Dodaj do ulubionych

Hey pogromcy żydów!!!!!

18.04.06, 13:00
Wiecie ja czytam sobie takie wasze posty o Edelmanie, radiu Maryja, spiskach
żydowskich to wyłania się wilki ogrom pracy jaka wykonał michnik od 1989 roku.
Zobaczcie dzisiaj możecie pisać te bzdury zupełnie anonimowo plując na
świętości i nikt nic wam nie zrobi. Możecie wygłaszać swoje pseudo-naukowe
mowy do samych siebie i uchodzi wam to na sucho.
To niesamowite. Mam wrażenie ze to forum kumuluje cały ciemnogród tego kraju
bo nie wierze żeby ludzie na co dzień byli tak zapiekliwymi nienawistnikami
obwiniającymi międzynarodowe żydostwo o własne kulejące życie, brak kasy
bezrobocie. Jeszcze tylko oskarżeń o rozpylanie H5N1 tutaj nie słyszałem.
To jest wolność słowa. Niesamowite

Obserwuj wątek
    • euforyk Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:02
      czy to Michnik wynalazł internet?
      a przed 89 rokiem to za antysemityzm wsadzano?
      • kwakwa11 Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:04
        antysemityzm to czesc skaldowa polskiego patriotyzmu. rydzyk dodal do tego
        nazistowskie tendencje. nedza i beznadzieja pomaga polakom nienawidziec
        wszystkich, a zwlascza Zydow, do ktorych jezdza czyscic kible.
        • gniewko_syn_ryba Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 21:59
          A odpowiedz mi kacusko, co przez wieki ciągnęło te masy Żydów do tak
          nienawistnego kraju ???... Masochiści ???...
      • kielczow2003 Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:25
        takich zaslug chyba nie ma:-)
        ale stwotzył to medium jakim jest wyborcza a w konsekwencji fora internetowe. To
        jest wolnośc słowa:-)
    • skinhead.polski Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:03
      faktycznie! nikt nie zrobił tyle dla rozbudzenia nienawiści do Żydów wśród
      Polaków co Michnik i jego gazeta!
      • euforyk Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:06
        gazeta wie co polacy lubią najbardziej, i dlatego nigdy nie zniknie z rynku, bo
        antysemici beda ja czytać. tak jak mlodzież wszechpolska i mocherowe wyszukają
        penisa na krzyżu nawet jesli bedzie wielkosci igły i ukryty zostanie w stogu
        siana, bo potrzebuja tego penisa dla sqwej tozsamosci, tak antysemita kupi wyborczą.
    • reakcjonista1 To posluchaj czasem Żydów 18.04.06, 13:04
      zaczerpnij ze źródła.
      Sprowadzasz wszystko ad absurdum a sprawa jest prozaiczna i czysciutka jak łza.
      • kwakwa11 polak nawet swej winy jest niewinny 18.04.06, 13:06
        przy takim braku odpowiedzialnosci, wyjscie z dolka polski nie bedzie szybkie.
        do roboty, kible czyscic Niemcom!
        • reakcjonista1 Jak mają brudne to idz i im wyczysc 18.04.06, 13:17
          ja mam lepsze rzeczy do roboty i za zdecydowanie wieksza kase.
          • kropek_oxford A duzo to placa fornalowi, ktoremu jako blaznowi 18.04.06, 13:43
            przyszlo rojaliste udawac?
            • reakcjonista1 Re: A duzo to placa fornalowi, ktoremu jako blazn 18.04.06, 13:45
              Skromnie... 10 krotnosc sredniej brytyjskiej biedoty :)))
              • kropek_oxford 120 tys. funciakow rocznie? Phii...To ja mam tyle 18.04.06, 13:47
                pierwszej zaliczki za byle ksiazke:))) I polowe tego z czynszu od Polakow na
                saksach...
                • reakcjonista1 Re: 120 tys. funciakow rocznie? Phii...To ja mam 18.04.06, 13:49
                  Nie tyle... ale widze ze sie dowartosciowałes wiec nie bede prostował :))
                  • kropek_oxford Najnizsza placa to 12 000 funtow. Za tyle Polacy 18.04.06, 13:52
                    tu robia:)))

--
                    Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren ;)
                    • reakcjonista1 Tyle ze ja pisałem "średnia" płaca, durniu ;))) 18.04.06, 13:59

