leslaw_m 08.05.06, 23:14 tym razem jego dawni wyznawcy,oglądajcie warto rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_trawie_glupcow Mysle, ze warto: ci Blizniaki naprawde znaja:))) 08.05.06, 23:17 Ja, niestety, obejrzec nie moge - prosze o relacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Mysle, ze warto: ci Blizniaki naprawde znaja: 08.05.06, 23:22 pani staniszkis tak pojechała po kalicji z lepperem,ze pisowcom odjęło argument i międlom coś o złych studentach kpiących zrzadu i kampanii reklamowej jakiejs firmy komercyjnej,a PO i tak jest winna wszystkiemu Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Staniszkis już w układzie? A Żukowski? 08.05.06, 23:31 bo Zaremba jeszcze lekko próbował bronić :) I na czym ten program ma polegać? Siedzą 3 posłowie PiS w tym 2 obrzydliwe kreatury (dlatego ze względów estetycznych nie oglądam), 2 socjologów z nimi kiedyś (?) sympatyzujących i 2 dziennikarzy. No i miłujący nową władzę prowadzący... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Dzieki. Staniszkis wina studentow musiala ucieszyc 08.05.06, 23:33 Nie ma jak uniwersyteckie warcholy...Zapomnial wol jak cieleciem byl (dotyczy Kaczek i Dorna, bo reszta PiSiakow to sie raczej nie wychylala - nie bylo wolno!). Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:24 złe sądy trybunał i wszyscy oprócz koalicjantów sprzysięgło się od 17 lat przeciw wielkiemu dobru jakim jest ta koalicja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:27 ==================================== Mój Boże... Kurski,Zawisza nie trawię tego zupełnie.Dobrze że juz jestem po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca znowu kopią kaczynskiego? Lepper? Ok! :-) n/t 08.05.06, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:29 Zaremba też ?? :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: znowu kopią kaczynskiego 08.05.06, 23:52 Co tam Zaremba panie Heniu ,dla Semki Kurski to "Wy" a łapka w łapkę się szło :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta O buuuu :( 08.05.06, 23:30 Biedne Misie, wszyscy w Układzie, znikąd wsparcia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Pisowska hołota to malutka jest przy Pani Profesor 08.05.06, 23:36 Te zjawiska z Populizmu i Syfilisu nie rozumie co do nich Pani Profesor mówi bo to są imbecylami. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Kopanie? 09.05.06, 00:18 A kto niby PiSiaków skopał? Może poza Paradowską, bo ta z zasady krytykuje wszystko co od niej na prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Mam nadzieje ze w rylo! 09.05.06, 00:40 leslaw_m napisał: > tym razem jego dawni wyznawcy,oglądajcie warto rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś