Dodaj do ulubionych

Nietoperz w sejmie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 20:15
Na ostanim posiedzeniu sejmu RP w czasie przemówienia ministyra Piechoty nad
głowami posłów zaczął latać... nietoperz zrobił kilka rund wokół sali obrad
poczym padł jak rażony gromem na ziemię...moja babcia mówi że to bardzo zły
znak że jest to zwiastun wielkich nieszcęść jakie mają nawiedzić nasz kraj...
nie chę mówić jakie nieszczęścia mogą nas spotkać..nie chcę być tym który to
wykraka...
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Nietoperz w sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.02, 20:24
      Ty też byś padł. Przecież tam powietrze jak w gorzelni. Tyle, że przetrawione i
      z dodatkami.
    • Gość: Rob Re: Nietoperz w sejmie IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 10.12.02, 20:27
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Na ostanim posiedzeniu sejmu RP w czasie przemówienia ministyra Piechoty nad
      > głowami posłów zaczął latać... nietoperz zrobił kilka rund wokół sali obrad
      > poczym padł jak rażony gromem na ziemię...moja babcia mówi że to bardzo zły
      > znak że jest to zwiastun wielkich nieszcęść jakie mają nawiedzić nasz kraj...
      > nie chę mówić jakie nieszczęścia mogą nas spotkać..nie chcę być tym który to
      > wykraka...

Krazyl nad lozami LPR.
      • Gość: prawdziwy Oszołom Re: Nietoperz w sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 20:37
        Nietoperz krążył nad całym sejmem ...znaczy niebezpieczeństwo czai się w sejmie!
        • Gość: Emeryt Re: Nietoperz w sejmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.02, 20:40
          Ja z uporem twierdzę, że tylko w knajpie /pardon w restauracji/ i bufecie.
        • Gość: M Re: Nietoperz w sejmie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 00:04
          Gość portalu: prawdziwy Oszołom napisał(a):

> Nietoperz krążył nad całym sejmem ...znaczy niebezpieczeństwo czai się w
          sejmie
          > !
          Oto prawdziwy katolik !!!.Wiara w zabobony !!!.Masz coś jeszcze do dodania?.
          • Gość: prawdziwy Oszołom Re: Nietoperz w sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 00:09
            Gość portalu: M napisał(a):

> Gość portalu: prawdziwy Oszołom napisał(a):
            >
            > > Nietoperz krążył nad całym sejmem ...znaczy niebezpieczeństwo czai się w
            > sejmie
            > > !
            > Oto prawdziwy katolik !!!.Wiara w zabobony !!!.Masz coś jeszcze do dodania?.

- wy wierzycie w czary chodzice do wróżki czytacie horoskopy ...w hOLANDII ZYJE
            PONOĆ 25 tys wrózek oficjalnie zarejestrowanych na etacie
    • Gość: ??? Re: Nietoperz w sejmie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 23:54
      Nietoperz to nietoperz, ale co w sejmie robili górnicy???
      • Gość: prawdziwy Oszołom Re: Nietoperz w sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 00:10
        Gość portalu: ??? napisał(a):

> Nietoperz to nietoperz, ale co w sejmie robili górnicy???

- a co to górnikowi nie wolno mprzyglądać się obradom sejmu???
      • Gość: M.Jurczyk Re: Nietoperz w sejmie IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 11.12.02, 09:13
        Gość portalu: ??? napisał(a):

> Nietoperz to nietoperz, ale co w sejmie robili górnicy???

Przyszli pogapic sie na nietoperza!
    • Gość: baba sluchaj babci, rdze i nietoperze zle omeny IP: *.rdu.bellsouth.net 11.12.02, 00:03

Polska miala Rydza w 1939 i uciekl patriotycznie przed wrogiem. Ten twoj
      pwdzio rydz tez uciekal jak Michnik siedzial w wiezieniu cobys ty , debilu byl
      wolny.

> wykraka...
      • Gość: prawdziwy Oszołom Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 00:13
        Jakie więzienie? widziałeś ty Arłamów?? toż to luksusowa dacza jak się patrzy!!
        a rodzice i brat Adasia Michnika skazywali AKowców na śmierć a przedtem
        przetrzymywli ich w więzienach jak żywo przypominające sowieckie łagry i
        hitlerowskie obozy koncentracyjne
    • Gość: baba zdecyduj: chrzesijanstwo czy zabobon? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.12.02, 00:06

Wplyw RM na bezmozgi .

> wykraka...
      • Gość: prawdziwy Oszołom Re: zdecyduj: chrzesijanstwo czy zabobon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 00:14
        Nigdy nie rezygnowałem z chrześcijaństwa....ty za to swoim skrajnym i
        dogmatycznym trockizmem i liberalizmem jesteś na antypodach chrześcijanstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka