Dodaj do ulubionych

PiS wojuje z Balcerowiczem

• dzordz1961 PiS straszy oponentów 13.03.06, 08:33
      PiS pokazuje co bedzie siędziało z ludżmi , którzy nie poddadzą sie ich woli.
      Jeżeli któryś stanie okoniem , to zaraz powoła sie na niego Komisję . Tak
      właśnie bedezie wygląda IV Rzcz. Komisyjna .
    • scull1 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:33
      Kaczory sa Miloszeviciem Polski. Szczują ludzi przeciw sobie, prawo mają za
      nic. Kiedy padnie pierwszy strzał? Czy tego chce ten kraj? Elektoracie obudz
      sie.
    • jsd1952 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:36
      Dużo medialnego szumu, wiele półprawd i mało konkretów, tak w duzym skrócie
      skomentowałbym artykuł. Przechodząc do meritum sprawy to, moim zdaniem:
      1. Pan Balcerowicz popełnił błąd, który sam w sobie dyskredytuje Go jako szefa
      Banku Centralnego.
      2. Nie ma na swiecie państwa, które /wg. posiadanych przeze mnie informacji/
      miałoby tak wielki udział obcego kapitału w sektorze bankowości.
      3. Pan Balcerowicz /i pozostali szefowie banku centralnego oraz nadzoru
      bankowego/ jesli nie maja "nic za uszami" to nie powinni się obawiać żadnej
      komisji.
      4. Pan Balcerowicz nie ma racji odnosnie wyjatkowości kontroli "niezależnego"
      banku centralnego. A propos cudzysłowu to tak naprawdę nie istnieje niezależny
      od nikogo i niczego bank centralny - w żadnym państwie. No chyba, że Pan Prezes
      myśli o banku Białorusi...
      5. Szef stowarzyszenia banków miast merytorycznej dysputy sprowadza sprawę na
      poziom partii, które potępia. Bajery w rodzaju topnienia oszczędności, drogich
      wycieczek zagranicznych itp. bzdur może on wciskać /używając jego retoryki/
      członkom potępianych przez siebie partii. Poliytyka kursowa banku centralnego,
      o ile taka wogóle istnieje jest na żenująco niskim poziomie. Utrzymywanie
      wysokiego kursu złotego jest bardzo opłacalne jedynie dla zagranicznych
      kapitałów spekulacyjnych, nie jest on natomiast korzystne dla Polski i jej
      obywateli.
      A zatem poczekajmy na Komisję i jej rezultaty. Nie te telewizyjne lecz, te
      które wykażą kto rzeczywiście ma rację
      • 123zly Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:47
        głupota twoja nie zna granic - bo np.jeżeli za 1zł kupię 1dolara i to ma być
        dla mnie nieopłacalne to ja ci gratuluję pomyślunku.
        Według ciebie lepiej będzie jak za 1 dolara zapłacimy tak jak kiedyś setki lub
        tysiące złotych. KRETYNIZM
      • prawdeczka1 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:08
        drogi przyjacielu, ciesze sie, ze sa tacy ludzie jak ty, ktorzy opieraja sie
        temu calemu histerycznemu wrzaskowi. nie jest do pomyslenia w normalnym kraju,
        zeby przedstawiciel panstwa/rzadu zostal wyrzucony z obrad. widzialam
        wystapienie balcerowicza; rzadko mozna sie spotkac z tak bezwstydna
        megalomania. dobranie sie do skory architektom transformacji nie jest latwe,
        wchodza w gre wielkie pieniadze, wielkie kanty i wstydliwe malosci tzw.
        autorytetow
        • demis1 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:25
          jesteś z takim samym mózgiem jak kaczory i jego zlodzieje z otoczenia.oni
          kradna nasze pieniadze bo nic nie robia tylko pograzaja polske i
          polakow.Jeszcze troche to zarazony bocian i labedz nawet nie beda chcieli
          NASRAC NA POLAKA I POLSKE. BO nawet zeby zrobic kupe to kazdy a napewno
          wiekszosc polakow zna metody kulturalnego i w kulturalnych warunka
          srac.wypowiedziana mysl na ktora to odpowiedz to do osoby tylko z taka sama
          kultura bycia i myslenia ja twoi wybrancy.
    • baretto debile, ciekawe kiedy zajmą się gospodarką 13.03.06, 08:44
      i ciekawer ile bedą kosztować nas te komisje i co z tego bewdziemy mieli..
      strzałka dla PISuaru. cała nadzieja w ptasiej grypie...
      trzymam kciuki za łabędzie.
      • albacor Re: debile, ciekawe kiedy zajmą się gospodarką 13.03.06, 08:48
        Dziwię się tym, których ekscutyje to kim jest właściciel banku i twierdzenia,
        że najlepiej gdyby to był "polski bank". Zdaje się , że nawet PIS podkresla, że
        jednym z sukcesów porzedniego rządu było wejscie do Unii a tu obowiązuje
        swobodny przepływ kapitału. I tu PIS ze swoimi narodowymi ideałami fobiami i
        marzeniami pasuje ze wszystkm jak pięść do nosa. Mnie nie interesuje czy
        włascicielem jest Polak czy Wloch, tylko czy moja kasa jest bezpieczna. Gdy
        widzę posła PIS z piana na ustach i satysfakcją z samego tylko faktu dokopania
        Balcerowiczowi (Zawisza) szlag mnie trafia a naturalnym odruchem jest obawa o
        swoja kasę. Obym sie mylił, ale źle wróżę i giełdzie i złotówce i lokatom
        obywateli. Świat biznesu widzi co się dzieje i wyciąga wnioski: woli lokować
        tam, gdzie sytuacja jest stabilniejsza i bardziej jednoznaczna. Po
        wypowiedzeniu wojny środowiskom adwokatów, lekarzy, dziennikarzy szykuje się
        wojenka z bankami i biznesem. O ile tamte bezposrednio nie waiły nas to tu
        możemy wszystcy nieźle oberwać. A Zawiszę historia rozliczy z tego co mówił i z
        tego co zrobi.Na miejscu zagranicznego inwestora zastanowiłbym sie kilka razy
        zanim zainwestowałbym u nas choć jedno euro. Tacy niespełnieni rewolucjonisci
        prawicowi przyciągają tylko spekulacyjny krótkoterminowy kapital i tyle. Ale
        poseł Zawisza jest zaslepiony klapkami nalożonymi przez Wielkiego Brata.
    • ab255 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:48
      Ok. to jest ewidentna zemsta, Pis na tym tylko straci. Balcerowicz jest
      niezwykle uczciwym i madrym człowiekiem. Jego komisja nie skompromituje, a jak
      2x2=4, On skompromituje komisję. Zanim jednak ta komisja to najpierw powinna
      być ta w sprawie inwigilacji zarzadzonej przez bliźniakow, Wasserwannę i "zero"
    • zalzala1 A może by tak postawić opór? 13.03.06, 08:48
      Proponuję manifestację w Warszawie - termin do ustalenia, ktoś (doświadczenie,
      organizacja) potrafi to pociągnąć?
      Oni robią co chcą dopóki będziemy się patrzeć z załozonymi rękoma - może warto
      to skończyć. Pokazać że inteligencja też potrafi protestować.
      Dajmy sobie czas zbierzmy ludzi, niech wyjdzie całe miasto, STAŃMY, pokażmy, że
      nie ma zgody na zawłąszczanie Państwa na manipulacje prawem!!! Przecież masa
      ludzi ma kredyty walutowe, masa oszczędności na giełdzie, wielu z nas pracuje w
      firmach z zagrnicznym kapitałem. Potrafią przyjechac do Wa-wy rolnicy, górnicy,
      a może już czas żebyśmy my podnieśli głos - pokazali, że jesteśmy, że patrzymy
      im na ręcę.
      • carlitos35 A może by tak postawić opór? - !!! 13.03.06, 09:05
        zalzala1 napisała:

> Proponuję manifestację w Warszawie - termin do ustalenia, ktoś (doświadczenie,
        > organizacja) potrafi to pociągnąć?
        > Oni robią co chcą dopóki będziemy się patrzeć z załozonymi rękoma - może warto
        > to skończyć. Pokazać że inteligencja też potrafi protestować.
        > Dajmy sobie czas zbierzmy ludzi, niech wyjdzie całe miasto, STAŃMY, pokażmy,
        że
        > nie ma zgody na zawłąszczanie Państwa na manipulacje prawem!!! Przecież masa
        > ludzi ma kredyty walutowe, masa oszczędności na giełdzie, wielu z nas pracuje
        w
        > firmach z zagrnicznym kapitałem. Potrafią przyjechac do Wa-wy rolnicy,
        górnicy,
        > a może już czas żebyśmy my podnieśli głos - pokazali, że jesteśmy, że patrzymy
        > im na ręcę.
      • tranis Re: A może by tak postawić opór? 13.03.06, 09:54
        tak zdecydowanie jestem za jak na nas wyśla prewencje i będzie pałowanie
        to się ośmieszą , jak wyjdą i powiedzą że jesteśmy zmanipulowani przez prase to jw
        górniką się udało
    • antonioni1 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:50
      PiS jest po prostu organizacją chorą i trzeba to ugrupowanie oraz ich
      zwolenników traktować jak ludzi chorych, potrzebujących leczenia najlepiej
      psychiatrycznego. Kaczyńscy z Rydzykiem olewają papieża, polski episkopat
      (drohiczyński biskup - plagiator tutaj się nie liczy)i wszystkich konkretnie
      patrzących na rzeczywistość.
    • malpa1230 Zaplute karły chcą skubnąć nam kasę z banków! 13.03.06, 08:52
      • m15 balcerowicz kolejny raz udowodnil,że jest bucem 13.03.06, 08:56
        ze skłonnością do chamstwa ,cóż-prawdziwy sekretarz pzpr,tylko czemu sekretarze
        chcą być nauczycielami reguł wolnorynkowych
        • mako75 Re: balcerowicz kolejny raz udowodnil,że jest buc 13.03.06, 11:12
          m15 napisał:

> ze skłonnością do chamstwa ,cóż-prawdziwy sekretarz pzpr,tylko czemu sekretarze
          >
          > chcą być nauczycielami reguł wolnorynkowych
          Piszesz o wypowiedzi Dorna odnośnie Korpusu Cywilnego??? tak prawdziwy sekretarz i cham...rzeczywiście...
    • palec1 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 08:54
      KACZYNSKI MUSI ODEJSC !!!!!
      • m15 PO kolejny raz dowodzi ,iż jest obrończynią układu 13.03.06, 08:59
        palec1 napisał:

> KACZYNSKI MUSI ODEJSC !!!!!
        opatrzność czuwała nad polską ,szczęście ,że nie doszło do koalicji z tymi
        aktywnymi i głęboko powiązanymi stronnikami złodziejstwa ,prywaty i zakłamania
        • holyboy_666 Re: rotfl 13.03.06, 09:53
          zwróc się do opatrzności analizując kurs złotówki
          moze pomoze?
        • trzynasty Re: PO kolejny raz dowodzi ,iż jest obrończynią u 13.03.06, 10:51
          ale fajnie powiedziałeś o Pissie
    • baltazarus Balcerowicz też budował socjalizm. 13.03.06, 08:57
      Wolny rynek wprowadził w Polsce komunistyczny minister Wilczek, gdy "nastał"
      Balcerowicz rozpoczął się nawrót socjalizm i pogłębianie go. Biurokratyzacja,
      radykalne podwyżki podatków, koncesje, zezwolenia czyli wprowadzanie
      europejskiego socjalizmu w miejsce moskiewskiego. O Balcerowiczu liberale mówią
      ignoranci.

PS. PiS też chce socjalizmu europejskiego.
    • trzynasty Ale miałem sen ....... 13.03.06, 08:59
      śniło mi się, że w Polsce panuje prawdziwa demokracja, ludzie się kochają, na
      emigracji znaleźli sie panowie Wysoki, Opalony i Podwójni oraz spora liczba im
      podobnych. Że nikt nie zakłócał prawa do wolności wypowiedzi i zgromadzeń, że
      krajem rządzą politycy kompetentni i pro społeczni, że działa tylko jedna
      komisja sejmowa - do zbadania działalności Pissu i że to do nas przejeżdżają do
      pracy ludzie z Brytanii, Irlandii i pozostałych państw UE. Budzę sie: w radio
      Wysoki, w portalach niejaki Goś-Ewski, kolejni ludzie na lotniskach i cholernie
      dziurawe drogi. Ale mam nadzieję, że sen się wskrótce spełni.
      • m15 Re: Ale miałem sen ....... 13.03.06, 09:04
        trzynasty napisał:

> śniło mi się, że w Polsce panuje prawdziwa demokracja, ludzie się kochają, na
        > emigracji znaleźli sie panowie Wysoki, Opalony i Podwójni oraz spora liczba
        im
        > podobnych. Że nikt nie zakłócał prawa do wolności wypowiedzi i zgromadzeń, że
        > krajem rządzą politycy kompetentni i pro społeczni, że działa tylko jedna
        > komisja sejmowa - do zbadania działalności Pissu i że to do nas przejeżdżają
        do
        >
        > pracy ludzie z Brytanii, Irlandii i pozostałych państw UE. Budzę sie: w radio
        > Wysoki, w portalach niejaki Goś-Ewski, kolejni ludzie na lotniskach i
        cholernie
        >
        > dziurawe drogi. Ale mam nadzieję, że sen się wskrótce spełni.
        a mi się śniło ,że czerwoni i ich obrońcy udadzą się do krajów w pełni
        demokratycznych i tam będą utrwalać i rozwijać i pogębiać ,takich krajów
        jeszcze kilka zostało ,spieszcie się ,bom tam też komunie grunt zacznie palić
        się pod stopami,jadąc -zabierzcie ze sobą plastusiowy zagon
        • wisniowysad Re: Ale miałem sen ....... 13.03.06, 09:59
          > a mi się śniło ,że czerwoni i ich obrońcy udadzą się do krajów w pełni
          > demokratycznych i tam będą utrwalać i rozwijać i pogębiać ,takich krajów
          > jeszcze kilka zostało ,spieszcie się ,bom tam też komunie grunt zacznie palić
          > się pod stopami,jadąc -zabierzcie ze sobą plastusiowy zagon

a gdzie są ci czerwoni? Jak na razie wszędzie są czarni
        • mako75 Re: Ale miałem sen ....... 13.03.06, 10:57
          m15 napisał:

> a mi się śniło ,że czerwoni i ich obrońcy udadzą się do krajów w pełni
          > demokratycznych i tam będą utrwalać i rozwijać i pogębiać ,takich krajów
          > jeszcze kilka zostało ,spieszcie się ,bom tam też komunie grunt zacznie palić
          > się pod stopami,jadąc -zabierzcie ze sobą plastusiowy zagon
          Kraje o których piszesz to jak rozumiem Białoruś, KRLD ... no ale tam akurat panuje model gospodarki lansowany przez PiS
        • lks17 Re: Ale miałem sen ....... 13.03.06, 11:03
          M15 - ty mozesz zostać. Bedziemy pokazywać naszym dzieciom jak wygladały
          skamienieliny pisowszczyzny.
    • emeryt21 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:00
      Niech PiS dalej wojuje z gospodarka,bankami,Balcerowiczem,Kulczykiem i
      nadejdzie dzien,gdy obudzimy sie z reka w nocniku.Zadluzenie panstwa wzrosnie
      do wartosci nieodwracalnych,bo uciekna kapitaly,poczatek zrobil Kulczyk.Teraz
      inni to robia o czym swiadczy wzrost cen walut.Kredyty podrozeja,zlotowka
      zacznie zamieniac sie w makulature.Co,ze zbyt czarno to widze?Byc moze,ale
      jedynym ratunkiem jest uniezaleznienie gospodarki od polityki i to
      natychmiast.Elementy skladowe tego procesu to utrzymanie niezaleznosci
      NBP,wprowadzenie euro itd.Obciecie politykom mozliwosci manipulowania w
      gospodarce,radykalne uproszczenie systemu podatkowego,ograniczenie
      koncesjonowania niektorych dziedzin gospodarki,przestrzeganie
      prawa,usprawnienie sadownictwa.Moglbym tu jeszcze dlugo "przynudzac",ale o tym
      wszyscy wiedza,tylko nie politycy,ktorzy udaja,ze nie wiedza.
    • moheras Zawsze mi sie wydawalo ze to minister skarbu 13.03.06, 09:05
      odpowiada za prywatyzacje polskich firm a wiec i prywatyzacje bankow. Jednak
      dzieki PiS dowiedzialem sie ze winny jest balcerowicz... Rozumiem ze jak za rok
      1 EURO dzieki obecnym podworkowym patriotom bedzie wart 6 PLN to tez winny
      bedzie balcerowicz i sie stworzy komisje by to wyjasnila
    • macarthur mają co chcieli 13.03.06, 09:05
      ci co głosowali na PIS-UAR
    • apollo111 [...] 13.03.06, 09:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ryszard461 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:18
      Ojej co to za straszny tytul do walki przeciw jednemy sprawiedliwemu ruszyla
      cala formacja PIS-u. A dlacego z taka zajadloscia ma walczyc dobroczynca
      wszystkich polakow czyzby ukrywal jakies malwersacje warto to sprawdzic .
    • starymason Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:23
      gdyby zul pilsudski mialby komisje sledcza na glowie
      prawdopodobnie wedlug pisuarow za to ze byl komuchem dzialal w pps, byl
      protestantem anie katolikiem mial zone zydowke , jsano mowil o polakach to
      co myslal, prawdopodobnie pisuary by przezyly nastepny zamsch majowy a
      gosiew i inne barany by wyladowaly w berezie

• messi1 a ja już sprzedałem mieszkanie i ... 13.03.06, 09:29
        ... raczej nie kupię w polsce nowego. oglądałem w piątek spektakl w sejmie i
        nie wiem co mnie tu jeszcze trzyma.
    • pcielik Cała prawda o Balcerowiczu 13.03.06, 09:27
      W świetle tego, co przeczytałem wniosek o postawienie go przed Trybunałem Stanu uważam za zasadny.
      forum.wprost.pl/ar/?O=534670&AO=87828&NZ=4
    • wysokiktos a zlotowka i gielda ida w gore :))))))))) 13.03.06, 09:28
      poczekamy do zamkniecia dzisiejszej gieldy. Narazie trend jest wzrostowy :)))))))
      • holyboy_666 Re: nie wiem na jakie wykresy ty patrzysz, 13.03.06, 09:51
        ale patrz dokładnie

wcale mnie to zreszta nie cieszy
        • wysokiktos zeby bylo smiesniej....... :)))))))) 13.03.06, 09:52
          wzrosly akcje pko sa i bph :)))))))))) To nie sa zarty, to sa fakty!
          • holyboy_666 Re: a co w tym smiesznego? 13.03.06, 09:57
            dlaczego pekao i bph mialyby spadac? to dobre spółki

w polowie dnia bedzie wiadomo jaki jest trend

mnie interesuje kurs walut
            • wysokiktos Re: a co w tym smiesznego? 13.03.06, 10:08
              hmmm, czy ja rozmawiam z osoba zorientowana w temacie gieldy? Pytania sa
              conajmniej dziwne.
              Nie mam zamiaru byc analitykiem tego co sie dzieje teraz na gieldzie. Notowania
              sa publiczne wiec kazdy moze je sprawdzic. Koncze temat.
    • hwadu [...] 13.03.06, 09:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • london_calling pan MUSI zostać Panie Balcerowicz!!! 13.03.06, 09:35
      A wy z PISU zajmijcie się wreszcie konkretną robotą zamiast powoływać kolejna
      komisję śledcza.To jakaś paranoja z tymi komisjami!
      Jestem przerażona tym co sie dzieje w moim kraju. Jestem coraz bardziej i
      poważnie PRZRAŻONA. Panie Kaczyński niech się Pan opamięta i weźmie do roboty
      wreszcie zamiast bić pianę i leczyć swoje kompleksy próbując udowadniac
      wszystkim Bóg wie co!!
    • gw_lzejakpies Brawo, czas LZE-elYty dobiega konca 13.03.06, 09:37
      jeszcze prezia za kraty, Michnika, Urbana i morderców z PZPr (SLD)/
      • malpa1230 Moher uderzył Ci do głowy??? 13.03.06, 09:52
      • holyboy_666 Re: drogie dziecko, 13.03.06, 09:58
        i znowu wagary zamiast lekcji polskiego?
        • malpa1230 ja na wagarach?To umysł PiS-owców się zerwał 13.03.06, 11:33
    • paolo_1977 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:39
      Atak na Balcerowicza, a przy okazji innych prezesow NBP czyli Gronkiewicz-Walz
      reprezentujacej niewlasciwa opcje polityczna uwazam za skandal. Ja chyba wyjde
      na ulice i zadyme zaczne robic! To ze taka miernota i szumowina jak lepper,
      ktora czego sie nie tknie to wszystko zepsuje szarga jedna z najbardziej
      zasluzonych dla Polski osob, to wiadomo od dawna, ale ze znajduja w tym
      poparcie pisiakow to juz jest naprawde skandal! Czy prymitywne
      haslo "Balcerowicz musi odejsc" staje oficjalnym sloganem PISU? Czy dla nich
      nie ma zadnych granic niszczenia i dokopywania innym? Jakim cudem te chlopaczki
      chca w ogole oceniac 16 lat prowadzenia polityki monetarnej NBP? Oni zwyklych
      odsetek od kredytu nie potrafia policzyc. Nie jestem jakims wyznawca
      Balcerowicza, nie jest on dla mnie guru, ani bohaterem narodowym choc z
      perpektywy historycznej pewnie ma szanse zblizyc sie do tego poziomu. Na pewno
      Balcerowicz jakies bledy popelnil, nikt nie jest doskonaly, ale efekt jego i
      Gronkiewicz-Walz prezesowania chyba widac i mozna go okreslic mianem sukcesu.
      Do tego udalo sie przebrnac przez okres transformacji stosunkowo stabilnie,
      uniknac np. zalamania kursu, ktory pozarlby oszczednosci ludzi, rowniez tych,
      ktorzy dzis nie potrafia tego docenic.

No ale coz, w sumie chyba nie ma sie czemu dziwic, jesli tym krajem rzadzi
      dwoch ogarnietych obsesja ludzi, ktorzy Walese uwazaja za Bolka, a rydzyka za
      obronce wiary i ostatnich wolnych mediow.

Najbardziej smutne jest to, ze w ogole nie powinnismy sie przejmowac takimi
      malenkimi, chorymi z zawisci ludzikami, odnotowujac czasami ich krzyki w
      kategoriach ciekawostki, tymczasem oni, z przyzwoleniem, ba poparciem
      spoleczenstwa rzadza tym krajem. Niestety wszystko wskazuje na to, ze hasla i
      zapowiedzi PISu to nie byl zaden przedwyborczy populizm, to byla prawda.
      Rozmiarow tego jak one sa straszne, chyba jednak nikt sobie nie uswiadamial.
    • snycerz Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:40
      Ktoś tam mówi,"już złotówka straciła, stopniały oszczędności ludności itp",
      proste pytanie: A dzięki działaniom prof. Balcerowicza to te oszczędności
      wzrosły?, Szczególnie na początku lat 90 ubiegłego wieku?
    • mieszko27 Re: PiS wojuje z Balcerowiczem 13.03.06, 09:43
      Ilu Polaków, tylu fachowców, ilu fachowców, tylu uzdroqwicieli. Ale to, co
      głosi PiS ustami swoich przywódców daleko przewyższa obiecane przez SLD
      gruszxki na wierzbie. Do tego dochodzi novum: małpia gra czyli polityczne
      skakanie z gałęzi na gałąź. Chwytaja się przy tym brzytwy, bo zauważyli, że się
      zapędzili zbyt daleko i nie są (bo nie mogą byc!) w żaden sposób do
      zrealizowania danych wyborcom obiecanek. W swoich zapędach PiS zrównał się
      mentalnie i intelektrualnie z wodzem swojego koalicjanta Lepperem, a główne
      hasła to: '"Balcerowicz musi odejść, zboże na tory, ratowanie gospodarki przez
      dodrukowanie pieniędzy i puszczenie ich w obieg". Na tym ma polegać reforma w
      ich wydaniu oraz przywrócenie "ptrawa io sprawiedliwości"??? TO NIC INNEGO, NIŻ
      WICHRZYCIELSKA POLITYKA PROWADZĄCA DONIKĄD. OPRÓCZ POKRZYKIWANIA I GŁOŚNEGO
      POHUKIWANIA, GROŻENIA I STRASZENIA PROGRAM PiS NIE MA W SOBIE NIC Z
      RZECZYWISTEJ NAPRAWY PAŃSTWA. I TAKIEMU '"UZDRAWIANIU" IIIRP ORAZ BUDOWIE IV
      MUSI BYC POWIEDZIANE ZDECYDOWANE '"NIE"!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka