Dodaj do ulubionych

DO CIUPAZKI

19.09.03, 17:10
Umiaua bys´ na kwila tyn twooj koomputer wyuoonczyc bo za pieroona sie niy
idzie do Ciebie dodzwoonic´

pyrsk_hanys_hans
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: DO CIUPAZKI IP: *.it-net.pl 19.09.03, 22:31
      Po prostu byłam nieobecna w chałupie. Niedawno sie przywłokłam z działki.
      Jest b. ciepło i ładnie i prosto z pracy pojechałam w ogrody! A teraz mam
      dość widze tylko wanne z solanką dla ukojenia obolałych mięśni i pajciu
      lulu. No może jeszcze gazetka, o ile nie padnę, hehe. Daję znać, ż jeszcze
      żyję... Hej!
      • Gość: Rumcajs Re: DO CIUPAZKI IP: 80.72.65.* 19.09.03, 22:39
        Ciupazka jak zwykle "ucina banderole" i pozniej czytamy jej posty z wczesnych
        godzin "rannych" (3-4h)... ;o))
        Ja w kazdym razie jestem na najblizsze 4-5 godzin. Nareszcie! ;o)))
        • ciupazka Re: DO CIUPAZKI 19.09.03, 22:51
          Od kiedy to dobry sen nazywasz banderolą. Każdy ma swój cykl dobowy, ale jak
          go rozhuśtasz, to zemści sie to tylko na tobie. A mnie sie zdrowo
          zieeeewaaaaaa. Nei o cym to świadcy? He?
          • Gość: Rumcajs Re: DO CIUPAZKI IP: 80.72.65.* 19.09.03, 23:28
            Zebys Ty wiedziala od kiedy mnie sie zdrowo ziewa?... 7-wstawanie+tlok w
            lazience;8-wychodze; 8.55-pociag; 10-proba;13.07-pociag; 15-proba; 16.30-
            nagranie;19-pauza; 20.00-nagranie do oporu. 5.30-wstaje-tlok w lazience; da
            capo al fine - doba rozciaga sie do 36 i wiecej godzin; fajnie ze dzis
            mam "okienko" i jutro wieczor tez, ale za to nie mam kompa na "stoliku nakryj
            sie"... Za 2-3 dni wejde w "rytm" i znow 4-5 godzin snu starczy na podolanie
            obowiazkom i uciechy cielesne i duchowe. Juz daaaaaaawno zapomnialem co
            to "siusiu, paciorek i spac!". Ale fajnie jest. Nie zapominajcie o mnie!
            R. ;o)))
            • Gość: Rumcajs Re: DO CIUPAZKI IP: 80.72.65.* 20.09.03, 02:18
              Nie godolek (4 posty wysyj)? Wiem ze nie spis, pourodzomy kwilusie... ;o)))
              • Gość: Ciupazka Re: DO CIUPAZKI IP: *.it-net.pl 20.09.03, 10:10
                Przykro mi, hale prasło mie po robocie, a jak mi wciyno posta, to juz był
                kóniec! Turn off!
                • Gość: Rumcajs Re: DO CIUPAZKI IP: 80.72.65.* 29.09.03, 23:49
                  Kas` jes Ciupazko? Niy mo mnie, roboty moc.... Cliwo mi za wami! ;o(((
                  • Gość: Ciupazka Re: ..DO RUMCAJSA...! IP: 212.182.27.* 06.10.03, 17:02
                    Kaś przepod, dychnizje i dej znak zycio. Przecie wies, ze roboty nie
                    przerobis. Telo cie brzyćko mo???
                    Telo.Pozdr.
                    • Gość: Rumcajs Re: ..DO RUMCAJSA...! IP: 80.72.65.* 06.10.03, 18:02
                      Juzek haw! ;o))) Holny... Niy ma s`pasu i mie praslo pod Trihlava. ;o)))
                      • Gość: Szwager Re: ..DO RUMCAJSA...! IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.03, 20:34
                        kurdelebele Rumcyjs wyloz ze dziury!
                        • roomtsays Re: DO CIUPAZKI 07.10.03, 22:48
                          U mnie dzioro bud`zytowo - schudlem z +- 1000 euro w Slowenii, ale ka jes
                          Ciupazka? ;o(((
                          • Gość: Ciupazka Re: do wos...coby mi to było ostatni roz! IP: *.it-net.pl 08.10.03, 01:56
                            Godom....ostatni roz!
                            Co telo holofu robicie, jaze sie ozlygo po calućkim świecie, he?
                            Robota mie zmogo, zima idzie, choćjakie porządki trza robić w ogrodzie,
                            plus praca zawodowa, dosły jesce smutne rocznice i trza mieć cas na
                            smyntorz i kościół. Nijak ni moge sie obrobić, a oni telo holofiom. Jak jo
                            wyjyzdzała tu i tam, Rumcajsie, to darłak kufe ka, coby syćka wiedzieli i
                            nie mortwiyli sie o mnie. Jak zes ty doł dyla w świat, to nic nie godos,
                            a nos juz głowicka zacyna boleć kaś!
                            Telo.Pozdr. Witoj!
                            • Gość: Rumcajs Re: do wos...coby mi to było ostatni roz! IP: 80.72.65.* 08.10.03, 02:19
                              Ty sobie planujesz, a u mnie sluzba nie druzba - "pan kaze - sluga musi" i
                              bagaz gotowy w 5 minut... Nie ciosaj mi kolkow na glowie, bo i tak ten wyjazd
                              rzyciom mi wychodzi, haj! Pozdrowienia+poczta ;o)))
                              • Gość: Ciupazka Re: do Rumcajsa IP: *.ar.lublin.pl 08.10.03, 17:32
                                No to mialeś przygody niezłe w Słowenii. Nas ostrzegali też przed tego typu
                                przypadkami. A kto to w holelu ostawio sycko? Współczuje, cłek do starosci
                                rozumu sie ucy i co? Furt te same błędy popełnio. I dziwis sie , ze jo juz
                                nikomu i w nic nie wierze. Kozdy cie rzeźbi jako ino moze....Hej! Pozdr. Mm
                                do do wiecora zajęcia i ni ma mie.
                                • Gość: Rumcajs Re: DO CIUPAZKI i GOCHY ;o) IP: 80.72.65.* 09.10.03, 22:53
                                  Nie moglem znalezc postu Gochy o "dziadkach". Nie chcialem Jej wyploszyc.
                                  Przeciwnie - sprowokowac. W koncu "Kto sie czubi, ten sie lubi". Jesli Ja
                                  urazilem - to przepraszam, ale to z czystej sympatii i taki juz jestem -
                                  zbojnik... ;o)))
                                  • roomtsays Re: DO CIUPAZKI i GOCHY ;o) 09.11.03, 22:29
                                    Lawina świąt rodzinnych w tych dniach nie ominęła i Ciebie, wiec spóźnione
                                    życzenia dla Solenizanta - niech Mu gwiazdka pomyślności przyświeca 100 lat!!!
                                    Rumcajs
                                    ;o)))
                                    • ciupazka Re: DO CIUPAZKI i GOCHY ;o) 10.11.03, 10:16
                                      Solenizant jeszcze śpi, wprawdzie dopiero 12 jego patron świętuje, ale przez
                                      te wolne dni, codziennie ktoś przychodzi... i wystarczy, zebym nie miała czasu
                                      poziyrać ku wom. Dziś cudowny i piękny dzień, jak stare złoto zaświeciły w
                                      słońcu za oknem piękne modrzewie a czerwonobordowe krzewy wokół placu zabaw
                                      też przyciągają oko, niesamowity widok. Chyba wybiorę się w plener, tak jest
                                      ładnie. Wnuki z ojcem idą do skansenu wsi naszego regionu ( b. ładny) i dobrze.
                                      Kie sie syćka potracon, to jo dychne. Jutro inkse uroczystości, hale na
                                      obiodek do mnie przydom, trza zrobić kajmaczek, torcik, no i zarcie
                                      treściwe na obiod , gość w dom , Bóg w dom ( 12 osob przy stole ino!) Dzięki
                                      za pamięć i zyczenisa w imieniu solenizanta. Hej! Pozdr.
                                      • ciupazka Re: Do Roomtsaysa... 28.10.04, 16:33
                                        Moze byś tu jednak casami kuknon, he? Jaze mi glupio, ze Cie tu ni ma. Cy
                                        co sie stało, cy jako? Obraziyłeś sie na Polske? Dej pokój. Tu owiys , tu
                                        owiys, wzywom konia! Hehe...
                                        Telo.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka