Dodaj do ulubionych

Plagi Łódzkie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.02, 23:09
1.Ośmiornica 1
2.Ośmiornica 2
3. Meduza
4. Wojny miedzy szalikowcami Widzewa I ŁKS
5. Antysemityzm na murach i dziwaczne próby jego usuwania
6. Handel złokami
7. Pavulon usmiercan9ie pacjentów w karetkach pogotowia
8. śmierć noworodków
9. pijani sanitariusze
10. leszek Miller
11.Ich Troje
12. Stefan Niesiołowski
13. Monika Kern
14. Andrzej Pęczak
15. Andrzej Pawelec
Obserwuj wątek
    • niezlomny.prawicowiec Ty bydlaku !!! Ty masz jeszcze czelność ... 23.12.02, 23:29
      ... zabierać głos po tym co napisałeś, że wolisz asfalt na ulicach Poznania
      niż wizytę Ojca Świętego !!!
      Ty chamie !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Ty bydlaku !!! Ty masz jeszcze czelność ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.02, 00:07
        niezlomny.prawicowiec napisał:

> ... zabierać głos po tym co napisałeś, że wolisz asfalt na ulicach Poznania
        > niż wizytę Ojca Świętego !!!
        > Ty chamie !!!!!!!!!!!!!!!!
        - Drogi kolego! to nie był wpis mojego autorstwa, wiedz ze grasuje na tym forum
        gosc który lubi się pode mnie podszywać i uzywa tego samego adresu co ja!!!!!
        żeby było smieszniej gdy pisałem z sdi on też pisał z sdi..potem gdy Michnik
        mnie przyblokował to pisałem z cvx..i wyobraź sobie że on też!! a gdy
        załatwiłem sobie neoplusa on zrobił to samo..ktoś chce mnie najwyraźniej
        wyprowadzić z równowagi..to nowa taktyka michnikowców oni cały czas monitorują
        to forum i reagują na każdy politycznie niepoprawny tekst ato usuną ci tekst a
        to banę ci założą a to teraz znów wyprodukują sobowtóra i dopasują sie tobie do
        adresu...poznasz mnie po tym ze dobrze piszę o RM...ten wpis mego sobowtóra
        jest naprawdę nikczemny i nie dziwię sie twojemu oburzeniu wiedz też że ów
        spodszywacz na to właśnie liczy!!! to jest stara ubecka medtoda dziel i rządź!!
        mogę cię tylko wyrazić ubolewanie z powodu tego nikczemnego typka który mnie
        udaje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka