izaak_hilarowicz 17.03.06, 22:57 W Polsce pokutuje pogląd że Państwo "powinno dać". Moim zdaniem Państwo przede wszystkim powinno nie przeszkadzać. Kaczyńscy to socjaliści z tą tylko różnicą że uczęszczają do świątyni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skin.polski Re: Homo sovieticus górą. 17.03.06, 23:37 jeśli państwo doprowadzilo cię do ruiy nedzy to niech teraz cię utrzymuje my nplacimy podatki więc my wymagamy Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Wymien tu co i w jakich okolicznosciach przez 17.03.06, 23:42 "panstwo" tu stracilas. Poanalizujemy... Albo NIE BREDZ! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Wymien tu co i w jakich okolicznosciach przez 18.03.06, 00:09 ja jestem facet nie baba więc nie poiusz stracilaś tylko stracileś..a stracilem przewidywalnośc, pewność jutra itd...na razie pracę mam ale w ochronie przeciez nie da sie pracowac do późnej starości Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No Ameryki to ty nie odkryles dziecko .... 17.03.06, 23:38 izaak_hilarowicz napisał: > W Polsce pokutuje pogląd że Państwo "powinno dać". Moim zdaniem Państwo > przede wszystkim powinno nie przeszkadzać. Kaczyńscy to socjaliści z tą tylko > różnicą że uczęszczają do świątyni. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log homosovieticus górą na FK? nie to komletne kacze 17.03.06, 23:40 dno !! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot głupstwa 17.03.06, 23:45 Właśnie Kaczyński ma tak duże poparce dlatego, że państwo uniemożliwia ludziom działanie. Dziś państwo jest toczone korupcją, pracą na czarno i partyjno- biznesowymi układami. Ludzie są naiwni wierząc, że PiS coś zmieni. Nie zmienia to jednak faktu, że ludziom wcale nie chodzi o to by im dawać, lecz o to aby mieli równe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil chcesz mi podwędzic auto? 17.03.06, 23:46 izaak_hilarowicz napisał: > Moim zdaniem Państwo przede wszystkim powinno nie przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś