nonno1 Re: Za zboczone myślenie 24.04.06, 08:29 tj. wiarę we wszechmoc wszechogaraniającego UKŁADU, co jest oczywistą bzdurą dla każdego normalnie myślącego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
adasha5 Re: Brawo PiS, zmiana konstytucji tak, 24.04.06, 10:07 bardzo podoba mi się zmiana konstytucji jeśli chodzi o likwidacje przywilejów korporacyjnych.Może to być tylko dobrowolne bez obowiązkowych składek i ograniczeń.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Niepotrzebnie Safjan wdeptał ich w ziemię. 24.04.06, 10:09 Teraz Zioberek się zapłakusia na śmierć, a Jaruś znowu odmówi zjedzenia kleiku na śniadanie - czym ukarze swoją mamusię ! Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Niepotrzebnie Safjan wdeptał ich w ziemię. 24.04.06, 14:11 olek.olek napisał: > Teraz Zioberek się zapłakusia na śmierć, a Jaruś znowu odmówi zjedzenia kleiku > na śniadanie - czym ukarze swoją mamusię ! Tak tuptusiał swoimi malutkim nibynóżkami w podłogę, że aż klocusie LEGO spadły z szafki. Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter [...] 24.04.06, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Trudno nie pogradzac katolikami-oszustami. 23.05.06, 00:53 Kazdy Katolik ma obowiazek nimi popgardzac. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Trudno nie pogradzac katolikami-oszustami. 23.05.06, 17:18 dr.szfajcner napisał: > > Kazdy Katolik ma obowiazek nimi popgardzac. A nawet regularnie się na nich wyrzygiwać. Zwłaszcza w zimie. To się troszkę ogrzeją. I mają papu przy okazji ! Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.05.06, 00:57 Czy sami na to nie zapracowali? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.05.06, 01:16 aquinus napisał: > Czy sami na to nie zapracowali? pewnie ,że tak dokopalismy tym POmyłka przyrody ,ze im się POmerdało we łbie,ze POkemony zidiociały do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
darecky111 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.05.06, 01:20 te potodno, a kiedy dokopiesz czerwonym: Tow. Jasinskiemu i tow. Lepperowi???? A moze cie tchorz oblecial???? hahahahaha!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.05.06, 01:47 nara dokopujemy czerwono-rózowym POkemonom typu tusk rokita niesiolowski czy innym krypto SLD-wcą jak Komorowski,Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.05.06, 01:50 PO to jest skrót od Partia Opozycjna i tak aż do znikniecia z polskiej sceny politycznej co juz po wyborach samorzadowych sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Dlaczego tak gardzę PiSowcami ? 23.05.06, 01:37 Bo to jest gorsza zaraza jak komuniści.... Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Bo moralnie sięgają po dno, jak tu jeden taki 23.05.06, 02:51 yntelygentny potodno z PiSowskiej paki... Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Dlaczego tak gardzę PiSowcami ? 23.05.06, 17:06 zablokowany napisał: > Bo to jest gorsza zaraza jak pedofilowcy .... O ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Aktywiści partyjni PiSuaru to rasistowsko-kato- 23.05.06, 01:40 narodowo-szowinistyczne dno, poprostu faszyści, a takimi nic tylko pogardzać. Odpowiedz Link Zgłoś
darecky111 Glupoty gadasz....... 23.05.06, 01:44 PIS to byli dzialacze tak kochanej przez ciebie PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson ILU?? 23.05.06, 01:48 darecky111 napisał: > PIS to byli dzialacze tak kochanej przez ciebie PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
politica_olet Ludwik Dorn jest z pochodzenia Żydem,. 23.05.06, 03:07 ale niejaki tornson nazywa go rasistą i faszystą. Z kolei darecki111 twierdzi,że w PiS jest wielu działaczy PZPR. Nazwisk nie podaje. Może Dorn ? Poziom tego forum jest wysoki inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki OK, ja też moge byc żydem, komuchem i pedałem. 23.05.06, 03:40 Juz mnie na tym forum zwolennicy PiSu, Samoobrony i LPR wyzywali także od szczekajacych psów, wyjacych suk, parchów śmierdzacych czosnkiem, gnid, szubrawców... To taka szlifowana na rydzykowej uczelni nowomowa polityczna panujacego reżymu i jego fanów. Śmiało, jak wymyślisz coś nowego - to sie nie krępuj. Istota kaczyzmu polega na wciaganiu społeczeństwa w proces moralnego nikczemnienia. Jak tu się jeden taki nazwał "po dno", czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
politica_olet Dlaczego jesteś taki głupi ? 23.05.06, 03:55 A może tylko udajesz,że nic nie zrozumiałeś z tego,co napisałem ? Ludwik Dorn jest z pochodzenia Żydem. Podobnie jak A. Michnik,P. Naimski, B. Wildstein i inni. Ten Twój post to stek bzdur. Jeśli miały być to żarty,to nieśmieszne wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki W oczy byś mi tego nie powiedział, byś nie zdążył 23.05.06, 11:48 A polskich obywateli, z pochodzenia: Górali, Mazurów, Ślązaków, Kaszubów, Łemków, Rusinów, Litwinów, Ukraińcówtolerujesz? Tfu, rasistowskie scierwo... politica_olet napisał: > A może tylko udajesz,że nic nie zrozumiałeś z tego,co napisałem ? > Ludwik Dorn jest z pochodzenia Żydem. Podobnie jak A. Michnik,P. Naimski, > B. Wildstein i inni. No właśnie, jako prosty Góral nie zrozumiałem tych twoich madrosci... Co tam kombinujesz w swoim aryjskim rozumku? Jakiś pogromik? Getto? Cichą dyskryminacyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
antynazista [...] 23.05.06, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Ludwik Dorn jest z pochodzenia Żydem,. 24.05.06, 07:59 On, Wasermann, Ujazdowski, Gelberg itd. - to alibi dla PiS, że nie jest antysemickie. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Za c a ł o k s z t a ł t 20.07.06, 16:58 Fakt. Starają się chłopaki i dziewczyny (jak maliny brrrrrrrrrrr )żeby uczciwie zapracować na naszą pogardę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie gardzimy Prezesem i Służącymi 20.07.06, 21:19 Trochę nas tylko wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis Ja PiSowcow bardzo cenie i Polacy ich kochaja 20.07.06, 21:24 bo ich wybrali. Nie przejmowac sie jazgotem lze-mediow. Odpowiedz Link Zgłoś