skinhead-pl 28.04.06, 19:50 wierzę że tak się stanie...Lepper to prawdziwy mąż stanu i patriota zatroskany o los przecviętnego czlowieka zwlaszca tego ubogiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Swiniopas prezydentem 28.04.06, 19:54 Takie cuda zdarzaja sie tylko w bajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Swiniopas prezydentem 28.04.06, 22:02 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Takie cuda zdarzaja sie tylko w bajkach. > Zaraz zaraz spokojnie spokojnie, nie świniopas, tylko kierownik sowchozu Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Swiniopas prezydentem 28.04.06, 22:05 zapijaczonyryj napisał: > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > Takie cuda zdarzaja sie tylko w bajkach. > Zaraz zaraz spokojnie spokojnie, nie świniopas, tylko kierownik sowchozu Pojdzmy na kompromis: Byly hodowca swin. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 19:58 Cóż - każdy lud powinien mieć swojego pasterza. Mając na uwadze fakt, że Lepper choduje świnie (albo bydło - nie jestem pewien), Polacy musieliby naprawdę nisko upaść, żeby dołączyć do jego trzódki. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 20:00 nastepnym po 2 kadencji LK bedzie JK Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 20:58 potodno napisał: > nastepnym po 2 kadencji LK > bedzie JK =========================================== Łukaszenko rządzi już trzecia kadencję.Przeszłość ma kołchozową jak Andriuszka.Intelekty też podobne.Dlatego prędzej uwierzę w wybór niejakiego kryminalisty i grandziarza Leppera niż wybór na drugą kadencje zdalnie sterowanego LK a juz żeby następnym został sterownik tegoż,wątpię.Jest granica zidiocenia,dotyczy to też niejakiego potodno. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Mało śmieszne 28.04.06, 20:05 Do wczoraj ten żart by mnie ubawił. Ale teraz to naprawdę mało śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Tak będzie! Ale z innej przyczyny 28.04.06, 20:08 A mianowicie z takiej, że Polacy głupieją przez cały czas i wybierają też coraz głupszych krzykaczy. Czy jest mozliwe dno jeszcze niższe niż Lepper - prezydent? Niestety, wydaje się że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 Rbedzie mial duzo biednych do troskania sie 28.04.06, 20:09 wlaczajac ciebie. swiat nie placi duzo debilom i miesniakom teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 20:16 skinhead-pl napisał: > wierzę że tak się stanie...Lepper to prawdziwy mąż stanu i patriota > zatroskany o los przecviętnego czlowieka zwlaszca tego ubogiego Kaczorowi żle wróżysz Leszkowi K. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 20:28 ja myślę że to będzie za niespełna 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 20:29 skinhead-pl napisał: > ja myślę że to będzie za niespełna 10 lat Ja mysle, ze to bedzie duzo wczesniej. Wybory prezydenta Klewek juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 21:00 skinhead-pl napisał: > ja myślę że to będzie za niespełna 10 lat ========================================= Myslisz że Lepper pójdzie odsiadywać wszystkie swoje wyroki ? Odwieszą mu? Super,to będzie tak własnie ok 10 lat,chyba że będzie sie dobrze sprawował. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:35 a z czego tu się śmiać? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:38 skinhead-pl napisał: > a z czego tu się śmiać? Fakt. płakać trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:43 ja powodu do płaczu nie mam a że ty masz to juz nie mój problem Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:44 skinhead-pl napisał: > ja powodu do płaczu nie mam a że ty masz to juz nie mój problem Do ciebie wszystko dociera z opoznieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:45 wszystko dociera do mnie na czas..twoje bzdety niestety równierz Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:48 skinhead-pl napisał: > wszystko dociera do mnie na czas..twoje bzdety niestety równierz Dociera na ekranie ale nie do twojego pustego lba. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:50 i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:51 skinhead-pl napisał: > ja powodu do płaczu nie mam a że ty masz to juz nie mój problem Nie każdy jest encyklopedia.pwn.pl/45433_1.html ale to twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 20:52 skinhead-pl napisał: > ja powodu do płaczu nie mam a że ty masz to juz nie mój problem Nie kazdy jest encyklopedia.pwn.pl/45433_1.html ale to twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Lepper mąż stanu! Ty tak poważnie czy do śmie 28.04.06, 21:01 skinhead-pl napisał: > a z czego tu się śmiać? ================================= Masz rację,to zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Już dwa lata temu pisałem ,ze nadchodzi ERA 28.04.06, 20:36 LEPPERA Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Już dwa lata temu pisałem ,ze nadchodzi ERA 28.04.06, 20:37 prorok się znalazł.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Już dwa lata temu pisałem ,ze nadchodzi ERA 28.04.06, 20:46 ERA LEPPERA Przed wyborami energia ludzi rozpiera Więc poszli i wybrali Andrzeja Leppera Teraz już mogą iść fajurkę zapalić Bo On da wszystkim równo popalić Zrobiono Go wnet w sejmie marszałkiem A nie wiadomo, kto był takim śmiałkiem Teraz na wszystkich się równo przejedzie A zwłaszcza gdy będzie po sytym obiedzie Zdarzy się też , że przyjdzie na głodniaka Wtedy też na pewno będzie draka Zwłaszcza, gdy Platformie z główki przywali Bo forsa którą Oni mają - bardzo Go boli Lub dołoży sierpowym – posłowi Rokicie Gdy temperatura na sali będzie w zenicie Powie, żeby nie zgrywał się na inteligenta I o wdzięczności dla PRL-u niech pamięta I gdyby nie PRL-owska edukacja Została by Rokicie do czyszczenia ubikacja Lecz szkołę skończył nie w zachodnim burdelu A w niekochanym komunistycznym PRL-u Kaczyński jak przed Lepperem przemawia Serce z wrażenia pracy swej odmawia Z trybuny schodzi bardzo bardzo pomału Tak aby nie dostać w Sejmie zawału I życie w sejmie natychmiast zamiera Gdy zabraknie w nim Andrzeja Leppera Szef „ Samoobrony” jest to Sejm wnet ożywa A jak wychodzi zostaje smutna egzekutywa Czarna chmura nad krajem się zbiera Bo oto nastała era Andrzeja Leppera Era Leppera, czy Era GSM Lepper będzie rządził i ja to wiem Wszak z woli Boga dostał dar wymowy Teraz karierę polityka ma więc z głowy Bo \Przewodniczącego desygnowała Samoobrona I zdjąć ze stolca może tylko Ona Lepper to też zbrojne ramie SLD Tak jak niegdyś dla KPZR KGB A morał z tego jest wręcz banalny Lepper jest na zawsze i niezniszczalny. Rymiaż częstochowski Macant Koza ps , napisłem tą chmską rymowankie kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Już dwa lata temu pisałem ,ze nadchodzi ERA 28.04.06, 20:42 zapijaczonyryj napisał: > LEPPERA Na razie jest era Prawa i Brony. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 21:14 skinhead-pl napisał: > wierzę że tak się stanie...Lepper to prawdziwy mąż stanu i patriota > zatroskany o los przecviętnego czlowieka zwlaszca tego ubogiego Nie mam nic przeciw jego osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.lukaszenka Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 28.04.06, 22:35 I oby Twe slowo, Towarzyszu Skinheadzie Polacki, cialem sie stalo! Z Pozdrowieniami Алякса́ндр Рыго́равіч Лукашэ́нка Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Re: Następnym prezydentem będzie Andrzej Lepper 29.04.06, 08:37 i ja wierzę że tak się stanie...Pan Andzrej Lepper to prawdziwy mąż stanu i patriota zatroskany o los przecviętnego czlowieka zwlaszcza tego ubogiego, wykluczonego z reszty spoleczenstwa a przeciez godnie sluzacemu Swojemu Krajowi, wbrew Organom Scigania nawet ! Odpowiedz Link Zgłoś