karlin 04.03.06, 15:45 Można się dowiedzieć, o co jej chodzi. www.pkrd.vel.pl/txt_pl/start.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: Tu jest strona Magdy Buczek 04.03.06, 15:47 A co na tej stronie robi ta flaga? Trzecia od prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Tu jest strona Magdy Buczek 04.03.06, 15:48 Tam też działają kółka różańcowe. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one nie ona pierwsza i nie ostatnia.Nigdy nie zabrakni 04.03.06, 15:48 e nawiedzonych Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Tu nawiedzenie wyraznie tej malej pomaga. A wiec 04.03.06, 15:57 szczesc Boze - zadnego zla w tej jej dzialalnosci nie widze, choc moze szkoda, ze mala wpadla w lapy Rydzyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Lepiej jest w tym tekscie: tak wlasnie te mala 04.03.06, 15:52 przed laty slyszalem: www.pkrd.vel.pl/txt_pl/nasz_dz.html Nb. jej choroba jest rzadka, ale istnieja metody leczenia zachowawczego (niestety fotel na kolkach pozostaje zawsze jako ochrona). Niedawno w BBC byl program o dziewczynie, co w UK - z Madzi choroba - zrobila magistra; sa ponoc jakies rokowania na poprawe etc. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one a czym to sie rozni od kolek organizowanych 04.03.06, 16:07 niegdys w ZSRR ? Co daje rozaniec i jaka korzysc z tego balwanstwa wyniosa te niszczesne dzieci?? Czy masowe hodowanie nowych koltunow juz od malego to wlasnie to co jest potrzebne naszemu krajowi?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: a czym to sie rozni od kolek organizowanych 04.03.06, 16:27 Widocznie to tej dziewczynce pomaga, i nadaje jej smutnemu życiu jakiś sens. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zerżnęła z Machiny, tylko twarze pozmieniała. __nt 04.03.06, 16:24 dr.szfajcner napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie sadze: ja wlasnie gdzie indziej pisze,ze przed 04.03.06, 17:57 laty slyszalem wypowiedzi tej malej - mala byla szczerze egzaltowana i nie mowila cudzym tekstem. Jej pomaga...Reszta sie mniej chuliganii. I dobrze, choc mozna by z tego zrobic o wiele sensowniejsza akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ale co własciwie Szczuka zrobiła ? __nt 04.03.06, 18:06 kropek_oxford napisał: > laty slyszalem wypowiedzi tej malej - mala byla szczerze egzaltowana i nie > mowila cudzym tekstem. Jej pomaga...Reszta sie mniej chuliganii. I dobrze, choc > > mozna by z tego zrobic o wiele sensowniejsza akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Podobno sobie z tej dziewczyny glupio zakpila. 04.03.06, 18:08 Nb. Magda jest dzisiaj w wieku maturalnym; ja slyszalem wypowiedz 9-10 letniego dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To już wiem,że podobno. Ale co zrobiła konkretnie? 04.03.06, 18:12 kropek_oxford napisał: > Nb. Magda jest dzisiaj w wieku maturalnym; ja slyszalem wypowiedz 9-10 letniego > > dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Link do nagrania Szczuki u Wojewodzkiego 04.03.06, 18:18 bies.pl/tymczasowy/szczuka1.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandrake3 Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultury" 04.03.06, 18:13 Jak by powiedział pan Michik - rynsztokowej. Krytycy literaccy to nieudani i sfrustrowani literaci, którzy sami niczego ciekawego stworzyć nie potrafią. Czy to tłumaczy jej prostackie zachowanie? Może Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 18:21 WYsłuchałem Szczukowej wypowiedzi przy wtórze Wojewódzkiego i powiem prosto: zwykłe szmaty. Pokazali, że są szmatami. Szmaty z pretensjami. Odpowiedz Link Zgłoś
mandrake3 Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 18:31 A ten gosciu, ktory ze Szczuka prowadzi wywiad to juz kompletne dno nafaszerowane amfetamina. RM w porownaniu z radiem Szczuki i tego faceta to szczyt kultury i umiaru. Nasmiewanie sie z dziecka-kaleki, dla ktorego religia jest byc moze jedyna radoscia w zyciu, jest przejawem skrajnego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 04.03.06, 20:27 Szczuka to pokazuje swój poziom na okrągło, ale i tak cieżko ten poziom w trawie dojrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Szczuka niestety pokazała swój poziom "kultur 05.03.06, 00:14 roro68 napisał: > WYsłuchałem Szczukowej wypowiedzi przy wtórze Wojewódzkiego i powiem prosto: > zwykłe szmaty. Pokazali, że są szmatami. Szmaty z pretensjami. Sa lepsi od Magdy Buczek. Lepsi bo ona nigdy nie odpowiedzialaby tym samym. Sa lepsi smieszniejsi i zawsze duzo lepiej wyszczekani. Swietnie nadaja sie na ikony lewizny. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 04.03.06, 20:39 że Matka Boska umie pisać! *** ORĘDZIE MATKI BOŻEJ W MEDZIUGORJU Z 25 CZERWCA 2004: Drogie dzieci, dziś znowu moje serce przepełnia radość. Pragnę wam podziękować, gdyż urzeczywistniacie mój plan. Każdy z was jest ważny, to dlatego, małe dzieci, módlcie się i cieszcie się ze mną z powodu każdego serca, które się nawróciło i które się stało narzędziem pokoju w świecie. Grupy modlitewne są silne i poprzez nie mogę widzieć, małe dzieci, że Duch Święty działa w świecie. Dziękuję, że opowiedzieliście na moje wezwanie. *** Jestem pełen podziwu! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 00:15 i to po polsku... a co! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 00:32 elfhelm napisał: > i to po polsku... a co! ..a jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Rewelacja! Nie mialem, jako ateista, pojęcia, 05.03.06, 02:10 henryk.log napisał: > elfhelm napisał: > > > i to po polsku... a co! > > ..a jak :) > W Medjugorie... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Madzia live 05.03.06, 00:46 www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/radiomaryja.html karlin napisał: > Można się dowiedzieć, o co jej chodzi. > > www.pkrd.vel.pl/txt_pl/start.htm Odpowiedz Link Zgłoś