_sorciere 04.01.03, 23:12 Sklerotyk z obsesja.W kazdym widzi Elzbiete z Canady ,nawett we mnie chociaz kazdy wie,ze ja z Canady nie pisze . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_scott Re: Uwaga na Alexa Scotta 04.01.03, 23:21 _sorciere napisała: > Sklerotyk z obsesja.W kazdym widzi Elzbiete z Canady ,nawett we mnie chociaz > kazdy wie,ze ja z Canady nie pisze . ******** A kto to jest ten KAZDY, pyszczku? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Uwaga na Alexa Scotta 04.01.03, 23:27 alex_scott napisał: > _sorciere napisała: > .> > A kto to jest ten KAZDY, pyszczku? :)))) Pyszczek to masz w lustrze,a ja na tym forum pisze troche dluzej od ciebie i starzy forumowicze mnie znaja . Wiec sie nie osmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: Uwaga na Alexa Scotta 04.01.03, 23:29 _sorciere napisała: > alex_scott napisał: > > > _sorciere napisała: > > .> > > A kto to jest ten KAZDY, pyszczku? :)))) > > > Pyszczek to masz w lustrze,a ja na tym forum pisze troche dluzej od ciebie i > starzy forumowicze mnie znaja . > Wiec sie nie osmieszaj. *********** Chyba juz sie na tobie poznali, pyszczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Uwaga na Alexa Scotta 04.01.03, 23:34 alex_scott napisał: .> *********** > > Chyba juz sie na tobie poznali, pyszczku :) Powiedzialam ci ,ze pyszczek to masz w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Uwaga na Alexa Scotta IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.03, 11:51 _sorciere napisała: > alex_scott napisał: > > .> *********** > > > > Chyba juz sie na tobie poznali, pyszczku :) > > > Powiedzialam ci ,ze pyszczek to masz w lustrze. Zdziel go torebkę, Aniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Uwaga na Alexa Scotta IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.03, 11:54 Gość portalu: pollak napisał(a): > Zdziel go torebkę, Aniu ;) torebką oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Rzeczywiscie, poznalem się na IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.03, 23:34 sorciere_ (Ani.be). Otóż poznalem ją na forum jako sensowną, madrą, zyczliwą i stającą zawsze w obronie polskich spraw osobę. Niestety dziwię jej się zawsze, gdy dyskutuje (chyba z litości nad innymi) z indywiduami nie do konca wartymi poswiecanego im czasu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Rzeczywiscie, poznalem się na 04.01.03, 23:41 Gość portalu: AdamM napisał(a): > sorciere_ (Ani.be). Otóż poznalem ją na forum jako sensowną, madrą, zyczliwą i > stającą zawsze w obronie polskich spraw osobę. Niestety dziwię jej się zawsze, > gdy dyskutuje (chyba z litości nad innymi) z indywiduami nie do konca wartymi > poswiecanego im czasu. > > A. Adasiu z nudow dzisiaj,wylacznie z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hares Re: scierwo Elzbieta IP: 157.25.131.* 04.01.03, 23:51 glupie scierwo udaje tlum i sam ze soba gada. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 04.01.03, 23:52 Coz zrobic hares - ten typ paranikow tak ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: scierwo Elzbieta IP: *.ipt.aol.com 04.01.03, 23:59 Poczytaj na forum"spoleczenstwo" o niejakich Radziszewskich ( Elzbioeta chwali sie, ze to jej rod i herb Jastrzebiec !!). To ponoc oszusci przed ktorymi ostrzega facet wszystkich wokol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: scierwo Elzbieta IP: *.sympatico.ca 05.01.03, 02:04 Oprucz polskiego rodu Radziszewskich herbu Jastrzebiec, sa rodziny noszace to nazwisko w wyniku pozyczenia go sobie. Prosze sprawdzic w Kongresie Zydowskim w Hamburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 05.01.03, 02:10 Gość portalu: Elzbieta napisał(a): > Oprucz polskiego rodu Radziszewskich herbu Jastrzebiec, sa rodziny noszace to > nazwisko w wyniku pozyczenia go sobie. > > Prosze sprawdzic w Kongresie Zydowskim w Hamburgu.* ________ pieprzone scierwo udaje polonistke a pisze "oprucz" he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: scierwo Elzbieta IP: 212.182.122.* 05.01.03, 02:23 A ty znowu taki poprawny ortograficznie! Ćwok jesteś i nic sensownego nie masz do powiedzenia i ludzi tylko wyzywać potrafisz! Lecz sie na paznokcie bo na głowę już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 05.01.03, 02:54 Gość portalu: Paweł napisał(a): > A ty znowu taki poprawny ortograficznie! Ćwok jesteś i nic sensownego nie masz > do powiedzenia i ludzi tylko wyzywać potrafisz! Lecz sie na paznokcie bo na > głowę już za późno! *********** inetnum: 212.182.122.0 - 212.182.123.255 netname: LUB-PRONET descr: PRONET s.c. descr: ul. Turkusowa 12/50 descr: 20-572 Lublin country: PL admin-c: GG11011-RIPE tech-c: GG11011-RIPE status: ASSIGNED PA notify: lir@admins.man.lublin.pl mnt-by: PL-LUBMAN-MNT mnt-lower: PL-LUBMAN-MNT mnt-routes: PL-LUBMAN-MNT changed: Andrzej.Resztak@admins.man.lublin.pl 20011210 source: RIPE route: 212.182.96.0/19 descr: non-academic part of Lublin MAN, Poland origin: AS12346 cross-nfy: AR1187-RIPE notify: lir@admins.man.lublin.pl mnt-by: PL-LUBMAN-MNT changed: Andrzej.Resztak@admins.man.lublin.pl 19990326 source: RIPE person: Grzegorz Giecko address: Turkusowa 12/26, Lublin, Poland e-mail: admin@pronet.lublin.pl phone: +48 (81) 527-78-60 fax-no: +48 (81) 527-78-60 notify: admin@pronet.lublin.pl mnt-by: PL-LUBMAN-MNT nic-hdl: GG11011-RIPE changed: Andrzej.Resztak@admins.man.lublin.pl 20010608 source: RIPE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: scierwo Elzbieta IP: 212.182.122.* 05.01.03, 03:15 No coś takiego !!! ale to potrafi każdy i nie strasz bo nie przestraszysz nikogo tym koleś!! Lecz sie na paznokcie! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 05.01.03, 03:21 Gość portalu: Paweł napisał(a): > No coś takiego !!! ale to potrafi każdy i nie strasz bo nie przestraszysz > nikogo tym koleś!! Lecz sie na paznokcie! ************ Nie zamierzalem straszyc koles:) A ty swoje paznokcie po prostu umyj, (koles), bo sobie ryja podrapiesz ze strachu (koles) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: scierwo Elzbieta IP: 212.182.122.* 05.01.03, 03:25 W sumie jestes inteligentny facet i z poczuciem humoru ale za grosz nie masz tolerancji koleś ;) jednak obetnij te paznokcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 05.01.03, 03:30 Gość portalu: Paweł napisał(a): > W sumie jestes inteligentny facet i z poczuciem humoru ale za grosz nie masz > tolerancji koleś ;) jednak obetnij te paznokcie:) ******** Przestan sie juz onanizowac (koles) bo i tak masz chory nadgarstek:) Dobranoc Alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupiter Re: scierwo Elzbieta IP: *.sympatico.ca 05.01.03, 04:08 Do Paryza pojechalam na dwukrotne zaproszenie od ambasadora Andre Gillabert Ambasady Senegalu. Prezydentem Senegalu byl Leopold Sedar Senghor od 1960 roku. Jego zona byla Irena Gozdawa Godlewska, siostra cioteczna mojej Mamy. Przepraszam, istotnie aluzja o paszportach byla skierowana do innej osoby. Odpoczne po referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_scott Re: scierwo Elzbieta 05.01.03, 04:21 Gość portalu: Jupiter napisał(a): > Do Paryza pojechalam na dwukrotne zaproszenie od ambasadora Andre Gillabert > Ambasady Senegalu. > > Prezydentem Senegalu byl Leopold Sedar Senghor od 1960 roku. > Jego zona byla Irena Gozdawa Godlewska, siostra cioteczna mojej Mamy. > > Przepraszam, istotnie aluzja o paszportach byla skierowana do innej osoby. > > Odpoczne po referendum. *********** Kolejna metamorfoza Elzbiety:) Nadajesz sie do opowiadania dobranocek, bajczarko :)Moze powinnas leczyc tez swoje kompleksy nizszosci, biedactwo:) To one sa powodem wymyslania tych bajek ( ze bez ladu i skladu i jedne przecza innym to tez fakt). A co do odpoczynku, to twoje 60 lat daje ci sie we znaki staruszku? Moze to byc nawet wieczny odpoczynek jak tyle bedziesz siedziec przy komputerze :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Uwaga na Alexa Scotta IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.03, 11:49 alex_scott napisał: > _sorciere napisała: > > > alex_scott napisał: > > > > > _sorciere napisała: > > > .> > > > A kto to jest ten KAZDY, pyszczku? :)))) > > > > > > Pyszczek to masz w lustrze,a ja na tym forum pisze troche dluzej od ciebie > i > > starzy forumowicze mnie znaja . > > Wiec sie nie osmieszaj. > > *********** > > Chyba juz sie na tobie poznali, pyszczku :) Nie ośmieszaj się, Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Uwaga na Alexa Scotta IP: *.whitehouse.gov 05.01.03, 07:55 alex_scott napisał: > _sorciere napisała: > > > Sklerotyk z obsesja.W kazdym widzi Elzbiete z Canady ,nawett we mnie choci > az > > kazdy wie,ze ja z Canady nie pisze . > > ******** > > A kto to jest ten KAZDY, pyszczku? :)))) Ja debilu i połowa Aktualności. Pewnie na Kraj też. Odpowiedz Link Zgłoś