• kropek_oxford To bylo:"10 krotnosc sredniej brytyjskiej biedoty" 18.04.06, 14:04
                        moj ty sklerotyku, a wiec jeszcze gorzej: trzeba wyciagnac srednia z niecalych
                        6000 zasilku i 12 000 najnizszej pensji, a wiec wyjdzie ci tyle, ile zarabia
                        moja zona - jakies 80-90 tys. rocznie; drugi stopien specjalizacji w szpitalu
                        NHS:)))
      • kielczow2003 Re: To posluchaj czasem Żydów 18.04.06, 13:20
        Ale ja nie przecze że na świecie istnieja antypolonusi. Tacy tepi i nienawistni,
        to jest takie alter ego polskiego antysemityzmu. Czasami taki przekaz az sie
        prosi. Oczywiscie moglbym rozpisywac sie o zydowskim systemie edulkacujnym, ich
        wersji historii i wizji Polski. Tak to karygodne.Ale sa ludzie ktorzy dzialaja
        tam w Izraelu i probuja zmieniac taki stan rzeczy.
        Drazni mnie antysemityzm jak kazda nienawisc na tle rasowym, uwazam ze
        przypisywanie komukolwiek jakis specjalnych cech czy przyrodzonych motywow z
        racji urodzenia to abberacaj umyslowa.
        Monteskjusz napisał " z przypadku jestem z francuzem z natury człowiekiem"
      • gorby Nienawiścią nie można zajechać daleko. 18.04.06, 13:39
        Za daleko można

Kazimierz Przerwa-Tetmajer
        • reakcjonista1 Re: Nienawiścią nie można zajechać daleko. 18.04.06, 13:44
          Jesli nienawiscia jest wytykanie przestepczych i kłamliwych dzialan pewnych
          Żydów wystepujacych w imieniu całego narodu to ja jestem nienawistnikiem i
          pozostane nim do konca.
          • gorby Gromadzić w sobie miłość oznacza szczęście 18.04.06, 13:47
            gromadzić nienawiść to klęska

Paulo Coelho
            • reakcjonista1 Zaadresuj to szowinistom z WJC :)) 18.04.06, 13:48

• kielczow2003 Re: Nienawiścią nie można zajechać daleko. 18.04.06, 13:51
            a dlaczego piszesz "pewnych żydów". to nie z powodu wytykania błedów i
            pietnowania przestepczości jesteś nienawistnikiem. Jestes nim ponieważ
            dopatrujesz sie magicznego związku żyda z przestepstwem. A przestepstwa
            popełniamy wszyscy. To dlatego, ale przecież Ty do doskonale rozumiesz(tylko
            masz taki płaszczyk nienawiści rasowej i to jest smutne) ale zostań sobie
            nienawistnikiem jak chcesz
            • reakcjonista1 Bredzisz.. 18.04.06, 13:59
              > Jestes nim ponieważ
              > dopatrujesz sie magicznego związku żyda z przestepstwem. A przestepstwa
              > popełniamy wszyscy.

"magiczny" związek żydów z przestepstwem to adresowanie absurdalnych roszczeń
              wobec Polski i tyle. Dlatego bede pisał o głupim Żydzie "głupi Żyd", o
              przestepcy "przestepca, o Polaku złodzieju "Polak złodziej" o Niemcu bandycie,
              "Niemiec bandyta"... To folosemici i ultrasi tolerancji stosują kryteria rasowe,
              ktore powoduja ze zadne skrytykowanie, wysmianie, oskarzenie Żyda nie jest
              mozliwe bo jest Żydem... o ich kulturze i cywilizacji mam swoje zdanie co na
              pewno nie sposob nazwac nienawiscią... choc czytając talmud (polecam - to
              encyklopedia zydowskiej tolerancji, co gorsza, Żydzi do dzisiaj wierni są jej
              zapisom) moznaby sie conieco zdenerwowac.
              To dlatego, ale przecież Ty do doskonale rozumiesz(tylko
              > masz taki płaszczyk nienawiści rasowej i to jest smutne) ale zostań sobie
              > nienawistnikiem jak chcesz

Nienawistnikiem jestem wobec Twoich rasistowskich kryteriów.
              • kielczow2003 Re: Bredzisz.. 18.04.06, 14:12
                Oj jak zabolało co?
                Ktos ci zarzucił ze jesteś rasista i czujesz irracjonalna nienawiśc do żyda. A
                ty przecież doskonale ogarniasz ten spisek zydostwa:)
                No dobrze to napisz mi prosze jakie to ahbsurdalne roszczenia państwo Izrael
                wystosowało do naszego państwa na rączusie kaczki bądx premiera?
                A może chodzi Ci o te kamienice? To juz jest symbol niepodległości te kamienice
                hehehe. Miliony zydów czekają na granicy naszego państwa, licza kasę i patrzą na
                znaki dymne Geremka czy kogo sobie jeszcze ubzdurasz w tej główce.

• reakcjonista1 Re: Bredzisz.. 18.04.06, 20:13
                  Pasozyty z WJC żądają 60 mld dolarów tytułem odszkodowań... niektorzy Żydzi
                  wiedzą, że to hucpa i jawnie sie temu przeciwstawiają - ich nazywam mądrymi
                  żydami by odróznic ich od tej tepoty talmudycznej zasiadajacej w WJC i majacej
                  swoich pomagierów w Polsce.
                  • kielczow2003 ????????? 18.04.06, 23:43
                    A czy uwazasz że polskie kamienice we Lwowie czy majatki na wileńmszczyźnie nie
                    powinny byc w jakims stopniu zwrócone prawowity włąścicielom?Pytanie
                    • gniewko_syn_ryba Re: ????????? 19.04.06, 16:39
                      WJC już dawno dostał za te majątki ogromne rekompensaty od Niemiec, więc
                      powinien je przekazać byłym właścicielom - niech tam się zwracają. A porównanie
                      do lwowskich kamienic jest o tyle nietrafne, ze żadna z polskich organizacji nie
                      domaga się od rządu Ukrainy ich zwrotu, czy odszkodowań...
    • ave_duce Re: Hey! 18.04.06, 13:04
      kielczow2003 napisał:

> Wiecie ja czytam sobie takie wasze posty o Edelmanie, radiu Maryja, spiskach
      > żydowskich to wyłania się wilki ogrom pracy jaka wykonał michnik od 1989 roku.
      > Zobaczcie dzisiaj możecie pisać te bzdury zupełnie anonimowo plując na
      > świętości i nikt nic wam nie zrobi. Możecie wygłaszać swoje pseudo-naukowe
      > mowy do samych siebie i uchodzi wam to na sucho.
      > To niesamowite. Mam wrażenie ze to forum kumuluje cały ciemnogród tego kraju
      > bo nie wierze żeby ludzie na co dzień byli tak zapiekliwymi nienawistnikami
      > obwiniającymi międzynarodowe żydostwo o własne kulejące życie, brak kasy
      > bezrobocie. Jeszcze tylko oskarżeń o rozpylanie H5N1 tutaj nie słyszałem.
      > To jest wolność słowa. Niesamowite
      >

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39010
    • marbor1 Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:17
      Wszystkiemu co złe w Polsce, winni są Zydzi. Stonkę ziemniaczaną też nam Zydzi-
      kapitaliści amerykańscy z samolotów zrzucili. Pamiętam te czasy.
      Stara emerytka
      • kielczow2003 Re: Hey pogromcy żydów!!!!! 18.04.06, 13:21
        a amerykanskie samoloty widzialas? hehehee sami widzicie:-)
        • porte-parole wszystko co napisales,jest prawda.I my to wiemy. 18.04.06, 13:49
          to forum to ostatni przytulek wszystkich biednych,nieuleczalnych kretynow.
          Oni zawsze kazde zlo beda tlumaczyc spiskiem zydowskim.Poniewaz dla nich to
          argument,ze nie oni sami sa winni swej nedznej doli,tylko jacys ONI z
          synaju,albo tu na miejscu.
          Wogole nie zwracaj na to uwagi.Traktuj to miejsce jako ciekawostke.Taki ginacy
          folklor.Z kazdym tygodniem jest ich juz coraz mniej.
          • kielczow2003 Re: wszystko co napisales,jest prawda.I my to wie 18.04.06, 13:55
            :-) dlatego jjestem na swój sposób.............zauroczony hehehehe
            Pozdrawiam
            • porte-parole znamy to uczucie.Zaczekaj az wytrzezwieja 18.04.06, 14:01
              i dolacza remekk,ratatam,rekontra,leszab,homosovieticus i blada.No i jeszce
              paru mniejszych.
              • kielczow2003 Re: znamy to uczucie.Zaczekaj az wytrzezwieja 18.04.06, 14:04
                wlasnie zauwazyłem te typki maja niexle pojechane pod czerepem. Pewnie w nocy
                telepią sie mokrzy ze strachu że w szafie siedzi jakis okropny żyd:-)
                Juz tu słyszałem historyjki o oczach przebijanych polskim zołnierzom gwoździami
                przez Edelmana czy mordowanym narodzie polskim przez zydów od uwaga 1939
                roku.pozdrawiam serdecznie
                • porte-parole byl tu niedawno taki,co twierdzil ze Auschwitz 18.04.06, 14:10
                  to zbudowane dekoracje.I drugi ktory pisal,ze Holocaust to wymysl Hollywood
                  i tamtejszych producentow filmowych.Pani blada chetnie wykopalaby wszystkie
                  trupy i oddala do Izraela.A w rocznice Holocaustu gdy wzywano do zapalenia
                  swieczek,pewien okaz oswiadczyl,ze chetnie znow zapalilby stosy dla zydow.
                  Wiec niczemu sie nie dziw,bo takiego drugiego miejsca raczej nie ma na calym
                  swiecie.
                  I to swiadczy,ze po 61 latach od wojny musza jeszcze umrzec ze 3
                  pokolenia,zanim polska stanie sie w miare normalna.
                • 9111951u [...] 18.04.06, 15:19
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • kielczow2003 Re: znamy to uczucie.Zaczekaj az wytrzezwieja 18.04.06, 15:29
                    Funkcjonalny anlfabeta zapamietaj to wyrazenie bo jeszcze Ci wyleci z głowy i
                    juz mi sie nie popiszesz encyklopedyczna wiedzą:)
                    hehehe takimi bajeczkami jak ta o zydach strzelających do polaków mozna sypac
                    jak z rekawa.
                    Tylko widzisz tego nikt nie kukpuje bo tandeta w tym kraju schodzi tylko na
                    bazarach.
                    Słuchaj wiem ze masz strasznie duzo jadu do swiata i miedzynarodowego żydostwa
                    tylko oni nie sa winni temu ze masz troche niepoukładane pod ta czaszką. Daj
                    spokój i zasuwaj do lekarza. Jestem gotów z moich żydowskich pieniędzy
                    zasponsorowac Ci taka terapie na głowe.
                    • porte-parole kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 18.04.06, 15:33
                      nastroj,bo trafiles na 9111951.
                      Fantastyczne,nie??? 1951 to juz przeciez po wojnie.Znim dorosl,byly juz lata
                      prawie siedemdziesiate.To musi byc wyssane z mlekiem.
                      • kielczow2003 Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 18.04.06, 15:41
                        Aż chyba to sobie wydrukuje:)Zalazłem jej za skórę bo pisze takie pie..ty że
                        mi ręce opadają.:-)
                        • gniewko_syn_ryba Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 18.04.06, 22:13
                          Mam rozumieć, że zarzucasz 9111951u KŁAMSTWO ? To UDOWODNIJ, że to kłamstwo...
                          jeśli potrafisz ! ;> Bo jak na razie, to tylko mielisz bezproduktywnie ozorem
                          (tfu, paluchem)...
                          • kielczow2003 Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 18.04.06, 23:24
                            Nie to stalinowskie metody Ja mam udowadniać że to kłamstwo. hehehe niech ona
                            udowodni że to prawda. Mysle ze to kwestia pewnego podejscia do życia.
                            Gwoździe którymi przebijano oczy polskim żołnierzom kriwozerczy żydzi
                            strzelający do polaków(pewnie dlatego ze byli żydami) nie niech ktos mi
                            udowodnize te paranoiczne dyrdymały są prawdą. Potrafisz kolego? Czy tylko
                            kłapiesz tym paluszkiem tak dla sztuki. Hehehehe
                            • kropek_oxford Strzelali z gwozdzi w oczy, a potem przerabiali na 18.04.06, 23:48
                              mace - kazdy "prawdziwy Polak" o tym wie. I Hostie z Tabernaculum kradli i
                              szydlami kluli, az krew leciala - ludzie po wsiach widzieli, podobno i w
                              Jedwabnem...
                              • kielczow2003 Re: Strzelali z gwozdzi w oczy, a potem przerabia 19.04.06, 00:00
                                :) wiesz to wszystko było dziełem żydostwa, nawet ta WWII to też zydzi wymyslili
                                tylko Ci z Nowego Yorku:-)
                                a w jedwabnem to była prowokacja niemców żeby oczernić polaków przed wejsciem do
                                UE pewnie buhehehe
                            • gniewko_syn_ryba Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 19.04.06, 10:26
                              Nie "metody stalinowskie" tylko art. 232 AKTUALNIE obowiązującego Kodeksu
                              Postępowania Cywilnego. TY twierdzisz, że przedstawione wyżej relacje są
                              nieprawdziwe, więc TWOIM obowiązkiem jest to udowodnić. Do dzieła !...
                              • kielczow2003 Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 19.04.06, 11:13
                                Pewnie mam udowadniać że ziemia jest okrągła hehehehe
                                • gniewko_syn_ryba Re: kielczow:teraz juz chyba czujesz ten forumowy 19.04.06, 16:35
                                  kielczow2003 napisał:

> Pewnie mam udowadniać że ziemia jest okrągła

Nie, tego ci nie każę... Chociaż podejrzewam, że gdybyś żył w czasach Vasco da
                                  Gamy, to miałbyś go za kompletnie pomylonego oszołoma...

hehehehe

Nie śmiej się jak głupi do sera tylko bierz się do roboty. No chyba, że to
                                  przerasta twoje możliwości intelektualne... Wtedy możesz śmiać się dalej... :)))))
                    • 9111951u Re: znamy to uczucie.Zaczekaj az wytrzezwieja 19.04.06, 08:02
                      Jeszcze nie wytrzeżwiałeś ?
                      to na wytrzeźwienie :
                      Zginęli, bo byli Polakami
                      Przypomnijmy: kiedy 17 września 1939 roku Armia Czerwona w zdradzieckim ataku
                      wtargnęła na tereny Polski, w gminie Indura uaktywniły się miejscowe bandy
                      komunistyczne, gotowe do kolaboracji z sowieckim okupantem. Jedną z
                      najgroźniejszych bojówek grasujących w okolicach Grodna była grupa dowodzona
                      przez żydowskiego handlarza Ajzika. Trudno jest ustalić dokładną datę
                      wtargnięcia bandy do Brzostowicy Małej oraz liczbę zamordowanych. Przyjmuje
                      się, że zginęło tam ok. 50 osób. Zdaniem historyka Marka Wierzbickiego, zbrodni
                      dokonano prawdopodobnie już po wkroczeniu Sowietów do gminy Indura, co
                      nastąpiło między 19 a 20 września 1939 r. Dla mieszkających tam Polaków
                      oznaczało to początek kaźni. Bandyci w okrutny sposób zamordowali całą polską
                      ludność wioski, m.in. hrabiostwo Wołkowickich, ich szwagra oraz wójta gminy,
                      sekretarza urzędu gminnego, kasjera, listonosza i nauczyciela, pracującego w
                      miejscowej szkółce. Wybranych najpierw nieludzko torturowano, ofiary "pojono
                      wapnem", a następnie wrzucono do dołu i jeszcze żywe zasypano. Zamęczono ich
                      przede wszystkim dlatego, że byli Polakami, a na dodatek "wrogami klasowymi".
                      Wielu z żydowskich i białoruskich komunistów, którzy dopuścili się tej zbrodni,
                      pochodziło ze wsi Padbahoniki, gdzie znajdował się matecznik Komunistycznej
                      Partii Zachodniej Białorusi. Stamtąd też pochodził Arkadiusz Łaszewicz, po
                      wojnie wieloletni I sekretarz KW PZPR w Białymstoku.
                      jeszcze w stanie upojenia ?
                      • kielczow2003 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 08:52
                        A jaki to ma związek z pochodzeniem żydowskim tych ludzi? Tego nie rozumiem. Tak
                        słyszałem o pacyfikacjach polskich wsi, ale Ty nie rozumiesz swojej głupoty.
                        Jeżeli ktoś dokonywał tak okrutnego mordu na drugim człowieku ( w tym wypadku
                        byli to Polacy ale zapewniam Cię że podobne historyjki krążą na Ukrainie
                        Białorusi czy wśród żydów. Oto jedna z nich.
                        Po 40-stym roku w jednej ze wsi w centralnej Polsce wjechali niemcy, łapali
                        wszystkich. Uciekł tylko jeden mały chłopiec, chował się po wsi i zobaczył
                        kolegę Jasia który zaproponował mu ukrycie się w stodole jego rodziców. Jakie
                        było zdziwienie przerażonego dziecka które zobaczyło Jasia idącego z ss-manem
                        wskazującym miejsce ukrycia żyda. Na obchodne Jasio powiedział do tego chłopca "
                        Do zobaczenia na półce z mydłem".... tak możemy się umaczać takimi dyrdymałami.
                        Ciekawe kto kogo w tym przebije.
                        Ty nie rozumiesz problemu, problemem jest nie to czy jakąś osoba o narodowości
                        żydowskiej zabiła Polaka. Jeżeli ktoś dokonał mordu na drugim człowieku był i
                        jest morderca bez względu na pochodzenie rase itd.
                        Uważam także że bycie Polakiem nie predestynuje do bycia umęczoną ofiara tego
                        świata. Wprost przeciwnie jestem polakiem kocham swój kraj i nie mam zamiaru
                        czuć się jak ofiara. Było wiele niesprawiedliwości w stosunku do polaków jak i
                        popełnianych przez polaków może zacznijmy od tego.
                        Angelizowanie roli umęczonego narodu polskiego jest męczące i rozmija się z prawda.
                        Żydzi tworzyli wielkie bogactwo tego narodu wnosili myśl techniczną byli
                        polskimi patriotami. Oczywiście zdarzały się i szumowiny, których nam bóg w swoi
                        m miłosierdziu także nie oszczędził jak choćby o.rydzyk.
                        • 9111951u Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:13
                          jedno nie ulega wątpliwości , że wszysytko rozumiejący to szumowina może nawet
                          podobna do Polaka , ale na pewno do Judasza.
                          • kielczow2003 Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:21
                            i widzisz tutaj kończy się twoja intelekualna wycieczka. Dalej nie pójdziesz bo
                            masz za mało zwojów mózgowych!! hehehe nic poza swoja martyrologie polakożerców
                            wymyślić nie potrafisz!!!!]
                            A juz spojrzec na swiat bez tego patetyczno żałosnego tonu o żydach podobnych do
                            Judasza.hehehe jakby bycie Zydem oznaczało że jest się gorszym z natury.
                            Ty koleżanko jestes polką z przypadku.
                            Mam pytanie. Kiedy oststni raz spółkowałaś z mężczyzną? no wiesz:)
                            • 9111951u Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:23
                              jakiś ty durny i nieobyty przecie Judasz działał z woli Boga nie wiedziałeś o
                              tym i pewno dlatego zapomniałeś oddać judaszowe srebniki.
                              • kielczow2003 Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:25
                                taaaak judaszowe srebrniki. Pewnie każdy żyd rodzi się z nimi w łapce co?
                                heehehehehehehehe
                                • 9111951u Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:27
                                  no widzisz jakie masz omamy ?
                                  • kielczow2003 Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:29
                                    po wymianie postow z toba mozna nabawic sie nie jednej jednostki chorobowej hehehe
                                    • 9111951u Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:34
                                      choremu i tak to nie pomoże, nawet ćwiczenia mięsni na siłowni, bo mózg to nie
                                      mięsień jeno szare komóreczki.
                                      • kielczow2003 Re: 9111951u jak Ty mało rozumiesz 19.04.06, 11:36
                                        wiesz silownia sluzy do cwiczenia a ksiazka do czytania. Wiem ze dla Ciebie
                                        świat jest bardzo prosty i jiezbyt skomplikowany ale uwierz mi Tobie przydałby
                                        sie dobry terapeuta.
                                        Juz rozesłałem linki do tej strony wszędzie do znajomych hehehe ale maja ubaw z
                                        Ciebie i tych teoryjek
                                      • kielczow2003 Re: 9111951u Tuba Gebelsa!!!! 19.04.06, 12:29
                                        achhh i jeszcze jedno. Deficyt komórek mózgowych to Ja widzę ale u Ciebie
                                        królewno czemu dajesz wyraz powielając te Gebelsowskie dyrdymały
    • kropek_oxford Pogromcy Zydow zlapali sie we wlasne sidla:))) 18.04.06, 23:49
      Na swym nowym Mesjaszu i Zbawicielu Axelu Springerze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40464901
    • frank_drebin Najgorzej jak ktos z niczego robi problem. Ile 18.04.06, 23:51
      jest takich postow na tym forum zywcem wzietych z protokolow medrcow syjonu ? 1
      promil, 2 promile ?
      • porte-parole to forum to ostatni przytulek dla ostatnich antyse 19.04.06, 11:25
        mickich oblakancow.Jak ten tu z 1951 roku,ktorego jedynym zajeciem jest
        wymyslanie przez caly dzien kolejnych takich samych monotematycznych watkow.
        • kielczow2003 Re: to forum to ostatni przytulek dla ostatnich a 19.04.06, 11:28
          wiem to sie powoli robi nudnawe. zaraz ide na silownie potem wezme dobra ksiazke
          bo tutaj poza Toba i paroma osobami to wieje takim ciemnogrodem że lepper w
          kontrascie z nimi to intelkualny gejzer.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka