xx23 10.05.06, 12:12 Za Millera sie nie protestowalo , co? Byliscie jak potulne baranki. Cos tu nie gra. To robota lewizny. A po za tym sytuacja w sluzbie zdrowia nie powstala od dzis. Podziekujcie "wspanialemu" Balcerowiczowi i Magdalence!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Kaczor brał udział w Magdalence! 10.05.06, 12:32 Jego tez obwiniasz? M. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Byl ale... 10.05.06, 12:40 odszedl w pore od stolu zanim nastapila libacja alkoholowa z Michnikiem i Kiszczakiem w rolach glownych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tak, tak, 10.05.06, 12:42 taki Konrad Wallenrod! Dla prostaczków! On tam był i jest współodpowiedzialny! M. Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple CBOS o łapówkach 10.05.06, 12:44 Zdaniem Polaków najczęściej łapówki biorą ludzie zajmujący się polityką, tak uważa 61 procent z nas, wynika z badania CBOS z 2005 roku. Na drugim miejscu znaleźli się pracownicy służby zdrowia - 50 proc., a na trzecim sądownictwo i prokuratura - 37 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Widziałem dwie listy 10.05.06, 12:54 jedna, to zarobki w/g zawodów. Lekarze tam byli po środku stawki. I drugą. Stopien wyposażenia gospodarstw domowych w dobra trwałego użytku. (samochody, domki itp). Na tej liście lekarze byli w ścisłej czołówce. Czyli przepływ pieniędzy jest patologiczny. Jest takie porzekadło: "powiedz mi lekarzu, co masz w garażu. Bezmyślne pompowanie pieniedzy w SZ jest bez sensu. Gdyby ode mnie to zależało, ani grosza bez zasadniczych reform prowadzących do urynkowienia. Dobrzy zarabiaja, a słabi nie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta się nie zaciągał? 10.05.06, 12:47 O tej libacji mówisz: ma.blox.pl/resource/lechu.jpg ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Co to jest klika? 10.05.06, 13:17 Oni! A kolektyw? My! Kto to jest komuch? To ten co prześladował nas! A kto jest patriota? Ten co prześladuje ich! Kto jest zdrajcą z Magdalenki? Ci co pili z nami! A kto jest dobrym Polakiem? Ci co pili z nimi! M. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Nie , kulturalnie zjadl obiad i odszedl od stolu 10.05.06, 14:46 Potem byla libacja , oto twoi idole: www.polonica.net/imag/magd02.jpg www.polonica.net/imag/magd01.jpg www.polonica.net/imag/magd03.jpg www.polonica.net/imag/zydyp4.jpg www.polonica.net/imag/Magdalenka1.jpg www.polonica.net/imag/magd12.jpg www.polonica.net/imag/magd09.jpg www.polonica.net/imag/os01.jpg www.polonica.net/imag/os10.jpg www.polonica.net/imag/narada_Jaruzel.jpg www.polonica.net/imag/michnik_balcerowicz_mazowiecki.jpg www.polonica.net/imag/zydzenie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Podrzuć zdjęcie tego "odchodzenia od stołu" :))))) 10.05.06, 18:25 xx23 napisał: > Potem byla libacja , oto twoi idole: Nawet nie wiesz, kim są moi idole (sic!). Nie wiesz również, boś durny, jak szkodzisz swoim zleceniodawcom powołując się na ghwnianą polonicę.net. Chcesz, żeby Kaczyńskiego uznano za kanalię? Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 [...] 10.05.06, 19:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Tylko na debilizmy cię stać? 10.05.06, 19:23 W obliczu prawdy? PiSowi gratuluję wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 A ja gratuluje Ci faszysty Michnika z Kiszczakiem 10.05.06, 19:39 A ja gratuluje Ci faszysty Michnika z Kiszczakiem , mordercy Popiełuszka i górników "Wujka" , Jaruzelskiego za Gdańsk 1970 , brata Michnika = stalinowskiego oprawcy , zwiał do Szwecji itp itp itp i wiele innych przykładów -------------------------- Na pohybel faszystom z PO,PD,SLD i GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Dlaczego MI gratulujesz? 10.05.06, 19:42 Przecież to ty jesteś wiernym sługusem komunistycznego aparatu represji sądząc po języku... Skończ już, wstydu PiSowi oszczędź... Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: Dlaczego MI gratulujesz? 10.05.06, 19:49 Przeciwnie , byłem pałowany i bity przez Twoich idoli - komunistycznych oprawców w budzie ZOMO - do dziś jestem kaleka i znam rodzinę , w której MOrdercy i siepacze Jaruzelskiego zabili dziewczynkę w czasie stanu wojennego , do dziś śmieją się w kułak z nas i maja wysokie emerytury. ----------------------------- Niech żyje Prawo i Sprawiedliwość. Niech żyje Polska i Polacy. Na pohybel zdrajcom i faszystom z PO , SLD , PD i GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie , kulturalnie zjadl obiad i odszedl od st 10.05.06, 18:31 Ale co to zmienia? W rozmowach brał udział tak? Magdalenka jest zdradą, ale nie rozmowy, których wyniki oglądamy dookoła tylko imprezka po? Dzikie myślenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Sluzba zdrowia , protesty itp 10.05.06, 18:28 xx23 napisał: > Za Millera sie nie protestowalo , co? masz bardzo kiepska pamiec, chamasowcu! > > Cos tu nie gra. > > To robota lewizny. :)))))) hehehehehe :))))))))))) sPiSek, sPiSek, sPiSek!!!!! mamo ratuj!!!! a jeszcze wczoraj tak ci bylo wesolo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz bez sensu gloopie protesty i manifestacje......... 10.05.06, 19:19 zbiorowe wypowiedzenie pracy dla "taniego panstwa" i czesc:) Odpowiedz Link Zgłoś