artsg 20.02.06, 17:07 I nie chodzi mi bynajmiej o rurę Wasermana. Tylko o rurę Radia Maryja, bo strona się długo ładuje, a nie wspomnę już o oglądaniu TV Trwam. Kiedyś było o wiele lepiej. Może T-800 to przeczyta i coś napisze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 17:38 Hm... A co ja miałbym napisać i dlaczego ja? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 18:22 t-800 napisał: > Hm... A co ja miałbym napisać i dlaczego ja? No bo kto inny na tym forum zna się na internecie i komputerach lepiej od Ciebie, chyba przecież nie hieniek.log czy gabryśka ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 18:24 Nie wiem, skąd to wiesz. W każdym razie znalazłoby się dużo osób, które na pewno znają się lepiej. A co do meritum - może teraz po prostu więcej osób korzysta z serwisów RM niż kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
great.one sprawa jest prosta.Nie mozna juz zadzwonic na 20.02.06, 18:25 zywo,bo zdarzali sie tacy,ktorzy zdazyli powiedziec prawde zanim ich wyloczono, Teraz caly ruch internetowy tez jest przesiewany. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 18:30 t-800 napisał: > Nie wiem, skąd to wiesz. W każdym razie znalazłoby się dużo osób, które na > pewno znają się lepiej. A co do meritum - może teraz po prostu więcej osób > korzysta z serwisów RM niż kiedyś? Wiem ale nie powiem. A nie orientujesz się jaką przepustowość ma łącze RM w stosunku do łącza GW. PS A czy Ty nie znasz się z Piecykiem gazowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 18:33 artsg napisał: > Wiem ale nie powiem. A nie orientujesz się jaką przepustowość ma łącze RM w > stosunku do łącza GW. Nie mam pojęcia. Jakoś się tym nigdy nie interesowałem. > PS > A czy Ty nie znasz się z Piecykiem gazowym ? Poniekąd. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Pytanie o rurę. 20.02.06, 18:37 > > PS > > A czy Ty nie znasz się z Piecykiem gazowym ? > > Poniekąd. ;-) Tak właśnie myślałem. Znam Ciebie, bo już kilka lat temu odpowiabałeś na moje pytania z zakresu komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pytania o "rurę" Radia Maryja,? do Rydzyka arstg-u 20.02.06, 19:22 lub forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36263066&a=36263066 Odpowiedz Link Zgłoś