ferby26 22.03.06, 08:09 Po obejrzeniu wczorajszego wywiadu z prezydentem RP stwierdziłem - pomimo wcześniejszego wielokrotnie krytycznego nastawienia do byłego prezydenta - że Kwaśniewski był jednak fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopcraft [...] 22.03.06, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! i pij.... 22.03.06, 08:28 Masz racje... jeżeli mam wybierać pomiędzy piciem a mówieniem bez sensu z kluskami w gębie czy pokazowym modleniem się jak nasz prezydent to wybieram to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 08:44 no to masz problem, bo nie wróci he he Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 10:10 ferby26 napisał: > Po obejrzeniu wczorajszego wywiadu z prezydentem RP stwierdziłem - pomimo > wcześniejszego wielokrotnie krytycznego nastawienia do byłego prezydenta - że > Kwaśniewski był jednak fajny facet. to był dramat, to jest dramat bo ja oceniam tego prezydenta znacznie niżej niż Olka. Nie ten format, nie tylko w cm3. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Aż tak bardzo się bał, że uciekł? 22.03.06, 12:55 W sumie po tych wszystkich przekrętach to pewnie ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A uciekł ? Skąd ta nowina ??? _____nt 22.03.06, 13:02 nowytor2 napisał: > W sumie po tych wszystkich przekrętach to pewnie ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy Re: Dwaj panowie K - wasale USA 22.03.06, 13:00 kaczynscy u Kwasniewskiego nie mogliby nawet stajni prowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Dwie skale 22.03.06, 13:03 Kwasniewski to polityk na skalę miedzynarodową, obecny prezydent - na skalę powiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Tym gorzej dla Kwasa ! 22.03.06, 16:02 "komu więcej dano od tego więcej wymagać będą". To Kwas jest odpowiedzialny za wpakowanie Polski w iracką awanturę. To dzieki niemu Polska "zyskała" opinię fagasa Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re:Gdzie jest Tata Oli? 22.03.06, 15:57 Ola tańczy z Rafałem Maserakiem, a tata - pije..... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re:Gdzie jest Tata Oli? 22.03.06, 16:06 Ola tańczy z Rafałem Maserakiem, a tata - pije..... No dobra. Powiem mu, żeby więcej nie nalewał, bo wyraźnie Ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:04 Glosujmy za powrotem Kwasniewskiego! Stworzmy na pierwszej stronie portalu Gazeta.pl list otwarty domagajacy sie powrotu Aleksandra K. do palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:08 Niestety nie jest to prawnie możliwe. Ale boję się że jak chłopaki będą tak wzorcowo gospodarować i znowu zrobi się dziura w budżecie, to chyba jednak trzeba będzie przeprosić Belkę. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy wlasnie Ziobro oglosil ze beda go scigac za bardzo 22.03.06, 16:11 stare sprawy z komitetu ds.sportu i to na podstawie artykolu G.P. z 2000 roku.Niczego innego nie znalezli.Majac panstwo i wszystkie sluzby w garsci. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:45 p.smerf napisał: > Niestety nie jest to prawnie możliwe. Ale boję się że jak chłopaki będą tak > wzorcowo gospodarować i znowu zrobi się dziura w budżecie, to chyba jednak > trzeba będzie przeprosić Belkę. To za Belki nie było dziury w budżecie, papo smerfie ???!!! :-000 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:11 Kwaśniewski był przynajmniej bezpartyjny, Kaczyński wciąż należy do PiS. Sam tak powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:15 co tu porównywac obecny prezydent jest bardziej leniwy niz jego poprzednik on prawie nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:27 Dla mnie tragedia osobista jest to, ze Kaczynscy z PiSem i swoimi rzadami, doprowadzili do tego, ze ja, wielka przeciwniczka komuchow, w latach 80-83 aktywnie walczaca z nimi, teraz postrzegam ich jako MNIEJSZE ZLO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:25 Kaczyński wciąż należy do PiS. Sam > tak powiedział. Gdyby nawet nie powiedział to i tak było to widać jak na dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 16:40 PiS podnosi poprzeczkę. Jak opowiedział nam poseł Marek Suski (w warszawskim wydaniu "Gazety"), na listy kandydatów samorządowych PiS zaprasza osoby wywodzące się ze "środowisk inteligencji historycznej". Poseł objaśnia: "Bo jeśli rodzina kandydata walczyła o Polskę, o niepodległość, dziadek był w AK, a pradziad uczestniczył w powstaniu styczniowym, to taki ktoś daje nam gwarancję genetycznego patriotyzmu". Suski, sam z wykształceniem średnim, dodaje: "Jeśli twój dziadek miał dyplom, to ty już dyplomu pokazywać nie musisz. Wychowanie w porządnej rodzinie, gdzie dbano o wartości, gwarantuje przyzwoitość żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! 22.03.06, 17:11 Tu sie nawet klikac nie chce...Niech zyje Olek! Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! - pij!!!! 22.03.06, 18:12 Kiedyś było w Świecie powiedzenie: "Pijany jak Polak". Od czasu prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego obowiązuje powiedzenie: "pijany jak prezydent Kwaśniewski"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! - pij!!!! 22.03.06, 18:21 22091960u napisał: > Kiedyś było w Świecie powiedzenie: "Pijany jak Polak". Od czasu prezydentury > Aleksandra Kwaśniewskiego obowiązuje powiedzenie: "pijany jak prezydent > Kwaśniewski"!!!! Kwasniewski pijakiem nie jest,abstynentem tez nie ale w Europie raczej wstydu nam nie przynosił Odpowiedz Link Zgłoś
22091960u Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! - pij!!!! 22.03.06, 18:31 - kto był pijany w Charkowie? - kto był spity jak bela w Mińsku Białoruskim? - kto był spity w ONZ i zamiatał flagą biało-czerwoną? - kto cmoknoł królową angielska w łapke niezgodnie z protokołem dyplomatycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! - pij!!!! 22.03.06, 18:38 22091960u napisał: > - kto był pijany w Charkowie? > - kto był spity jak bela w Mińsku Białoruskim? > - kto był spity w ONZ i zamiatał flagą biało-czerwoną? > - kto cmoknoł królową angielska w łapke niezgodnie z protokołem dyplomatycznym? swój chłop z tego Kwasniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Kwaśniewski WRÓĆ !!!!! - pij!!!! 22.03.06, 19:58 > swój chłop z tego Kwasniewskiego Tak. Potwierdzam. A czym bardziej propagandysta 22091960u zrzędzi, tym Kwaśniewski wydaje mi się sympatyczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś