Gość: czyzunia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.11.02, 19:24 kapelan solisdarności,pralat jankowski przyjechał do ożarowa iodprawił mszę polową dla protestujących robotników likwidowanej fabryki kabli w ożarowie. pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzunia Re: Ile sobie kazal zaplacic ?? 26.11.02, 19:33 przepraszam ja nie wiem czy przyjechał, odprawił i poblogoslawil, ale wydaje mi sie że kapelan robotników powinien przybyć i być z klasą robotniczą w trudnych dla niej chwilach. ale te czarne łobuzy podwieszali sie do tego gdy byly z tego zyski a teraz mają rioboli głęboko w dupie.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Ile sobie kazal zaplacic ?? IP: *.ipt.aol.com 26.11.02, 19:36 Maja w d.. ale biora ! tego nigdy nie odmawiaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: PRAŁAT JANKOWSKI ODPRAWIŁ MSZĘ IP: *.tnt83.chi5.da.uu.net 26.11.02, 19:33 Gość portalu: czyzunia napisał: > kapelan solisdarności,pralat jankowski przyjechał do ożarowa iodprawił mszę > polową dla protestujących robotników likwidowanej fabryki kabli w ożarowie. > pa Strajkujacy czy bezrobotni katole to zawsze strata dla KK.Mniej na tace. Odpowiedz Link Zgłoś