Dodaj do ulubionych

znowu kopią kaczynskiego

08.05.06, 23:14
tym razem jego dawni wyznawcy,oglądajcie warto rozmawiać
Obserwuj wątek
    • nie_trawie_glupcow Mysle, ze warto: ci Blizniaki naprawde znaja:))) 08.05.06, 23:17
      Ja, niestety, obejrzec nie moge - prosze o relacje;)
      • leslaw_m Re: Mysle, ze warto: ci Blizniaki naprawde znaja: 08.05.06, 23:22
        pani staniszkis tak pojechała po kalicji z lepperem,ze pisowcom odjęło argument
        i międlom coś o złych studentach kpiących zrzadu i kampanii reklamowej jakiejs
        firmy komercyjnej,a PO i tak jest winna wszystkiemu
        • elfhelm Staniszkis już w układzie? A Żukowski? 08.05.06, 23:31
          bo Zaremba jeszcze lekko próbował bronić :)

I na czym ten program ma polegać? Siedzą 3 posłowie PiS w tym 2 obrzydliwe
          kreatury (dlatego ze względów estetycznych nie oglądam), 2 socjologów z nimi
          kiedyś (?) sympatyzujących i 2 dziennikarzy. No i miłujący nową władzę prowadzący...
        • nie_trawie_glupcow Dzieki. Staniszkis wina studentow musiala ucieszyc 08.05.06, 23:33
          Nie ma jak uniwersyteckie warcholy...Zapomnial wol jak cieleciem byl (dotyczy
          Kaczek i Dorna, bo reszta PiSiakow to sie raczej nie wychylala - nie bylo
          wolno!).
    • leslaw_m Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:24
      złe sądy trybunał i wszyscy oprócz koalicjantów sprzysięgło się od 17 lat
      przeciw wielkiemu dobru jakim jest ta koalicja:))
      • alistair-p Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:27
        ====================================
        Mój Boże... Kurski,Zawisza nie trawię tego zupełnie.Dobrze że juz jestem po kolacji.
    • hochsztapler-przestepca znowu kopią kaczynskiego? Lepper? Ok! :-) n/t 08.05.06, 23:27
    • henryk.log Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:29
      Zaremba też ??
      :-))))))))))
      • jola_iza Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:52
        Co tam Zaremba panie Heniu ,dla Semki Kurski to "Wy" a łapka w łapkę się szło :)
    • wiewiorzasta O buuuu :( 08.05.06, 23:30
      Biedne Misie, wszyscy w Układzie, znikąd wsparcia :)))
      • zablokowany Pisowska hołota to malutka jest przy Pani Profesor 08.05.06, 23:36
        Te zjawiska z Populizmu i Syfilisu nie rozumie co do nich Pani Profesor mówi bo
        to są imbecylami.
    • lux_et_veritas Kopanie? 09.05.06, 00:18
      A kto niby PiSiaków skopał? Może poza Paradowską, bo ta z zasady krytykuje
      wszystko co od niej na prawo.
    • dr.szfajcner Mam nadzieje ze w rylo! 09.05.06, 00:40
      leslaw_m napisał:

> tym razem jego dawni wyznawcy,oglądajcie warto rozmawiać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka