Dodaj do ulubionych

słuchajcie RM

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.11.02, 13:20
tam lecą takie kawały że jajo można znieść.
wczoraj w rozmowach niedokończonych gadali o mansonach i opus dei. toż to
jedna cholera. ale wesołe to było jak nie przymierzając kabaret pietrzaka.
Obserwuj wątek
    • masaker Re: słuchajcie RM 29.11.02, 13:25
      Gość portalu: OszoLom z RM napisał(a):

> tam lecą takie kawały że jajo można znieść.
      > wczoraj w rozmowach niedokończonych gadali o mansonach i opus dei. toż to
      > jedna cholera. ale wesołe to było jak nie przymierzając kabaret pietrzaka.

Wiem, wczoraj po raz pierwszy złapaliśmy RM w radio u kolesia (wstyd
      powiedzieć - nie mam radia). Z RM dowiedziałem się, że emisja filmu o Rydzyku
      to była masońska robota, bo masoni naśladują swojego mistrza, Szatana. Super!
      Nie dowiedziałem się jedynie, czym się różnią masoni do satanistów. Cóż, może
      niektórzy uczestnicy forum mnie oświecą.
      • Gość: czyzunia Re: słuchajcie RM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.11.02, 13:27
        ale musisz przyznać że wesołe toto było.pa
    • Gość: Konkret Czy toto ma cos wspolnego z religia ?? IP: *.ipt.aol.com 29.11.02, 13:29
      Panstwo dalo licencje na dzialanie rozglosni wyznaniowej. Czy tego typu
      pozalowania godna propaganda szerzaca idiotyzm i nienawisc ma cos z tym
      wspolnego?
      • Gość: czyzunia Re: Czy toto ma cos wspolnego z religia ?? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.11.02, 13:31
        należy to traktować jako programy rozrywkowe.pa
    • Gość: Oszołom z RM Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 13:43
      Gość portalu: OszoLom z RM napisał(a):

> tam lecą takie kawały że jajo można znieść.
      > wczoraj w rozmowach niedokończonych gadali o mansonach i opus dei. toż to
      > jedna cholera. ale wesołe to było jak nie przymierzając kabaret pietrzaka.

- mógłbyś nie pode mnie niepodszywać..a poza tym nie wiem czy do śmiechu ci
      jest jak się niszczy zakłady pracy (patrz Ożarów) bo o tym teraz jest mowa w RM
      • masaker Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! 29.11.02, 14:05
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> - mógłbyś nie pode mnie niepodszywać..

Tak, to zdecydowanie nie jest najlepszy pomysł.

Oszołom, oświeć mnie w dwóch kwestiach:
        1. Czy likwidacja zakładu w Ożarowie to robota masonów?
        2. Jak rozpoznać masona?
        • Gość: Oszołom z RM Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 14:11
          1. To robota ich posługiwaczy jakimi są nasi pożal sie Boże (euro)politycy.
          Dostosowują nas do wymogów UE nie bacząc na koszty społeczne..ci z PO
          powiedzieli wprost do UE jak najszybciej i za wszelką cenę...i oto tego skutki.
          2. Co do masonów polecam książkę tanisława Krajskiego "Maseoneria i okolice" z
          1999 roku...Szukaj też w encyklopedii pod hasłem Wolnomularstwo.
          • masaker Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! 29.11.02, 14:14
            Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

Dzienx, pewnie rzucę okiem, ale, słuchaj, jestem niecierpliwy gość, podaj
            chociaż kilka podstawowych cech masonerii.*
            Jeżeli likwidacja zakładu w Ożarowie to robota masonów, to rozumiem, że premier
            Miller jest masonem, tak? Czy jest kierowany przez masonów?

* - odpowiedz koniecznie!
            • Gość: Oszołom z RM Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 14:48
              Sięgnij do encyklopedii pod hasłem wolnomularstwo oraz do książek Staniława
              Krajskiego "Masoneria i okolice" czI i II (1993 1999) Polecam książkę Henryka
              Pająka " rządy zbirów" i jeszcze jakaś jest jego pozycja o masonerii ale
              niepamiętam już tytułu
              • masaker Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! 29.11.02, 15:03
                Wiesz, Oszołom, zanim ja te pająki przeczytam, to minie trochę czasu. Bądź
                chrześcijaninem, ulituj się i powiedz teraz, podaj choć parę cech masona.
                • Gość: Oszołom z RM Re: Czyzunia i OszLom to ta sama osoba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:06
                  Jak ci powiem to nie będziesz czytać.. nie chcę się przyczyniać do pogarszania
                  i tak już fatalnych statystyk polskiego czytelnictwa..powiem ci że RRM
                  korzystnie się pod tym wzgl prezentuje czytelnictwo jest tu dużo powyżej
                  średniej krajowej
    • pan_pndzelek Słuchamy Oszoł, słuchamy RM!!! 29.11.02, 15:02
      Słuchamy Oszoł, słuchamy RM!!! I bawimy się SETNIE. Masz rację to lepsze niż
      najlepszy kabaret...
      • Gość: Oszołom z RM Re: Słuchamy Oszoł, słuchamy RM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 16:07
        pan_pndzelek napisał:

> Słuchamy Oszoł, słuchamy RM!!! I bawimy się SETNIE. Masz rację to lepsze niż
        > najlepszy kabaret...
        - nic takiego nie powiedziałem. że to kabaret...i przestań wreszcie kopiować do
        każdego to suche powiedzonko!
    • Gość: Xionc Re: słuchajcie RM....F FM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 213.77.7.* 29.11.02, 15:12
      :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka