b.krakus 17.03.06, 14:49 jak potraktował Helenę Łuczywo jest: a - zasadne, b - dopuszczalne prawnie, c – zgodne z netykietą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 14:50 b.krakus napisał: d - jest prawdziwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_lisowski OK! J.K. Nazwał Świnię świnią !!!!!!!!!!!!!!! 17.03.06, 23:56 Jarosław Kaczyński w sposób bardzo zrównoważony ocenił sytuację i osoby ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie wiem, ale..... 17.03.06, 14:51 b.krakus napisał: > jak potraktował Helenę Łuczywo jest: > > a - zasadne, > > b - dopuszczalne prawnie, > > c – zgodne z netykietą? Sądzę, że powinniśmy raczej rozważyć opcję nazwania go głupim chamem. Jakoś mi pasuje. Świnie są inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Będę stanowczy! 17.03.06, 16:35 b.krakus napisał: > dałoby się wynegocjować... Głupi cham i tyle! No ale vox populi vox dei - jak przegłosujecie świnię, to niech juz będzie. A to takie milusie zwierzaczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a taki niby do kobiet szarmancki 17.03.06, 15:07 każdej łapkę obślini i w ogóle… Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy i pomyslec,ze walczyl o wolnosc slowa i o to, 17.03.06, 15:10 zeby nie atakowac ludzi za dzialalnosc ich przodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: i pomyslec,ze walczyl o wolnosc slowa i o to, 17.03.06, 15:16 wszystkie zwierzęta są równe ale świnie równiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 15:22 b.krakus napisał: > jak potraktował Helenę Łuczywo jest: > > a - zasadne, > > b - dopuszczalne prawnie, > > c – zgodne z netykietą? d - konieczne Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 15:30 b.krakus napisał: > jak potraktował Helenę Łuczywo jest: > > a - zasadne, > > b - dopuszczalne prawnie, > > c – zgodne z netykietą? d - wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jest całkowicie usprawiedliwione! 17.03.06, 16:06 A Leszek niech dalej bawi się w wycinanki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 16:38 Byle świnie się nam nie obraziły... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 16:41 co najlepiej odzwierciedla standardy tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 16:43 Kurskiej? Przecież pani senator ma na imię Annna!?! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 17.03.06, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum napiszemy moze 17.03.06, 16:58 GW nigdy nie tolerowalo nazistowskich sygnaturek typu "Ein Volk...", a cale chamstwo zainicjowal ktos inny Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nieuku - przetlumacze; ein Volk oznacza w jezyku 17.03.06, 23:58 niemieckim wylacznie: jeden narod. GDZIE ty tu chamstwo widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 16:56 A moze sadzisz, ze jest niemozliwe napisanie skryptu, ktory bedzie wycinal cale slowo "ku..ki"? Wiec jest mozliwe. Tylko nie pasuje. Helence. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner To o zonie czy matce Tego Wybitnego Posla PiSu? 17.03.06, 18:08 Czy ona wzorem swgo syna biega po Gdansku z gola cipka, by udowodnic ze nie jest w poprzek? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A ja obstaję przy ku..kiej Madzi z TV Trwam 17.03.06, 16:52 co najlepiej odzwierciedla standardy my.uczennice.vii.liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum to odzwierciedla wylacznie twoja hipokryzje 17.03.06, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Re: A ja obstaję przy ku..kiej Madzi z TV Trwam 17.03.06, 17:15 Jaką znowu hipokryzję? Ja tylko staram się dostosować do Twojego poziomu - poziomu Rowu Mariańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum No tak...Helenka to same dobro 17.03.06, 17:28 a Madzia aktywnie chroni uklad pobolszewickich kanalii. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Samo dobro to zwykła świnia vel. bura suka 17.03.06, 17:31 a Madzia jest jedynie ku..ka, oczywiście według Twoich standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Wydaje nam sie, ze wczesniej GW 17.03.06, 17:39 pokazywalo Kaczynskiego z czarnym prostokatem na oczach i rozdmuchiwalo afere w rozporku. Kto sieje wiatr zbiera burze. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill To źle Ci się dziecko wydaje 17.03.06, 17:45 Terminu "Jarosław K." i zasłaniania lub zamazywania twarzy używały wszystkie media - takie było orzeczenie sądu i takie jest prawo. A o ściąganiu spodni przez partyjnego eks-kolegę mówili politycy LPR-u "Newsweekowi" a nie "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum ze tez egzegeci, ktorych pelno w gazecie poparli 17.03.06, 17:55 te nieeleganckie praktyki. Znudziles nas. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Twoje pokolenie - pokolenie pokemonów 17.03.06, 18:09 mało rozumie. Egzegeza na nic. Orzeczenie sądu to dla takich jak Ty nieelegancka praktyka. Ludzie, którzy w stanie wojennym walczyli są ku...scy. Samrkacze są godni szacunku. Dzieci stalinowców są wyroczniami prawa. Towarzysze z PZPR reformatorami. Itp., itd. Masz rację, wracaj dziecko do montowania tych zdjątek. Jeszcze parę osób jest do oplucia. Parę osób, którym zawdzięczasz tę wolność plucia. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Niech zgadne 17.03.06, 18:30 Cimoszewicz- Kwach i Michnik? A moze herr Müller? Sami walczacy o wolnosc :)))) Tyle jest na zdjeciach. Moze i dziecko, ale sa sprawy w ktorych sie z pewnoscia nie myli. Co do ´dzieci stalinowcow sa wyroczniami prawa´ masz na mysli doslowna dziedzicznosc komunizmu? Jest jeszcze konwergencja do niej wystarczy dziedziczenie ukladow i funduszy. Wolnosc zawdziecza kazdy tylko sobie i wiedzy o tym czym ona jest. Agora nie jest bynajmniej do pouczania w tym kontekscie. Pokolenie jakieby nie bylo to widzi - nawet jesli - jak kazde ma swoje uprzedzenia. Inne - nieuzasadnione wyrowna czas. Kazdy kto walczy o wolnosc - walczy na wlasne konto - nie bredz komunistycznie. Inni moga tylko ocenic czy im sie ta walka tez przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a autentycznosc humoru 17.03.06, 18:44 siostr docenilam w koncu. Nawet jak nie byly nigdy kobietami, nie wiedza dlaczego wystepowalam w obronie zycia i nie maja przyjaciol PRAWDZIWIE wierzacych. To sie zdarza. Raczej nie wsrod komunistow. Tych ostatnich religia interesowala zawsze w rownej mierze jak dostep do mediow. Naprawde w walce o tradycje polska obejdzie sie bez Agory i bez niej rowniez nic sie nie zawali... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 siostry przepraszam 17.03.06, 20:22 pomylilam was troche z Palnickiem. Zle zrozumialam wasza dyskusje :). Trzymajcie sie cieplo, bo sytuacja wyglada tak- ze tylko w moim otoczeniu 50% tych co glosowalo na PO na pewno zaglosuje na PIS. Zwlaszcza po wyczynach palikota. Badzcie dobrej mysli - bo sa ku temu jak najmocniejsze przeslanki. Oczekuje tez ze tak istotny dla naszego zycia politycznego termin ´salon´ pojawi sie tez wkrotce w wikipedii, jesli chce byc merytoryczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 uczennice 17.03.06, 20:27 pomylilam was z Palnickiem bo zgubilam sie w waszej dyskusji ze spolecznym. Sorry za te wstawki o kobiecosci i ochronie zycia- zapomnijcie- to nie was dotyczy. Robcie swoje i badzcie dobrej mysli bo tylko w moim otoczeniu osoby ktore zaglosowaly na PO prawie na pewno zaglosuja na PIS- gdyby doszlo do wyborow. Poza bylby jeszcze moj glos- zwlaszcza po ogloszeniach Palikota. Takze spokojnie - bedzie dobrze i bez wyborow. Jestem dobrej mysli- pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum nie ma sprawy : )))) 17.03.06, 21:01 A od siebie chcialysmy dodac ogolnie, ze do Helenki osobiscie mamy niewiele, chcialysmy sprawdzic reakcje na forum, gdzie opluwanie Kaczynskich i Kurskiego to akceptowana przez redakcje portalu norma. Musimy juz leciec, nie jestesmy na dyzurze i nikt nie placi nam od posta. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ja troche mam 17.03.06, 22:50 nie cierpie ZSyPu i bab ktore niby w imie kobiet obrzydzaja ich wizerunek mlodym mezczyznom, takim, ktorzy jeszcze swojego idealu nie maja. Dalam sie wpuscic trollowi - ale przeciez swietnie wiem kto jest zastepca ministra. Bardzo zacny chlopak i wyksztalcony. Malo tego- jezykowych problemow tez miec nie powinien :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum teraz jestes nawet zabawny - zgadujemy 17.03.06, 18:35 > Ludzie, którzy w stanie wojennym walczyli są ku...scy Kaczynscy i inni spoza bolszewickiej lewicy laickiej? > Samrkacze są godni szacunku Lis, Olejnik, Olejniczak? > Dzieci stalinowców Luczywo, Michnik, Cimoszewicz, T.Wroblewski? > Towarzysze z PZPR reformatorami Balcerowicz? A wolnosc wypowiedzi, chcesz czy nie chcesz, zawdzieczamy sobie, bo przeciez nie Tobie, bolszewicki ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: teraz jestes nawet zabawny - zgadujemy 17.03.06, 18:46 już dobrze, uczennice. nie róbcie scen i wracajcie do lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 one to pol biedy 17.03.06, 18:52 ale co zrobia samozwanczy nauczyciele bez uczennic.. O, to bedzie problem - juz wkrotce... No to milej pracy bo ja wracam ostatecznie do pozytecznych rzeczy jak np zarabianie na chleb i do pokolenia niekoniecznie pokemonow ktore byc moze wroci do Polski bo wyglada poki co optymistycznie a gazety pewno bedzie czytac juz profesjonalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A Ty dziecino jesteś nadal żałosna 17.03.06, 18:52 Z tym swoim lepieniem zdjątek. I z tą "bolszewicką lewicą laicką" :-) Ty nawet nie wiesz dla kogo tak w pocie czoła robisz ten śmieszny wolontariat. > Samrkacze są godni szacunku Ziobro, Bielan, Kamiński - w stanie wojennym po ok. 10 lat każdy > Dzieci stalinowców tow. Andrzej Kryże Wiceminister Sprawiedliwości - syn stalinowskiego oprawcy Romana Kryżego. Zresztą poczytaj sobie: pl.wikipedia.org/wiki/Mord_sądowy > Towarzysze z PZPR reformatorami tow. Wojciech Jasiński Minister Skarbu Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum tu go boli - bolszewicka lewica laicka 17.03.06, 18:59 Swoje rady serwuj wnusiom, zeby wyszly "na ludzi", tak jak dziadzio. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Bolszewicka lewica tak jak Ty to mnie śmieszy 17.03.06, 19:06 O, przepraszam. Teraz już na siebie nie mówicie "bolszewicka lewica" tylko "miłośnicy Polski socjalnej". Chyba tak jakoś? :-) A właśnie. Jak tam Adam Gierek? Popija jeszcze z Lechem Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Przykro nam nie rozumiemy tego belkotu 17.03.06, 19:09 Chyba sie zanurzasz, przerwij wyklad bo sie utopisz. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Adam Gierek popija jeszcze z Lechem Kaczyńskim? 17.03.06, 19:11 To chyba proste pytanie? Nawet jak na Twój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a kto to jest Adam Gierek? 17.03.06, 19:13 Czy ma cos wspolnego z Adamem Michnikiem? Oswiec prosze pokolenie pokemonow.. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Syn I sekretarza PZPR Edwarda Gierka 17.03.06, 19:22 Tego Edwarda co zafundował radomskim robotnikom "ścieżki zdrowia", pałowania, wieloletnie więzienia, itp. przyjemności "Polski socjalnej". Zresztą zapytaj Biedroneczko mamy. Lub taty. Jego syn Adam (absolwent moskiewskiej akademii) był w honorowym komitecie wyborczym Lecha Kaczyńskiego. A potem z Jarosławem i Lechem na jublu po zaprzysiężeniu. Wiec pytam czy jeszcze czasem popijają? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 moj tata juz dawno nie zyje kotku 17.03.06, 19:42 Wykonczyl go miedzy innymi stres w kwiecie wieku. Choc nie byl bynajmniej czlowiekiem otylym. a mama zadnych synow nie zna. Czy masz wiele takich danych personalych dotyczacych rodzin? Moze daj jakis link -jak sa slawni. Ze mna w Niemczech pracuje pare absolwentow moskiewskich uczelni. Ba nawet nowosybirskich. O czym to ma swiadczyc? Pracuja na rowni ze stazystami amerykanskimi. Popijal to Michnik z Urbanem na co jest wiele swiadkow i dowodow. Ty jesli kogos chcesz oczernic to podaj przyklady - wielu zainteresuja. Takze Bilciu konkrety. O ile ja wiem to jesli chodzi ci o Edwarda to z cala pewnoscia Kaczynscy z nim nie pili - jesli masz na to dowody to je przedstaw bardzo prosze. Edward zas byl znany z bananow i dlugu przede wszystkim. Twoje pokolenie za to zaserwowalo mlodym ambitnym ludziom palowanie po glowach (zapomnijcie o firmach bo jest zusik i elita) oraz po kieszeniach. Wejdz jeszcze do swojej wikipedii i sprawdz cytyty tuskie. To bardzo ciekawa wiedza- zwlaszcza tempo ich ewolucji. Ale informacja o tym ze ´mielismy ludzi niewyksztalconych´ a nagle sie wyksztalcili jest tez budujaca - hi, hi. To znaczy ze dzieki III RP sie wyksztalcili? Ha, ha, ha. Gdybym wczesniej miala grosz pojecia co to za ignorant to nawet przez mysl mi nie przeszloby aby glosowac na PO! Jakie to szczescie ze sie wogole nie udalo w sumie. Musze niezwlocznie poinformowac pewnego absolwenta anglistyki UJ (co prawda z malego miasta bo wysiedlonego) jaki blad popelnil. Jego zona utalentowana i swietnie wyksztalcona na UW zona (rodzinnie z wiekszego miasta) zi pewnoscia sie ucieszy ze jego wladcze pretensje o to ze glosowala na PIS maja tak mala racje bytu. Dzieki ze mnie na ten trop naprowadziles bo i on chyba nigdy nie mial czasu czytac wypocin bylego kandydata na prezydenta :) Szczyt arogancji i bezczelnosci. Zajrzyj, zajrzyj bileczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 zapomnialam dodac 17.03.06, 19:46 ta zona co glosowala na PIS - to stypendystka Fullbright´a Takze duza buzka i troche wiecej szacunku dla faktow- a mniej kretactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A gen. Kiszczak? Czy pije jeszcze z Kaczyńskim? 17.03.06, 20:30 O, tu nasza "odnowa moralna", wtedy jeszcze z wąsami, zaciera rączki przed kolejką: ma.blox.pl/resource/lechu.jpg A jak bardzo chcesz o tow. Adamie Gierku to też proszę bardzo: "Jarosław Kaczyński dziękował wczoraj Radiu Maryja i jego dyrektorowi o. Tadeuszowi Rydzykowi oraz Ryszardowi Bugajowi i Adamowi Gierkowi. - Różne siły, różni ludzie z bardzo odmiennych stron poparli brata - mówił." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69907,2982569.html Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 z Michnikiem to tak - to wiemy 17.03.06, 20:46 a co do reszty twoich linkow to sorry- ale na dniu dzisiejszym koncze tym razem na bardzo dluzej zarowno bytnosc na tym forum jak i czytanie jakichkolwiek artykulow Agory - bo nawet pod gatunek - kiepskie poczucie humoru juz nie podchodza. Naprawde bardzo mi przykro. Wogole zaluje ze zajrzalam - bo strata czasu a najciekawsze kontakty- do waszej opozycji w tym uczennic zachowam z pewnoscia. To nic ze maja malo czasu. Ja tez mam niewiele dlatego jak czytac- to dobrze. Pa skarbie. Nie znam Radia Maryja wiem tylko ze bardzo sie go boicie. Poznalam za to troszke ostatnio Nasz Dziennik i przeczytalam w nim wiele ciekawych artykulow - w tym dzieki nim i tylko dzieki nim dotarlam do pewnego Lwowiaka o pieknym zyciorysie na szczescie troche jest i w Wikipedii, zapomnianym przez zajete swoimi akcjami szmiry pokroju GW. Uwazaj tez- w USA w najlepszych placowkach badawczych sa tez absolwenci z Rosji - glownie fizycy - ktorzy sa jak i Polacy bardzo tam cenieni. O ile tez sie orientuje to RM nadawalo z zalozenia dla starszych ludzi - wierzacych ale i przywiazanych do zasad rodzinnych i wasza rozpaczliwie zalosna walka z nim jest zabawna - bo wasze aspiracje rynkowe byly (sa jeszcze) i bylyby o wiele wieksze. Fakt jest za to taki ze pomimo zgromadzonych akcji z tego co slychac wokol to wasza gazetka trafia w przewazajacej czesci do komuchow - w tym nie tylko ich dzieci ale jak najbardziej i ich we wlasnej osobie.. Taki macie zreszta tez profil - co nietrudno dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A zbrodniarz Roman Kryże ile ma emerytury w IV RP? 17.03.06, 20:56 Ten stalinowski oprawca przez tyle lat mordował Polaków - patriotów, byłych żołnierzy AK: pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kryże Za 20 lat bolszewickich mordów coś mu się chyba należy. Przecież jego synalek - najemny PRL-owski sędzia, a dziś Wiceminister Sprawiedliwości w rządzie Marcinkiewicza, nie zabierze tatusiowi emerytury: pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kryże Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie wiem - ale znalazlam to 17.03.06, 22:06 www.zwoje-scrolls.com/zwoje09/text02p.htm To o rotmistrzu Pileckim- w wikipedii jednej z ofiar Kryze? Nie ma tu jego nazwiska a jak widzisz jest wyczerpujaco. No i inne zrodlo- zeby bylo rzetelnie bo wikipedia sie wciaz redaguje. Naucz sie rzetelnosci Maleszka. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Wawrzecki - kolejne nazwisko to nie AK 17.03.06, 22:27 pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Wawrzecki Z twojego zrodla Maleszka faktycznie bral lapowki. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Jak już oczyścisz tego stalinowskiego mordercę 17.03.06, 22:33 ze wszystkich zarzutów to daj znać :-) Powodzenia Komuszku. Komuszku - Kopciuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 wiceministrow jest kilku- jest wazniejszy 17.03.06, 22:41 od tego ktorego wymieniles - co powinienes wiedziec kiepski ubeku. A co do tego kogo wymieniles to zauwazylam ze jestes wazniejszy od profesora Strzembosza? Znasz sie na prawie? Masz wiecej zrodel niz ja znalazlam? To strzelaj ofiaro. A teraz na drzewo - i ucz sie dalej rzetelnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 jestem pod wrazeniem aktualnosci Wikipedii 17.03.06, 18:59 przynajmniej tej polskiej czesci. Szkoda, ze w Niemczech nie jest powszechnie znana pl.wikipedia.org/wiki/Balcerowicz_musi_odej%C5%9B%C4%87 Ztymze ciekawe jest to ze tak wiele art. i odnosnikow jest nieaktualnych a aktualizowane sa szczegolnie te polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 inny termin o podobnym wieku 17.03.06, 19:04 ale innym rodowodzie pl.wikiquote.org/wiki/Specjalna:Search?search=Salon&fulltext=Szukaj i mamy guzik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 i jeszcze ciekawostka 17.03.06, 19:09 pl.wikiquote.org/wiki/Specjalna:Recentchanges Prosze zwrocic uwage na ilosc zmian dot. Balcerowicza (czyzby zapotrzebowanie?) Oraz np pierwszy z dostawionych cytatow Leca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: ze tez egzegeci, ktorych pelno w gazecie popa 17.03.06, 18:59 Rozbawiles mnie.Nieeleganckie w ustach pisiora to paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil o co chodzi w Twej błyskotliwej riposcie? 17.03.06, 19:10 x2468 napisał: > Rozbawiles mnie.Nieeleganckie w ustach pisiora to paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ale Agora lezy 17.03.06, 17:16 bo jesli naglasnia sama sprawe porazki kulturalnej naszego kraju jaka jest nazwanie babki ktora stosuje metody 3 latkow z piaskownicy w dodatku wobec kobiety krytykiem literackim i feministka to naprawde musza cienko przasc. Biorac pod uwage fakt iz zdaja sobie chyba sprawe iz ludzie sie orientuja w tym jaka jest sytuacja na rynku medialnym i jak mizerny procent zajmuje w niej RM w porownaniu do takiego Polsatu to maja talent do strzelania sobie w odwlok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Uczennice- 17.03.06, 17:26 w porownaniu do poziomu gadzinowki a dzisiaj i Rzepy za to szczegolne okreslenie nadane ´pani krytyk feministce´ musze przyznac jestescie jedynym swiatelkiem w tunelu dla polskiego zdrowego rozsadku i poczucia humoru. Zalozcie swoje forum- z loginami- spotkacie mnie juz tylko u siebie :)))) Z Rzepa nie da sie dyskutowac - nawet jak robi ewidentne byki a tu sie nie da- bo sa tylko takie. W dodatku na portalu naprawde poziom bezpieczenstwa sieciowego jest denny i wcalebym sie nie zdziwila ze w babraniu uczestniczy jego administracja, bo bylo tu juz pare kwiatkow. Pozdrowienia i robcie swoje. Tak jak dotad :) Zycze wam tez sukcesow a moze - tego co i sobie szansy zakladania wlasnego biznesu - no a wszystkim tego by w Polsce lepiej dzialala konkurencja rowniez na rynku miedialnym, zeby byl roznorodny rowniez pod wzgledem akcjonariuszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Uczennice- 17.03.06, 17:35 Przyzwoite forum wymaga dobrej moderacji, a ta z kolei horyzontow (tak, tak, prosze sie nie dziwic), oraz czasu. Czasu niestety nam brakuje, w odroznieniu od tutejszych moderatorow spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 No tak 17.03.06, 17:41 to jest fascynujace co ludzie potrafia robic nawet bez kapsli. Ale i tak licze na pozytywny rozwoj wypadkow. W koncu wszyscy w cos wierzymy zeby moc pracowac. A - jak mawia moj szef- do wszelkiej nauki potrzebna jest frajda. To troche inna frajda niz frajda frustratow - dlugoterminowa i z rokowaniami lepszymi niz ma Agora aktualnie ;) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 17:09 my.uczennice.vii.liceum napisała: > co najlepiej odzwierciedla standardy tego forum > forum daleko jednak do licealistek my-uczennice-vii-liceum.atspace.com/index.html#3npu Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 17:14 Nie jestesmy ogolnopolskim dziennikiem, ani takim portalem. Jezeli to jest bulwersujace, to zajrzyj moze na joe monster, albo na amerykanskie strony z karykaturami Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: My obstajemy przy ku..kiej Helence 17.03.06, 22:40 Nie slyszalam nigdy, aby ktokolwiek ze srodowisk zwiazanych przez rodzinne powiazania Z KPP potepil działania lewactwa w okresie stalinowskim. Z tego co pamietam,to rozgorzala wojna o bereze kartuska, w ktorej wieziono lewactwo przed wojna. :( Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Nie 17.03.06, 16:57 Nazwanie kogoś świnią kojarzy mi się ze świntuszeniem, sprośnymi i niestosownymi żartami czy zachowaniem. Czyli z jakimś erotomaństwem. A chyba tobie nie o to chodzi? Poza tym, choć by się chciało nazwać go dosadnie lub strzelić w pysk, to po co staczać się do pisowskiego rynsztoka skora tapla się już tam cała platforma, która kłóci się z Kaczyńskim na równym mu poziomie. Niech ci wszyscy prawicowi popaprańcy idą jak najszybciej na dno. Sęk w tym, że nie ma ich kto zastąpić:( Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 16:58 Tylko, że temu panu o nic innego nie chodzi. Facet jest chory, zbiera wycinki prasowe tudziez dyskietki specjalnie po to, żeby się czuć przesladowanym. O wiele większą przykrość sprawi mu wychwalanie jego geniuszu strategicznego i taktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gapulek Lunpenproletariusz z niego ,po prostu ! 17.03.06, 17:00 Przykro mi tylko z powodu jego matki ,ktora musi sie wstydzic ze nie nauczyla wlsanego syna szacunku dla ludzi, chocby byli innych pogladow.Zaatakowanie czyichs przodkow jest podloscia i trudno z czyms takim dykutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A co mają powiedzieć matki POpaprańców? 17.03.06, 20:16 gapulek napisała: > Przykro mi tylko z powodu jego matki ,ktora musi sie wstydzic ze nie nauczyla > wlsanego syna szacunku dla ludzi, chocby byli innych pogladow ----> Przecież już przed wyborami zaczęli a po wyborach dali pełny upust swojej frustracji, obwoływując się nadinteligentami a wszem i wobec głosili swoją głęboką pogardę wobec wszystkich zwykłych ludzi. Święte krowy środowisk prawniczych, POautorytety polityczne, biznesowe i finansowe przy każdej okazji wmawiają swoją wyższość i niepodważalną nieomylność. Takie są normy szacunku dla innych ludzi? POpaprane jakieś te normy. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodliwy.szkodnik Napisz językiem ministerialny, że kłamał ... 17.03.06, 17:22 jak bura suka. To w końcu oficjalny język władzy w IIPRL, pardon, IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadokwadratu Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 17:24 dlaczego świną? to tylko zwykły cham. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra czy ktoś mnie oświeci, JAK potraktował Panią 17.03.06, 17:26 jak potraktował Pnią Łuczywo Kaczyński? co powiedział? ps. czy admini promują ten wątek szpilką? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra czy hipokryci forumowi wiedzą o czym dyskutują? 17.03.06, 17:31 zdaje się, że nikt nie wie co tak naprawdę powiedział Kaczyńki, włącznie z Giwi i Plopli krawcami forumowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 17:35 fajnie nazwac kogos swina za mówienie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Swin To U Nas Pod Dostatkiem 17.03.06, 17:47 Teraz czy sie to komus podoba czy nie, przyszedl czas na Kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 17:59 Hehe, szajka dresiarzy dywaguje na temat kindersztuby..... A to ci dopiero! J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
noc_pisowska Re: czy nazwanie kaczora świnią po tym... 17.03.06, 18:37 masz na myśli posiedzenie rządu czy klubu parlamentarnego pis? edgar dresiarzem - muszę się oswoić z tą myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick [...] 17.03.06, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Pod warunkiem ze z przymiotnikiem "pisowska" 17.03.06, 18:12 Normalne, np. polska zwisłoucha, lub złotnicka biała mogłyby sie obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś