Gość: camel IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.01, 21:25 az mnie zatkalo, jak przyczytalem ich program wybroczy.....ze tez ludzie potrafia az tak sie pchac do koryta, .. camel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 21:45 Gość portalu: camel napisał(a): > az mnie zatkalo, jak przyczytalem ich program wybroczy.....ze tez ludzie > potrafia az tak sie pchac do koryta, .. > > camel ...ze tez ludzie potrafia byc az tak ciemni zeby na nich glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: *.kabel.telenet.be 18.10.01, 21:51 Gość portalu: camel napisał(a): > az mnie zatkalo, jak przyczytalem ich program wybroczy.....ze tez ludzie > potrafia az tak sie pchac do koryta, .. > > camel Dopiero od piatku prawdziwe emocje . Wtedy nas zatka jak Liga zacznie przemawiac w sejmie! Liga czuwa Liga radzi Liga nigdy nas nie zdradzi !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:12 A zobaczymy jak złodzieje spod znaku sld rozliczą się z moskiewskich pieniedzy?.I nie dziwcie się bo ja prywatnie mam zamiar ich rozliczyć! Mówię to z premedytacją:Miller złodziej(pierwszy raz z dużej litery potraktowałem gnoja)bo pan miller będzie sie rozliczał(kutas i krimi).Banda komuchów i żydów z GW ,wasz czas nadejdzie i traktujcie to poważnie bo świat się zmienia!!!!!!!!Sami o tym mówicie!!!!zKto POlaków krzywdzi?wy żydzi!!!!!!!!!!W/g was jestem pewnie idiotą co?To zabijcie 50% polskiego społ.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:52 Gość portalu: KAT napisał(a): > A zobaczymy jak złodzieje spod znaku sld rozliczą się z moskiewskich > pieniedzy?.I nie dziwcie się bo ja prywatnie mam zamiar ich rozliczyć! > Mówię to z premedytacją:Miller złodziej(pierwszy raz z dużej litery > potraktowałem gnoja)bo pan miller będzie sie rozliczał(kutas i krimi).Banda > komuchów i żydów z GW ,wasz czas nadejdzie i traktujcie to poważnie bo świat > się zmienia!!!!!!!!Sami o tym mówicie!!!!zKto POlaków krzywdzi?wy > żydzi!!!!!!!!!!W/g was jestem pewnie idiotą co?To zabijcie 50% polskiego > społ.!!!! KAT ale spadło ci poparcie tylko 50%? ,przecież biskupi twierdzą ,że jest was 95%.Co z resztą? Możesz rozliczać Millera ale nie zapomnij o Buzku, Krzaklewskim,Balcerowiczu i innych wybitnych osobistosciach od przekrętów z byłego rządu.POWODZENIA W PRACY PROKURATORA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: 151.112.27.* 19.10.01, 02:25 ty kat nie jestes idiota ty jestes pojebancem do kwadratu. Idz sie wybrazluj durny rydzykowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: LIGA POLSKICH RODZIN.... IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.01, 13:56 Gość portalu: KAT napisał(a): > W/g was jestem pewnie idiotą co? jakies wlasnie takie wrazenie odnosze.........:)) camel Odpowiedz Link Zgłoś