mathias_sammer 23.02.06, 10:54 W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Jak tylko moge staram sie sprostac zadaniu, ale i wspanialemu wyzwaniu. A jak to jest z Wami? Czy czujecie sie patriotami? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
great.one wlasnie uslyszalem krotki komentarz polityka : 23.02.06, 10:57 Jestem patriota wiec musze sprzatac to polskie bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 10:59 mathias_sammer napisał: > W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Jak tylko moge > staram sie sprostac zadaniu, ale i wspanialemu wyzwaniu. > > A jak to jest z Wami? > > Czy czujecie sie patriotami? > > M.S. Ja jestem kosmopolitką. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 12:18 ave_duce napisała: > mathias_sammer napisał: > > > W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Jak tylko > moge > > staram sie sprostac zadaniu, ale i wspanialemu wyzwaniu. > > > > A jak to jest z Wami? > > > > Czy czujecie sie patriotami? > > > > M.S. > > Ja jestem kosmopolitką. L. Hehe....z Miedzynarodowki Socjalistycznej..... J.C. > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:29 Hehe....Nie! Pomyliłeś kosmopolitryzm z internacjonalizmem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:53 ave_duce napisała: > Hehe....Nie! > > Pomyliłeś kosmopolitryzm z internacjonalizmem. > > :) L. Z Twoimi inklinacjami to watpie, ponadto gdybys napisala z np wschodniego wybrzeza, badz z domu nad jeziorem Genewskim to jeszcze bym sie zastanowil..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 07:42 lauriane napisał: > ave_duce napisała: > > > Hehe....Nie! > > > > Pomyliłeś kosmopolitryzm z internacjonalizmem. > > > > :) > L. Z Twoimi inklinacjami to watpie, ponadto gdybys napisala z np wschodniego > wybrzeza, badz z domu nad jeziorem Genewskim to jeszcze bym sie zastanowil..... > J.C. Nie rozumiem - wg ciebie, kosmopolityzm wiąże się z miejscem pobytu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 10:46 ave_duce napisała: > lauriane napisał: > > > ave_duce napisała: > > > > > Hehe....Nie! > > > > > > Pomyliłeś kosmopolitryzm z internacjonalizmem. > > > > > > :) > > L. Z Twoimi inklinacjami to watpie, ponadto gdybys napisala z np wschodni > ego > > wybrzeza, badz z domu nad jeziorem Genewskim to jeszcze bym sie > zastanowil..... > > J.C. > > > Nie rozumiem - wg ciebie, kosmopolityzm wiąże się z miejscem pobytu? > > ;) L. Jak by nie bylo, bo skoro kosmo- to Ty wybralas miejsce, w ktorym jest Ci dobrze, to teoretycznie stale nie narzekasz, nie nawolujesz do krucjat itp.... Natomiast internacjonalizm to partia Ciebie wyslala, azebys realizowala jakas tam misje (mozesz to rowniez robic bez polecenia partii np tradycje rodzinne, badz edukacja....) J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 11:04 Nie lubię wielkich słów. W życiu bym nie wypowiedziała czegoś w stylu: "Kocham Polskę". Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wierzysz w Jarka więc nie bój jesteś "normalny" 23.02.06, 11:58 Sam powiedział, że tylko głupiec nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: a juz sie martwilem,ze jestem nienormalny 23.02.06, 12:17 No, a dlaczego niby mialbys sie martwic? Pelno takich co sie nie martwia...... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Szkoda 23.02.06, 18:41 lika78 napisała: > Nie lubię wielkich słów. > W życiu bym nie wypowiedziała czegoś w stylu: "Kocham Polskę". Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A myślisz, że dlaczego tu pisuję? :-) 23.02.06, 11:57 mathias_sammer napisał: > W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Jak tylko moge > staram sie sprostac zadaniu, ale i wspanialemu wyzwaniu. > > A jak to jest z Wami? > > Czy czujecie sie patriotami? > > M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: A myślisz, że dlaczego tu pisuję? :-) 23.02.06, 12:04 No to tak jak ja. Balem sie juz, ze zostane osamotniony w swej sluzbie panstwu polskiemu. Uff,, lepiej mi:)) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Nie, nie jestem patriotą. 23.02.06, 12:31 A zwłaszcza polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 12:47 wierszyk n/t: Jestem sobie mały bączek nie mam nózek ani rączek zamiast siedzić cicho w doopie wolę latac po chałupie /czyt.forum/ ;-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Czy może być patriotą ktoś kto nie pracuje? 23.02.06, 14:18 kahlil napisał: Lub udaje, że pracuje w godzinach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:31 glowki nie ma toze tak mi pomoz Boze bo tu tyle idiotyzmu a ja szukam patriotyzmu :) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 12:49 Nie, jestem kosmopolitką:-) Patriotką jedynie lokalną:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To zależy od definicji patriotyzmu. 23.02.06, 12:58 Z całą pewnością nie dał bym się zabić za Mohairowe Berety, albo dlatego, że Kurduple tego chcą. I tak wychowałem swoje dzieci. Zawsze mówiłem im, że jak ktoś im każe "ginąć za ojczyznę", to najpierw mają zabić tego sk......syna! M. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To zależy od definicji patriotyzmu. 23.02.06, 13:18 Bardzo dobra rada:-) Sprawdź pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Re: To zależy od definicji patriotyzmu. 23.02.06, 14:06 ???????????? nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: To zależy od definicji patriotyzmu. 24.02.06, 15:07 Ja nie mam konta w GW M. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 14:02 Ja jestem, nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 14:11 mathias_sammer napisał: > W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Czyżby ostatnio powstała nowa definicja słowa patriotyzm? Gdzie zamieszczono taką definicję: Patriotyzm - zespół poglądów i zachowań tożsamych z poglądami i zachowaniami podawanymi do wierzenia przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Pojęcie patriotyzmu zostało zaszmacone 23.02.06, 14:15 przez prawicę i Rydzyka. Wykorzystywane jest do małych celów i do plucia na - rzekomo kochanych - rodaków, albo do piękniejszego nazwania ksenofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo watek do namyslu: 23.02.06, 14:22 w kazdym kraju ucza patrityzmu.I w kazdym naturalnie wynika z tego cos innego. Widac wiec golym okiem ze: - nie ma jednej definicji - pojecie jako takie jest bez sensu. Wystarczy byc PORZADNYM CZLOWIEKIEM.To wypelnia wymagania patriotyzmu i to niezaleznie od kraju i religii. Odpowiedz Link Zgłoś
lsekretarz Re: Pojęcie patriotyzmu zostało zaszmacone 24.02.06, 00:39 pandada napisał: > przez prawicę i Rydzyka. Wykorzystywane jest do małych celów i do plucia na - r Towarzysz zapewne pamięta Patriotyczny Ruch Ocalenie Narodowego z sekretarzem Jaskiernią na czele. "Ale to już było..." > Odpowiedz Link Zgłoś
pandada sam siebie pytasz? 24.02.06, 19:24 Ja rozumiem patriotyzm jako dbałość o dobro wspólne, a nie część nazwy jakijś instytucji czy hasła politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 14:49 Uwazam, ze Polska to wspanialy kraj, a ludzie sa tu uczynni, serdeczni, goscinni, pracowici, godni, choc biedni, wspolczujacy, kreatywni, przedsiebiorczy i strasznie sterani polityczna walka oszolomow, agentow i kretaczy wszelkiej masci. Polacy sa madrzy, serdeczni i sympatyczni. Polska do tego jest ladnym krajem, z pieknymi krajobrazami, choc niezbyt korzystnym polozeniem geograficznym. Mamy piekna historie, do tego silne tendencje do niepodleglosci i niezaleznosci, krotko mowiac mamy byc z czego dumni. A ze jestesmy indywidualistami? Ciezko nas pogodzic i nami kierowac... Jakie zycie byloby nudne, gdyby w naszym kraju nie bylo roznic pogladow. Jakie to FK byloby nudne, gdybysmy nie mieli JP II i wojujacego ateisty Urbana, Wildsteina i Gaudena, Pardowskiej i Gargas, Macharskiego i Rydzyka, Kluski i Kulczyka. Cale szczescie, ze w Polsce sztampa to przezytek. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 14:55 Musze jeszcze dodac, ze cieszy mnie rowniez w polityce obecnosc i Wierzejskiego, i Olejniczaka. O JKM, Macierewiczu i Michalkiewiczu nie wspominajac za dlugo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paseo czy to skutek reinkarnacji z bladej twarzy? 23.02.06, 14:58 prawie widze aureole.Z sympatia. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: czy to skutek reinkarnacji z bladej twarzy? 23.02.06, 15:01 Moj drogi, nie czytasz wypowiedzi bladej twarzy ze zrozumieniem. Przynajmniej ze trzy miesiace wiosna 2005 tluklam ten temat. Ja zawsze pisalam dobrze o Polakach, a zle o Polakozercach. To, ze upominam sie o pamiec o polskiej historii niewygodnej dla wielu, to juz nie moj problem. Jestem dumna z tego, ze jestem Polka i (prawie) zawsze bylam. Aureola? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: czy to skutek reinkarnacji z bladej twarzy? 23.02.06, 15:04 Oj, blada, cieszę się, że mogę podpisac się pod tym, co napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
paseo najnowsza teoria mowi o specjalnej aureoli,ktora 23.02.06, 15:30 maja tylko wybitnie inteligentne jednostki.Z sympatia Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 15:29 Bardzo mi odpowiada, to co piszesz. Gdybys zapragnela...:) to...zapraszam:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=37372062 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 15:54 poznam... Autor: mathias_sammer Data: 23.02.06, 15:28 panie, ktore wspaniale gotuja, potrafia ladnie uprasowac koszule, sa pedantyczne, gospodarne, oszczedne w granicach rozsadku, wyszywaja lub maluja obrazy, uprawiaja sport, czuja, ze byly swietnymi matkami, ladnie sie ubieraja, ladnie pachna.... Cel: wylacznie wirtualny:))) NIe spelniam miestety wiekszosci kryteriow. :) NIe umiem prasowac koszul, nie jestem pedantyczna, kiepsko gospodaruje , nie mam zadnych talentow artystycznych i nie uprawiam sportu. :( No nie nadaje sie. Buuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 16:03 Buuuuu? Przeciez jeszcze moglabys sie zmienic?:DDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Kocham Polske, Polakow 23.02.06, 16:05 Raczej nie. Mam mocno ustabilizowane poglady, zainteresowania i zycie. Dobrze mi z tym. Za zaproszenie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Wątek bez sensu - czcza gadanina 23.02.06, 15:34 Powiedzieć o sobie: ,,jestem patriotą'', albo ,,nie jestem''. Kompletny nonsens. Kto jest patriotą wychodzi dopiero wtedy gdy przyjdzie ,,co do czego''. Na szczęście mamy mało okazji do manifestacji prawidziwego patriotyzmu. I niech tak zostanie. Niech w Polsce wreszcie będzie spokój i pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:36 jak najbardziej! kocham Polskę ponad wszystko! Polska Polska ponad wszystko, ponad wszystko w świecie! (po niemiecki brzmi to tak: Polen Polen uber alles uber alle auf die Welt) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Nie wolno wznosić się za wysoko... 23.02.06, 15:39 Bo walniesz łbem w powałę... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:41 I jeszcze powinno byc yo! yo! ... Ale ja powaznie pytam:) Kiedy czujemy sie patriotami, "w jakich okolicznosciach przyrody" patriotyzm nas wypelnia po brzegi? Bo mnie wypelnia wtedy, gdy Niemiec zle mowi o Polsce, a jako, ze ostatnio Niemcy coraz rzadziej mowia o Polsce, wrecz ja doniesieniach tak jak inne kraje pomijaja, czuje sie niedostatecznie wypelniony:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Kiedys w RM wystapil akowiec, powstaniec warszawsk 23.02.06, 15:57 Powiedzial wzruszony, ze on chcial i mogl umrzec za Polske, aby wtedy mlodzikiem i czlowiekiem, ktory bardzo chcial zyc. To bylo naprawde patriotyczne i wzruszajace wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer kiedy postawa patriotyczna? 23.02.06, 16:04 w Jakich okolicznosciach nalezy takowa wykazac? Powaznie pytam, bo juz sie pogubilem. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: kiedy postawa patriotyczna? 24.02.06, 16:47 NIe trzeba sie nia wykazywac, trzeba byc na taka ofiare gotowym. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobecik Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 23.02.06, 15:38 "Rzadko ma moich wargach..." Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 00:34 Wydaje mi się,że tak- jestem dumna z polskiej historii,boli mnie kiedy żle o nas mówią (nawet jeżeli czasami mają trochę racji) i dumna jestem z niektórych naszych rodaków,ale tak się jakoś składa,że są to najczęściej są to ludzie ze starszego pokolenia. Wydaje mi się,że pokolenie naszych dziadków i ojców bardziej przywiązane było do ojczyzny i nie wstydzili się tego. Mam natomiast alergię na osobników ,którzy krzyczą,żę kochają Polskę,a swoją "miłość" okazują kopiąc i wyzywając ludzi innych nacji i kolorze skóry.Dla mnie to nie patriotyzm tylko prymitywny nacjonalizm. Patriota to ktoś kto na pierwszym miejscu stawia swoją ojczyznę, co nie może wg mnie oznaczać,że ma pałać nienawiścią do innych narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 00:41 Patriota, to podobno czlowiek kochajcy swa ojczyzne i narod ... i gotow sie poswiecic dla ich dobra! A ty mowisz, ze w kazdym wydaniu GW, pytluja o POTRZEBIE patriotyzmu. Tyz dobrze ... poczytac! O'le! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 01:23 mathias_sammer napisał: > W kazdym codziennym wydaniu GW czytam o potrzebie patriotyzmu. Jak tylko moge > staram sie sprostac zadaniu, ale i wspanialemu wyzwaniu. > > A jak to jest z Wami? > > Czy czujecie sie patriotami? > > M.S. Co to znaczy: "czuć się" patriotą?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 01:37 jestem. syjonisci mnie przepedzaja spelniajac swoja misje walki z antysyjonizmem,a ja ich przepedzam spelniajac misje walki z zaplutymi karlami kontrrewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 01:56 i-love-2-ski napisała: > jestem. syjonisci mnie przepedzaja spelniajac swoja misje walki z > antysyjonizmem,a ja ich przepedzam spelniajac misje walki z zaplutymi karlami > kontrrewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 02:18 hulaj_dusza napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > jestem. syjonisci mnie przepedzaja spelniajac swoja misje walki z > > antysyjonizmem,a ja ich przepedzam spelniajac misje walki z zaplutymi kar > lami > > kontrrewolucji O!zesz!ku! :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 02:42 przepraszam,ze przerwie,czy ktos tu sie z kogos nabijal,bo ja powaznie JEZDEM patriotka? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 02:53 i-love-2-ski napisała: > przepraszam,ze przerwie,czy ktos tu sie z kogos nabijal,bo ja powaznie JEZDEM > patriotka? I bardzo dobrze, niestety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 02:56 hulaj_dusza napisał: > I bardzo dobrze, niestety:))) > jakie niestety,ja JEZDEM dumna patriotka,zadnych niestety mi nie potrzeba. bije rowno,dostaje rowno,zapetlamy sie rowno i rowno kazdy patriotycznie obwieszcza swiatu swoj partiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pij mleko, bedziesz WIELKI dupek! Brrr:)))) 24.02.06, 03:08 antos jest dupkiem,masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pij mleko, bedziesz WIELKI dupek! Brrr:)))) 24.02.06, 03:13 Jak już gdzieś napisałem: strasznie monotematyczne skojarzenia masz w łebku! P.S. A nawiasem mówiąc - tobie i mleko nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pij mleko, bedziesz WIELKI dupek! Brrr:)))) 24.02.06, 03:15 hulaj_dusza napisał: > Jak już gdzieś napisałem: strasznie monotematyczne skojarzenia masz w łebku! > > > P.S. A nawiasem mówiąc - tobie i mleko nie pomoże... wapno zawsze jest dobre,nawet na mysie kostki. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Pij mleko, bedziesz WIELKI dupek! Brrr:)))) 24.02.06, 03:18 i-love-2-ski napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > Jak już gdzieś napisałem: strasznie monotematyczne skojarzenia masz w łeb > ku! > > > > > > P.S. A nawiasem mówiąc - tobie i mleko nie pomoże... > > wapno zawsze jest dobre,nawet na mysie kostki. Ale nie na mysi móżdżek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 03:02 i-love-2-ski napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > I bardzo dobrze, niestety:))) > > > > jakie niestety,ja JEZDEM dumna patriotka,zadnych niestety mi nie potrzeba. bije > rowno,dostaje rowno,zapetlamy sie rowno i rowno kazdy patriotycznie obwieszcza > swiatu swoj partiotyzm. No, za TAKI PRAWDZIWY PATRIOTYZM to nagroda musi byc: allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ;))))))))))))))))))))))))))))) b/t b/o 24.02.06, 03:09 > No, za TAKI PRAWDZIWY PATRIOTYZM to nagroda musi byc: > > <a href="allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_.html#photo" target="_blank">allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_.html#photo</a> > sorry,ale moj ideal to lepper,ja JEZDEm wierna patriotka, i lubie prawdziwych mezczyzn w krawatach. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: ;))))))))))) Ok, nie ma sprawy!!!:))) 24.02.06, 03:11 i-love-2-ski napisała: > > > No, za TAKI PRAWDZIWY PATRIOTYZM to nagroda musi byc: > > > > <a > href="<a href="allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_.html#pho to"" target="_blank">allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_.html# photo"</a> > target="_blank">allegro.pl/item88470675__mlodziez_wszechpolska_dla_ciebie_. > html#photo</a> > > > > sorry,ale moj ideal to lepper,ja JEZDEm wierna patriotka, i lubie prawdziwych > mezczyzn w krawatach. serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1834083 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ;))))))))))) Ok, nie ma sprawy!!!:))) 24.02.06, 03:14 ooo wlasnie to,lubie jego glebokie niebieskie oczy,no i ta opelnizna,chyba na kajmanach ciagle plazuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: ;))))))))))) Ok, nie ma sprawy!!!:))) 24.02.06, 03:21 i-love-2-ski napisała: > ooo wlasnie to,lubie jego glebokie niebieskie oczy,no i ta opelnizna,chyba na > kajmanach ciagle plazuje.. Widzę, że to niekłamane zauroczenie Panem Przewodniczącym... i dlatego polecam uwadze swój stary wątek n/t: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada O rachelka na FK 24.02.06, 16:45 i-love-2-ski napisała: > jestem. syjonisci mnie przepedzaja spelniajac swoja misje walki z > antysyjonizmem,a ja ich przepedzam spelniajac misje walki z zaplutymi karlami > kontrrewolucji i-love-2-ski na FK, no no..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: O rachelka na FK 24.02.06, 17:54 frau_blada napisała: > > > i-love-2-ski na FK, no no..... :) > czemu tak placzesz blada,ja tylko patriotycznie goscinnie,tutaj w koncu sami mali:) bergoiata.org/gif/exibis.gif Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: O rachelka na FK 24.02.06, 17:56 NIe placze, usmiecham sie przeciez. Do ciebie. Zaskoczyl mnie Twoj wpis na FK. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: O rachelka na FK 24.02.06, 18:05 frau_blada napisała: > NIe placze, usmiecham sie przeciez. > Do ciebie. > Zaskoczyl mnie Twoj wpis na FK. Tyle. > no nasze forum sie zapetlio od walk podjazdowych,aquanet sie zkapralil,no wiec wypada goscinnie wpasc w milutki swojskie polskie intelektualne gronko,gdzie mozna i o lepperze i o rowerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
swinskiryjek Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 06:21 Jestem polskim patriotą ,jak wiele osób i w dodatku przesladowanym przez nie patriotów(cwaniaków i cwaniaczki) zawziętych pisiorów za mówienie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: forumowiczu, czy jestes polskim patriota? 24.02.06, 16:41 dziś poczułem się dumny z Polski Polek i Polaków gdy Justyna Kowalczyk zdobywała brązowy medal na olimpiadzie w Turynie... Odpowiedz Link Zgłoś