Gość: KI nr 36 IP: 80.48.253.* 11.12.02, 11:30 Napiszcie cos ze bardzo wam zal jednego z najmlodszych komitetow ktory byl czwarty i zabraklo mu 60 pare zlotych do trzeciego miejsca. buuuu Smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Re: Finał konkursu IP: 217.96.126.* 11.12.02, 13:22 Bardzo mi żal komitetu, który zajął 4 miejsce dlatego, że jego wynik był bliski wynikom trzech pierwszych komitetów (powyżej 9%), natomiast drużyna, która zajęła 4 miejsce miała wynik zdecydowanie niższy (poniżej 8%). Pomimo to gratuluje ucznim z Gimnazjum Salezjańskiego 4 miejsca na 518 i pragnę podkreślić, że byli najlepsi w Krakowie!!! Życzę kolejnych sukcesów. Pozdrawiam Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KI nr 36 Re: Finał konkursu IP: 80.48.253.* 11.12.02, 13:46 Dzieki od razu mi lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Baterflaje IP: *.rtk.net.pl / 192.168.105.* 11.12.02, 14:48 Najpoważniejszym przeciwnikiem byli dla nich "BATERFLAJE". Pozatym byli tacy smieszni. Czy mogłabym zdobyc w jakiś spsób email tego pierwszego w brązowym golfie który odpowiadal z grupy "Baterflaje"??? Jeśli to czytasz to napisz do mnie... <zawstydzona> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flaterik Re: Finał konkursu 'Z klasy do kasy' 11.12.02, 15:04 heyyy :) , no mi tez zal :P , a tak fogole to reprezntuje komitet "just 4" hyhy fajna nazwa ? ;))) , noi fogole zajelismy chyba 23. miejsce jeszcze 2 do tylu i bylaby zbita dupa :P , hyhy ooo wlasnie mam pytanie , no bo media ktore bardzo licznie przybyly na ten final , co bylo nieraz podkreslane ( dodatkowy czas na robienie zdjec itd .. hehe ;) ) , no bo wlasnie oni robili nam pamiatkowe zdjecie z prof. Balcerowiczem , noi kcialbym spytac czy mozna uzyskac to pamiatkofe zdjecie ? :) kce dac do ramki i pofiesiec nad luszkiem ;)) hyhy paps jasiek (just4 ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Finał konkursu IP: *.demon.pl / *.pingwin.pl 11.12.02, 20:07 Konkurs sam w sobie extra! Można było się wiele nauczyć, giełda to fajna sprawa!!! Niestety masz komitet znalazł się w końcówce. No, ale w jednym dniu jesteś milionerem, a na zajutrz bankrutem...samo życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalq Re: Finał konkursu IP: 195.205.235.* 26.12.02, 15:04 Moim skromnym zdaniem najlepsza grupa była grupa "Just 4" - ktrora zajela 24 miejsce !! na 500 szkol, druzyn w malopolsce!! P.S. I TAK JESTESMY NAJLEPSI! Warto zajrzec na www.lo-1.prx.pl/forum - forum 1 LO w Olkuszu miasta z ktorego pochodzi przyszlosc polkich finansow bankowosci kultury oswiaty, moze nawet szkolnictwa, ludzi swiatlych sprytnych i enteligentnych, ktorzy wniosa iskierke nadzieji w nasza szara zeczywistosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś