wuj.truj 23.03.06, 22:01 Chciałbym spytać zwolenników PIS, czy prof. Staniszkis należy do łże-elit i czy jest częścią układu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kundel_bury Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 22:12 mnie bardziej interesuje wuju, czemu Kaczyński musi odejść? bo takie jest Twoje zdanie, rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 22:35 kundel_bury napisał: > mnie bardziej interesuje wuju, czemu Kaczyński musi odejść? > bo takie jest Twoje zdanie, rozumiem Owszem, takie jest moje zdanie. Stanowi siłę w dzisiejszej polityce ogromną, niestety całkowicie destrukcyjnę. Winne za niepowstanie koalicji nie jes ani PO ani PIS, całą winę ponosi Kaczyński. I tyle, normalni posłowie PIsu powinni pogonić tych kilku awanturników i stworzyć dobry rząd z PO Odpowiedz Link Zgłoś
kundel_bury Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 22:43 Kaczyński został wybrany w demokratycznych wyborach sugerując, że musi odejść podważasz sens tych wyborów jesteś wrogiem demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 22:49 kundel_bury napisał: > Kaczyński został wybrany w demokratycznych wyborach > sugerując, że musi odejść podważasz sens tych wyborów > jesteś wrogiem demokracji? Oczywiście że nie. Może równie demokratycznie zostać odwołany z funkcji prezesa PIS i wylądować w dalszych rzędach sejmowych ław w towarzystwie w którym wyjątkowo mu do twarzy - Jacka Kurskiego. Oczywiście to czyste gdybanie, bo pis to partia o charakterze zamordystycznym, i tam jakiekolwiek poglądy inne niż kierownictwa, nie mogą być głoszone, nie mówiąc już o próbach zmian we władzach. Nie wątpie jednak że spora część ze 156 posłow zastanawia się czy na pewno znalazła się we właściwym towarzystwie. Ale ja proszę o opinię n.t. prof. Staniszkis. Odpowiedz Link Zgłoś
kundel_bury Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 22:52 o kobietach, to ja potrafię tylko dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 23:16 kundel_bury napisał: > Kaczyński został wybrany w demokratycznych wyborach > sugerując, że musi odejść podważasz sens tych wyborów > jesteś wrogiem demokracji? Kwasniewski, tez, co nie przszkadzalo Kaczynskim domagania sie by odszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Pytanie o prof. Staniszkis 23.03.06, 23:45 wuj.truj napisał: > Chciałbym spytać zwolenników PIS, czy prof. Staniszkis należy do łże-elit i > czy jest częścią układu ? > Moim zdaniem, należy do ukladu. Należala w mlodości do ekcentrycznej grupy komadosów.To zobowiazuje.W Jej wypadku na cale życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Za to "antykomunistami" sa te tchorze, co wowczas 23.03.06, 23:49 - jak nasz homo - morde w kubel wdusili. Bo NIE BYLO WOLNO! Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Zostawcie w spokoju mającą zawsze rację Jadwigę S. 24.03.06, 00:55 wuj.truj napisał: > Chciałbym spytać zwolenników PIS, czy prof. Staniszkis należy do łże-elit i > czy jest częścią układu ? > Do łże elit należy, bo jest profesorem, ale do układu nie, bo jedyne co ma, to powiększająca się kolekcja "norek" w różnych miastach Polski (pensje profesorskie w III RP były niezłe, poza tym wydawała książki; wniosek: mogła odłożyć), a to trochę za mało. Jest OK i trendy w IV RP, bo ma moherowy toczek. Jeśli wróci III RP, będzie także w porządku, bo tradycyjnie krytykuje jednocześnie i władzę i opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś