Dodaj do ulubionych

Wyrazy współczucia dla wyborców PiS!

28.04.06, 13:47
Jeszcze żaden elektorat w Polsce nie został tak oszukany jak Wy. Wiem, że
głosowaliście na PiS w dobrej wierze, sam długo się wahałem, PiS czy PO.
Wielu moich znajomych wybrało PiS, mimo podobnych do moich poglądów
politycznych. Sam po wygraniu przez PiS byłem pełen optymizmu, gdyż będąc
Warszawiakiem potrafię docenić, jak wiele PiS zrobiło dla Warszawy w
dziedzinie walki z korupcją i przestępczością.

Dlatego wciąż nie mogę otrząsnąć się z szoku, jakim jest dla mnie wczorajsze
zdradzenie przez PiS wszystkich swoich ideałów. Do tej pory myślałem, że PiS
zwodzi Samoobronę, aby jakoś działać skutecznie w warunkach mniejszościowego
rządu. Mam jeszcze cień nadziei, że wczorajszy pakt z diabłem jest tylko
kolejną pozorną polityczna zagrywką, ale tak czy inaczej jestem już tym
zdegustowany i wyobrażam sobie, jak się muszą czuć ci, co na PiS głosowali.

Naprawdę Wam współczuję.
Obserwuj wątek
    • terrestre to jest prawda,za tydzien lepper ma byc juz 28.04.06, 13:49
      wicepremierem
      • dokowski Wciąż mam nadzieję, że go jakoś wydymają 28.04.06, 13:51

• jakeww Re:? 28.04.06, 13:51
      Twoja wypowiedź jest po prostu niemądra. Jesli komuś już wspolczuć (prawidłowo
      zaś - wspołczuć z kimś) to z wszystkimi Polakami, a zwłaszcza z wyborcami PO
      • dokowski Nie rozumiem. Tylko jasnowidz może tak myśleć 28.04.06, 13:58
        jakeww napisał:

> to z wszystkimi Polakami, a zwłaszcza z wyborcami PO

Wyborcy PO mogą się cieszyć, bo teraz mogą już mieć pewność, że następne wybory
        wygra PO, bo nikt uczciwy na PiS już nie zagłosuje.

Polacy mogliby się zacząć martwić, gdyby np. zaczęła się bessa, gdyby Niemcy i
        Rosja zawarły jakiś pakt o nieagresji, jak w 39, i umówiły się na V Rozbiór
        Polski, gdyby USA straciły do nas zaufanie z powodu tej koalicji...

Na razie nie wydarzyło się nic takiego, co mogłoby skłonić kogokolwiek do
        współczucia Polakom. Mogą się co najwyżej z nas śmiać, że wybraliśmy sobie
        sejmowego błazna na wicepremira.
        • terrestre Re: Nie rozumiem. Tylko jasnowidz może tak myśleć 28.04.06, 14:01
          wszyscy na zachodzie sa juz teraz pewni,ze Polska to taki folklor
          Unii,nieobliczalny dziwolag,na ktorym nie mozna polegac
          • dokowski Zachód jest do takich rzeczy przyzwyczajony 28.04.06, 16:11
            terrestre napisał:

> wszyscy na zachodzie sa juz teraz pewni,ze Polska to taki folklor
            > Unii,nieobliczalny dziwolag,na ktorym nie mozna polegac

To co kiedyś wyprawiali Włosi ze swoimi rządami i parlamentem, to Polska przy
            Włochach jest mały pikuś
        • jakeww Re: Nie rozumiem. Tylko jasnowidz może tak myśleć 28.04.06, 14:02
          Po pierwsze, trzymałbym się faktów, a niestety Twoje dictum "nikt uczciwy na
          PiS nie zagłosuje" to nader buńczuczna hipoteza niezwykle daleko idąca:))

Po drugie, jeśli jest źle w kraju, to wspólczujmy jego mieszkańcom, bez
          dzielenia - ty dzielisz ludzi nadmiernie chyba? No a jesli jest dobrze he he to
          czego tu wspólczuć...
          • dokowski Oczywiście że jest dobrze, wciąż jeszcze 28.04.06, 14:12
            jakeww napisał:

> Po drugie, jeśli jest źle w kraju, to wspólczujmy jego mieszkańcom

Ja pamiętam życie w PRL, więc mam odpowiednią perspektywę i potrafię zobaczyć,
            jak bardzo się wszystko poprawiło w Polsce przez te 16 lat. Rozwój Polski
            jeszcze nie został zahamowany, więc nawoływanie do współczucia Polakom uważam
            za absurd socjalistycznej propagandy.

Jeżeli IV RP okaże się powrotem do PRL, to wtedy znów poprosimy wolny świat o
            współczucie i pomoc, tak jak kiedyś
            • jakeww Re: Oczywiście że jest dobrze, wciąż jeszcze 28.04.06, 14:15
              Jeżeli IV RP okaże się powrotem do PRL, to wtedy znów poprosimy wolny świat o
              > współczucie i pomoc, tak jak kiedyś

?

Naprawdę się o to martwisz?:)

To już nawet Tusk w wywiadzie dla Dziennika wyznal że nic sie nie stanie...
              • dokowski Re: Oczywiście że jest dobrze, wciąż jeszcze 28.04.06, 14:24
                jakeww napisał:

> Naprawdę się o to martwisz?:)

Ja się nie martwię, to nie ja nawołuję do współczucia Polakom
                • jakeww Re: Oczywiście że jest dobrze, wciąż jeszcze 28.04.06, 14:26
                  he he - cieszy się że jest dobrze w Polsce i wspolczuje wyborcom PiSu że
                  przegrają

oj....
                  • dokowski Prawie tak 28.04.06, 14:36
                    jakeww napisał:

> cieszy się że jest dobrze w Polsce i wspolczuje wyborcom PiSu że
                    > przegrają

Współczuję tym oszukanym ucciwym ludziom, którzy liczyli na dobrą wolę PiS. Oni
                    przegrali, ale błędem jest sądzić, że znów przegrają. Uczciwi ludzie już drugi
                    raz nie zaufają PiSowi.
        • silwuple Re: Nie rozumiem. Tylko jasnowidz może tak myśleć 28.04.06, 16:53
          > jakeww napisał:
          >
          > > to z wszystkimi Polakami, a zwłaszcza z wyborcami PO
          >
          > Wyborcy PO mogą się cieszyć, bo teraz mogą już mieć pewność, że następne
          wybory
          >
          > wygra PO, bo nikt uczciwy na PiS już nie zagłosuje.

Zwłaszcza po ostatnich wyborach o tym wiadomo.W więzieniach głosowano na PO,bo
          u nas więzienia są zapełnione przez uczciwych:))
          • dokowski W więzieniu nie ma wolności, nie może być tam więc 10.05.06, 13:40
            silwuple napisała:

> W więzieniach głosowano na PO,bo
            > u nas więzienia są zapełnione przez uczciwych:))

wolnych wyborów. Lepiej popatrz na kogo głosowały środowiska przestępcze na
            wolności. Głosowały na Samoobronę, LPR i w mniejszym stopniu na PiS. Nie na PO.
      • scoutek Re:? 28.04.06, 14:01
        jakeww napisał:

> Twoja wypowiedź jest po prostu niemądra. Jesli komuś już wspolczuć
        (prawidłowo
        > zaś - wspołczuć z kimś) to z wszystkimi Polakami, a zwłaszcza z wyborcami PO

a nieprawda:
        współczuć ndk Xa, ~czuję, ~czujesz, ~czuj, ~czuł
        «solidaryzować się uczuciowo z kimś cierpiącym, z kimś, kogo spotkało
        nieszczęście, komu się nie powiodło; litować się, ubolewać nad kimś»
        Współczuć komuś w niedoli, w kłopotach.
        Współczuła chorej koleżance.
        Współczuł ludziom dotkniętym nieszczęściem.

tu:sjp.pwn.pl/haslo.php?id=67213
        • jakeww Re:? wspołczuć komuś czy z kimś 28.04.06, 14:05
          oczywiście, obecna norma językowa jest wiadomo jaka
          natomiast forma ktorą poznalem czytają stare księgi wydaje mi się o niebo
          logiczniejsza

nie na darmo obecna, chybiona norma językowa nasuwa skojarzenia z litością, gdy
          współodczuwanie jest bez porównania piękniejsze niż litowanie sie
          • scoutek Re:? wspołczuć komuś czy z kimś 28.04.06, 14:09
            to trzeba bylo napisac o logice
            a nie o tym, ze to nie jest prawidlowa forma...
            • jakeww Re:? wspołczuć komuś czy z kimś 28.04.06, 14:11
              ty tylko krytykujesz....
              • scoutek Re:? wspołczuć komuś czy z kimś 28.04.06, 14:16
                jakeww, nie tylko, zapewniam
          • dokowski Gdzie widzisz to podobieństwo? 28.04.06, 14:18
            jakeww napisał:

> obecna, chybiona norma językowa nasuwa skojarzenia z litością

współczuć z kimś lub komuś jest tak samo niepodobne do litości NAD kimś,
            forma "z kimś" jest nieco bardziej podobna do formy "nad kimś", roma "komuś"
            wygląda zupełnie niepodobnie.

> współodczuwanie jest bez porównania piękniejsze niż litowanie sie

współodczuwanie (jedna z form empatii) oznacza co innego niż współczucie
            • jakeww Re: Gdzie widzisz to podobieństwo? 28.04.06, 14:19
              ależ współczuć to tylko skrót od współodczuwać.....
              • dokowski Nawet w słowniku nie ma takiego słowa 28.04.06, 14:33
                jakeww napisał:

> ależ współczuć to tylko skrót od współodczuwać

To kompletna bzdura. Słowo "współodczuwanie" pojawiło się jako chybiona próba
                wyeliminowania słowa pochodzenia obcego "empatia" przez nadgorliwych komuchów w
                czasach PRL, którzy w ogóle chętnie by wyeliminowali cały słownik wyrazów
                obcych. Na szczęście to sie im nie udało. Słowo "empatia" się przyjęło, a
                słowo "współodczuwanie" nie jest używane.
                • jakeww Re: Nawet w słowniku nie ma takiego słowa 28.04.06, 14:35
                  bzdura? hm, no dobra, a co mi zależy na dzieleniu sie z kims takim
    • mason44 Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 28.04.06, 14:02
      dlaczego przywidca pisuaru jest przestepca zwalnia on dyrektora parku i chce
      oddac panstwowe muzeum wlasnosc panstwa w
      rece jakiegos zakonu, przeciez to jest dzialalnosc przestepcza swiadome
      dzialanie na szkode skarbu panstwa na to sa odpowiednie paragrafy , ja wiem
      ze tam zero siedzi ale bez przesady jawnie juz kradna nawet sie z tym nie
      kryja co za kraj
      • dokowski Wszyscy boją się Kośioła, Rydzyka i całego ciemnog 28.04.06, 16:08
        mason44 napisała:

> dlaczego przywidca pisuaru jest przestepca zwalnia on dyrektora parku
        > i chce oddac panstwowe muzeum wlasnosc panstwa w rece jakiegos zakonu

SLD też się bało i złamało wiele obietnic wyborczych i programowych ze strachu
        przed czarnymi. Jak myślisz, dlaczego Kwach i Miller jechali po objęciu władzy
        składać hołd lenny do Watykanu? Kaczor tak samo się boi, bo wie, że gdyby
        sprzeciwił się Kościołowi to natychmiast utraciłby władzę.
    • hopp Panie Jezu! Diabeł? 28.04.06, 14:46
      Ile dzieci zjadł Lepper?
      • dokowski Czy tylko takie przestępstwo dyskwalifikuje wg... 10.05.06, 13:37
        hopp napisał:

> Ile dzieci zjadł Lepper?

... ciebie polityka?
    • lortea To PO ścigałą się w prawicowości z PIS-em podczas 28.04.06, 14:48
      kampanii, a dziś trzyma sztamę z SLD. Więc kto tu oszukiwał wyborców?
      • scoutek Re: To PO ścigałą się w prawicowości z PIS-em pod 28.04.06, 14:51
        lortea napisał:

> kampanii, a dziś trzyma sztamę z SLD. Więc kto tu oszukiwał wyborców?

hahahaha
        a kto opowiadal, ze Samoobrone tworzyli esbecy?
        poza tym, tym czym bajerowali wyborcow bracia blizniacy wtlozyl by droge stad
        do Singapuru....
      • dokowski Różnica jest taka, że w twoich ustach słowo:... 28.04.06, 15:54
        lortea napisał:

> kampanii, a dziś trzyma sztamę z SLD. Więc kto tu oszukiwał wyborców?

"sztama" to tylko pusta obelga, natomiast koalicja PiSamooo... jest faktem
        • lortea Tak, jest SA-PIS, i dobrze. 28.04.06, 16:25

• dokowski Tak nie myślą wyborcy PiS, ale Samoobrony 28.04.06, 16:32
            Nie do was jest ten wątek
            • lortea Nie siedzisz w mojej głowie, nie wiesz co myślę, 28.04.06, 16:33
              możesz tylko wierzyć że piszę na forum zgodnie z tym co myślę, jako i ja wierzę
              że ty piszesz to co naprawdę myślisz.
    • alex.4 Taki wstyd... 28.04.06, 14:54

taki wstyd...

"(nazi)kotwicz IP: *.teradyne.com napisał:
      niemcy [w 1939 roku z Hitlerem], z niemcami tez mozna bylo sie
      porozumiec......"
      Dlatego zwalczaj faszyzm, aby tacy ludzie jak kotwicz znowu nie doprowadzili do
      komór gazowych
    • cics Współczuć - że byli inteligentni inaczej ? 28.04.06, 15:02
      • dokowski Znam wielu inteligentnych, którzy głosowali w ... 28.04.06, 15:56
        ... dobrej wierze. Pamiętaj, że likwidacja korupcji w Warszawie to
        niekwestionowana zasługa Kaczora.
    • acojanato Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 28.04.06, 15:09
      Nie mam pojęcia jak władze PiS mogą spojrzeć w oczy swoim wyborcom - zwłaszcza
      byłym żołnierzom AK, powstańcom warszawskim, ludziom podziemia
      antykomunistycznego itd. Jaki trzeba mieć charakter żeby wbrew swoim poglądom
      wiązać się z partią stworzoną przez byłych UBeków, której celem jest sianie
      zamętu na polskiej scenie politycznej (stara KGBowska szkoła). Jako wyborca
      PIS'u - prędzej już chyba uwierzę w odnowę SLD, niż w te wszystkie patriotyczne
      frazesy, którymi władze PISu wycierały sobie gęby. Po wygranych przez PIS i PO
      wyborach miałem nadzieję, że Polska wreszcie pozbędzie się definitywnie SLD,
      ale okazuje się, że dzięki PIS, już za 3 lata będziemy znowu oglądać w sejmie
      Millera, Oleksego, Janika itd. Czy PIS nie ma wstydu proponować fotela
      wicepremiera człowiekowi, kóry kazał się zamknąć Janowi Nowakowi
      Jeziorańskiemu. W PISie jest sporo uczciwych ludzi - jak oni muszą to znosić,
      co zafundowała im wierchuszka?
      • dokowski O kurczę, niemal już o tym zapomniałem 28.04.06, 16:00
        acojanato napisał:

> kazał się zamknąć Janowi Nowakowi Jeziorańskiemu

Jak ta ludzka pamięć jest łaskwa dla zła! Niestety tak działamy - im dalej,
        tym mniej pamiętamy przykrości, tym lepiej wspominamy dawne czasy
    • atropa_belladonna Wyborcy PiS mają to, na co zasłużyli 28.04.06, 15:12
      współczuć należy normalnym ludziom, którzy na PiSiorów nie głosowali.
      • dokowski Nie rozumiem dlaczego 28.04.06, 16:01
        atropa_belladonna napisała:

> współczuć należy normalnym ludziom, którzy na PiSiorów nie głosowali

Czego chcesz im współczuć teraz, czego nie współczułaś im przedwczoraj?
        • atropa_belladonna Re: Nie rozumiem dlaczego 28.04.06, 16:55
          dokowski napisał:

> atropa_belladonna napisała:
          >
          > > współczuć należy normalnym ludziom, którzy na PiSiorów nie głosowali
          >
          > Czego chcesz im współczuć teraz, czego nie współczułaś im przedwczoraj?

Chociażby wicepremiera bandziora, tego przedwczoraj jeszcze nie było.
          • dokowski Faktycznie. Masz rację 01.05.06, 13:33
            atropa_belladonna napisała:

> Chociażby wicepremiera bandziora, tego przedwczoraj jeszcze nie było.
      • dokowski Nie zasłużyli na to, to nie są źli ludzie 28.04.06, 16:02

• alistair-p Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 28.04.06, 16:09
      Jestem warszawiakiem z dziada -pradziada i widzę co PiS zrobił dla
      miasta.Pieniądze które wydaje na remonty zawieszenia i benzynę którą spalam w
      korkach(a mam samochód z 3.0l silnikiem) mógłbym przeznaczyć na jakiś inny cel
      np.wsparcie hos[picjum.Głowa w samochodzie przestaje mi odskakiwać gdy jadę np.
      do Janek przy tablicy obwieszczającej że wjeżdżam do Raszyna,obszar rządów PiS
      poza mna.Troska o przetargi na naprawę dróg i budowę mostów jest wspaniała.
      Nigdy więcej PiS w Warszawie !!!!!!!!!!!!!!!
      • dokowski Nie wszystko naraz. To na co narzekasz, to efekt.. 28.04.06, 16:30
        alistair-p napisał:

> Pieniądze które wydaje na remonty zawieszenia i benzynę którą spalam w
        > korkach(a mam samochód z 3.0l silnikiem) mógłbym przeznaczyć

W każdym cywilizowanym kraju stolica jest oczkiem w głowie budżetu państwa,
        nigdzie się sama nie finansuje, tak jak inne miasta. Dlatego w Warszawie jest
        taki syf.

Po drugie, Twoje cierpienia są zwinione przez wiele lat błędów w rozwoju
        miasta. Weź np. Nowy Jork czy Pragę i zobacz, ile tam jest metra w porównaniu
        do Warszawy, a ile samochodów wjeżdża do City.

W jakim jeszcze mieście na świecie piesi są tak zepchnięci do bram i kanałów
        przez wszechobecne agresywne samochody jak w Warszawie. Gdzie jeszcze samochody
        w City mogą parkować praktycznie wszędzie? Gdzie jeszcze samochody mogą
        bezkarnie stać na zebrze i uniemożliwiać przechodzenie pieszym przez jezdnię?
        Gdzie jeszcze policja zajmuje się ściganiem pieszych w City za przechodzenie
        przez jezdnię w "niedozwolonym" miejscu?

Władze Warszawy zawsze występowały przeciwko pieszym w interesie kierowców z
        prostego powodu, że władza nigdy nie chodzi pieszo. A władza w Polsce
        tradycyjnie jest od 60 lat w rękach ludzi, którzy myślą tylko o sobie i o
        swoich. To jest przyczyna korków.
        • alistair-p Re: Nie wszystko naraz. To na co narzekasz, to ef 28.04.06, 19:24
          dokowski napisał:

> alistair-p napisał:
          >
          > > Pieniądze które wydaje na remonty zawieszenia i benzynę którą spalam w
          > > korkach(a mam samochód z 3.0l silnikiem) mógłbym przeznaczyć
          >
          > W każdym cywilizowanym kraju stolica jest oczkiem w głowie budżetu państwa,
          > nigdzie się sama nie finansuje, tak jak inne miasta. Dlatego w Warszawie jest
          > taki syf.
          >
          > Po drugie, Twoje cierpienia są zwinione przez wiele lat błędów w rozwoju
          > miasta. Weź np. Nowy Jork czy Pragę i zobacz, ile tam jest metra w porównaniu
          > do Warszawy, a ile samochodów wjeżdża do City.
          >
          > W jakim jeszcze mieście na świecie piesi są tak zepchnięci do bram i kanałów
          > przez wszechobecne agresywne samochody jak w Warszawie. Gdzie jeszcze samochody
          >
          > w City mogą parkować praktycznie wszędzie? Gdzie jeszcze samochody mogą
          > bezkarnie stać na zebrze i uniemożliwiać przechodzenie pieszym przez jezdnię?
          > Gdzie jeszcze policja zajmuje się ściganiem pieszych w City za przechodzenie
          > przez jezdnię w "niedozwolonym" miejscu?
          >
          > Władze Warszawy zawsze występowały przeciwko pieszym w interesie kierowców z
          > prostego powodu, że władza nigdy nie chodzi pieszo. A władza w Polsce
          > tradycyjnie jest od 60 lat w rękach ludzi, którzy myślą tylko o sobie i o
          > swoich. To jest przyczyna korków.
          =============================
          Trudno się nie zgodzić z tym co odpisałeś,ale jak widać brak koordynacji
          działan,co robi rząd w tej sprawie?A to co pisałeś o walce z korupcją w
          Warszawie spowodowało paraliż decyzyjny w wielu urzędach.Urzędnicy panicznie
          bojąc sie oskarżeń o korupcję blokowali wiele decyzji.
    • johnny-kalesony Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 28.04.06, 16:49
      Generalnie zauważam na tym forum wzrost aktywności lewicowego kołtuństwa, więc o
      ile możności staram się dawać odpór swoją polemiczną aktywnością. Przyznać
      jednak muszę - jestem już trochę zmęczony, a zmęczenie to nie jest już nawet
      następstwem cyklicznego powtarzania prawdy o obłudzie wszelkiej maści socjalistów.
      Jestem zmęczony i na drodze tego zmęczenia - przygnębiony głupotą Polaków,
      którzy dokonują wyborów, posługując się oceną tego, co powierzchowne, pozorne.
      Taką pozorną, tanią bulwarową farsą dla mas jest właśnie cały PiS, nie mówiąc
      już o pozostałych hochsztaplerach Giertycha, SLD albo Świniopasa-łobuza (nie
      mogę sobie odmówić tej obelgi, co więcej - jestem z niej dumny i uważam, że
      każdy Polak-patriota powinien lżyć i obrażać Świniopasa ile wlezie, ponieważ
      świniopasowaty buc stanowi żywą obrazę Rzeczpospolitej!).

Czy należy współczuć zwolennikom PiSu? Ja bardziej współczuję sobie i wszystkim
      normalnym, polskim patriotom-liberałom. Wpółczuję, ponieważ decyzje w sprawie
      przyszłości naszej i naszego kraju podejmują ludzie, którzy na ten zaszczyt nie
      zasłużyli.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 28.04.06, 19:26
      Zadnego wspolczucia. Tylo but! :)
    • dokowski Dzisiaj macie najgorszy dzień. To niemal tak, ... 05.05.06, 13:34
      ... jakbyście sami mianowali Leppera wicepremierem. Teraz ten lewicowy
      przestępca jest Waszym człowiekiem. Co macie zamiar zrobić?
      • andrzejmat Re: Dzisiaj macie najgorszy dzień. To niemal tak, 05.05.06, 15:07
        dokowski napisał:

> ... jakbyście sami mianowali Leppera wicepremierem. Teraz ten lewicowy
        > przestępca jest Waszym człowiekiem. Co macie zamiar zrobić?
        >
        Niestety, moim zdaniem, (nie całkiem żartobliwym), ilość głupoty "w narodzie"
        jest stała.
        Ta głupota przelewa się tylko między Samoobronami,
        Lpr-ami, PiS - ami, czaasem się wyleje trochę do cwaniaków SLD (ale tu nie ma
        durniów!!! Durnie na nich głosują, też).
        A na głupotę i lenistwo umysłowe lekarstwa nie ma, i liczenie na to, że "rządy"
        PISo dyzmo - niskoczółkowców i kuców szetlandzkich będą miały taki przynajmniej
        pozytywny skutek, że "elektorat" się nauczy czegokolwiek - więc liczenie na to
        jest bezpodstawne. Zawsze będzie te 30% leniwych zawistnych durniów i dobrej
        nawet woli naiwniaków. Jak nawet nie będzie już politowania
        godnych "strasznych" braciszków, to znajdą się
        następni "sprawiedliwi zbawcy " i następni tymińscy.
    • loppe Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 05.05.06, 14:44
      Dokowski, ty lepiej współczuj ze swoimi przegrańcami, nad winnerami próbujesz
      sie litowac...
      • dokowski Lituję się nad pisiorami a nie nad samoobrońcami 05.05.06, 16:24
        loppe napisał:

> Dokowski, ty lepiej współczuj ze swoimi przegrańcami, nad winnerami próbujesz
        > sie litowac

Dzisiaj największymi przegranymi są pisiory. Jeśli myślisz o PO, to oni
        przegrali w zeszłym roku. W tym roku wygrywają.
        • loppe Re: Lituję się nad pisiorami a nie nad samoobrońc 05.05.06, 16:28
          analogia jest olimpiada - raz na 4 lata sie wygrywa...lub przegrwya
          a ty byś chciał codziennie he he
        • alistair-p Re: Lituję się nad pisiorami a nie nad samoobrońc 05.05.06, 16:30
          dokowski napisał:

> loppe napisał:
          >
          > > Dokowski, ty lepiej współczuj ze swoimi przegrańcami, nad winnerami próbu
          > jesz
          > > sie litowac
          >
          > Dzisiaj największymi przegranymi są pisiory. Jeśli myślisz o PO, to oni
          > przegrali w zeszłym roku. W tym roku wygrywają.
          ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          Rządza władzy odebrała rozum PiSiorkom.Lepperowi nie można zostawić do
          pilnowania zegarka nie mówiąc o całym ważnym resorcie.W min.rolnictwa akurat nic
          sie nie zmieni.Lepper wart Jurgiela.Szkoda że to wina PO :-)))
          Na koniec napiszę że wg.mnie loppe ma świadomośc na poziomie 0,4 leszaba.
          • dokowski Ma dobrą świadomość jeśli jest z Samoobrony 10.05.06, 13:35
            alistair-p napisał:

> loppe ma świadomośc na poziomie 0,4 leszaba.
            • loppe Re: Ma dobrą świadomość jeśli jest z Samoobrony 10.05.06, 13:39
              chłopcy jak nie macie mocy intelektualnych by polemizowac to nie sięgajcie po
              inwektywy ad personam, to takie poniżające... was:)
    • dokowski Dla tych co nie rozumieją mojego współczucia 08.05.06, 14:53
      Gdyby np. UPR wygrała wybory i uzyskała niezbdną większość, a potem zaczęła
      nacjonalizować i podwyższać podatki, to wyborcy UPR poczuliby się zdradzeni tak
      samo, jak czują się zdradzeni ci, co głosowali na PiS.

Kto głosował na Partię Prawa ten musi czuć się zdradzony, gdy partia ta pomaga
      przestępcom zdobyć władzę
    • dokowski Kolejny cios w samo sece PiS. Biedacy! Jak ja Wam 09.05.06, 10:29
      współczuję! "Wystąpię przeciwko polskiemu rządowi" - to słowa wicepremiera tego
      rządu. I kolejny wyrok skazujący. My, wyborcy PO, mamy ubaw po pachy, ale
      śmiejemy się nie za głośno, przez liotość, żeby Was nie dobijać
    • jhbsk Re: Wyrazy współczucia dla wyborców PiS! 10.05.06, 13:36
      Ja im nie współczuję. Widziały gały co brały.
      • dokowski Nie widziały. Nawet ja tego nie przewidziałem... 10.05.06, 13:42
        jhbsk napisała:

> Ja im nie współczuję. Widziały gały co brały

... że PiS zbrata się z przestępcami
        • ave_duce Re: Nie widziały. Nawet ja tego nie przewidziałem 10.05.06, 13:44
          dokowski napisał:

> jhbsk napisała:
          >
          > > Ja im nie współczuję. Widziały gały co brały
          >
          > ... że PiS zbrata się z przestępcami
          >

Ciągnie swój do swego...

;)
          • dokowski A ja wciąż wierzę, że to nie jest ta przyczyna 16.05.06, 10:11
            ave_duce napisała:

> Ciągnie swój do swego

Wierzę, że politycy PiS robią to z głupoty, ale mają dobre intencje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka