Dodaj do ulubionych

strachy na Lachy

24.02.06, 13:04
a głupi w to wierzy.

Od kilku lat jestesmy w Unii Europejskiej a tu na tym formu, w mediach i z
ust niektórych polityków (PO< SLD< SDPL) słyszymy jakąś histeryczną papkę o:
- państwiec policyjnym
- o dyktaturze
- o przejmowaniu władzy
- przejmowaniu mediów
- itd itp bzdury, idiotyzmy, brednie

Ludzie jestesmy w UE nic takiego nie moze już mieć miejsca opamietajcie się -
z tym apelem zwracam się nie do tych co te idiotyzmy głoszą z dumą na gębie
tylko do tych którzy w to wierzą. A jest ich nie mało aż strach jacy ludzie
są bezdennie głupiiiiiiiiiiiiiiiii
Obserwuj wątek
    • paseo niestety moze miec miejsce,poniewaz Unia nie moze 24.02.06, 13:12
      niczego nam narzucic.Na razie wciaz nas ostrzega i poprawia,ale w razie czego
      po prostu moze nas wykluczyc.
      • pucia_pucia paseo przenieś się do Białorusi 24.02.06, 13:13
        tam przynajmniej twoje wieszczenia nie będą bezsensu
        • paseo niczego nie wieszcze,po prostu zbieram,i nie 24.02.06, 13:22
          tylko ja,fakty.Zawsze zaczyna sie od proby zakneblowania mediow.Od totalnej
          lustracji,ktora nie jest mozliwa,bo kazdy ma jakas rodzine,ktora chcac nie chcac
          bedzie w to uwiklana.Od rozdawania pieniedzy,ktorych jeszcze sie nie zarobilo.
          Od wolan o potrzebe renegocjacji traktatow,rzekomo niekorzystnych dla kraju.
          O nawolywanie do usuniecia "obcych" narodowo elementow.Itd.Cwiczylismy to
          wystarczajaco czesto,zeby teraz zobaczyc w pore.Plus niewiarygodna sytuacja,na
          skale swiatowa,gdy krajem rzadza blizniacy,praktycznie mogacy zrobic wszystko
          co zechca.
          Wiec nie opowiadaj mi o Bialorusi,bo to wogole bez sensu.Chodzi tylko o to,zeby
          nie zmarnowac tego,co juz osiagnelismy.Polska,po tych wrednych rzadach jest
          dzis najbogatsza w swej historii i glupio byloby to zmarnowac
          IU to koalicjant Giertych publicznie pare dni temu mowil o koniecznosci
          renegocjacji traktatu akcesyjnego,a jesli Unia sie nie zgodzi,to o wystapieniu
          z niej.
          • pucia_pucia paseo 24.02.06, 13:27
            walisz błędy ortograficzne jak Twój idol TUSK

A może to Ty jestes ten dr filologii polskiej, który Tuskowi pomagał w ostatnim
            dyktandzie ortograficzny

Sorki, ze czepiam sie ort ale tak fajnie pasuje do ostatnich wydarzeń

Poza tym, ze masz kłopoty z ortografia z historia to jeszcze jestes zwykłym
            histerykiem Polsce nic nie grozi uspokój się albo napisz do mnie na priv to
            podam Ci adres dobrego psychoanalityka
            • paseo pucia pucia.Nie jestem dr i wogole nie jestem w 24.02.06, 13:31
              Polsce.Pisze to z sympatii,poniewaz politycznie sprawy ida w zlym
              kierunku.Zauwaz ze ja nie obrazam Cie,tylko Ci odpowiadam.Badz wiec tak mila
              i sie dopasuj,w przeciwnym razie wszystko co tu piszesz to bedzie tylko jak u
              Mlynarskiego:pucio-pucio
              Co do bledow,widzisz ja mam kota,wiec piszemy na 4 lapy,tyle ze On /!/ jest
              szybszy.
              • pucia_pucia Re: pucia pucia.Nie jestem dr i wogole nie jestem 24.02.06, 13:39
                alez gdziez bym smiała Ciebie obrażać to Ty obrażasz innych uczestników tego
                forum waląc blędy ortograficzne. To jest niegrzeczne.

Masz problemy z odróżnieniem co jest dobre a co złe. Jednak nie obędzie sie bez
                pomocy psychoanalityka
                • paseo wiec jednak jestes pucia-pucia.To na tyle 24.02.06, 13:41
              • felinecaline Re: pucia pucia.Nie jestem dr i wogole nie jestem 24.02.06, 13:42
                Paseo, gratuluje spolce ty + kot - poza jednym "narazie" blednie napisanym
                osobno ja, osoba zupelnie zwariowana na punkcie poprawnosci jezyka- tak stylu
                jak ortografii innych bledow w twoich postach nie dostrzeglam.
                Za to tak jak i Ty dostrzegam rownie pochyla po ktorej stacza sie Polska, co
                stwierdzam bez najmniejszej satysfakcji, za to z wielkim zalem chociaz
                niby "nie moja grzadka" bo pisze sobie spokojnie z panstwa laickiego, gdzie
                prawo separacji Panstwa od Kosciola nie jest tylko czcza litera.
                • paseo witaj kociczko.Wiesz,moj kocur jest nadzwyczajny 24.02.06, 13:47
                  /jak wszystkie/
                  Chyba nawet zauwazyl,ktore litery sa czesciej uzywane.Jest bardzo szybki,a
                  zwlaszcza spacja to jego ulubiony klawisz,bo jest duzy.Nie poprawiam Go /!/ bo
                  szkoda czasu,zwlaszcza ze na 2-ch innych laptopach pracuje rownoczesnie na
                  gieldach,warszawskiej i londynskiej.
                  -------:-)))))))))))))))
                  • pucia_pucia oboje jestescie siebie warci 24.02.06, 14:00
                    nie zauwazylas więcej błedow ??????? to ciekawe

pasujecie do siebie przynajmniej poziomem wyksztalcenia
                    • pucia_pucia precz z POkrakami i platfusami 24.02.06, 14:02
                      • paseo Re: precz z POkrakami i platfusami 24.02.06, 14:12
                        biedactwo.Wiesz,ja mam tylko Politechnike Warszawska Elektronike,Uniwersytet
                        tez W-ski i jeszcze MIT /pucia pucia sie dowie co to???/ wiec Ci nie dorownam.
                        Trudno.Moim sluchaczom i akcjonariuszom to jakos wystarcza.
                    • felinecaline Re: oboje jestescie siebie warci 24.02.06, 14:57
                      Nie zauwazylam, ale ze lubie sie uczyc i wyznaje zasade "ucz sie chocby od
                      diabla" to chetnie naucze sie ortografii od Ciebie, wiec prosze - badz uprzejma
                      zrobic korekte postow Paseo.
    • a.adas Eurosceptycy powołują się na prawa UE;) 24.02.06, 13:17
      Historia zawsze się powtarza
      jako farsa
    • pink.freud Re: strachy na Lachy 24.02.06, 13:21
      Oszołomstwo desperującego małolactwa, które tu wpada, żeby płakać na panoszący się katofaszyzm, ludobójstwo pedałów czy prześladowania opozycji zwala z nóg:)))))
      Głupota platfusiąt jest faktycznie bezdenna:)))))))))))))))))))))))))))))))))
      • frau_blada Ale jest ich coraz mniej 24.02.06, 13:33

• paseo jest ich z kazdym dniem wiecej.W tej chwili 24.02.06, 13:36
          sondaze sa nieprawdziwe,poniewaz wyniki sa zamazane sympatia do premiera.To na
          tej sympatii trzyma sie jeszcze PiS.Jesli Jaroslaw zdecyduje sie na jego
          usuniecie,zobaczycie prawdziwe poparcie dla PiS.I przygotujcie sie na wstrzas.
        • pink.freud Re: Ale jest ich coraz mniej 24.02.06, 13:37
          Nie byłbym takim optymistą. Liczba przerażonych platfusiąt jest wprost proporcjonalna do artykułów zamieszczanych w GW:) Można z góry przewidzieć na co się złapią i czym dadzą się podpuścić. A część zwyczajnie odmraża sobie PiSowi na złość uszy, jakakolwiek racjonalna dyskusja z frustratami jest mało prawdopodobna;)
          • paseo tu nie chodzi o optymizm,poniewaz nie ma 24.02.06, 13:40
            zadnej gwarancji,jak zawsze w tym kraju,ze zmiana na PO naprawde dalaby znaczaca
            zmiane.Jednak ze wszystkich sygnalow wynika,ze to Marcinkiewicz podtrzymuje w
            tej chwili sondaze.
      • mlot.na.lewactwo Ale przynajmniej jest sie z kogo posmiac :))) 24.02.06, 13:42

• mlot.na.lewactwo Wladze przejeli nie ci co trzeba 24.02.06, 13:41
      i stad ten lament... :))
    • klarek_i Przeczytałem i się oczywiście zgadzam. Co nie 24.02.06, 13:42
      zmienia treści mojego bredzącego postu. Po prostu nei rozumiesz pewnych
      mechanizmów i już.
    • piaf.e Re: strachy na Lachy 24.02.06, 14:04
      To głoś sobie dalej z "dumą na gębie" że jest ok.i bagatelizuj wszystko.Tylko
      że ja już w to nie wierzę.Widze co sie dzieje i co mnie i tych ktorych znam
      bezpośrednio dotyka jak również to co ci u władzy(mniejszej lub wiekdszej)
      wyrabiają(BEZ SKRUPUŁOW I Z PREMEDYTACJA I SIE Z TEGO CIESZĄ)
      Wystarczy jak na trzy miesiące.
      • miecia9 Re: strachy na Lachy 24.02.06, 14:06
        nie dość ze splatfusiała to jeszcze POkraka
        • paseo jestes rownie chamska jak miecio moczar 24.02.06, 14:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka