b.krakus 13.05.06, 12:58 bo jak Kuba z Zosią przegrają proces z Hartmanową, to ludność gotowa wyjść na ulice! www.nadobre.pl/?p=odcinki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.krakus a jak się dołączą ci z Klanu 13.05.06, 13:07 serwisy.gazeta.pl/tv/1,47840,3330501.html to żarty się skończą! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: a jak się dołączą ci z Klanu 13.05.06, 13:11 To ten Klan ktoś jeszcze ogląda? Myślałem, że ten serial dawno już się wyemancypował od oglądalności. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus dawno, dawno temu… 13.05.06, 13:16 jeszcze za czasów Pierwszego Orędzia, to "Klan" miał większą oglądalność od "Pałacu" i "Plebanii" razem wziętych Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: dawno, dawno temu… 13.05.06, 13:31 A swoją drogą dobrze by było, gdyby Bronek zaczął od czystki w serialach. Dosyć tego zaczadzenia w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus nie może... 13.05.06, 13:36 bo TVP musi mieć zysk, a żeby był zysk, to muszą być reklamodawcy, a żeby byli reklamodawcy, to musi być wysoka ogladalność, a żeby była wysoka ogladalność, to TVP musi odstawiać małpę Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus bo to jest układ 13.05.06, 13:48 biznesu z polityką i polityki z ćwierćinteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
parle.parle I ten liberał co w "Parafii" knuje przeciw księdzu 13.05.06, 18:49 Jak go Bronek nie zdejmie, to go sibiej skasuje. I wszystkich, którzy ogladają też! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 13:34 Swoją drogą byłyby jaja jakby Wildstein postanowił przywrócić misję TVP i skasował te kretyńskie seriale. Ale by były zamieszki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zastanawiałem się czy tego nie zrobi. 13.05.06, 13:35 Ale wtedy poparcie dla pissu zleciałoby poniżej progu. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 13:37 Tak myślisz? Wcale nie jestem przekonany. Ludzie to oglądają, bo nie ma nic innego. Na miejscu Bronka spróbowałbym. Jeżeli podniósłby się wrzask, to ze strony producentów, realizatorów i "wspaniałych aktorów", którzy straciliby dojną krowę. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 13:40 "Klanu" od roku nie oglądamy, bo jest to serial oderwany od zycia w Polsce. Akcja moze dziac sie w kazdym kraju. Ale czy "Klan" został gdziekolwiek sprzedany? Wątpimy! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Bronek – zrób coś! 14.05.06, 11:18 bracia_zbrojek napisał: > "Klanu" od roku nie oglądamy, bo jest to serial oderwany od zycia w Polsce. Oderwany od polskiej rzywistości "Klan" był jużod pierwszego odcinka. Mam nadzieję, że Bronek wywali wreszcie "Teleekspres", ten chory pomysł na informację telewizyjną dla skretyniałej publiczności z epoki późnego Jaruzela. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 13:42 Niestety tak właśnie sądzę. Biorąc pod uwagę popularność bzdetów w stylu M jak Miiiiiłość trudno wyciągnąć inne wnioski. A że nie ma nic innego? Cóż, kto powiedział że oglądanie telewizji to obowiązek? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 14:06 Jak to nie ma właśnie leci "kłopoty to moja specjalność"-1977. Fajnie mi robi pan Bronek :) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Pan Bronek (?!) nam wszystkim pokaże ! 13.05.06, 14:15 Każdy będzie mogł sobie obejrzeć, a niektórzy (ci z PiS) bedą mogli dotknąć ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus jest pierwszy sygnał – wyrzucają podpaski! 13.05.06, 15:50 na razie tylko podczas wizyty papieża, ale od czegoś trzeba zacząć… Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus ale skąd oni się dowiedzieli? 13.05.06, 16:00 że Benedykt XVI ma coś przeciwko podpaskom... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Kino Polska pokazuje... 13.05.06, 16:26 W Kinie Polska wbrew zapewne intencjom pokazują, jak dobra była kinomatografia w Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej. A Laskowik? Inne czasy, ale nie wiem,czy do dzisiejszych kabaretów (moze poza "Mru-mru") będzie sie tak wracac po latach? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Chyba podpaski nikogo nie podniecają ? 13.05.06, 16:29 Poza chłopcami z MW. Ale ich kręcą tylko te zużyte ... . Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Bronek – zrób coś! 13.05.06, 16:49 Śmiejcie się, śmiejcie. Założę się, że bohaterowie seriali dla skretyniałej części społeczeństwa zaczną chodzić teraz do kościoła, modlić się przed jedzeniem i walczyć z układem. Nieodzownym elementem scenariuszy staną się też wszelkie sakramenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Nie podpuszczaj go, bo opublikuje cały PESEL 13.05.06, 17:00 jako listę tych co olewają prawo i sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Dobranocka dla dzieci:"Kaczka, orzeł i ten trzeci" 13.05.06, 18:57 A po dobranocce "wieczorne leppierdołki" Odpowiedz Link Zgłoś