Dodaj do ulubionych

Czy w szkołach będą nauczać o żydowskich rzeziach

07.05.06, 21:37
dokonywanych na Polakach, gdy dorwali się do władzy w 1945?
Czy w podręcznikach będzie można przeczytać, że 90% kierownictwa UB stanowili żydzi a w terenie 30-50%. O ich arogancji w stosunku do Polaków, zbydlęceniu porównywalnym tylko z rewolucją sowiecką, o zlikwidowaniu AK, wyniszczeniu polskiej inteligencji, chciwości, złodziejstwie i rabunkach na niespotykaną skalę, o pogromach na Zydach organizowanych przez UB na zamówienie NKWD i syjonistów?
Czy o to m.in. chodzi w tym strachu przed zmianami w szkolnictwie, o ujawnienie najbrudniejszej żydowskiej karty w histori Rzeczpospolitej?
Obserwuj wątek
    • bebe255 Nie 07.05.06, 21:38
      Bo w szkole uczy sie przede wszystkim tolerancji.
      • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 21:40
        Tolerancji i grubej kreski:)))
        Myślisz, że powinno się wymazać lata 1945-68 z histori czy napisać jakąś laurkę na temat stosunków polsko-żydowskich w tych czasach?
        • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 21:43
          Mysle, ze nie nalezy wpajac antysemityzmu, tak jak to bylo do tej pory.
          • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 21:45
            Aha, a w jaki sposób był wpajany antysemityzm w szkołach?
            • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 21:46
              Do tej pory nie byl.
              • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 21:47
                Jaja sobie robisz? Przeczytaj swoją poprzednią wypowiedź.
                • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 21:49
                  Do tej pory nie wpajano antysemityzmu:))))
                  • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 21:54
                    Aha, czyli tematyki żydowskiej nie należy uwzględniać w podręcznikach histori? Nie pisać, że bez pomocy żydowskiej likwidacja AK i polskiej inteligencji, czy w ogóle funkcjonowanie UB byłoby niemożliwe?
                    • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 21:56
                      Nie wolno falszowac historii, a poza tym, trzeba ja podawac tak, zeby nie
                      narzucac uczniom swoich pogladow.
                      • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:04
                        No wreszcie się zgadzamy:)
                        Komunistyczne zafałszowywane podręczniki, gdzie przemilczano żydowskie zbrodnie powinny wylądować na śmietniku. zamiast tego powinno się podawać suche fakty. Liczbę Żydów w Polsce w 1945, ich procentowy udział w aparacie bezpieczeństwa i partii, liczę zamordowanych Polaków, któych mają na sumieniu. No i może coś na temat teorii, które głosili, gdy się czuli bezkarni. Czy to nie żydowscy przywódcy mawiali wtedy o Polakach, że bydło się prowadzi na łańcuchu?
                        • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 22:07
                          Przesadzasz, nie mozna skupiac sie tylko na Zydach, bo to przeciez glownie
                          Polacy likwidowali AK i byli w UB, chcesz zeby wpajac nienawisc do Polakow?
                          Zeby nauczac, trzeba by obiektywnym przede wszystkim.
                          • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:21
                            Nie przeczytałaś tego co napisałem? To nie Polacy stanowili kierownictwo UB i nie oni zlecali mordowanie AK i polskiej inteligencji, robili to Żydzi.
                            I nie byli do tego bynajmniej zmuszani przez Stalina. Robili to z przyjemnością i nieprawdopodobną gorliwością, upatrywali w tym swojej szansy a przede wszystkim możliwości mordowania i rabowania. Brzmi to niewiarygodnie ale taka jest prawda.
                            Taką właśnie rolę odegrali w rewolucji sowieckiej. Rosyjscy urzędnicy odmawiali współpracy z bolszewikami i likwidowania własnego narodu. Stalin i Lenin posłużyli się Żydami i nie namawiali ich wcale do tego, poprostu warstwy biednych, ale piśmiennych żydów upatrwały w tym swojej szansy. Rzęź i eksterminacja narodu rosyjskiego, która później miała miejscse nie byłaby mozliwa bez ich gorliwej i bezwzglednej współpracy.
                            Wywalczyli sobie wtedy najwyzsze stanowiska w radzieckiej bezpiece i eksterminacja nie tylko rosyjskiego ale także innych narodów, w tym polskiego leżała w ich gestii.
                            To trochę inna historia niz ten kit, który był do tej pory nauczany:)
                            • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 22:24
                              Mozesz podac zrodla tej historii?
                              • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:28
                                Poszperam i podeśle Ci linka, żródłem jest rosyjski noblista i popierany przez media dysydent niejaki Sołżenicyn. Nie muszę dodawać, że po opisaniu przez niego histori Żydów rosyjskich i funkcjonowania aparatu terroru przestał istnieć w życiu publicznym.
                                • bebe255 Re: Nie 07.05.06, 22:31
                                  A nie pomyslales moze, ze on nie ma racji?
                                  • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:35
                                    Sama osądź
                                    www.polonica.net/Wsrod_bolszewikow_ASolzenicyn.htm
                                  • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:48
                                    Tu masz ciekawy cytat na temat komunistycznych idealistów
                                    "Jeszcze i tego zapominać nie można: nowi władcy nie omieszkali natychmiast napełnić swych mieszków, a po prostu – ograbić bezbronnych. „Zdobyte pieniądze zamienia się z reguły na drogocenne kamienie... Sklianski cieszy się w Moskwie reputacją «pierwszego kupca brylantów»”; na Litwie trafił do kontroli wywozowej bagaż żony Zinowjewa, Złaty Bernsztejn-Liliny, w którym „wykryto klejnoty warte parę dziesiątków milionów rubli” [22]. (A u nas legenda: pierwsi rewolucyjni wodzowie byli bezinteresownymi idealistami.)"
                                    • bebe255 Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 22:48
                                      • pink.freud Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 22:53
                                        Nawet na to nie liczyłem:)))
                                        Chyba nawet lepiej tak, mógłby Ci się jakiś koszmar przyśnić:)
                                        • bebe255 Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 22:54
                                          Mysle, ze powinienes troche wyluzowac, nie obawiaj sie, w obecnej szkole nie
                                          falszuje sie historii, a mlodziez i tak wie swoje i ma swoje poglady, tak jak
                                          dorosli.
                                          • pink.freud Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:01
                                            Pocieszyłaś mnie:)))
                                            Jak nie jest fałszowana to wszystko o.k.:)
                                            A skąd młodzież ma te poglądy?;)
                                            • les.vacances Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:03

> A skąd młodzież ma te poglądy?;)

z domu rodzinnego jak zwykle

• pink.freud Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:12
                                                Teraz młodzież bardziej oblatana w internecie i dom rodzinny uczy się od młodzieży;)
                                            • bebe255 Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:05
                                              Pisze o mlodziezy (bo z nimi mam kontakt). Ci mlodzi ludzie potrafia wyciagac w
                                              wnioski ze zdobywanej wiedzy, niektorzy interesuja sie i historia i polityka i
                                              maja swoje poglady:)
                                              • pink.freud Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:11
                                                Dlatego chcesz im ograniczyć ten dostęp do wiedzy czy wolisz, żeby dowiadywali się na takie tematy z nieoficjalnych źródeł?:)
                                                • bebe255 Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:16
                                                  Ja im nic nie ograniczamm kazdy ma dostep do internetu i moze sobie przeczytac
                                                  rozne artykuly i spotkac sie z roznymi pogladami, w szkole nie mozna falszowac
                                                  historii albo podawac niepewnych faktow, wpajajac nienawisc do innej
                                                  narodowosci.
                                                  • pink.freud Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:19
                                                    Może masz i rację, powinni przestać wpajać nienawiść do Niemców, zanim nie ustalą niepewnych faktów, ilu np. Żydów wymordowali:)
                                                    O Rosjanach też lepiej dalej uczyć, że 17.09.1939 wyzwolili wschodnią małopolskę i wileńsczyznę spod polskiej okupacji:)
                                                  • bebe255 Re: Raczej mnie nie przekonasz 07.05.06, 23:23
                                                    Znowu przesadzasz, szkola powinna uczyc tolerancji wobec innych nacji i nie
                                                    wpajac nienawisci do zadnej z nich. Zreszta duzo zalezy od nauczyciela.
                            • sierzant_nowak Re: Nie 07.05.06, 22:26
                              > Nie przeczytałaś tego co napisałem? To nie Polacy stanowili kierownictwo UB i n
                              > ie oni zlecali mordowanie AK i polskiej inteligencji, robili to Żydzi.

1. a kto utopil Popieluszke? Zydzi? Nie - Polacy
                              2. kto strzelal do gornikow w Wujku? Zydzi? Nie - Polacy
                              3. kto wydal rozkaz strzelania do gornikow w wujku? Zydzi? Nie - Polacy
                              4. kto skatowal Pyjasa? Zydzi? Nie - Polacy

Twoja argumentacja to czystej wody demagogia. Rownie dobrze mozna by powiedziec: w kierownictwie UB byli prawie sami leworeczni, swiadczy to o zbrodniczych inklinacjach mankutow i nalezy po dzis dzien tepic ludzi, ktorzy nie chca sie zgodzic na wyzszosc reki prawej...

Albo blondyni.. albo lysi... albo zielonoocy.. albo urodzeni w marcu...
                              • sierzant_nowak a nawet lepszy przyklad... 07.05.06, 22:29
                                jak moze wiesz, ZOMO rekrutowane bylo glownie z mieszkancow zabitych dechami wioch, glownie na wschodzie Polski. Czy teraz pokusilbys sie o tezy, ze wysoki procent kresowiakow wsrod zomowcow swiadczy o tym, ze to urodzone szuje? Czy nalezy ten wysoki procent podkreslac w opracowaniach historycznych?
                              • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:51
                                Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie, ja nie o tych latach.
                                • sierzant_nowak to co z tego - ja natomiast o tych 07.05.06, 23:11
                                  i co z tego nam wychodzi? Brednie opowiadasz... naginasz fakty do przedstawiania chorych teorii... a tak btw: cieszy Cie to, ze zaraz za giertycha bedziemy mieli 6h obowiazkowej religii w szkolach? :]
                        • sierzant_nowak Re: Nie 07.05.06, 22:19
                          > Liczbę Żydów w Polsce w 1945, ich procentowy udział w aparacie bezpieczeństwa i
                          > partii

mysle ze zdecydowanie wiecej tam bylo jednak Polakow...
                          • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 22:25
                            Owszem, w kierownictwie był 1, Bierut, robił za figuranta.
          • marooder Polakozerstwo mile widziane 07.05.06, 21:46
            bebe255 napisała:

> Mysle, ze nie nalezy wpajac antysemityzmu, tak jak to bylo do tej pory.
            Wramach "walki z antysemityzmem" proponuje wyklady o Polskich Obozach
            Koncentracyjnych.
            • nie_trawie_glupcow A nie macie, naziole, tego w planach? Chocby 07.05.06, 21:49
              dla tych warcholow-studentow?
      • pink.freud Re: Nie 07.05.06, 21:42
        Czy chodzi Ci o taką tolerancję jaką można znaleźć w żydowskich podręcznikach na temat Polski i Polaków? Zapytaj maymonidesa, przybliży Ci temat:)
    • reakcjonista1 Re: Czy w szkołach będą nauczać o żydowskich rzez 07.05.06, 21:39
      Być moze. Mnie wystarczy jak na lekcjach historii pani nauczielka napomknie ze
      Stalin ufał w Polsce tylko Żydom.
    • rydzyk_fizyk To udało się już uzgodnić definicję "żyda"? 07.05.06, 21:48
      Bo myślałem że jesteśmy na etapie sporu kto może być uznawany za "prawdziwego Polaka" :>
      • pink.freud Re: To udało się już uzgodnić definicję "żyda"? 07.05.06, 21:50
        To proste, Żyd to taka istota, która czyni dobro, w momencie gdy czyni zło przestaje być Żydem:)
        • rydzyk_fizyk Re: To udało się już uzgodnić definicję "żyda"? 07.05.06, 22:03
          ale ja pytałem o "żydów" - tych z pierwszego postu.
          • pink.freud Re: To udało się już uzgodnić definicję "żyda"? 07.05.06, 22:05
            ???
    • nie_trawie_glupcow Twa genialna mysl wyslalem do KC PiSuaru:) 07.05.06, 21:48
      From: biuro@pis.org.pl View Contact Details
      To: xxx@btinternet.com
      Subject: [autoresponder] Z pozdrowieniami dla Prezesa Jaroslawa Kaczynskiego -
      nawet moczarowcy z wami!
      Date: Sun, 7 May 2006 19:47:00 -0000

Pañstwa wiadomo¶æ zosta³a zarejestrowana. Dziêkujemy.
      Prawo i Sprawiedliwo¶æ
    • wiewiorzasta Cześć, Pinkuś :))) 07.05.06, 21:49
      Znowu pierdoły ci w głowie, a pytanie od trzech miesięcy zawieszone w próżni :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36186696&a=36227048
      • pink.freud Re: Cześć, Pinkuś :))) 07.05.06, 21:56
        Pamiętam, ale zamieściłem to na liście obowiązków.. a ja bardzo nie lubię obowiazków;)
        Co innego jak bym dostał fotke na zachętę, wtedy może byłaby to przyjemność:)))
        • wiewiorzasta Re: Cześć, Pinkuś :))) 07.05.06, 22:41
          pink.freud napisał:

> Pamiętam, ale zamieściłem to na liście obowiązków.. a ja bardzo nie lubię obowi
          > azków;)

Przecież już prawie gotowa lista była? Przecież już podobno nawet ją wsadziłeś
          na FK, tylko wraże siły ci ją wykasowały? No jak to jest? Ściemniasz, znowu
          ściemniasz :)))

> Co innego jak bym dostał fotke na zachętę, wtedy może byłaby to przyjemność:)))
          >

Nic z tego. Nie rozmieniam się na drobne. Ja nie PiS :)))
      • henryk.log Cześć, Pinkuś :)))..> Znowu pierdoły ci w głowie,? 07.05.06, 22:01
        :-)
        ..oj!..ten pinkuś :-))))))
    • frau_blada Jest taka szansa! 07.05.06, 21:53

• pink.freud Re: Jest taka szansa! 07.05.06, 21:58
        Oby, zakłamywanie histori do niczego nie prowadzi.
        • zirby [...] 07.05.06, 22:05
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • henryk.log Jest taka szansa!? ni ma p.frau! 07.05.06, 22:04
        po zaślubinach z jarusiem ;-((
        • frau_blada Jest, jest. Panie Heniu, dobrze bedzie 07.05.06, 22:22
          Podrecznik Heleny Michnik obowiazujacy przez 20 lat w szkolach polskich poszedl
          na smietnik. To byla historia subiektywna. Teraz pora napisac nowe podreczniki
          do historii subiektywne po polsku.
          Jakie to szczescie, zenie beda mogli ich pisac ,,slynni'' polskojezyczni historycy.
          • henryk.log p.frau,? dobrze nie bedzie;-( 07.05.06, 22:44
            podręcznik Falskiego(nie było cię, p.frau!) miał napisane:
            jaruś ma kota, kot ma jareczka !
            Niestety, taka jest obiektywna historia ;P
            • frau_blada U Falskiego Ala miala kota, Panie Heniu 07.05.06, 23:15
              A ze znanych Al, to jest jedna. NIeustajaco jednak prokurator ja wzywa.
              • henryk.log U Falskiego jarusia miala kota i vice.. p. frau ;P 07.05.06, 23:26
                i nie mnie p. tego dowodzić, młódko ;P:P
                • frau_blada Sprawdzilam, Panie Heniu. U Falskiego Olek mial ko 07.05.06, 23:33
                  ta.
                  Cha, cha, cha, cha...

strona 30 u Falskiego. :)
    • sierzant_nowak Nie. Ale za to bedzie 6h obowiazkowej religii. 07.05.06, 22:03
      cieszysz sie?
    • mmikki a czy Zjednoczenie Patriotyczne "Grynwald"... 07.05.06, 22:15
      ... tez jest w koalicji z PISSSSem?
      • nie_trawie_glupcow Jest. Ale ostatnio zwie sie LPR :) Sprawdz 07.05.06, 22:19
        nazwiska;)))
    • sztudent1 Już Mieszko I był Żydem i masonem!!! 07.05.06, 22:22
      Pora na prawdę, pisiory z człowiekiem zwanym koniem stworzą swoją własną
      interpretację naszych dziejów. Możesz im w tym pomóc, bo jak widzę pomysły masz
      miezłe!
    • leszek.sopot Antysemityzm na pewno będzie wpisany w program 07.05.06, 22:29
      Masz to jak w banku.
    • kaczka7112 popros swego wicepremiera naziste (dwoch). 07.05.06, 22:36
      hehehe. palant polski beczy tu a nie do rzadu swego kieruje uwagi. zero
      intelektualne zapite.
    • malaszaramysz Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 22:43
      pod łóżkiem?
      • henryk.log Pinkuś ?... Nie znalazł tego masona w główeczce ;P 07.05.06, 22:46
        • malaszaramysz To niech się zajmie szukaniem:-) 07.05.06, 22:49
          Monotematyczny się robi. Pinkuś !! Do roboty !!! Ku chwale IV RP !!!
          • pink.freud Re: To niech się zajmie szukaniem:-) 07.05.06, 22:59
            Coś mi się wydaje, że obie chciałybyście sobie poszukać w moim łóżku:)))
            • malaszaramysz Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjj !!!! 07.05.06, 23:01
              Pinkuś! Koalicja mi wystarcza na wycieczkę do Rygi. Twoje łóżko to już zbytek
              łaski.
              • pink.freud Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjj 07.05.06, 23:03
                Co Ty, śliczny jestem co najmniej tak jak Tusk lub Rokita:)))
                • malaszaramysz Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj 07.05.06, 23:05
                  Uroda to nie wszystko, Pinkuś :-) Brudną duszyczkę masz. I pewnie łupież jak
                  Twoi wodzowie. FUJJJJJJJJJJ !!!!!
                  • pink.freud Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjj 07.05.06, 23:09
                    Kocham dzieci i zwierzątka i nie tylko zewnętrznie dorównuje Donaldowi i Marysi, szlachetny jestem, staruszki przeprowadzam na pasach i w ogóle.. długo by pisać.. nie kryguj się, pozwoliłbym Ci poszukać:))))))
                    • malaszaramysz Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjj 07.05.06, 23:11
                      Nie, dzięki. Zamiast masona można tam pewnie znaleźć ułamany ząbek Jarusia K.
                      Fujjjjjjjjjjj. Ale Ty szukaj,jak znajdziesz to ogłoś na forum.
                      • pink.freud Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj 07.05.06, 23:16
                        No tak najpierw zaczynasz coś o łóżku a później Ci się nie podoba:)
                        Ale się wykrzywiasz, nie boisz sie, że Ci zmarszczki zostaną?:)))
                        • malaszaramysz Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjj 07.05.06, 23:19
                          O poszukiwaniu zaginionego masona POD łóżkiem a nie o łózku,Pinkuś. Głodnemu
                          chleb na myśli?
                          Na zmarszczki mam dobry krem. PiSiory jeszcze nie zakazały importu kosmetyków.
                          • pink.freud Re: Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjj 07.05.06, 23:22
                            Masz rację czas do łóżka, kolorowych wszystkim obrońcom politycznej poprawności i niepoprawności też:)))
                            • wiewiorzasta Dobranoc Pinkusiu :)) 07.05.06, 23:23
                              Tylko frojdka dobrze podkul, żeby ci Romuś nie zrobił bubu :))))
                            • henryk.log Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy!; 07.05.06, 23:29
                              pinkuś, mam nadzieję, że potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
                              :-)))))))))
            • henryk.log Re: pinkuś, chleb ci na myśli ? :-) 07.05.06, 23:05
              img129.imageshack.us/img129/7295/bylysobieswinkitrzy2td.jpg
            • wiewiorzasta Re: To niech się zajmie szukaniem:-) 07.05.06, 23:05
              pink.freud napisał:

> Coś mi się wydaje, że obie chciałybyście sobie poszukać w moim łóżku:)))

Pinkuś, chwytałki na kołderkę! Ale już!
      • wiewiorzasta Re: Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 22:50
        malaszaramysz napisała:

> pod łóżkiem?

Może w łóżku znalazł i stąd te jego frustracje :)))

Ale co za Loża Leppera przyjęła? Jakaś kiepskawa chyba...
        • malaszaramysz Re: Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 22:54
          Lepper własną założył.:-))))))))) Nie ma takiej Loży ,która by Leppera
          przyjęła. Masoneria to nie kaczy rząd.:-))))))))))
          • wiewiorzasta Re: Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 23:09
            malaszaramysz napisała:

> Lepper własną założył.:-))))))))) Nie ma takiej Loży ,która by Leppera
            > przyjęła. Masoneria to nie kaczy rząd.:-))))))))))

Fakt. Masoneria z byle kim się nie zadaje :)))

A moze to Giertych w takim razie za masona robił? Taki duży, to dał Pinkusiowi
            popalić :))))) Aż mi szkoda chłopaka.
            • pink.freud Re: Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 23:13
              Skąd wiesz kto jest większy?:)))
              • wiewiorzasta Re: Pinkuś ! Znalazłeś już tego masona 07.05.06, 23:15
                pink.freud napisał:

> Skąd wiesz kto jest większy?:)))

Stawiam na Romana - w końcu jakis powód musi być, że jest zwany Koniem :))))))))
            • henryk.log Lał! pinkuś romeczkiem zwałowany ..fuuuuuuuuuuuuj! 07.05.06, 23:16
              biedna ta frojdka pinkusia! :-))))
              wiewiorzasta napisała:

>.. Aż mi szkoda chłopaka.
              >
              • wiewiorzasta Re: Lał! pinkuś romeczkiem zwałowany ..fuuuuuuuuu 07.05.06, 23:20
                henryk.log napisał:

> biedna ta frojdka pinkusia! :-))))

No cóż... Znowu myknie z podkulonym. Frojdkiem :)))
                • henryk.log Re: Lał! pinkuś romeczkiem zwałowany ..fuuuuuuuuu 07.05.06, 23:38
                  wiewiorzasta napisała:

> henryk.log napisał:
                  >
                  > > biedna ta frojdka pinkusia! :-))))
                  >
                  > No cóż... Znowu myknie z podkulonym. Frojdkiem :)))

pinkuś - (z)frojdkiem podkulonym ?
                  :-)))))))))))
                  ps
                  pink_p..ny_froydk ?
      • nie_trawie_glupcow Nie sugeruj, ze Mecenas Olszewski z jego zona...;) 07.05.06, 23:11
        Jak na masona przystalo;)
        • malaszaramysz Coś w tym może być:-)))))))))) 07.05.06, 23:12

• rydzyk_smigly Re: Czy w szkołach będą nauczać o żydowskich rzez 07.05.06, 22:57
      www.ipn.gov.pl/biuletyn11_58.html
      „Żydzi w kierownictwie UB. Stereotyp czy rzeczywistość?”
    • henryk.log czy 07.05.06, 23:08
      Pink, te ogromne pokłady żółci zabiją Cię któregoś dnia. Na Kraju piszą różne
      osoby różne posty, ale chyba nikt nie wylewa z siebie takiej nienawiści. Aż
      nieprzyjemnie czytać Twoje wpisy, w których obrażasz ludzi. Bardzo Ci
      współczuję, bo to przykre żyć w tak ogromnym stresie w sprostytuowanym otoczeniu
      z własnego wyboru.
      ?
      • janbezziemi Po co ta dyskusja 07.05.06, 23:20
        z neofaszysta? Nie brudzmy sobie rąk polemizujac z popaprancem.
        • henryk.log Po co ta dyskusja z popaprańcem, Panie Janie? 07.05.06, 23:32

• henryk.log Re: Po co ta dyskusja z popaprańcem, Panie Janie? 07.05.06, 23:32
            by mu uświadimić, kto zacz ! :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka