mariner4 20.04.06, 10:06 Właśnie wykłada na Uniwersytecie im S Wyszynskiego. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:09 mariner4 napisał: > Właśnie wykłada na Uniwersytecie im S Wyszynskiego. > M. To jako PRemier, czy jako nieformalny doradca Ministra Skarbu lub Ministra Rolnictwa? Taki Kaziu zabiegany w dobrej pracy dla Polski, a na wyklady mu sie zebralo? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Właśnie był łaskaw 20.04.06, 10:12 zacytować Gintrowskiego, że polityka to "pomyje w krysztale" i on to zmienia. W wykonaniu PiS polityka to szczyny w PiSuarze. Albo nawet g.... w nocniku. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Właśnie był łaskaw 20.04.06, 10:13 mariner4 napisał: > zacytować Gintrowskiego, że polityka to "pomyje w krysztale" i on to zmienia. (...) Naprawde tak powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Włącz TVN24 20.04.06, 10:14 Właśnie wygłasza homilię. Teraz mówi, że nie kłamie!!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt "Cynizm a sprawa polska" 20.04.06, 10:26 mariner4 napisał: > Właśnie wygłasza homilię. > Teraz mówi, że nie kłamie!!!! > M. Nie mam w tej chwili mozliwosci ogladania. Ale jestem pod wrazeniem przeslania w kontekscie tego, co sie dzieje w polityce. Dalbym glowe, ze to wyklad z pisowskiego cyklu "Cynizm a sprawa polska (czyli jak d..mac spoleczenstwo, zeby nie odczulo, ze jest d..mane)". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ale mądry! 20.04.06, 10:17 Mówi o ważności dobra w polityce. A dobro w PiS to tylko Jarosław K! M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Teraz mówi o pięknie w polityce. 20.04.06, 10:22 mariner4 napisał: > Gosiewski! > M. albo premierowi cos zaszkodzilo albo nacpany... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:21 Co? Chyba toalety kaflami. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:28 nie obrazaj kafelkarzy! To świetna fucha, a najlepsi bez problemu znajdują robotę na Zachodzie (gdzie ich Pan Premier tak chętnie eksportuje) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:37 Słowa, słowa, słowa ... panie premierze. Tylko jak to sie ma do rzeczywistości? Oficjalna polityka naszego kraju stawia na rozwoj edukacji. Zwłaszcza edukacji przedszkolnej.W budżecie zrobiono cięcia na oswiatę. Zamyka sie dzieciom przedszkola.Dzieci zostaja bez miejsc w przedszkolu. Czy zamknięcie jednego z najlepszych i swietnie funkcjonujacych przeszkoli to kaprys urzędników?Bo zachowanie czegos co od lat dobrze funkcjonuje to napewno nie kaprys rodziców, to obowiazek. Nie chcemy aby państwo spełniało nasze kaprysy, chcemy aby państwo nie niszczyło i nie odbierało nam tergo co dobre i niezbędne do normalnego funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 O kurczę! 20.04.06, 10:37 On teraz chwali Unię Europejska i USA (chodzi o gospodarkę) Ale mu się od Kaczora oberwie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:43 Nie odpowiedział na proste i konkretne pytanie odnośnie podatków a mowi juz od siedmiu minut między innymi krytykując platforme za becikowe.Pytanie było konkretne.Odpowiedz nie konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:50 piaf.e napisała: > Nie odpowiedział na proste i konkretne pytanie odnośnie podatków a mowi juz od > siedmiu minut między innymi krytykując platforme za becikowe.Pytanie było > konkretne.Odpowiedz nie konkretna. Bo rzecz w tym, ze wredne giga-mega-hiper-becikowe rozwalilo Kaziowi cala koncepcje oszczednosciowo-prorozwojowego budzetu. I potem Kaziu juz nie mogl juz nic zrobic, musial (no musial, nie dalo sie zupelnie inaczej) ten budzet porozciagac w kazda mozliwa strone i teraz na obnizenie podatkow nie ma szans. Ale najwazniejsze - to wina PO i musimy o tym pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 10:55 To nie jest belfer "równiacha". To belfer "rydzacha". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Najpierw wykład o prawdie w polityce, 20.04.06, 11:02 a za chwilę kłamstwa o podatkach! Ame ciemny naród to kupi. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Pytanie o Leppera w polityce 20.04.06, 11:07 wyraznie go zaskoczyło. Nie przewidywał tego tam własnie. Skretyniał w odpowiedzi zupełnie. Podobno u Buzka w rządzie normalny facet był. Co się z tymi ludźmi dzieje pod wpływem Rydzyka? Kompletnie idiocieją. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie wiem,cz akurat p[od wpływem Rydzyka. 20.04.06, 11:13 W polskiej polityce kłamstwo to standard powszechny. Mam w rodzinie zwolenników PiS. Bardzo zacni ludzie. Kiedy wypominam im obietnice PiS z kampanii, to mówią mi: "No wiesz, to była kampania wyborcza!". Doszło do tego, że zupełnie przyzwoici ludzie dają przyzwolenie na kłamstwo w polityce! A kłamstwo, to kłamstwo. W każdym razie oceniam "wykład" Marcinkiewicza, jako czysta propagandę. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Pytanie o Leppera w polityce 20.04.06, 11:16 haen1950 napisał: > wyraznie go zaskoczyło. Nie przewidywał tego tam własnie. Skretyniał w > odpowiedzi zupełnie. Podobno u Buzka w rządzie normalny facet był. Co się z > tymi ludźmi dzieje pod wpływem Rydzyka? Kompletnie idiocieją. Jesli go zaskoczylo, to by zle o nim swiadczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Widzę, że jesteś w poetyckim nastroju! 20.04.06, 11:18 Rymnęło Ci się! M. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Widzę, że jesteś w poetyckim nastroju! 20.04.06, 11:45 mariner4 napisał: > Rymnęło Ci się! > M. Jak to mowia: wymsknelo mi sie. Rym ma czestochowski poziom i dostrzegam w tym jakis zwiazek z poziomem zrodla inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Belfer - może gimnazjalny... 20.04.06, 12:00 Wysłuchałam wykładu(?) Premiera. Nie poszedł na UW, ale do mlodziezy z Uniw. Wyszyńskiego, tu czuł się zapewne bezpieczniej.Wylazł z Premiera belfer szkoły podstawowej, no, może gimnazjalnej. Niestety, to nie był wykład, ale pogadanka dla nastolatków i przysięganie dotyczące prawdomówności p. KM. Zenująco słaby poziom, sama czułam sie zażenowana, bo ostatecznie to urzędujący premier... Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Uczył Marcin(kiewicz) Marcina! 20.04.06, 19:36 Pan premier nie docenia inteligencji młodych Polaków. Odniosłam wrażenie ze każde zadane pytanie było dla niego kłopotliwe. A pytań zadano zaledwie kilka, bo zabrakło cennego czasu pana premiera. Odpowiedz Link Zgłoś