Dodaj do ulubionych

Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczora

26.02.06, 07:46
na arenie międzynarodowej.? To on miał mieć jedyny patent na "obycie"
międzynarodowe. A tu masz -Kaczyński w Stanach sukces(wprawdzie przemilczany
w krajowych mediach, ale świetnej prasy amerykańskiej nie dało się nie
zauważyć. Wyjazd do Czech - o takim kontakcie z Klausem kwach mógł tylko
pomarzyć. Podróż do Francji obecnego prezydenta dobiła zapewne kwacha. Chyba
zrozumiał, ze on i jego formacja była pariasem wykorzystywanym za talerzyk z
kawiorem. Stacił władzę i nie znaczy nic. świat ich nigdy nie będzie szanował.
Prawdziwą kleska dla postkomunistów będzie jednak ocieplenie stosunków z
Rosja. Nazawsze pozostanie w pamięci kwach siedzący w ostatnim rzędzie na
paradzie zwycięstwa w Moskwie. Mały służalczy człowieczek, który się pogubił.
Obserwuj wątek
    • kropek_oxford Pewnie sie zwija ze smiechu,widac tego wloscianina 26.02.06, 07:48
      spode miasta Lomzy:))) Smoku, nie rozsmieszaj - mam zajady:)
      • citisus ....że będzie musiał zatańczyć i zaśpiewać. 26.02.06, 14:15
        Przed komisją sejmową.
        • ubol.bankowiec [...] 26.02.06, 14:30
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • kostka.s Kwas mogl tylko pomarzyc o takim pieknym czerwonym 26.02.06, 07:49
      helmie strazackim... :)
      • great.one prosze o podanie sukcesow na arenie miedzynarodowe 26.02.06, 07:50
        oprocz krytyki z Brukseli oczywiscie i zablokowanego handlu z Rosja.
        • kostka.s Do prostego ludu przemawiaja takie spotkania :) 26.02.06, 08:00
          Oooo spotkal sie z Bushem i na jednejkanapce siedzieli. To samo z Chiracem - jak
          rowny z rownym. Podziw. Podziw. Podziw.

Prosty lud nie wie jednak, ze trzy godziny wczesniej przyjal Bush rownie waznego
          prezydenta z Gornej Wolty, a Chirac pozowal do zdjecia z jeszcze wazniejszym
          prezydentem z Zairu.

Sami rowni wsrod rownych.
          • kropek_oxford I czarna jak wegiel pania Minister Sudanu:) 26.02.06, 08:04
            A z krolem Jordanii to nawet pojechal na swoja farme - znaja sie od dziecka:)
            Wszystko na oficjalnej stronie Bialego Domu.
          • smok5 Tak sobie to tłumaczcie. 26.02.06, 08:07
            A co osiagnął kwach, oprócz siadania na kanapce -przewracaniu się po pijanemu i
            wysłaniu za darmo wojsk do Iraku?
            Tylko nie piszcie o NATO i UE. To nie jego pomysły. On już ich nie mógł
            zablokowac choćby bardzo chciał. Ale za to doprowadził Polskę do kompletnego
            uzależnienia energetycznego od Rosji.
            • great.one a co?? nie masz gazu w jaskini??? 26.02.06, 08:08
              • smok5 Ja ze śląska - ja na węgiel 26.02.06, 08:10
                Dzięki Bogu nie udało komuchom się zamknąć kopalni - chociaż próbowali.
        • zio29 Re: prosze o podanie sukcesow na arenie miedzynar 26.02.06, 22:10
          kto zablokował handel z Rosją ??! Kaczyński ??

He he he he ..
      • smok5 Co tam hełm 26.02.06, 07:52
        przynajmniej nie właził do bagażnika owinięty flagą.
        • piaf.e Re: Co tam hełm 26.02.06, 12:30
          smok5 napisał:

> przynajmniej nie właził do bagażnika owinięty flagą.

(nie znam sprawy ale...

Jesli nawet Kwach zrobił cos takiego to darzę go jeszcze wiekszą sympatią.
          Po za tym kochani ilu z was nie pije nigdy ?
          Nawet księżom zdarza sie upic.
          • smok5 Co to za argument? 26.02.06, 12:38
            Prezydent nachlany w miejscu publicznym to dno. I koniec kropka.
            • piaf.e Re: Co to za argument? 26.02.06, 14:14
              oczywiscie żartowałam , jasne ze podobny incydent nie powinien miec miejsca ale
              dla mnie szczerze mówiąc nie ma to wie kszego znaczenia .Liczy sie całokształt .
              • smok5 Całokształt był jeszcze gorszy. 26.02.06, 18:24
                Orlen, Rywin, sobotka, wszystko co złe wyłaziło za wiedzą pałacu. To była
                fatalna prezydentura - tylko nie dla lewactwa, na którym do dzisiaj znakomite
                wrażenie robiły discopolowe pląsy swojego patrona z kampanii. Nawiasem mówiąc
                niebawem te umiejetności tańca i śpiewu bardzo mu się przydadzą.
                • nabukko poczekaj gadzie (no bo smoki to gady chyba) 26.02.06, 19:01
                  jeszcze nie takie jaja wylezą z kaczego gniazda
    • marc1951 [...] 26.02.06, 07:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • great.one jemu sie tak zrobilo gdzies od tygodnia.Musieli 26.02.06, 07:57
        mu podlozyc owce napchana psychotropami.Przedtem byl zupelnie inny
      • 1normalnyczlowiek W kapuście kiszonej za dużo kwasu,nie jedzcie tyle 26.02.06, 13:10
        Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo
        marc1951 26.02.06, 07:55 + odpowiedz
        Smoku, nazarles sie za duzo kaczek i ziejesz glupota.

• jemu sie tak zrobilo gdzies od tygodnia.Musieli
        great.one 26.02.06, 07:57 + odpowiedz
        mu podlozyc owce napchana psychotropami.Przedtem byl zupelnie inny

... bo Wam się mózgi nie odKwaszą.
    • piort Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 08:20
      Klasycznym przykładem ambiwalencji uczuć jest gdy nasza teściowa spada w
      przepaść w naszym nowym samochodzie! Ja mam podobne. Jestem przeciwnikiem
      demokracji. Uważam że Polską powinien rządzić jeden człowiek i działnia
      Jarosława Kaczyńskiego idą wyraźnie w tym kierunku. Dość sejmokracji, gdzie
      odbywają się brudne targi kosztem społeczeństwa, dość wszechogarniającej
      korupcji i zwyczajnej głupoty, dość rozdętej biurokracji i prawa zmieniającego
      się szybciej niż damska moda. Tylko rządy silnej ręki mogą uratować Polskę
      przed zapaścią.
      Z drugiej strony facet niezbyt przekonujący, człowiek który nie dorobił się w
      życiu żadnego majątku poza tytułem naukowym (za komuny)i osiągający sukcesy
      głównie w rozgrywkach personalnych, zwolennik spiskowej teorii dziejów
      uważający że najważniejsze jest rozliczenie przeszłośći i zwalczający "układy"
      nie wydaje mi się idealnym Naczelnikiem Państwa. Nawet zakładając jego
      krystaliczną uczciwość, a co do tego takiej absolutnej pewności nie mam.
      • kropek_oxford Rzady silnej reki ZNOW zafunduja wam wrzesien 39 26.02.06, 08:22
        Ale teraz to nie znajdzie sie zaden glupi, by umierac nie tylko za Gdansk, ale
        i za ...Breslau;)
      • smok5 Zgadzam się z Tobą. 26.02.06, 08:29
        Ja też mogę się mylić co do Kaczorów. Ale uczciwych polityków w Polsce nie było
        stąd moja tęsknota do takiego. Myślę,ze Kaczor jest uczciwy, gdyby było inaczej
        komuniści wiedząc ze traca wszystko zniszczyli by go już dawnoa. A widac musieli
        posuwać się do osławionej inwigilacji i tanich prowokacji w rodzaju Pinejro.
        Pinejro wyląduje w więzieniu dlatego mięzdy innymi,że konfabulował i nawet rok
        temu wszechpotęzne sld to zrozumiało.
      • diabelek_x Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 08:40
        Pewnosci nigdy miec nie mozna. Nawet wielki przywodca Jozef Stalin, idol
        zwolennikow silnego wodza okazal sie wielkim "bledem i wypaczeniem".
    • atropa_belladonna Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 08:31
      ROTFL. Ty to potrafisz rozbawić człowieka od samego rana :))))
    • piaf.e Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 08:38
      Ja na miejscu Kwasniewskiego to bym wyjechała do jakiegos cywilizowanego kraju
      Europy żeby nie patrzec na to co sie dzieje ijak Polska tonie.
      A po jakimś czasie mogłby wrócic i byc jednym z liderów polączonej lewicy(mam
      na mysli ta zdrową lewicę nie tą obecnie rządzącą kaolicję)
      • smok5 Ja na jego miescu też bym nie przyjeżdżał do kraju 26.02.06, 08:40
        no chyba,ze już jest po kursach tańca i śpiewu.
        • great.one zawsze byl,ale kto tanczy dla kartofli???? 26.02.06, 08:42
          • kropek_oxford I to do tego kartofli zupelnie nie-aryjskich: 26.02.06, 08:44
            Dorn, Ziobro, Wassermann;)
            • great.one wildstein 26.02.06, 08:52
      • diabelek_x Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 08:46
        Ale trzeba przegonic przebierancow.
        Sluchalem wczoraj Radia Maryja. Minister "koordynator" wsppominal cos o panu
        Huszczy, ktory "gdzie sie pojawi tam gina pieniadze". Mysle, ze sie niedlugo te
        pieniadze odnajda i na szczytne cele zostana przeznaczone.
        • piaf.e Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 08:52
          Mnie jest wszystko jedno kto wygra byle nie Trójca obecnie rządząca.
          • smok5 Tak się składa,ze mnie jest też obojętne kto rządz 26.02.06, 08:57
            byle nie złodzieje z sld i ich wspólnicy UWole i POpłuczyny POuwolskie.
          • diabelek_x Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 08:58
            piaf.e napisała:

> Mnie jest wszystko jedno kto wygra byle nie Trójca obecnie rządząca.
            ===================
            Nic z tego nie rozumiem. Jestes zwolenniczka lewicy, a nie chcesz
            centrolewicowej koalicji. To czego chcesz? Nie masz wiekszego wyboru
            W opozycji zostala Ci prawica kosmopolityczna i prawica liberalna.
            • smok5 Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 09:00
              spędzić w aresztach.
              • diabelek_x Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 09:03
                Kazdy przestepca powinien tam trafic.
            • great.one wiec jednak potrzebny jest desant obcych i komi- 26.02.06, 09:02
              saryczny zarzad Polski przez zielonych.Inaczej nic z tego nie bedzie.Jak zawsze
              w tym kraju.
              • diabelek_x Re: wiec jednak potrzebny jest desant obcych i ko 26.02.06, 09:09
                Nie trzeba obcych, bo PiS robi dobra robote. Nie ma juz panstwa, takiego jak PRL
                ktorego urzednicy zajmowali sie prawie cala gospodarka.
                Trzeba stworzyc system, ktory pozwoli na to, aby wiecej roznych "smokow' moglo
                prowadzic dzialalnosc gospodarcza i miec coraz wiecej zamowien.
                • great.one niestety po pierwszych obietnicach nastapil 26.02.06, 09:25
                  zwrot w tyl.Na pocztek Skarbowka dostala uprawnienia jakich jeszcze nie miala.
                  Teraz nawet jak zrobisz literowke w PIT czy drobny blad,bedziesz musial wyrazic
                  czynny zal i liczyc sie z kara.
                  • diabelek_x Re: niestety po pierwszych obietnicach nastapil 26.02.06, 09:29
                    > zwrot w tyl.Na pocztek Skarbowka dostala uprawnienia jakich jeszcze nie miala.
                    > Teraz nawet jak zrobisz literowke w PIT czy drobny blad,bedziesz musial
                    wyrazic czynny zal i liczyc sie z kara.
                    ====================
                    Trzeba dwa razy sprawdzic. Rzetelnosc, solidnosc, spostrzegawczosc to cechy
                    pozadane i bardzo przydatne w dzisiejszych czasach.
                    • great.one chodzi o to ze skarbowy moze cie puscic bez 26.02.06, 09:33
                      skarpet i za nic nie odpowiada.Nawet za wlasne wytyczne.Ty zas jestes z
                      zalozenia przestepca.A jesli jeszcze niczego na ciebie nie znaleziono,to zaden
                      dowod.powtorzy sie kontrole.
                      Obecnie ta kontrole moze robic prawie 50 roznych instytucji.Nawet kilka na
                      raz.Rekord swiatowy.
                      • diabelek_x Re: chodzi o to ze skarbowy moze cie puscic bez 26.02.06, 09:46
                        Tyle panstwowych kontrolerow pilnuje aby ani jeden grosik sie nie zawieruszyl i
                        co z tego?
                        Gdzie ta lewica, czy powstalo jakies nowe panstwowe przedszkole?
                        Mamy panstwo jako wielka firme pasozytujaca na obywatelach.
                        • great.one wlasnie o tym mowimy i to mial poprawic PiS. 26.02.06, 09:50
                          Jednak niczego nie poprawil i jak zawsze,dokreca srube.Zauwaz,ze wszystkie
                          zmiany zostaly odlozone na 2007,a wiec po pakcie stabilizacyjnym.To najlepszy
                          dowod na to,ze obietnice PiS mialy tylko zapewnic wygrana,a nigdy nie mialy byc
                          zrealizowane.Po uplywie paktu ,w zaleznosci od poparcia,PiS albo powie ze
                          chcial ale LPR i SO mu nie pozwolily,albo oglosi nowe wybory,zeby zgarnac
                          jeszcze wiecej i juz nie zalezec od nikogo.
                          • diabelek_x Re: wlasnie o tym mowimy i to mial poprawic PiS. 26.02.06, 10:08
                            Wiekszosc wyborcow w Polsce, szczegolnie starszych to ludzie przyzwyczajeni do
                            tego, ze byt im zapewni administracja panstwowa. Nie mozna sie temu dziwic, bo
                            tak, a nie inaczej potoczyla sie historia kraju po 1939 roku.
                            Nie mozna sie dziwic wyborom emerytow, skazanym na swoje emerytury. Chyba nikt
                            nie oczekuje aby staruszek "bral sprawy w swoje rece", czy szedl dorobic gdzies
                            na budowie.
                            Nie mozna wszystkiego robic na raz. Sa teraz zmiany w resortach silowych,
                            a po nich przyjda zwiazane z gospodarka, a tutaj wiecej do zrobienia beda mialy
                            Platfusy.
                        • piaf.e Re: chodzi o to ze skarbowy moze cie puscic bez 26.02.06, 12:44
                          diabelek_x napisał:
                          > Gdzie ta lewica, czy powstalo jakies nowe panstwowe przedszkole?
                          > Mamy panstwo jako wielka firme pasozytujaca na obywatelach.

No tak.Nie wiem czy za SLD powstały nowe przedszkola ale stare zostały
                          wyremontowane ,a pis je teraz odbiera dzieciom żeby oddac lokale organizacjom
                          katolickim lub sprzedac za grosze.
                          Np. argument że na woli w Warszawie jest 170 wolnych miejsc we wszystkich
                          przedszkolach nie jest argumentem żeby zamknąc dwa(200 miejsc) obok siebie ,
                          gdzie powstaja nowe bloki.Wola to najwieksza gmina w Warszawie i dowożenie
                          dzieci środkami transportukomunikacji miajskiej do przedszkola oddalonego o
                          kilka kilometrów to nieciekawa perspektywa dla rodziców.
                          Po za tym idealne przedszkole , idealna kadra , przestrzegane diety.Wytłumacz
                          teraz takiemu małemu kajtkowi że nie bedzie juz tam chodzic, że nie będzie
                          widzial swoich pań, kolegów i koleżanek tylko że bedzie wstawac o 5 godzinie
                          rano żeby dojechac do innego przedszkola, ALBO I WCALE CHODZIC NIE BĘDZIE BO
                          ZABRAKNIE DLA NIEGO MIEJSCA.Jak rodzice to mają wytłumaczc dzieciom , skoro
                          sami wyrażnie widzą że to" rozbój w biały dzięń"
            • piaf.e Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 09:08
              Ta centrolewicowa koalicja okazuje sie byc jakims niewydarzonym tworem ludzi
              niekompetentnych i krzywdzących obywateli na rzecz koscióla(odbierzemy ludziom -
              damy kościólowi to moze za duży skrót na opis tej działalności)

Jestem zwolenniczkaą prawicy liberalno-konserwatywnej jaka jest PO ale ostatnio
              podoba mi sie postawa lewicy proeuropejskiej.(SLD)
              Te dwie partie sa rozsądne i kompetentne i chciałabym żeby rządziły raz jedna
              raz druga,tak co 4 lata .
              • diabelek_x Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 09:22
                > Jestem zwolenniczkaą prawicy liberalno-konserwatywnej jaka jest PO ale
                ostatnio podoba mi sie postawa lewicy proeuropejskiej.(SLD)
                ================
                SLD to nie jest lewica. To partia przypominajaca zwiazek zawodowy bylych
                pracownikow administracji PRL, milicjantow i oficerow Ludowego Wojska.
                Wiekszosc uwlaszczyla sie na mieniu panstwowym biorac udzial w prywatyzacji z
                pozycji uprzywilejowanej w stosunku do innych. Faktem jest, ze wielu z nich to
                ludzie inteligentni, z tak zwana "glowa do interesow". Jednak lewicowosc dla
                tych ludzi to zwyczajne "gledzenie". Nie wyjda przeciez poza same slowa "ku
                pokrzepieniu serc" dla swoich czesto niezaradnych wspoltowarzyszy, bo nie sa
                idiotami.
                • great.one Za cala odpowiedz wystarcza oficjalne tabele GUS : 26.02.06, 09:26
                  Jeszcze nigdy Polska nie byla tak bogata,jak obecnie,po rzadach lewicy.
                  • diabelek_x Przebierancy i lapowkarze. 26.02.06, 09:36
                    Nie bylo ostatnio rzadow zadnej lewicy. Tylko towarzyszacy tej calej
                    transformacji systemowej przerost biurokracji panstwowej moze sie z lewica
                    kojarzyc.
                    Jednak zamiast tradycyjnej lewicy mamy udajacych ja kombinatorow i lapowkarzy.
                    • piaf.e Re: Przebierancy i lapowkarze. 26.02.06, 09:38
                      to trafne okreslenie ale do pisu raczej bardziej przylgnie niebawem.
                • piaf.e Re: Lewica w Polsce ma przyszlosc. 26.02.06, 09:36
                  To twoja osobista opinia.
                  A moja z zcia wzieta jest taka: członkowie i członkinie pisu to ludzie
                  arogandzcy odmoralnieni ,dbajacy jedynie o swoje interesy,to ludzie bez
                  skrupułow , dajacy obietnice bez pokrycia, robiacy krzywde krajowi i obywatelom
                  i bezczelnie sie ztego cieszący(to tak jesli chodzi o pierwszy kontakt w życiu
                  codziennym (zapomniałam dodac majacy głęboko gdzieś swoich własnych wyborców)

SLD to ludzie rozsadni, młodzi nie majacy z PZPR nic wspólnego ,troszczący sie
                  o obywateli,przestrzegajacy standartów etycznych i prawnych.
                  • great.one Masz racje.Ale SLD gwaltownie podskoczy w 26.02.06, 09:38
                    sondazach,gdy Olejniczak czy ktokolwiek to bedzie,publicznie:
                    -potepi wszystko zle,ktore bylo za rzadow Millera i Millera kakze
                    - usunie Oleksego i jemu podobnych starych dzialaczy
                    • xx23 Re: Masz racje.Ale SLD gwaltownie podskoczy w 26.02.06, 09:48
                      to już przerabialiśmy : "socjalizm tak wypaczenia -nie" i karawana jedzie
                      dalej...to samo będzie ze swiniami z tzw nowym sld ,
                      • great.one Nie 26.02.06, 09:51
                        • xx23 Re: tak 26.02.06, 09:53
                    • diabelek_x Re: Masz racje.Ale SLD gwaltownie podskoczy w 26.02.06, 09:53
                      great.one napisał:

> sondazach,gdy Olejniczak czy ktokolwiek to bedzie,publicznie:
                      > -potepi wszystko zle,ktore bylo za rzadow Millera i Millera kakze
                      > - usunie Oleksego i jemu podobnych starych dzialaczy
                      =======================
                      Czyli trzeba zrobic personalna roszade, wymienic dwie osoby, skrytykowac "okres
                      bledow i wypaczen" i bedzie dobrze.
                      Wcale nie bedzie dobrze bo gledzeniem i roszadami nikt niczego nie poprawi.
                      Moloch biurokracji panstwowej powinien byc stopniowo redukowany, co w praktyce
                      powinno byc zwiazane z rozwijaniem sektora prywatnego i spychaniem do niego
                      zwolnionych z pracy panstwowych biurokratow.
                      • great.one to wszyscy wiemy,a w praktyce,jak podala wczoraj 26.02.06, 09:56
                        TVN 24,administracja panstwowa jest teraz najwieksza w historii i wciaz jest
                        przez PiS rozbudowywana.Nie zlikwidowano zadnej agencji,ani jednego sluzbowego
                        samochodu,ani jednego ministerstwa,wrecz przeciwnie,wciaz powstaja nowe.
                      • piaf.e Re: Masz racje.Ale SLD gwaltownie podskoczy w 26.02.06, 09:59
                        diabelek_x napisał:

> Moloch biurokracji panstwowej powinien byc stopniowo redukowany, co w
                        praktyce
                        > powinno byc zwiazane z rozwijaniem sektora prywatnego i spychaniem do niego
                        > zwolnionych z pracy panstwowych biurokratow.

Tego moze dokonać jedyna prawicowa partia w tym kraju jaką jest PO .
                        Na moje oko pis tą biurokracje bardziej rozbudowuje.
                        • diabelek_x Re: Masz racje.Ale SLD gwaltownie podskoczy w 26.02.06, 10:10
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37518355&a=37520699
                        • piaf.e Co do połączenia SLD 26.02.06, 10:12
                          z SdPl i PD to chyba dobry pomysł.Co o tym sadzicie?
                          Nie bardzo sie w tym orientuję.
                          • diabelek_x PD -kolejna "lewicowa" partyjka 26.02.06, 10:30

piaf.e napisała:

> z SdPl i PD to chyba dobry pomysł.Co o tym sadzicie?
                            > Nie bardzo sie w tym orientuję.
                            ====================
                            Kandydatem PD na prezydenta byla pani Bochniarz. Pani Bochniarz tak pisze o
                            sobie
                            "Jestem wiceprezydentem UNICE, największej i najważniejszej organizacji
                            pracodawców w Unii Europejskiej. Biorę także udział w pracach BIAC – The
                            Business and Industry Advisory Committee, organizacji doradczej przy OECD,
                            reprezentującej środowiska przedsiębiorców krajów - członków OECD. Jestem
                            członkiem Private Sector Advisory Group, grupy doradczej powołanej przez Bank
                            Światowy oraz przewodniczącą Polsko-Japońskiego Komitetu Gospodarczego,
                            działającego na rzecz rozwoju polsko-japońskiej współpracy gospodarczej."
                            Czyli znowu mamy osobe pracujaca dla miedzynarodowych organizacji i
                            miedzynarodowego kapitalu. Mamy kolejna kapitalistke, ktora dawniej nalezala
                            do PZPR. Dawna przynaleznosc do PZPR nie czyni z pani Bochniarz zadnej
                            dzialaczki lewicowej.
                            • piaf.e Re: PD -kolejna "lewicowa" partyjka 26.02.06, 10:33
                              ale cos o programie parti bym chciala wiedziec.
                              Bo tak sie składa ze w pisie jest dużo byłych pzpr-owcow a i sld-owcow tez.
                              • diabelek_x Re: PD -kolejna "lewicowa" partyjka 26.02.06, 10:39
                                Mnie osobiscie dawna przynaleznosc pani Bochniarz nie obchodzi.
                                To na pewno bardzo zdolna i przedsiebiorcza kobieta.
                                Tylko czytalem wczesniej Twoje posty, w ktorych wiazalas nadzieje z poprawa
                                sytuacji w Polsce z LEWICA.
                                Jak mozna liczyc na "lewice" i dawac przyklady organizacji, ktora z lewica nie
                                ma wiele wspolnego
                                • piaf.e Re: PD -kolejna "lewicowa" partyjka 26.02.06, 10:48
                                  diabelek_x napisał:

> Mnie osobiscie dawna przynaleznosc pani Bochniarz nie obchodzi.
                                  > To na pewno bardzo zdolna i przedsiebiorcza kobieta.
                                  > Tylko czytalem wczesniej Twoje posty, w ktorych wiazalas nadzieje z poprawa
                                  > sytuacji w Polsce z LEWICA.
                                  > Jak mozna liczyc na "lewice" i dawac przyklady organizacji, ktora z lewica
                                  nie
                                  > ma wiele wspolnego

ok. wyjasniam :to jest moja odpowiedz na zarzuty ze ktos nalezal do pzpr albo
                                  do sld.
                                  Przeważnie zwolennicy pisu psioczą na sld czy pzpr (a przeciez w pisie jest
                                  wiele osob, które do tej organizacji nałeżąły).
                                  Odebrałam automatycznie że piszesz o tym jako zarzut.
    • piaf.e Cenrolewicowa koalicja. 26.02.06, 09:45
      PiS to nie wiem co to jest (dziwny twor i zlepek kontrowersji:niby socjal,
      apomagaja najbogatszym.
      niby odnowa moralna- a ludzie totalnie niewrażliwi i odmoralnieni.

LPR -nacjonalisci , xenobisci.
      SO- lewica skrajnych populistów

Dziekuje za takie rządy.
      • xx23 Re: Cenrolewicowa koalicja. 26.02.06, 09:56
        piaf.e napisała:

> PiS to nie wiem co to jest (dziwny twor i zlepek kontrowersji:niby socjal,
        > apomagaja najbogatszym.
        > niby odnowa moralna- a ludzie totalnie niewrażliwi i odmoralnieni.
        >
        > LPR -nacjonalisci , xenobisci.
        > SO- lewica skrajnych populistów
        >
        >
        > Dziekuje za takie rządy.

To samo mogę dziękować za Millera i Kwasa , to był okres największych afer ,
        przekrętów , beznadzieji , bezrobocia

Już podziękowano im w wyborach. Przegrali z kretesem :-)))
        • great.one teraz za to bezrobocie ci maleje:1500 nowych 26.02.06, 09:59
          bezrobotnych codziennie.
          • smok5 Czasami sprawiasz wrazenie jakbyś się znał 26.02.06, 13:21
            na gospodarce - czasami wyjeżdzasz z taką propaganda. Bezrobocie spada liczac
            rok do roku i to nawet w takich misiącach jak styczeń. u nas na śląsku już
            dzisiaj brakuje rąk do pracy. O czym pisze tu setny raz. To ani wina ani zasługa
            PISu.
    • abstrakt2003 Jakie sukcesy? 26.02.06, 10:00
      Czego dokonał w Stanach, Czechach czy we Francji!?
      Bardzo jestem ciekaw... czy mógłbyś napisać konkretnie czego dokonał w trakcie
      tych wizyt Lech Kaczyński.
      • smok5 A co miał przywieźć? 26.02.06, 10:06
        kilo sera i salami, a może wizy? A co przywiózł kwach? Wojnę w Iraku?
        • xx23 Re: A co miał przywieźć? 26.02.06, 10:11
          no , co przwiózł kwasol ?
          • great.one np.F 16 ,zapomniales?? I transportery,ktore teraz 26.02.06, 10:17
            sprzedajemy na caly swiat.I drzwi do Boeingow,za ciezkie pieniadze od USA
            robione w Polsce.I mnostwo innych.
            A co przywiozl Kaczynski?? tajemniczy komunikat,ze teraz wreszcie rozmawial o
            tym,o czym przedtem sie nie dalo.
            • smok5 A te F16 dostaliśmy za darmo? 26.02.06, 10:22
              Gdzie wy kończycie szkoły.? Czego oni was tam uczą? Co Kaczor on miał przywieźć?
              -banany, ser?
              • great.one dostalismy za Irak.Kaczor przedluzyl pobyt o rok 26.02.06, 10:23
                i nie przywiozl NIC
                • smok5 Człowieku my za te F16 zapłacimy miliardy dolaró 26.02.06, 10:29
                  jakie samoloty za Irak? Za Irak nie dostaliśmy nawet 100 mln pomocy wojskowej
                  zablokowanej przez Kongres USA. Skutki wizyty Kaczora poznasz za jakiś okres
                  czasu. Skutki polityki kwacha wobec USA poznaliśmy dawano to był wasalizm. On
                  się promował a my za to płaciliśmy.
                  • xx23 Re: Człowieku my za te F16 zapłacimy miliardy dol 26.02.06, 10:35
                    taaa kwasol łasił się busha bez wazeliny a u putina kopa na ostatnią ławkę...
                    L.K za to szorstko pokazuje innym gdzie jest interes mój i Polski ... za to go
                    cenią na zagranicznych salonach.Już Jastrzemskij , wysłannik putina pełz przed
                    nim prosząc o ocieplenie ...
                    • maaac PiS i jego "związki" 26.02.06, 11:40
                      Ja bym się tak na miejscu zwolenników PiS zbyt bardzo nie afiszował się wizytą
                      Jastrzembskiego. Dziwna pomoc z Rosji dla RM, a potem pomoc RM dla Kaczyńskiego
                      w uzyskaniu stołka "prezia" może skłaniać do wysnuwania pewnych wniosków.
                      Wizyta Jastrzembskiego, ciepłe słowa Putina tylko te wnioski mogą potwierdzić...
                  • great.one na razie nie placimy.I juz robimy do nich elementy 26.02.06, 10:37
                    i mamy dostac pelna dokumentacje do produkcji na miejscu.Powtarzam.Nie mozna
                    dyskutowac o osiagnieciach L.K. bo sam zadnych nie podal.Jak poda,bedziemy
                    podziwiac.Co do A.K. /przypadkowa zbieznosc z A.Krajowa/to jak u Kosinskiego:
                    wystarczy byc.Opanowal to do perfekcji.
                    • smok5 Ty mówisz o offsecie? 26.02.06, 10:44
                      A wiesz,ze ten offset byłby nawet wtedy jakbyśmy wybrali Grippeny szwedzkie? Nie
                      wiesz -prawda. To że wybrano F16 to nie sukces Polski tylko Amerykanów. Udało
                      się im sprzedac produkt za dobra cene. Kwach nie osiągnął nic. 10 lat
                      straconych. Co chciałeś porównać Armię Krajową z bolszewikiem? wykorzystując do
                      tego żyda nienawidzącego Polski?
                      • great.one Grippenow uzywaja tylko 2 armie.Mimo,ze producent 26.02.06, 10:46
                        daje nadzwyczajne warunki.A to juz cos mowi.O ile pamietam,jedyna ich zaleta
                        jest mozliwosc ladowania na autortradzie,ale to umie kazdy MIG
                        • smok5 Ale jaki sukces kwacha z tymi F-16? 26.02.06, 10:50
                          Rozwiń ten wątek, ze dostaliśmy za Irak.
                      • great.one smoku co z toba??? Po prostu i tu A.K. i tam 26.02.06, 10:47
                        co ma do tego armia podziemna?????
                  • felinecaline Re: Człowieku my za te F16 zapłacimy miliardy dol 26.02.06, 10:41
                    O jakich sukcesach Kaczynskiego moze byc mowa? Ze soe "przelecial" do USA?
                    Zrobil to, co kazdy LENNIK, chcacy byc uwazany za "dobrego lennika" mial
                    obowiazek zrobic, stawil sie przed wasalem i zapewnil go, ze jego wojowie
                    zostana na stanowiskach tak dlugo, jak ow bedzie sobie tego zyczyl.
                    Potem przejechal sie do pewnego starszego pana o rownie wstecznych jak jego
                    wlasne pogladach, o ktorych sobie pogawedzili przed wchlonieciem kilku
                    knedlikow (o piwie nie wspominam, bo nie sadze, by Kaczynski zwykl pijac cos
                    poza ziolkami.
                    Du Paryza pojechalmiedzy innymi po to, zeby te obrzydliwe zabojady wreszczie
                    zdecydowaly sie otworzyc rynek pracy dla polskich nie tylko hydraulikow ale tez
                    i pracownikow bardziej wykfalifikowanych - wiadomo, nic tak dobrze nie swiadczy
                    o jakims kraju jak odplyw wysoko wyksztalconych specjalistow. I nawet tego nie
                    uzyskl, bo nie mogl, mianowicie zglosil sie pod niewlasciwy adres, jako ze
                    Republika Francuska jest od kilku stuleci demokracja a nie monarchia absolutna
                    i Chirak moze sie tylko bardziej lub mniej dobrotliwie usmiechac a nie decyduje
                    osobiscie o tego typu sprawach. Wiec GDZIE i Jakie te miedzynarodowe sukcesy?
                    Do Moskwy Kaczynski boi sie pojechac, zeby zapewne nie podzielic losu Bieruta,
                    wszak w Rosji stwierdzono juz bez zadnych watpliwosci ptasia grype i jedynie
                    Polska jest w calej eurazjatyckiej czesci globu od niej wolna.Zapewne dzieki
                    wysilkom triumwiratu W-D-Z.
                    • diabelek_x Stekanie 26.02.06, 10:49
                      Jak siedzial w Polsce to zle, bo Kwasniewski jezdzil sobie po swiecie,
                      a Kaczynski prowincjusz, nigdzie w swiecie nie bywal.
                      Jak Kaczynski pojechal do USA, do Pragi, do Paryza, to dalej zle, bo nic nie
                      zalatwil. A moze na razie zapoznal sie tylko z innymi prezydentami i mial
                      okazje sobie z nimi pogawedzic.
                      • piaf.e Re: Stekanie 26.02.06, 15:00
                        Ja nic nie mówie choc według mnie nie tak powinna wygladac polityka zagraniczna
                        w wykonaniu prez.Polski.
                        Ale to juz problem jego doradców.
        • abstrakt2003 Słuchaj smoku ja nie pytam się o Kwacha 26.02.06, 11:54
          Tylko o Lecha Kaczyńskiego.
          Sam, nie prowokowany napisałeś o jakiś domniemanych sukcesach.
          No więc pytam:
          JAKIE TO SUKCESY!?
          Bardzo proszę o rzeczową odpowiedź.
          • smok5 Prozsę bardzo: 26.02.06, 12:44
            Choćbyw stanach nawiązanie kontaktów z polonią. Poprzedni nie miał odwagi stanąć
            z nią twarzą w twarz.
            W Czechach nie muszę pisać -toż Klaus prawie jak nasz Kaczor.Kwach był
            traktowany jak ich postkomuniści. Oni tą koprupcyjną zarazę znają.
            We Francji otwarcie rynku pracy od maja. Wspólne stanowisko w sprawie
            konstytucji UE - to trup. Z Chiraciem -kwachowi nie udało sie nic. To samo z
            Niemcami -oprócz poklepywania po plecach.
            • abstrakt2003 Re: Prozsę bardzo: 26.02.06, 12:52
              smok5 napisał:

> Choćbyw stanach nawiązanie kontaktów z polonią. Poprzedni nie miał odwagi
              stanąć
              =============================================
              I to ma być "sukces" :D
              no dobrze mogę uznać że sam fakt udania się do stanów przez Lecha Kaczyńskiego
              był sukcesem - no bo przecież mógł olać stany i tam nie polecieć, czyż nie? ;)
              > W Czechach nie muszę pisać -toż Klaus prawie jak nasz Kaczor.Kwach był
              > traktowany jak ich postkomuniści. Oni tą koprupcyjną zarazę znają.
              Klaus jest większym pajacem niż Kaczyński. Jeśli spotkanie obu panów uznajesz
              za sukces to ma rację. :D
              ==============================================
              > We Francji otwarcie rynku pracy od maja.
              > konstytucji UE - to trup. Z Chiraciem -kwachowi nie udało sie nic. To samo z
              > Niemcami -oprócz poklepywania po plecach.
              ================================================
              Hmmm czy to jest sukcse?
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3183614.html
              • smok5 Twój post: 26.02.06, 12:59
                "to ma być sukces -no nie,hmm czy to jest sukces". Tak odpowiada niedouczony
                student kompletnie nieprzygotowany do zaliczeń. Głupio wam się przyznać,ze
                Kaczor swoją aktywnościa zaskoczył was (i mnie również). A pisanie o Klausie -
                jako o "pajacu" chyba trochę nie przystoi.
                • abstrakt2003 smoku prosiłem ciebie o przedstawienie listy 26.02.06, 13:21
                  sukcesów L. Kaczyńskiego o których wspominałeś w pierwszym poście.
                  Ty w odpowiedzi przytoczyłesz szereg faktów które naprawdę trudno uznać za
                  sukcesy!
                  Były to NORMALNE wizyty zagraniczne głowy państwa! Nic szczególnego!
                  Najwyraźnie dlaciebie już sam fakt wyprawy przezydenta za granicę jest sukcesem!
                  Można i tak...
                  PS
                  Popierwszej wojnie w Iraku Husajn też twierdził że wygrał.
                  • smok5 Po co mi Husajn . Kwacha polityka też podobno była 26.02.06, 13:35
                    pełna sukcesów. To jego wizyty były wycieczkami turystycznymi w celu promocji
                    jego jedynego. Ta promocja przebiegała dzięki krajowym służalczym mediom i
                    "pożytecznym idiotom". Mieszkałem w Niemczech i kwach był tam postacią
                    kompletnie anonimowa i bezbarwna. Otwarcie rynku pracy jednego z wiekszych
                    krajów, wspólne stanowisko w unii, odbudowa układu Weimarskiego przy
                    jednoczesnym zbliżeniem ze Stanami i realna szansą ocieplenia stosunków z Rosją
                    to stan polityki DWU! miesięcznej Lecha Kaczyńskiego. Tylko osoby o złej woli
                    tego nie doceniają. Poczytaj sobie nawet komentarze w Gie Wu.
                    • abstrakt2003 Pisiurku!!!!!!! zapamiętaj sobie! 26.02.06, 15:39
                      Kwach to przeszłość, historia! Przestań ciągle się na kwacha oglądać i
                      traktować go jak wzorzec standardów zachowań politycznych!
                      Czy to że Kwach był do dupy oznacza że Kaczyński też może!?
                      • smok5 Kwach do doopy - brawo! 27.02.06, 05:59
                        Kaczyński nie może być do doopy i nie jest:). Kwach nie jest wzorcem
                        postępowania, wręcz przeciwnie - to cwany mały aparatczyk, którego ubole,
                        rodziny partyjne i milicjne , "oficerowie" ludowego "wojska" i ich rodzinki
                        wynieśli na świecznik, aby bronił ich interesów i emerytur. Tematem wątku jednak
                        było co kwach myśli jak widzi nowego prezydenta. Po co się więc tak unosisz?
      • artsg Re: Jakie sukcesy? 26.02.06, 10:39
        O sukcesach możesz sobie przeczytać w GW. Bardzo dużo pisali o zagranicznych
        wizytach Prezydenta.
        • great.one bez podawania niczego konkretnego.A to oczywiste, 26.02.06, 10:44
          ze gdyby zalatwil COKOLWIEK,PiS wykorzystywalby to natychmiast na kazdym kroku
          i do upojenia.Ta cisza wokol wizyt potwierdza tylko,ze bylo jeszcze gorzej niz
          sadzimy.
          • artsg Gdyby coś poszło źle to.... 26.02.06, 10:47
            great.one napisał:

> ze gdyby zalatwil COKOLWIEK,PiS wykorzystywalby to natychmiast na kazdym
            kroku
            > i do upojenia.Ta cisza wokol wizyt potwierdza tylko,ze bylo jeszcze gorzej
            niz
            > sadzimy.

Gazetka nie odpuściła by tego przez tydzień. I forum też.
            • great.one po prostu cisza,zwlaszcza ze to byly pierwsze 26.02.06, 10:51
              wizyty,jest nienormalna.To cisza kogos,kogo przyjeto lodowato i kto nie wie,co
              teraz powiedziec.
              • smok5 Czytałem komentarze portali amerykańskich 26.02.06, 10:57
                wszędzie ciepło wyrazają się o Kaczyńskim przeciwstawiajac go "former communist
                Kwaśniewski" :). Francuskiego nie znam ale sama Gie Wu pisze o nim ciepło.
                Uwolnienie rynku pracy po wizycie Marcinkiewicza w kwietniu pewne.:)
                • great.one masz racje,ale to nie zmienia faktu,ze tam rowniez 26.02.06, 10:59
                  nie ma zadnych konkretow.
                • piaf.e Re: Czytałem komentarze portali amerykańskich 26.02.06, 15:12
                  Nie mogli pisac inaczej(skoro nie wycofujemy wojsk z Iraku nie chcąc nic w
                  zamian.)
                  • smok5 Tylko po co był ten lekcewazacy ton 26.02.06, 18:26
                    o byłym komuniście Kwaśniewskim? Chcieli zrobić przyjemność Kaczorowi hehehe
                    • frau_blada Jak przeczyta ten watek to zaleje go krew! 26.02.06, 20:23
                      smok5 napisał:

> o byłym komuniście Kwaśniewskim? Chcieli zrobić przyjemność Kaczorowi hehehe

Czytajac w gazetach newsy pewnie go skrecalo z zazdrosci.
                      :)
          • smok5 Może w drugą stronę: 26.02.06, 10:47
            gdyby się Ledchowi Kaczyńskiemu nie udało, miałby jakieś liche potknięcia
            wiedzielibyśmy o tym do upojenia. Jak o reklamówce pani Marii Kaczyńskiej. O
            dsuperexpressu po Go-Wno
            • great.one zajmowanie sie jej reklamowka to juz po prostu 26.02.06, 10:52
              zlosliwe dranstwo.Juz to pisalem.Ja jej nie lubie,ale podziwiam,ze byla soba i
              nie probowala udawac kogos,kim nie jest.To,a nie wyglad,swiadczy o klasie.
              • piaf.e Re: zajmowanie sie jej reklamowka to juz po prost 26.02.06, 11:59
                Z tą reklamówką to była pozytywna krytyka(ciagneliśmy to jakies dwa dni po to
                żeby ktos z jej otoczenia jej na to zwróćł uwagę (bo naprawde byłby obciach
                gdyby ją tak za granicą sfotografowano).
                Ale w tej chwili ciągniecie złośliwości na temat reklamówki faktycznie to juz
                przesada.
                • piaf.e Re: zajmowanie sie jej reklamowka to juz po prost 26.02.06, 12:51
                  aj przepraszam miało byc słowo "ciągnięcie" napisałam ciągniecie.
              • abstrakt2003 wizerunek to wazna rzecz 26.02.06, 12:04
                W Pałacu powinni być ludzie odpowiedzialni za to.
            • abstrakt2003 Re: Może w drugą stronę: 26.02.06, 11:57
              smok5 napisał:

> gdyby się Ledchowi Kaczyńskiemu nie udało, miałby jakieś liche potknięcia
              > wiedzielibyśmy o tym do upojenia. Jak o reklamówce pani Marii Kaczyńskiej. O
              > dsuperexpressu po Go-Wno
              ===========================================
              Co mu się nie udało? Jakie podknięcia?
              Czy uważasz że pierwsza dama powinna chodzić po ulicy z reklamówką jednego z
              domów towarowych w wawie? Czy nie powinna mieć ludzi kórzy bedą o takich
              rzeczach pamiętać?
    • piort Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 12:14
      Wielu ludzi powinno wyjechać z Polski i odczekać aż się skończą rządy PiS-u, bo
      w tytułową sprawiedliwość nie wierzę. Jestem przekonany, że prezydent
      Kwaśniewski powinien się poważnie obawiać o swoją wolność, bo żądza krwi
      wyzierająca z oczu i wypowiedzi min. Ziobro jest oczywista. Jak to w polskim
      wymiarze sprawiedliwości wystarczy, że któryś z zatrzymanych i czekających
      latami na proces podejrzany zezna, że prez. Kwaśniewski maczał palce w
      morderstwie gen. Papały i już można go zamknąć na kilka lat, żeby nie utrudniał
      sledztwa. Tak było z Wieczerzakiem i tak jest teraz z wieloma ludźmi, na
      których trzeba haka. Wachowski powinien wiać, gdzie pieprz rośnie, bo mimo
      oczywistego przetępstwa jakie popełnił wobec niego Kaczyński nazywając go
      bezpodstawnie "wielokrotnym przestępcą", to jego zaufani znajdą kogoś, kto
      oskarży Wachowskiego o jakieś przestępstwo i zostanie conajmiej aresztowany na
      parę lat sledztwa. Ta starsza pani od Wassermana też powinna wiać, bo słuzby
      wykryją jej brudne sprawki i pójdzie siedzieć. Cała nadzieja w tym, że
      Kaczyński & consoers tak się narazili środowisku prawników, że ci w odwecie
      postarją się odegrać na PiS-owcach i uczciwie rozstrzygną sprawy.
      Akurat prez. Kwasniewski, choć na niego nie głosowałem, mile mnie rozczarował,
      nie kompromitował Polski i w miarę swoich skromnych uprawnień łagodził
      konflikty wewnętrzne, a jego ułaskawienie min. Sobotki wymagało wiele odwagi,
      bo pokazał tym wszechmocnym służbom, że nie każda prowokacja i fałszywe zarzuty
      muszą im się udać.
      • smok5 Ty z tym sobotka ukazałes prawdziwe oblicze. 26.02.06, 12:31
        ułskawianie gangstera - wbrew słuzbom? Odwaga kwacha? A kto tymi służbami
        kierował? Kaczor? Wy naprawde myślicie,ze ktoś w te bajki uwierzy.? Kwachol
        ułaskawieniem gangstera sobotki okazał prawdziwe oblicze,ze o kolegach
        gangsterach w biedzie nie zapomina. Prawdziwy capo di tutti capi. Wachowski
        poszkodowanym? Wybacz jeszcze takich bzdur na forum nie czytałem. Nawet tej z
        oksfordu koło małkini. Jeśli to jest oficjalna linia propagandowa złodziejstwa
        sldowskiego , zle wam towarzysze wróżę.
        • great.one tym razem sie naprawde zagalopowali.Jednak to 26.02.06, 12:58
          nie Sobotka jest szczytem.Szczytem bylo wystapienie o - i ulaskawienie Kalisza.
          Chodzilo o grzywne 6000zl,ktore kalisz mial zaplacic.Nie moge sobie wyobrazic
          mentalnosci osoby publicznej,bioracej ok.10000 zl kasy poselskiej,zebrzacej u
          Prezydenta o taka sume i Prezydenta na to sie zgadzajacego.Gdy bez litosci
          sciga sie ludzi za malenkie sumy i zabiera im z glodowych emerytur.
          Ta decyzja dopiero pokazuje prawdziwe oblicze Kwasniewskich.
    • frau_blada Po prostu mu zazdrosci :) 26.02.06, 13:13

• tomek6665 Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 14:00
      a to są jakieś sukcesy ??
      • great.one no widzisz.Juz ponad 100 wpisow o sukcesach, 26.02.06, 14:03
        ktorych nie ma.Czysta abstrakcja.
    • zio29 Re: Co mysli Kwaśniewski gdy ogląda sukcesy Kaczo 26.02.06, 22:09
      Kwaśniewski kalkuluje ile zyskałby Kaczyński gdyby zachowywał się tak
      serwilistycznie jak on ..
      Kwaśniewski cokolwiek robił kierował się praktycznie własnym interesem ..
      O ile Kaczyński zdaje się być podmiotem międzynarodowej polityki poprzez
      wykorzystywanie wizyt jako elementu gry politycznej o tyle Kwaśniewski swoje
      wizyty zagraniczne traktował jedynie jako wydarzenia towarzyskie ..

Kwaśniewski nigdy nawet nie próbował zajmować jakiegoś klarownego i
      zdecydowanego stanowiska w relacjach międzynarodowych (zwłaszcza w relacjach
      Polska-UE czy Polska-USA) gdyż wiedział że mu się prywatnie nie opłaca .. I
      choć nie został sekretarzem generalnym ONZ to nadal czeka na swoją szansę ..
      • piaf.e informacje wzięte z księżyca n/t 26.02.06, 22:22
        • zio29 Re: informacje wzięte z księżyca n/t 26.02.06, 22:24
          w sumie to racja ..

Aleksander był przecież księżycowym prezydentem .. :PP
          • joannabarska Myslcie,internauci! 26.02.06, 22:33
            Drodzy myslący internauci! Rozmowa z tym całym "smokiem5" ubliża tym, którzy
            tu próbuja z nim nawet polemizować. Przecież to typowy pieniacz! W dodatku z
            pustą głową. Wcale nie mam zamiaru zwracac uwagi na tego typka.
            • smok5 Wogóle was wando wasilewska 27.02.06, 05:41
              tutaj nie zauwazam. Jak ja jestem typkiem to jak nazwać was -podtypkami-
              towarzysze?
          • piaf.e Re: informacje wzięte z księżyca n/t 26.02.06, 23:34
            Ja ciebie pytam skąd te dane?
            • zio29 Re: informacje wzięte z księżyca n/t 26.02.06, 23:47
              jakie dane ???!
              Gdzie ty żyjesz ?? Na księżycu ?? Nie widziałaś co robił Kwaśniewski ?!
      • smok5 Zio29 masz racje 27.02.06, 05:43
        Słusznie go nazwał Wałęsa rezydent nie prezydent. Bale w operach, rauty,
        imprezki. O czyms takim jak interes narodowy on nie myślał. Ba, on nie wie co to
        jest - do dzisiaj.
    • lexiqz Sukcesy ? 26.02.06, 23:48
      j.w.
      • verbaveritatis Oj, Kaczyński (Lech) musi popracować... 28.02.06, 13:33
        Częśc opinii z tego wątku nalezy przeniesć do Forum Humorum. Podoba sie komus
        czy nie, ale Kwasniewski jest KIMS!!!Duzo jeszcze musi popracowac Kaczyński,
        aby mu dorównac. Nie wróżę sukcesów na tym polu, bo mam oczy jeszcze szeroko
        otwarte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka