuratorze Ministrze? Podnieś Pan telefon i energicznie
      działaj= Pospiesz sie Pan przy tym bo Ojciec może też zadzwonić - i wtedy nima
      posady - do dzieła w tepieniu wszelkiej nieprawości i kłamstwa - czyszczenie
      Rzeczpospolitej Panie Ziobro - do dzieła. jakieś orędzie może Panie Prezydencie?
      Sprawa jest wagi uf Państwowej - na czuszczenie wszyscy czekamy Chba mi sie to
      śni Przepraszam ale mi odwaliło
    • hejhopewe wymienić całą kadrę rządzących krajem 20.02.06, 15:48
      Rydzyk w naszym glupim kraju pod przebraniem ksiedza moze robic
      wszystko.Najłatwiej pozwolić jednemu chytremu idiocie na robienie ludzi w
      balona.Ale tu pytanie- kto tak naprawde jest idiotą? Może nie oskarżajmy
      Rydzyka (i nie piszmy o nim OJCIEC, bo to niesmaczne), a tych wiernych którzy
      za byle gangsterem pójdą w ogień?? A dlaczego prpkuratura nie widzi
      problemu??W naszym śmierdzącym kraju śmierdzący pieniądz jest ważniejszy.
      Sprawa Rydzyka ośmiesza nas jako POLAKÓW, a Radio Maryja aż samo się prosi o
      likwidację.Ale co ja pisze, jaka likwidację? Niech każdy z nas prześle na konto
      po 100 zł. Niech gazety mają o czym pisać, bo na nic po z a tym nie można liczyć
    • a.k.traper Jest nieuczciwy i tyle 20.02.06, 15:51
      Razem z żonakupiliśmy cegiełki z mozliwoscia zwrotu, rozprowadzała osoba
      zwiazana obecnie z tymi kołami.Traktuje to jako zaliczke na jego marny koniec.On
      dla mnie miłosierny, ja dla niego.
      • mordzinas NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:00
        ...o. Rydzkowi.

Więc gó.. cię to obchodzi gdzie są te pieniądze.

• kolter Re: NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:01
          o inteligent sie odnalazl ,gdzie bywasz jak nie masz tam w tworkach terapi z
          kompem ,zimne bicze wodne ci robia??
        • gp3 Olaboga jasnowidz! (przekręt Ojca Tranzystora) 20.02.06, 16:06
          a skąd taka pewność Misiu, dlaczego tak nerwowo reagujemy na dowody przękrętów
          Ojca Tranzystora? Łojciec pęka?

Rydzyk oddaj moje 100 milionów! Lalala...
        • tales11 Re: NIE DAŁEŚ RZEZAKU JEDNEGO GROSZA... 20.02.06, 16:14
          ty sekciarski złodzieju!.. chcesz obrażac katolików, zboczeńcu?!
    • sid666sid jeste takie ..... 20.02.06, 16:20
      jest takie powiedzenie, "dlaczegos biedny , bos glupi, dlaczegos glupi , bos biedny"
      ojciec Tadeusz do nich nie nalezy
      tak dlugo jak bedziemy miec zacofanych emerytow, slepo wizacych w to co ten
      ojciec glosi, tak dlugo takie rzeczy beda norma
      nikt ojcu do d... sie nie dorwie, no bo to katolik.
      zygac sie chce
      • gp3 Katolik to on jest tylko z wyglądu... 20.02.06, 16:22
        • kolter Re: Katolik to on jest tylko z wyglądu... 20.02.06, 16:24
          a jak w tlumie poznac katolika ???
          • gp3 Nie wiem ale rydza poznam - ma facjate Goebbelsa.. 20.02.06, 16:30
    • linski4 Żydowski katolik, a jest nim co czwarty 20.02.06, 16:29
      Najliczniej wsród nich, w granicach 99% obsiało nazwiskami zakończonymi na "cz".
      Tuż za nimi podążają nosiciele końcówek: k, a, sz, ch. Za sprawą wojtyły-JP2
      został też użydowiony kler. Ich ilość sięga 45%. 3.5 tys. lat po Abrahamie
      potomkowie Chama nazywali się Chamy lub Chamici. Swoje konwersyjne jarzmo Chamów
      na które sumiennie sobie zapracowali, zmienili na nazwę Żyd (Jude). Do nich
      należą: całe UB, Armia Kościuszkowska, Młoda Gwardia, Wojtyła, Dziwisz, Glemp,
      większość U.Kat. rządy nierządów, związki dsportowe z PZPN włącznie. Tak
      pokrótce wygląda żydowski budel na polskiej (także obcej) ziemi. Powtórka z
      Zolokaustu, gdzie bandyci mordujący katolików przez 65 lat, wreszcie w obliczu
      sprawiedliwości nawet sami wyznaczoli sobie zawisłe wyroki. A co zribił w tej
      sprawie (podobno jak i podczas likwidacji-zacierania śladów zbrodni w
      Jaworznie)? No a nic, a raczej gezerat. W sprawie Jaworzny udał głupola, a z
      Zelotami pojednał się i pod ścianą należnych wyroków pojednał się z bandytami
      katolikobójcami. Jego beszczelnośc przekroczyła ludzką wyobrażnię- bo uznał
      zbirów lepszych od katolików, których znieważył. Za jago profanacyjnych urzędów
      na bierząco znikała prawda. Czy w tej biblotece jeszcze pozostało choć trochę
      prawdę? A jeżeli tak, to musiała być nieprecyzyjność Dziwisza i jego chamickiej
      spółki. Szalom Dziwisz
      • gp3 A co Ci żydzi zawinili, bo mi nic... 20.02.06, 16:37
        Mam kumpla z żydowskiego pochodzenia z liceum...jest pracowity, płaci podatki,
        nie chodzi na szabas czy jak to się nazywa bo jest ateistą. Przeszkadza Ci taki
        człowiek?

A może piszesz zza oceanu? Zboczenie polonusów na temat żydów przysporzyło już
        naszemu krajowi sporo szkody. Macie chorowitą antysemicką obsesję. I gó..
        wiecie o Polsce.
    • djkrzych proste: zostały zwrócone wpłacającym 20.02.06, 16:37
      Aż wstyd, że niby poważna gazeta, a nie umie ustalić, że pieniądze zostały po
      prostu zwrócone tym, którzy je wpłacili.
      • gp3 ...drogą radiową :^DDDDDD 20.02.06, 16:49
    • demokrex co by nie mówić 20.02.06, 16:43
      wiele by można o tadku pisać (nie tylko inwektyw) ale i zarzutów
      prokuratorskich (na które tylko czeka,bo po nich stał by się męczennikiem)
      Reasumując jego żywot: skłucił Polaków,z dobrych katolików zrobił extremistów
      (puki co bez kałachów),a nastepnie wyłudził kase na szczytny cel (czyli to co
      robi od zawsze) i jeszcze wiele innych ... co by nie mówić,religja to opium
      dla ludu (moja dewiza) /// Marek.
    • zbirut Wada Opatrzności: nie rzuca cegłami z nawy w 20.02.06, 16:48
      niektórych. Taka metoda ustaliłaby szybko porządek. Też ma wadę: byłyby pustki
      na mszy. Rozumiem,że to kwestia mądrego kompromisu.
    • dewoj Jak myslicie czy Rydzykstein jest dziewica 20.02.06, 16:56
    • oncio1 Ojciec Rydzyk 20.02.06, 16:59
      Po przeczytaniu artykulu GW Ojciec Rydzyk to jest poprostu zlodziej a nie duchowny
    • gp3 Najlepszy ROFL: www.darthrydzyk.com :)))) 20.02.06, 17:00
      http:\\www.darthrydzyk.com

:DDDDDDDDDDD

Jesteście super :) kudos autorom
      • terence Re: Najlepszy ROFL: www.darthrydzyk.com :)))) 20.02.06, 17:49
        hehe świetna stronka, polecam również:
        www.darthrydzyk.com
        imperium rydzyka kontratakuje... tam tam taram tam taram tam tadam
    • rokmalpy co za glupie pytanie !!! wiadomo, co zrobil ... 20.02.06, 17:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka