Dodaj do ulubionych

Kalinowski daj głos!

IP: *.czajen.pl 12.12.02, 18:46
Może ktoś wie co się dzieje z czołowym eurosceptykiem minionej kadencji?
Pojechał do Brukseli, czy do Wierzchosławic?
Obserwuj wątek
    • antykagan Re: Kalinowski daj głos! 12.12.02, 19:00
      Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a):

> Może ktoś wie co się dzieje z czołowym eurosceptykiem minionej kadencji?
      > Pojechał do Brukseli, czy do Wierzchosławic?
      Pojechal pilnowac koryta i zaklepywac posadki dla holoty w Brukseli. Moze byc tylko jeden problem - zaden z tych
      glabow ani be, ani me, ani kukurykuw zadnym jezyku (zreszta maja trudnosci z polskim, wiec co mowic o innych)..
      Ale wynajma sobie tlumaczy za nasze pieniadze.. PSL to najgorsza prostytutka wsrod partii politycznych. Nie ma
      takiej rzeczy, ktorej nie zrobia dla koryta. Jak slysze o konferencjach kol. Kalinowskiego, to scyzoryk mi sie w kieszeni
      otwiera. Nawet raz przeczytalem ten belkot. Zero faktow - przedstawil stanowisko premierowi, a jak go premier nie
      wyslucha, to powie �Nie�. Ale nam nie przedstawil, wiec co by sie nie dzialo, to powie, ze to jego stanowisko.
      Jak to jest, ze najbardziej zachlanna na stanowiska partia, na ktora glosowalo okolo 4% uprawnionych (czyli 96% na
      nia nie glosowalo) tak sie szarogesi i okupuje kilkadziesiat tysiecy stanowisk w Polsce?
      Teraz zafunduja nam dolewki do paliwa, ktore bedzie niszczylo silniki. A taki chamek z PSL w telewizji mowi, ze
      �Wedlug niego te wyniki badan sa niewiarygodne�. Powinien dodac 'bo ja jezdze sluzbowo lancio, na wasz koszt
      frajerzy i beda mi ja tez reperowac na wasz koszt�.

Z drugiej strony 140 tysiecy gornikow terroryzuje kraj. Ja mam juz dosc doplat do nich. Celem dzialalnosci
      gospodarczej jest zysk, a nie doplacanie do produkcji... zygac sie chce...
      • Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Kalinowski daj głos! IP: *.czajen.pl 12.12.02, 21:11
        antykagan napisał:

> Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a):
        >
        > > Może ktoś wie co się dzieje z czołowym eurosceptykiem minionej kadencji?
        > > Pojechał do Brukseli, czy do Wierzchosławic?
        > Pojechal pilnowac koryta i zaklepywac posadki dla holoty w Brukseli. Moze byc
        t
        > ylko jeden problem - zaden z tych
        > glabow ani be, ani me, ani kukurykuw zadnym jezyku (zreszta maja trudnosci z
        po
        > lskim, wiec co mowic o innych)..
        > Ale wynajma sobie tlumaczy za nasze pieniadze.. PSL to najgorsza prostytutka
        ws
        > rod partii politycznych. Nie ma
        > takiej rzeczy, ktorej nie zrobia dla koryta. Jak slysze o konferencjach kol.
        Ka
        > linowskiego, to scyzoryk mi sie w kieszeni
        > otwiera. Nawet raz przeczytalem ten belkot. Zero faktow - przedstawil
        stanowisk
        > o premierowi, a jak go premier nie
        > wyslucha, to powie �Nie�. Ale nam nie przedstawil, wiec co by sie nie dzialo,
        t
        > o powie, ze to jego stanowisko.
        > Jak to jest, ze najbardziej zachlanna na stanowiska partia, na ktora
        glosowalo
        > okolo 4% uprawnionych (czyli 96% na
        > nia nie glosowalo) tak sie szarogesi i okupuje kilkadziesiat tysiecy
        stanowisk
        > w Polsce?
        > Teraz zafunduja nam dolewki do paliwa, ktore bedzie niszczylo silniki. A taki
        c
        > hamek z PSL w telewizji mowi, ze
        > �Wedlug niego te wyniki badan sa niewiarygodne�. Powinien dodac 'bo ja jezdze
        s
        > luzbowo lancio, na wasz koszt
        > frajerzy i beda mi ja tez reperowac na wasz koszt�.
        >
        > Z drugiej strony 140 tysiecy gornikow terroryzuje kraj. Ja mam juz dosc
        doplat
        > do nich. Celem dzialalnosci
        > gospodarczej jest zysk, a nie doplacanie do produkcji... zygac sie chce...

Nieznajomośc języków obcych wsrod aktywu, nie powinna stanowić problemu.
        Towarzysz Iwiński za zgodą proeuropejskiej małżonki, przetestował już ponoć
        wystarczającą liczbę tłumaczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka