Dodaj do ulubionych

Tu jest strona Magdy Buczek

04.03.06, 15:45
Można się dowiedzieć, o co jej chodzi.

www.pkrd.vel.pl/txt_pl/start.htm
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: Tu jest strona Magdy Buczek 04.03.06, 15:47
      A co na tej stronie robi ta flaga? Trzecia od prawej.
      • karlin Re: Tu jest strona Magdy Buczek 04.03.06, 15:48
        Tam też działają kółka różańcowe.
    • great.one nie ona pierwsza i nie ostatnia.Nigdy nie zabrakni 04.03.06, 15:48
      e nawiedzonych
      • kropek_oxford Tu nawiedzenie wyraznie tej malej pomaga. A wiec 04.03.06, 15:57
        szczesc Boze - zadnego zla w tej jej dzialalnosci nie widze, choc moze szkoda,
        ze mala wpadla w lapy Rydzyka:)
    • kropek_oxford Lepiej jest w tym tekscie: tak wlasnie te mala 04.03.06, 15:52
      przed laty slyszalem:
      www.pkrd.vel.pl/txt_pl/nasz_dz.html
      Nb. jej choroba jest rzadka, ale istnieja metody leczenia zachowawczego
      (niestety fotel na kolkach pozostaje zawsze jako ochrona). Niedawno w BBC byl
      program o dziewczynie, co w UK - z Madzi choroba - zrobila magistra; sa ponoc
      jakies rokowania na poprawe etc.
      • great.one a czym to sie rozni od kolek organizowanych 04.03.06, 16:07
        niegdys w ZSRR ? Co daje rozaniec i jaka korzysc z tego balwanstwa wyniosa te
        niszczesne dzieci?? Czy masowe hodowanie nowych koltunow juz od malego to
        wlasnie to co jest potrzebne naszemu krajowi??????????
        • atropa_belladonna Re: a czym to sie rozni od kolek organizowanych 04.03.06, 16:27
          Widocznie to tej dziewczynce pomaga, i nadaje jej smutnemu życiu jakiś sens.
    • dr.szfajcner Czy ma copyright na obraz? 04.03.06, 16:20

• snajper55 Zerżnęła z Machiny, tylko twarze pozmieniała. __nt 04.03.06, 16:24
        dr.szfajcner napisał:

>
        >
    • elfhelm wygląda mi to na manipulację chorym dzieckiem 04.03.06, 16:25
      i tyle...
      • kropek_oxford Nie sadze: ja wlasnie gdzie indziej pisze,ze przed 04.03.06, 17:57
        laty slyszalem wypowiedzi tej malej - mala byla szczerze egzaltowana i nie
        mowila cudzym tekstem. Jej pomaga...Reszta sie mniej chuliganii. I dobrze, choc
        mozna by z tego zrobic o wiele sensowniejsza akcje.
        • snajper55 Ale co własciwie Szczuka zrobiła ? __nt 04.03.06, 18:06
          kropek_oxford napisał:

> laty slyszalem wypowiedzi tej malej - mala byla szczerze egzaltowana i nie
          > mowila cudzym tekstem. Jej pomaga...Reszta sie mniej chuliganii. I dobrze,
          choc
          >
          > mozna by z tego zrobic o wiele sensowniejsza akcje.
          • kropek_oxford Podobno sobie z tej dziewczyny glupio zakpila. 04.03.06, 18:08
            Nb. Magda jest dzisiaj w wieku maturalnym; ja slyszalem wypowiedz 9-10 letniego
            dzieciaka.
            • snajper55 To już wiem,że podobno. Ale co zrobiła konkretnie? 04.03.06, 18:12
              kropek_oxford napisał:

> Nb. Magda jest dzisiaj w wieku maturalnym; ja slyszalem wypowiedz 9-10
              letniego
              >
              > dzieciaka.
              • leje-sie Link do nagrania Szczuki u Wojewodzkiego 04.03.06, 18:18
                bies.pl/tymczasowy/szczuka1.mp3
    • mandrake3 Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultury" 04.03.06, 18:13
      Jak by powiedział pan Michik - rynsztokowej. Krytycy literaccy to nieudani i
      sfrustrowani literaci, którzy sami niczego ciekawego stworzyć nie potrafią. Czy
      to tłumaczy jej prostackie zachowanie? Może
      • roro68 Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 18:21
        WYsłuchałem Szczukowej wypowiedzi przy wtórze Wojewódzkiego i powiem prosto:
        zwykłe szmaty. Pokazali, że są szmatami. Szmaty z pretensjami.
        • mandrake3 Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 18:31
          A ten gosciu, ktory ze Szczuka prowadzi wywiad to juz kompletne dno
          nafaszerowane amfetamina. RM w porownaniu z radiem Szczuki i tego faceta to
          szczyt kultury i umiaru. Nasmiewanie sie z dziecka-kaleki, dla ktorego religia
          jest byc moze jedyna radoscia w zyciu, jest przejawem skrajnego chamstwa.
          • pogromca_smokow Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 20:27
            Szczuka to pokazuje swój poziom na okrągło, ale i tak cieżko ten poziom w
            trawie dojrzeć...
        • nurni Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 05.03.06, 00:14
          roro68 napisał:

> WYsłuchałem Szczukowej wypowiedzi przy wtórze Wojewódzkiego i powiem prosto:
          > zwykłe szmaty. Pokazali, że są szmatami. Szmaty z pretensjami.

Sa lepsi od Magdy Buczek.
          Lepsi bo ona nigdy nie odpowiedzialaby tym samym.
          Sa lepsi smieszniejsi i zawsze duzo lepiej wyszczekani.

Swietnie nadaja sie na ikony lewizny.
    • hulaj_dusza Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 04.03.06, 20:39
      że Matka Boska umie pisać!

ORĘDZIE MATKI BOŻEJ W MEDZIUGORJU Z 25 CZERWCA 2004:

Drogie dzieci, dziś znowu moje serce przepełnia radość. Pragnę wam podziękować,
      gdyż urzeczywistniacie mój plan. Każdy z was jest ważny, to dlatego, małe
      dzieci, módlcie się i cieszcie się ze mną z powodu każdego serca, które się
      nawróciło i które się stało narzędziem pokoju w świecie. Grupy modlitewne są
      silne i poprzez nie mogę widzieć, małe dzieci, że Duch Święty działa w świecie.
      Dziękuję, że opowiedzieliście na moje wezwanie.

Jestem pełen podziwu!
      • elfhelm Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 00:15
        i to po polsku... a co!
        • henryk.log Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 00:32
          elfhelm napisał:

> i to po polsku... a co!

..a jak :)
          • hulaj_dusza Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 02:10
            henryk.log napisał:

> elfhelm napisał:
            >
            > > i to po polsku... a co!
            >
            > ..a jak :)
            >

W Medjugorie...
    • rydzyk_smigly Madzia live 05.03.06, 00:46
      www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/radiomaryja.html
      karlin napisał:

> Można się dowiedzieć, o co jej chodzi.
      >
      > www.pkrd.vel.pl/txt_pl/start.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka