buffalo_bill 05.05.06, 17:09 O, smutku rynsztoków... O, narodów pawiu... Nie!... Niech mnie ktoś uszczypnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:11 Oj jak trudno oderwać sie od koryta. Oj jak trudno niektórym przywyknąć do zbliżającej się za przestępstwa ostatnich lat, za kradziez narodowego majątku "państwowej michy". Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:13 nikim byłeś nikim jesteś nikim zostaniesz nic nie znaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:17 lepiej być nikim,niż pieskiem ujadającym w obronie mafii Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 19:22 pan.nikt napisał: > lepiej być nikim,niż pieskiem ujadającym w obronie mafii To czemu szczekasz z całej sfory najgłośniej? Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Wychowałeś się w... 05.05.06, 17:14 ...jakimś chlewie, że ciągle pieprzysz o korycie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wychowałeś się w... 05.05.06, 17:23 nie w chlewie, a w Polsce. A do koryta umieją się tu ludzie "przyssać" szczególnie ci czerwoni i różowi Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 19:28 pan.nikt napisał: > Oj jak trudno niektórym przywyknąć do zbliżającej się za przestępstwa > ostatnich lat, za kradziez narodowego majątku "państwowej michy". Jesteś w błędzie większość złodzieji z obecnego rządu przywyknie bardzo szybko. Pierwsze co zrobią, to umorzenie własnych długów, a następnie sięgna do kasy spółek skarbu państwa. "Jak to możliwe, że politycy partii, którzy chcą naprawiać państwo i jego finanse, nie potrafią upilnować domowych budżetów? Odpowiedź jest banalna: pozaciągali kredyty w bankach, agencjach rolnych, nie zapłacili za nawozy i maszyny." serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3324744.html Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 [...] 05.05.06, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Co ci się stało. Słuchałeś Tuska ględzącego że 05.05.06, 17:20 PO znowu prowadzi w sondażach i ma stuprocentowe zwycięstwo w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Lech Kaczyński - Dałbym z Polski dyla 05.05.06, 17:23 Jak się Panu podoba rząd z Andrzejem Lepperem na czele, Romanem Giertychem - wicepremierem, posłem Filipkiem jako szefem MSZ, posłem Zygmuntem Wrzodakiem jako ministrem pracy? L. K. - Dobrze, że Wrzodak w tym rozdaniu nie dostał MSW, bo wówczas dałbym z Polski dyla. Ale co się stało? Kiedyś śmieliśmy się z takich pasjansów, a dziś nam nie do śmiechu. www.pis.org.pl/article.php?id=2717 Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Lech Kaczyński - Dałbym z Polski dyla 05.05.06, 17:28 "- Nie wierzę w koalicję LPR-Samoobrona. Z dwóch powodów. To są partie dość od siebie odległe. Nawet jeśli obydwie odwołują się do ludzi, którzy w sensie socjalnym należą do słabszych w Polsce, to są jednak dwa inne kody kulturowe. Samoobrona - to jest "grupa wyzwolona" z obyczajowych i moralnych norm, co pokazuje wywiad posłanki Beger dla "Super Expressu" [mówiła o swoim życiu seksualnym - red.]. Z drugiej strony jest "grupa pobożna", LPR-owska, której niektórzy przywódcy są potwornie cyniczni. Po drugie, może to nadmierny optymizm, ale jednak wierzę, że partie te nie zdobędą większości, że oba te ugrupowania nie są w stanie zdobyć razem 231 mandatów." Alez ten czlowiek ma slaba wiare :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:25 buffalo_bill napisał: > Nie!... Niech mnie ktoś uszczypnie. Zawolalem tak samo, niestety szczypanie nie pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:28 Senator USA Ford przybył do Polski z oficjalną wizytą. Przyjmuje go nowy wicepremier Andrzej Lepper, odbywa sie prezentacja: - Oto John Ford - polityk , wybitny mąż stanu, skonczył Uniwersytet w Yale. - Oto Andrzej Lepper - premier, mąż Stanisławy, skończył 53 lata. (Z internetu) "Jedynym sądem, przed którym odpowie Rydzyk, będzie Sąd Ostateczny" -Bogusław Gomzar ( nr 5 tyg. "NIE") Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:29 bracia_zbrojek napisał: > Senator USA Ford przybył do Polski z oficjalną wizytą. > Przyjmuje go nowy wicepremier Andrzej Lepper, odbywa sie prezentacja: > - Oto John Ford - polityk , wybitny mąż stanu, skonczył Uniwersytet w Yale. > - Oto Andrzej Lepper - premier, mąż Stanisławy, skończył 53 lata. (Z internetu) Moja wersja: - Oto John Ford - polityk , wybitny mąż stanu, skonczył Uniwersytet w Yale. - Oto Andrzej Lepper - premier, mąż Stanisławy, ktory nie skonczyl orac. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nie! To musi być sen... Jest XXI wiek 05.05.06, 17:36 Międzynarodowa stacja kosmiczna. Wyprawy na Marsa. Klonowanie człowieka. Mój telefon potrafi dziś więcej niż mój pierwszy komputer. To musi być sen. Zły koszmar senny, który minie o poranku... Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Nie! To musi być sen... Jest XXI wiek 05.05.06, 17:38 Też mam taką nadzieję, tylko efekty szczypania mizerne. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: efekty szczypania mizerne 05.05.06, 18:34 Nie ma tego złego - przynajmniej poprawi się ukrwienie skóry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow O, radosci! Zbiorki dowcipow o dumb Poles znow 05.05.06, 17:37 znajda w swiecie zbyt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: O, radosci! Zbiorki dowcipow o dumb Poles zno 05.05.06, 17:40 nie_trawie_glupcow napisał: > znajda w swiecie zbyt:))) Prym beda wiodly kawaly o wicepremierze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: O, rozpaczy... 05.05.06, 17:39 Senator USA Ford przybył do Polski z oficjalną wizytą. Przyjmuje go nowy wicepremier Andrzej Lepper, odbywa sie prezentacja: - Oto John Ford - ten od sloganu, u mnie możesz kupić auto w każdym kolorze, pod warunkiem że to będzie czarny, polityk , wybitny mąż stanu, skonczył Uniwersytet w Yale, i się skończył, - Oto Andrzej Lepper - premier, mąż Stanisławy, skończył 53 lata, i dopiero zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś